NiceHouse LKV Oy
NiceHouse LKV Oy

Kerrostalo | 3h, k, kph, s, wc, lasitettu parveke

Käräjäkuja 3 A, Pakkala, Vantaa

Hinta

219 000 €

Koko

74,5 m²

Vuosi

1994

Tervetuloa Pakkalaan! Tämä 74,5m2 koti ihastuttaa erittäin toimivalla pohjaratkaisulla sekä kodikkaalla lämminhenkisellä tunnelmallaan. Asunnon valtteja ovat siisti kunto, esteetön helppo kulku, lasitettu parveke sekä oma sauna. Olohuone ja avokeittiö muodostavat tämän kodin sydämen. Kauniissa ja toimivassa keittiössä on hyvin laskutilaa ja sinne mahtuu suurikin ruokailuryhmä. Olohuoneesta on käynti asunnon lasitetulle parvekkeelle. Kylpyhuone on remontoitu ja siellä on tilaa myös kodinhoidolle. Kodin molemmat makuuhuoneet ovat tilavia ja niissä on säilytystilaa kiinteissä kaapistoissa. Lisäksi kiinteää kaappitilaa löytyy eteisen liukuovikaapistosta. Eteisen vieressä on erillinen wc, joka on myös remontoitu. Asuntoon on täysin esteetön kulku, joten se sopii myös liikuntaesteisille. Tällä kodilla on loistava sijainti hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden lähellä. Silti sijainti on rauhallinen, lähellä luontoa ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Kauppakeskus Jumbo palveluineen on kivenheiton päässä ja lentoasemalle ajaa muutamassa minuutissa. TIEDUSTELUT JA ESITTELYT : Heidi Litmanen Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT NiceHouse LKV Oy puh 044 293 7471 heidi@nicehouselkv.fi www.nicehouselkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80343398
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s, wc, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74,5 m²
Kokonaispinta-ala
74,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1994
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

219 000,00 €

Velaton hinta

219 000,00 €

Neliöhinta

2 939,60 €/m²

Vastike

Hoitovastike

372,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

372,50 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

12,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, Taloyhtiölaajakaista 10M. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Taloyhtiö sijaitsee lentomeluvyöhykkeellä 2 (LDEN 50-55 dB). Asumiseen ja muihin melulle herkkiin toimintoihin käytettävien rakennusten ulkokuoren ääneneristävyyden lento- ja tieliikennemelua vastaan tulee olla vähintään 32 dB.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Raksystems kuntoarvio RS15
Kuntotarkastus
Tehty 23.11.2022
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiö remontoitu n. vuonna 2009.
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Kaakeli
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu n. vuonna 2014
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi ja Pyyhekuivain
WC-tilojen kuvaus
WC remontoitu n. vuonna 2014
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
MTR-Isännöinti Oy, Oskari Akselinmäki, oskari.akselinmaki@mtr.fi, 09 8387 250
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Irtaimistovarastot, väestönsuoja, ulk.väl.var.,
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Toinen ylimääräinen yhtiökokous 4.12.2023: Päätettiin ryhtyä kylpyhuonesaneerausurakkaan siinä laajuudessa, että saneerataan märkätilakartoituksessa välittömästi saneerattavaksi suositellut 3 kpl kylpyhuoneita. Muihin kuntoluokan 1 kylpyhuoneisiin asennetaan suihkukaappi. Päätetään valita urakoitsijaksi Saneeraus Sanela Oy ja urakan valvojaksi STIO Oy. Päätettiin, että hallitukselle myönnetään valtuus nostaa enintään 80.000 euron pankkilaina enintään 5 vuoden laina-ajalla. Vastuu huoneiston ulkoseiniin asennettujen sisäilman viilennyslaitteiden/ilmalämpöpumppujen hoidosta ja kunnossapidosta kuuluu aina ao. huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalle. Sama koskee vaurioita, joita viilennyslaitteesta / ilmalämpöpumpusta mahdollisesti aiheutuu kiinteistön rakenteille.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 53

Tehdyt remontit
2009: Pihatien ja asfalttialueen korjaus , Ilmastoinnin puhdistus- ja säätötyö Leikkipihan kunnostus, Kiertovesipatterien tiivisteiden uusinta 2010: Peruskuntoarvio, Parvekeovien kunnostus ja maalaus 2012: Metallisten ulko- ja väliovien maalaus 2013: Ikkunoiden huolto- ja korjaustyöt 2014: Leikkipihan aidan uusiminen 2017: Kaukolämpökeskuksen uusinta, Julkisivujen, parvekkeiden sekä katon kuntotutkimus, Lämmönjakokeskuksen uusiminen, Leikkialueen päivittäminen 2018: A ja B -talon pohjakerroksen runkoviemärien saneeraus, Uusittu yksi pihan valaisin pylväistä, Kerhohuoneen pinta remontointi, A 21, A 16, A 11 vesivahingon korjaus (yksittäinen vika - lämpimän käyttöveden liitosjuotoksen pistevuoto), A 16 vesivahingon korjaus (yksittäinen vika - palloventtiili) 2019: Ilmastoinnin puhdistus- ja säätötyö, Katon kulkusiltojen puuosien vaihto teräsritilöiksi, Katon kourujen puhdistus, Katon pesu ja pinnoitus 2020: KVV-kartoitus 2021: B22 ja B26 vesivahinkojen korjaus, Julkisivun elementtisaumausten uusiminen, Parvekelasitusten lupaprosessi. 2022: Väestönsuojatilan tarkastus, käyttöönottosuunnitelman laatiminen ja varusteiden päivitys. Kiinteistön kuntoarvio ja märkätilakartoitus
Tulevat remontit
2023: Huonokuntoisten kylpyhuoneiden saneerausurakka 2024: Salaojakaivo SOK 3 esille kaivaminen, jäte- ja sadevesikaivojen huuhtelu, pihaurakan suunnittelu (parkkipaikan asfaltin uusiminen, sähköautolatausinfra, jätekatos). 2025-2027: Parkkipaikkojen sähköistyksen päivitys (mm. sähköautot huomioiden,) lukituksen päivittäminen sähköiseen järjestelmään, porrasvalojen muuttaminen liiketunnistimilla toimiviksi, pihan kunnostus (asfaltointi, parkkipaikka, lämmönoptimointi (lämmitysputkien ja patteriventtiilien tarkastus), parvekkeiden kevyt kunnostus.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018
Tontin koko
5 899 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta antaa Vantaan kaupunki. Vantaa-info antaa kaupungin palveluihin liittyvää yleisneuvontaa. Vantaa-infot sijaitsevat Korsossa, Myyrmäessä ja Tikkurilassa. p. 09 839 11. Ostajan tulee tutustua huolellisesti lähialueen kaavoitukseen ja muihin tietoihin karttapalvelusta: http://kartta.vantaa.fi. Vireillä oleva kaava 062800 - Vantaan ratikka.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vantaan Käräjäkuja 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Alepa n. 650m, Jumbon kattavat palvelut n. 1km.
Koulut: Alueella useita kouluja ja päiväkoteja.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, lentokenttä ja hyvät pyöräilytiet Bussipysäkki lähellä. Helsinki Vantaa lentoasema n. 4,5km.
Tiedustelut
Heidi Litmanen, 044 293 7471, heidi@nicehouselkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Pakkala, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Litmanen

Kiinteistönvälittäjä LKV ja LVV -pätevyys, KiAT

NiceHouse LKV Oy

NiceHouse LKV Oy
NiceHouse LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Ongenkoukku 31,
01490 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.