Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Rivitalo | 3h + k + s + kph + terassi

Lindankuja 4 C, Kauklahti, Espoo

Hinta

272 000 €

Koko

63,5 m²

Vuosi

2016

Kaunis vuonna 2016 rakennettu rivitalokoti, joka sijaitsee suositulla Kauklahden alueella. Taloyhtiö sijaitsee OMALLA tontilla. Edulliset asumiskustannukset, hoitovastike 254 euroa/kk. Vesimaksu kulutuksen mukaan. Täältä löydät ne kuuluisat hyvin käytetyt neliöt, sillä tässä kodissa löytyy kaikki tarvittava. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, moderni skandinaavinen avokeittiö, olohuone, kph ja sauna. Huoneistolla oma suojaisa piha, jonka yhteydessä varasto. Mahdollisuus ostaa autokatospaikka omilla osakkeilla. Taloyhtiöllä lisäksi erillisessä rakennuksessa väestönsuoja ja jokaiselle huoneistolle kuuluva irtaimistovarasto. Kauklahti on lapsiystävällinen, rauhallinen ja kehittyvä alue. Täällä mm päiväkodit, koulut, kirjasto, apteekki ja ulkoilureitit ovat kävelymatkan päässä. Kivenheiton päästä löydät Lasihytin K-supermarketin, legendaarisen Maxin kalakaupan ja Edvin Pizza Napoletanan sekä mm Lumenen tehtaanmyymälän. Kauklahti valittiin vuonna 2018 Suomen parhaaksi kaupunginosaksi. Hyvät yhteydet, paikallisjunat Kauklahden asemalta kävelymatkan päässä. Omalla autolla liikkuville matka idän ja lännen suuntiin käy joustavasti Kehä III:sta pitkin. Tässä viihtyisässä ja modernissa kodissa nautitte loistavista ulkoilumahdollisuuksista, sujuvista yhteyksistä sekä virkeän ja kasvavan kylämiljöön idyllistä. Tämä on ihanteellinen koti täysin muuttovalmista kotia arvostavalle pariskunnalle tai pienelle perheelle. Tiedustelut: Annette Ekström-Lindholm LKV, LVV, KiAT p. 040 5500 565 annette@neliotliikkuu.fi Betjänar även på svenska! Service also in english! Mikäli oma asuntosi on myymättä, sovitaan tapaaminen, saat hinta-arvion, myyntisuunnitelman ja tarjouksen välityssopimuksesta. Suunnitellaan yhdessä turvallinen asunnonvaihto.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80343501
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + kph + terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
63,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2016
Vapautuminen
1-2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

186 680,92 €

Velkaosuus

85 319,08 €

Velaton hinta

272 000,00 €

Neliöhinta

4 283,46 €/m²

Vastike

Hoitovastike

266,70 € / kk

Pääomavastike

778,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 045,40 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

18,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 19 €/hlö/kk Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Rahoitusvastike koostuu seuraavasti: Pääomavastike 1: 575,50 €/kk (0,50 € / velallinen j.os 1151) Pääomavastike F: 203,20 €/kk (3,20 € / velallinen m2 63,5)

Tilojen kuvaus
Eteisessä on seinät maalattu, lattia laatoitettu, peililiukuovikaapisto, mukavuuslattialämmitys (sähkö).
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 10M, Taloyhtiölaajakaista. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yj 17 § Autopaikkaosakkeissa lunastusoikeus yhtiön osakkailla (lunastusoikeutta ei ole, jos samassa yhteydessä siirretään yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan).
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu/ kivi
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Laatta ja maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Ikkunallinen kylpyhuone. Varustus: suihku, kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, allas, allaskaappi, peilikaappi, pyykkikaappi, pesukoneliitäntä, lämmityspatteri (vesikiertoinen/kaukolämpö), mukavuuslattialämmitys (sähkö).
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna, jossa on kuusilauteet, katto ja seinät kuusipaneelia, haapaverhoiltu valaisin, Harvian kiuas.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta avautuu ranskalainen parveke.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
1. makuuhuoneessa on peililiukuovikaapisto 2. makuuhuoneessa on kaapisto
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto ja Irtaimistovarastokoppi
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Christian Boman, christian.boman@kiinteistotahkola.fi, 0207488249
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Erillisessä rakennuksessa sijaitsevat talovarasto, tekniset tilat ja väestönsuoja-/irtaimistovarastotila. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennus-ja istutussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, terassilasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet ja hanat. Yhtiön tontin ja naapuritontin 49-44-145-5 välille on solmittu yhteisjärjestelysopimus, jossa on sovittu mm. yhteiskäytössä olevista leikki- ja oleskelualueista, kulkuväylistä sekä väestönsuojasta.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 9 Parkkipaikkoja: 9 autokatospaikkaa ja 11 autopaikkaa osakkeina. Yhtiön hallinnassa olevat paikat (7kpl) vuokrataan jonotusperiaatteella.

Tehdyt remontit
Yhtiön rakennukset ovat valmistuneet 12/2016 eikä tarvetta huomattaville kunnossapito- ja muutostöille ole ollut.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027
2024-2025 Kymmenvuotistarkastuksen ennakkotarkastus sekä PTS päivtys
2025-2027 Huoltomaalauksia
Talot on valmistuneet 2016 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.12.2026
Tontin koko
4 887 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, p. 09 816 21
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Luotsi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston yhteydessä on mahdollisuus ostaa autokatospaikka AK 10 osakkeet nrot: 15147-15148 velattomaan hintaan 5 500 euroa. Autokatospaikan hoitovastike on 20 euroa / kk. Osakasmuutostyönä on mahdollisuus asentaa autokatospaikkaan hidaslatauslaite.
Pihan kuvaus
Jokaisen asuinhuoneiston hallintaan kuuluu huoneiston yhteydessä sijaitseva terassi ja yhtiöjärjestyksen liitekuvassa esitetty huoneistokohtainen piha-alue sekä huoneistopihan yhteydessä sijaitseva lämmityksetön varastokoppi. Huoneiston hallinnassa olevan piha-alueen nurmikon, istutusten ja piharakenteiden sekä terassin korjaus-, kunnossapito-, huolto-, hoito-, vahinko-ja muu vastuu kuuluu kyseiselle huoneistolle. Kuitenkin huoneistopihoja rajaavien pensaiden ja aitarakenteiden sekä pihojen rajoilla ja huoneiston B16 pihan alueella sijaitsevien, yhtiön alkuperäiseen istutussuunnitelmaan kuuluvien puiden korjaus-, kunnossapito-, huolto-, hoito-, vahinko- ja muu vastuu kuuluu yhtiölle.
Tiedustelut
Annette Ekström-Lindholm, 0405500565, annette@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kauklahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Annette Ekström-Lindholm

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.