Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Kerrostalo | 2MH + OH + K + RT + KHH + VH + S + Parvi

Siilotie 23 B, Toppilansalmi, Oulu

Hinta

498 000 €

Koko

115,5 m²

Vuosi

2014

Upea ylimmän kerroksen moderni ja valoisa koti Toppilansalmen kauniissa merellisissä maisemissa! Tämä tyylikäs asunto hurmaa korkealla huonekorkeudella ja isoilla ikkunoilla tehden asunnosta avaran ja valoisan. Rouheat betonipinnat yhdistettynä tarkkaan mietittyihin yksityiskohtiin vangitsevat katseen tämän asunnon upeassa olohuoneessa. Ikkunoista sisään tulviva luonnonvalo ja vertaansa vailla olevat maisemat viimeistelevät kokonaisuuden. Olohuone ja ruokailutila muodostavat suuren yhtenäisen tilan ja keittiö löytyy ruokailutilan vierestä. Tilava ja hyvin varusteltu vaaleasävyinen keittiö suorastaan kylpee auringonvalossa suurten ikkunoiden ja poikkeuksellisen korkean kattokorkeuden ansiosta. Keittiön yhteydessä on myös oma parveke, jolla kelpaa siemailla aamukahvit rauhassa. Kulku toiselle isolle lasitetulle parvekkeelle löytyy oleskelutilasta. Tällä terassille kelpaakin ihastella eittämättä Oulun kauneimpia auringonlaskuja! Tässä kodissa on kaksi varsinaista makuuhuonetta, joista toisessa on oma kylpyhuone ja wc. Asunnossa on myös upea seisomakorkuinen parvi, joka toimii erinomaisesti myös makuuhuoneena. Alakerrasta löytyvät tyylikkäät pesutilat yhdessä saunan kanssa. Saunan upean lasiseinän läpi kelpaa ihastella ikkunasta avautuvaa maisemaa Oulun yllä. Pesutiloista löytyy lisäksi tyylikkäästi maitolasilla erotettu wc. 

 Asunnon modernia tyyliä mukaillein näyttävät kierreportaat jakavat asunnon tiloja mukavasti kolmeen kerrokseen. Tyylikkäät materiaalivalinnat, korkea kattokorkeus ja näyttävät yksityiskohdat tekevät tästä kodista uniikin. Arjen helpotusta tuovat kodinhoitohuoneen toiminnallisuudet eteisen ja sisäänkäynnin yhteydessä sekä reipas kaappitila. Toppilansalmen Siilot on uniikki ja historiallinen kokonaisuus. Moderni hyvin hoidettu taloyhtiö sijaitsee lähellä merenrantaa tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia merellisestä tunnelmasta. Lasitettu ylimmän kerroksen parveke antaa mahdollisuuden ihailla kaunista näkymää ympäri vuoden sekä näkymät asunnosta kantavat neljään suuntaan. Edelleen kehittyvä Toppilansalmen asuinalue sopii erinomaisesti niin lapsiperheelle kuin pariskunnille. Kaikki palvelut ovat lähellä ja luontoon pääsee suoraan pihalta. Alueen upeat ulkoilumahdollisuudet niin meren rannalla kuin läheisissä metsissä ja puistoissa ovat varmasti jokaisen unelma. Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin merellisissä maisemissa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80343570
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2MH + OH + K + RT + KHH + VH + S + Parvi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
115,5 m²
Kokonaispinta-ala
115,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
8/8 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2014
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

493 496,25 €

Velkaosuus

4 503,75 €

Velaton hinta

498 000,00 €

Neliöhinta

4 311,69 €/m²

Vastike

Hoitovastike

427,35 € / kk

Pääomavastike

86,63 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

513,98 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15,00 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Reilun kokoinen eteisaula ja seisomakorkuinen ja avara parvi tarjoavat mukavasti elintilaa jo edellä mainittujen tilojen lisäksi.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Myydään mielellään pääsosin kalustettuna. Kalusteista mahdollista neuvotella.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, Laajakaista 200M (osakkaan itse maksettava), Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Luoteen suuntaan avautuvat maisemat lasitetulta terassilta tarjoavat mahdollisuuden ihailla upeita auringonlaskuja yli kaikkien viereisten rakennusten. Maisemat avautuvat upeasti aavalle merelle saakka. Tämä on varmasti yksi Oulun parhaita auringonlaskun katselupaikkoja. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiössä on lunastusoikeus koskien autopaikkoja. Lunastusoikeus ei koske asuinhuoneistoja.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinämateriaaleina on pölynsidonta aineella käsiteltyä betonia, maalattua betonia, maalattua ja maalaamatonta puupaneelia ja kaakelia. Pintamateriaalit (lattia): Lattiat ovat pääosin tammiparkettia, kosteissa tiloissa laattaa. Pintamateriaalit (katto): Katot ovat pääosin pölynsidonta aineella käsiteltyä betonia sekä kosteissa tiloissa puupaneelia.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Kattavasti varusteltu ja upea vaaleansävyinen keittiö sijaitsee ruokailutilan yhteydessä. Keittiöstö on myös pääsy "aamukahvi terassille", mikä onkin yksi eittämättä ihanimpia yksityiskohtia keittiössä.
Jääkaappi, erillinen pakastin, uuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja Betoni
Kylpyhuoneen kuvaus
Tumman sävyiset ja tunnelmalliset pesutilat sijaitsevat alakerrassa yhdessä saunan kanssa. Lisäksi alakerran makuuhuoneen yhteydestä löytyy oma suihkutila, jossa myös wc, pesuallas ja peili.
Seinämateriaali: Kaakeli ja puu
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Tässä kodissa on kaksi wc:tä, jotka sijaitsevat alakerrassa. Toinen wc sijaitsee pesutilojen yhteydessä ja on erotettu pesutiloista maitolasi seinällä ja ovella. Toinen wc sijaitsee alakerran makuuhuoneen yhteydessä.
Seinämateriaalit: Kaakeli ja maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Upealla lasiseinällä pesutiloista erotettu sauna tarjoaa mukavat puitteet rentoutumiselle pehmeiden löylyjen helliessä kehoa ja mieltä.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila löytyy sisäänkäynnin ja eteisen yhteydestä. Kompakti kodinhoitotila kätkee sisäänsä runsaasti toiminnallisuuksia, kuten pesukoneen, kuivausrummun sekä säilytystilaa kaapistojen muodossa.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Kuivausrumpu, pesukone, pesukoneliitäntä, lattiakaivo, pyykkikaapit, pöytätaso ja tila pesutornille
Olohuoneen kuvaus
Tämän kodin mielettömän upea olohuone tekee vaikutuksen loft-henkiseen sisustajaan. Harkitun viimeistellyt yksityiskohdat yhdistettynä betonipintoihin, suuriin ikkunoihin ja korkeaan huonekorkeuteen luo mahtavat puiteet oleskeluun ja vaikka edustustilaisuuksiin.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali, puu ja Betoni
Makuuhuoneiden kuvaus
Tässä kodissa on kaksi varsinaista makuuhuonetta, yksi alimmassa kerroksessa ja toinen keskimmäisessä kerroksessa, lisäksi seisomakorkuinen parvi toimii myös hyvin makuuhuoneena, kuten nykyisillä asukkailla. Alimmaisen kerroksen makuuhuoneessa arjen luksusta tarjoaa oma makuuhuoneen yhteydessä sijaitseva kylpyhuone ja wc.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali, Betoni ja puu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja vaatehuone. Lisätietoja säilytystiloista: Mukavasti kaappi tilaa ja vaate huone alakerran makuuhuoneen yhteydessä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
564-057-0078-0009
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Oulu Oy, Valtteri Airas, valtteri.airas@kiinteistotahkola.fi, 0207480216
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 24

Tehdyt remontit
2016 Vuositarkastukset, Suoritettu
2016 Perustajaurakoitsijan konkurssiin asettaminen, Suoritettu
2016-2021 Vuositarkastuksessa havaittujen virheiden korjaukset, Suoritettu
2018-2021 Ulkovaipan rakennusvirhekorjaukset, Suoritettu
2021 Ilmanvaihdon tasapainotus ja nuohous, Suoritettu
2021 Lämmityksen säädöt ja tasapainoitukset, Suoritettu
2022 Väestösuojan tarkistus ja tiiveyskoe, Suoritettu
2022 Pihan valmiiksi saattaminen, Suoritettu
2023 Seinätikkaiden asennus, Suoritettu
Vuosittain IV-Suodattimien vaihto 1 x vuodessa.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 08.02.2027
Tontin koko
811 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
20 000 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2072

Asunto Oy Oulun Tervahovin Vanhat Siilot

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Läheltä löytyy yksi Oulun suosituimmista ruokakaupoista, K-Supermarket Toppila. Lisäksi alueella on runsaasti muita palveluita.
Paikallistiedot: Tämä upea ylimmän kerroksen koti sijaitsee Oulun merellisellä Toppilansalmen alueella. Ympäristö tarjoaa ihastuttavan merellisen tunnelman ohi lipuvine veneineen ja salmen rannoilla uivine lapsineen. Toppilansalmesta löytyy hienoja ulkoilureittejä. Toppilansaaren kaunis luonto ja Nallikarin uimaranta sijaitsevat vain noin 5 min päässä pyöräillen. Toppilansalmesta on myös hyvät kulkuyhteydet niin pyörällä, autolla kuin julkisillakin kulkuvälineillä. Oulun keskustaan pyöräilee hoidettuja teitä kesät talvet noin 10 minuutissa. Alue on alati kehittyvä ja tulevaisuuden näkymissä on paljon monenlaisia uusia asuntoja niin pientaloasuntoja kuin myös kerrostaloasuntoja. Lisäksi läheisyyteen on suunniteltu pienvenesatama marina palveluineen.
Koulut: Lähellä sijaitsee useampi koulu.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistolla erillinen autopaikka osake, joka myydään erikseen. Autopaikka sijaitsee autokatoksessa, hinta 15 000 euroa.
Tiedustelut
Antti Suhonen, +358 40 753 5050, antti@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Toppilansalmi, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.