Kerrostalo | 2h + kt + lasitettu parveke

Michailowinkatu 9 C, Kakolanmäki, Turku

Hinta

189 990 €

Koko

41 m²

Vuosi

2018

Asunto Oy Turun Linnanpiha edustaa uutta ajattelua ja arkkitehtuuria. Alue on yksi Turun halutuimmista. Huoneistossa etelä-kaakko parveke. Yhtiön valmistunut maaliskuussa 2018. Ilmainen hissi Funikulaari kulkee Linnankadun ja Graniittilinnankadun välillä. Hissin voi tilata napin painalluksella ja se tulee talon kulmalle Aurajoelta. Alueella laadukasta palvelutarjontaa kuten ravintoloita yms. Yhtiö valinnaisella vuokratontilla, tonttiosuus lunastettavissa vuosittain yhtiön hallituksen ilmoittamana ajankohtana. Huoneisto on vuokrattu AHVL:n mukaisella toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella 03.07.2023 vuokra sopimuksen alkaessa 829,00 euroa/kk, vesiennakkomaksu 20,00 euroa/hlö/kk, huoneistokohtainen mittaus. Mediamaksu 10,00 euroa/ kk., vakuutta ei asetettu. Vuokraa voidaan korottaa vuosittain elinkustannusindeksin mukaan tai vähintään 2%. Perusindeksinä on sopimuksentekohetkellä tiedossa oleva viimeksi julkaistu pisteluku, indeksin laskiessa vuokraa ei kuitenkaan alenneta. Mahdollinen irtisanominen AHVL:n mukaan. Lisätiedot ja esittelyt: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, veli-matti.kopio@ihomes.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80343815
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
41 m²
Kokonaispinta-ala
41 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
2018
Vapautuminen
Vuokrattu. Huoneisto on vuokrattu AHVL:n mukaisella toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella 03.07.2023 vuokra sopimuksen alkaessa 829,00 euroa/kk, vesiennakkomaksu 20,00 euroa/hlö/kk, huoneistokohtainen mittaus. Mediamaksu 10,00 euroa/ kk., vakuutta ei asetettu. Vuokraa voidaan korottaa vuosittain elinkustannusindeksin mukaan tai vähintään 2%. Perusindeksinä on sopimuksentekohetkellä tiedossa oleva viimeksi julkaistu pisteluku, indeksin laskiessa vuokraa ei kuitenkaan alenneta. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

104 092,92 €

Velkaosuus

85 897,08 €

Velaton hinta

189 990,00 €

Neliöhinta

4 633,90 €/m²

Vastike

Hoitovastike

164,00 € / kk

Pääomavastike

369,03 € / kk

Tontin vuokravastike

300,01 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 178,47 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00/kk/hlö Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Muu vastike: 345,43 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Hoitovastike 164,00 euroa/kk, pääomavastike RL2 369,03 euroa/kk, pääomavastike RL3 345,43 euroa/kk, tonttivastike as. (1.1.2024-30.6.2024 = 7,3417 euroa/m2 = 301,01 euroa/kk), vesiennakkomaksu 20,00 euroa/kk/hlö, kulutuksen mukaa huoneistokohtainen mittaus. Lisätietoja maksuista: Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 2023 valtuutettiin hallitus tarvittaessa perimään yhden kuukauden ylimääräiset hoitovastikkeet ajalla 1.7.2023-30.6.2024.

Tilojen kuvaus
Seinät maalattu, lattia parkettia tai laminaattia
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen
Jääkaappipakastin, liesi ja astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinät kaakeloitu, lattia laattaa, valopeili, käsienpesuallas, allaskaappi, kuivausteline, tilavaraus ja liitännät pesutornille.
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä ja lattialämmitys
Olohuoneen kuvaus
Seinät maalattu, lattia parkettia tai laminaattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät maalattu, lattia parkettia tai laminaatti
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneiston kaapistot, huoneistokohtainen varasto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Turun Isännöintikeskus Oy, Katja Ahtola, katja.ahtola@turunisannointikeskus.fi, 02-6517 2166
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero ja kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Yhtiössä ulkoiluvälinevarasto ja väestönsuoja. Korttelissa on yhteiskäytössä jätehuolto, oleskelu- ja leikkipaikat. Rakennusvalvonta ei ole tehnyt rakennukseen täydellistä lopputarkastusta johtuen Wacklininpolun keskeneräisyydestä. Taloyhtiöllä on lunastusoikeus vuokratonttiin. Tontin vuokranantaja on LähiTapiola Tontit I Ky. Kunkin asuinhuoneiston osakkeenomistajalla on oikeus maksaa osuutensa tontin lunastushinnasta yhtiölle, joka vuokrasopimuksen mukaisena ajankohtana (30.9) hankkii vastaavan määräosan tontista, ks. yhtiöjärjestyksen pykälät 11-12. Yhtiökokous 13.4.2023 valtuutti hallituksen ottamaan Turun Seudun Osuuspankista n.1,3 miljoonan euron suuruisen lainan ja lunastamaan LähiTapiola Tontit I Ky:ltä vielä lunastamatta olevat määräosat myyjän omistamasta Turun kaupungin VIII kaupunginosan korttelin 38 tontista numero 5 edellyttäen, että kaupparekisteri hyväksyy ja rekisteröi jäljempänä päätettävän yhteisösääntöjen muutoksen. Yhtiölle on osoitettu rasitteena naapurikorttelista autohallipaikat kaavanmukaisen pysäköintitarpeen täyttymiseksi. Lisäksi rasitteena on oikeus käyttää Samuel Wacklinin polkua pysäköintihalliin kulkemiseen. Rasitteena on oikeus sijoittaa talotekniikan liittymät, parveke ja katosrakenteita kiinteistön 8-38-4 tontille, sekä kulkuoikeus kyseisten tonttien välillä pihalla ja autohallissa. Lisäksi rasitteena on sovittu, että korttelissa ei kiinteistöjen rajalle rakenneta palomuuria. Yhtiössä tupakointikielto huoneistoparvekkeilla sekä pihalla sisäänkäyntien ja ilmanottoaukkojen läheisyydessä.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 27 Parkkipaikkoja: Yhtiön autopaikat myyty osakkeina. Yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajilla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön osakkeet 24164-25000 (autopaikkaosakkeet). Yhtiöjärjestys 10 §.

Tehdyt remontit
Kellaritilojen lukitus iLOQ avaimille 18, Kameravalvonta yhtiön parkkihalliin ja kellaritiloihin 2020, sähköautojen latausvalmius parkkihalliin 2020. Viettoviemärin rakentaminen 2022 Aurinkosähköjärjestelmän rakentaminen v.2023.
Tulevat remontit
Esitetty yhtiökokoukselle 13.04.2024, kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden aikana: Parvekelasien huolto.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.09.2026
Tontin koko
1 982 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiökokous 13.4.2023 valtuutti hallituksen ottamaan Turun Seudun Osuuspankista noin 1,3 miljoonan euron suuruisen lainan ja lunastamaan LähiTapiola Tontit I Ky:ltä vielä lunastamatta olevat määräosat myyjän omistamasta Turun kaupungin VIII kaupunginosan korttelin 38 tontista numero 5 edellyttäen, että kaupparekisteri hyväksyy ja rekisteröi jäljempänä päätettävän yhteisösääntöjen muutoksen. Tontin osan lunastus kts. yhtiöjärjestys 11 §. Tonttiosuuden lunastushinta-arvio C48 huoneiston osalta on n. 1010,00 euroa/m2, tarkka lunastushinta selviää lunastuksen yhteydessä.
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki p. 02 330 000
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Lähi Tapiola Tontit I Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
29.9.2065

Asunto Oy Turun Linnanpiha

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Hyvät
Koulut: Alueella

Liikenneyhteydet
Hyvät
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikat yhtiössä myyty erillisinä osakkeina.
Tiedustelut
Veli-Matti Kopio, 050 315 3084, veli-matti.kopio@ihomes.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Kakola, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veli-Matti Kopio

Uudistuotanto ja arvokohteet

iHomes LKV

Finnoonlaaksontie 2,
02270 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.