RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Omakotitalo | 5h, k, kph / wc, wc, varasto, erillinen saunarakennus, talli

Antintie 1, Uusikylä, Lahti

Hinta

149 000 €

Koko

134 m²

Vuosi

1946

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään ja kodikkaaseen taloon, joka sijaitsee Uudessakylässä. 1946 rakennettua taloa on kunnostettu laajasti, niin edellisen kuin nykyisenkin omistajan aikana. Viimeisimpänä on nykyisten omistajien toimesta uusittu mm. kellarikerroksen ja ensimmäisen kerroksen välinen välipohja eristeineen ja pinta-materiaaleineen. Edellisten omistajien aikana taloa on peruskorjattu laajasti 2000 luvulla. Esim. Lämmitysjärjestelmä, sähköistys, käyttö- ja lämmitysputkistot, vesikate, ikkunat, ovet, julkisivut, yläkerran pesutila ovat uusittu, asennettu pönttöuuni ja lisäksi sisäpintoja on päivitetty. Talossa on sekä sähkö- että puulämmitysmahdollisuus. Kellarikerroksessa on iso lämminvesivaraaja ja nykyiset omistajat ovatkin sitä suurimmaksi osaksi lämmittäneet puilla. Lisäksi talossa on olohuoneessa kaunis 2009 asennettu pönttöuuni, keittiössä koristeellinen kamina sekä yläkerran kph tilassa vielä varaava takka. Talossa on keittiön lisäksi viisi huonetta, joten tilaa on isommallekin perheelle. Pihalla on puulämmitteinen kesäsauna sekä isohko talli/varastorakennus. Iso oma 3190 m2 tontti mahdollistaa monenlaista toimintaa. Tule ja ihastu tähän charmikkaaseen puutaloon, joka tarjoaa kodikkuutta ja tilaa arjen askareisiin. Talo on kuntotarkastettu tammikuussa 2024. Lähellä on paljon kaikkea aktiviteettia, mm. tien toisella puolella on aktiivinen Uudenkylän Seurantalo, jonka pihalta käynti myös valaistulle ulkoilureiteille. Uudenkylän uimaranta n. 3 km päässä. Sovi oma esittelyaikasi tähän kotiin! Lisätiedot ja esittelyt: Miia Karppinen 050 360 2881, myös WhatsApp miia.karppinen@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80344047
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, kph / wc, wc, varasto, erillinen saunarakennus, talli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
134 m²
Kokonaispinta-ala
134 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Talon kerrosala on 154 m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1946
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

149 000,00 €

Velaton hinta

149 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Nykyisillä omistajilla ollut sähkönkulutus n. 11000 kWh/vuosi. Taloa on lämmitetty lisäksi puilla ja puita menee n. 10-15 mottia/vuosi. Lisäksi talon katolla on tyhjiöputkimalliset aurinkokeräimet. Jätehuollon perusmaksu 36,48 €/kk. Kiinteistövero: 514 €/vuosi 2023, Vesi- ja jätevesi: kulutuksen mukaan, puhtaanapito: sopimuksen mukaan.

Muuta kauppaan kuuluvaa
Puucee, pyykinkuivausteline, terassikalusteet, keinu, lipputanko, takka, pönttöuuni, kamina,. Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Tehdyt remontit
Nykyisen omistajan aikana tehdyt remontit:
2023 keittiöön asennettu kamina
2023 Loppukatselmus
2023 Kellarikerroksen lämmitysputkistot ovat eristetty.
2022 Lämmityksen kiertovesipumppu on uusittu
2021 Kellarikerroksen yläpuolinen puurakenteinen välipohja on uusittu kokonaisuudessaan. Alakerran ja yläkerran välinen välipohja on uusittu yläkerran ison makuuhuoneen osalta. Eristeenä on käytetty Hunton eristeitä.
2021 Osa ulko- ja väliseinistä on levytetty ja pinnoitettu uudelleen. Samalla ko. kohdilta on uusittu väliseinien eristys. (Näistä erillinen liitepiirustus)
Edellisen omistajan aikana tehdyt remontit:
2017 katolle asennettu tyhjiöputkiokeräimet
2015 Puinen ulkoseinävuoraus on maalattu.
2014 Vanhan pärekaton päällä ollut kate on poistettu ja tilalle on asennettu lukkoponttiteräskate.
2013 Ulkoseinien vanha rappaus ja lämpöeristeet ovat poistettu. On asennettu uusi eristys ja lisäeriste sekä tuulensuojalevy, jonka päälle on asennettu tuuletusrima ja uusi ulkovuorauslaudoitus. Samassa yhteydessä on rakennettu molemmat kuistit.
2013 Ovet uusittu.
2009 Alakerran pönttöuuni on uusittu.
2009 Yläkerran pesuhuone/WC-tila kalusteineen on uusittu.
2009 Sähköistys on uusittu kokonaisuudessaan. Sisältää mm. pää- ja ryhmäkeskuksen, johdotuksen, kytkimet, pistorasiat, jne.
2009 vesikalusteet ja käyttövesiputket ja kaikki viemärit uusittu
2009 Lämmitysjärjestelmä on uusittu kokonaisuudessaan. Sisältää mm. puukattilan, lämmitysvaraajan, vesikiertoiset patterit, lämmitysputkiston, termostaatit, paineastiat, pumput, venttiilit, säätöautomatiikan, jne.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kunto tarkemmin hyvä/tyydeyttävä. Talossa on tehty paljon remontteja ja kunnostuksia, kuitenkin vielä kuntotarkastuksessa on mainittu tiettyjä asioita joita olisi hyvä lähitulevaisuudessa kunnostaa. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kohteeseen on tehty kuntotarkastus ennen myynnin aloitusta 19.01.2024. Lisäksi taloon on tehty aikaisemmin tutkimuksia. Lisätiedot erillisessä myyntiesitteessä.
Kuntotarkastus
Tehty 18.01.2024
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 21.01.2034
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu
Tulisija
Takka ja Pönttöuuni, kamina, varaava takka, puukattila
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnallistekniikka.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Jaakaappi/pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, astianpesukone, kamina, kaapistot, Lattia: lauta, Seinät: maali/laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Kph, jossa suihku, suihkukaappi, lavuaari, allaskaappi. wc-istuin. Kph on iso tila, joka on osittain laatoitettu ja osittain on puulattia. Tilassa on myös muurattu varaava takka.
WC-tilojen kuvaus
Kellarikerroksessa on erillinen wc.
Saunan kuvaus
Erillinen puulämmitteinen ulkosauna jota käytetty keäaikaan. Ulkosaunassa kantovesi, ei sähköjä. Ulkosaunarakennuksessa olevan saunan pukuhuoneen remontti on keskeneräinen. Nykyisen omistajan toimesta on lisätty eristystä kattoon ja uusittu käytään lattia. Talon sisällä olevan Kph tilan yhteydessä on paljon tilaa, johon mahtuisi asentamaan esim. infrapunasaunan.
Olohuoneen kuvaus
Pönttöuuni, joka on asennettu 2009. Lattia: lauta, Seinät. maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Molemmissa lautalattiat ja maalatut/tapetoidut seinät. Alakerran makuuhuoneessa lautalattia ja maalatut seinät. Käynti terassille. Lisäksi alakerrassa olohuoneen ja keittiön välinen huone voi toimia neljäntenä makuuhuoneena.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaapisto, vintti, ulkovarasto, kellarissa säilytystilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
532-409-1-170
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
3 190 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontti on sisääntultaessa tasainen tontti ja lähtee siitä laskemaan sitten alas rinteeseen.
Rakennusoikeuden pinta-ala
300 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 200000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Antaa Lahden kaupunki.
Kaavoitustiedot
Ostaja on tietoinen, että tilaa ei ole lohkottu asemakaavan mukaiseksi tontiksi. Ostaja ottaa vastatakseen lohkomisen ja lohkomisesta syntyvät mahdolliset kulut. Rakennusluvan saamiseksi tila on lohkottava tontiksi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Aktiivinen Uudenkylän seurantalo on tien toisella puolella, jonka pihalta lähtee myös hiihtoladut.

Loistopolku – Lahdesta Nastolan kautta Iittiin kulkeva Loistopolku tarjoaa hyväpohjaisen ja rauhallisen ulkoilureitistön. Sitä voi talvisin hiihtää ja kesäisin pyöräillä, kävellä tai hölkätä, kotiovelta vaikka naapuripitäjään asti. Loistopolun varrella on monia lähiliikuntapaikkoja, joiden ulkokuntoilulaitteisiin voi pysähtyä jumppaamaan.

Uudenkylän uimaranta on n. 3 km päässä.
Koulut: Rakokiven Loisto monitoimitalo, jossa 1-6 luokat n. 4 km. Nostopoli yläaste, jossa 7-9 luokat n. 4,2 km.

Liikenneyhteydet
Pussipysäkki n. 400 m, Junaseisake n. 2 km.
Tiedustelut
Miia Karppinen, 050 360 2881, miia.karppinen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Uusikylä, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Miia Karppinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Ylempi KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄ YKV, KiAT, PVS

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.