RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

Omakotitalo | 6-7h, 3kph, s, k, wc, khh, 3 lämm. at, lämm. var

Pähkinämäentie 100, Pähkinämäki, Tuusula

Hinta

649 000 €

Koko

227,5 / 359 m²

Vuosi

2002

Etsin elämääni uutta asukasta ja olen juuri se talo, joka saa sydämesi pakahtumaan! Olen tilava, valoisa ja moderni koti Sinulle, joka arvostat energiatehokasta lämmitysmuotoani, näyttäviä sisustusratkaisuja ja ennen kaikkea laatua. Olen kaunis sisältä ja ulkoa ja valmis tekemään elämästäsi astetta täydellisemmän. Tule tutustumaan tositarkoituksella, jos seuraavat ominaisuudet ovat niitä, joita toivot elämäsi kodilta: - Iso suojaisa oma tontti - täällä voit ottaa aurinkoa ja viettää aikaa perheesi tai ystäviesi kanssa ilman naapureiden uteliaita silmäyksiä. - Kylpyhuoneet, keittiö ja paljon muuta uusittu 5 vuotta sitten - remonttivapaata asumista vuosiksi eteenpäin. - Olohuone, leffahuone, yläkerran oleskelutila ja 4 valmista makuuhuonetta sekä mahdollisuus useamman tilan muuttamiseksi makuuhuoneiksi - tarpeeksi tilaa unelmillesi ja vieraille. - Laadukas ja ennen kaikkea tyylikäs keittiö, jossa voit kokeilla uusia reseptejä ja järjestää omat "Master Chef" -kilpailut sekä kestittää vieraita idyllisellä lasiverannalla, joka on muutettu ruokailutilaksi. - Kolme kylpyhuonetta ja ikioma kylpyamme sekä erillinen wc- ei enää aamuruuhkia! - Sauna - paikka rentoutumiselle ja lämpimille hetkille. Vain minä saan sinut hikoilemaan näin tyylikkäästi. - Huonekorkeus ja valtava olohuoneeni- olen niin avara, että ilmeeni on omaa luokkaansa. - Tilava terassi luoteispuolen suojaisalla takapihallani- täydellinen aurinkoisille päiville ja grillijuhlille ystävien kanssa. - Varasto- ja harrastetilani taipuvat vieraanvaraisesta vierashuoneesta ylelliseen peliluolaan tai taianomaiseen joogahuoneeseen. - Maalämpö sekä lisälämmönlähteenä puulämmitteinen kattila ja kaksi varaavaa takkaa - säästäminen ei ole ikinä ollut näin houkuttelevaa. - Kahden auton erillinen lämmin autotalli ja pienempi lämmin auto- tai moottoripyörätalli / varasto talon alakerrassa - suojaan lempiajoneuvosi säältä. Mikäli kuntosalille ei ole aikaa, voit käyttää autotallia omana kuntosalinasi. - Sijaintini on täydellinen - aivan keskustan palvelujen sekä hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi: Nina Schönberg, Kiinteistönvälittäjä LKV/LVV, Kiinteistöarviointimestari PVS, Kaupanvahvistaja 0400250885

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80344301
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6-7h, 3kph, s, k, wc, khh, 3 lämm. at, lämm. var
Asuintilojen pinta-ala
227,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
131,5 m²
Kokonaispinta-ala
359 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennushankeilmoituksen mukaan asuinrakennuksen huoneistoala on 227,5 m2 ja kerrosala 259,5 m2, kellarin pinta-ala 137,5 m2 ja kokonaisala 392 m2. Autotallin kerrosala on 39,5 m2. Tuusulan kunnalta pyydetyn kerros- ja kokonaisalan tarkistuksen mukaan asuinrakennuksen kerrosala on 260 m2 ja kokonaisala (1., 2. ja kellarikerros) on 359 m2 ja talousrakennuksen (autotalli) kokonaisala 40 m2.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2002
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

649 000,00 €

Velaton hinta

649 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

2 270,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesi kulutuksen ja Keski-Uudenmaan Vesi Kuntayhtymän hinnaston mukaisesti. Sähkö kulutuksen mukaan: Nykyisellä omistajalla vuosikulutus ollut lapsiperheessä n. 28.500 kWh/v (sisältäen lämmitys- sekä käyttösähkön). Sähkön kokonaiskulutuksella (nykyisen omistajan vuosikulutus) on sähkön keskimääräinen kustannus noin 308,75 €/kk sisältäen sähköenergian sekä sähkön siirron. Tässä laskelmassa on sähkön hintana käytetty 8,00 c/kWh ja sähkön siirtohintana 5,00 c/kWh. Esitetyt sähkön kulutustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, kulutustottumuksista ja palveluntarjoajasta. Nykyinen omistaja on ladannut päivittäin autoa sekä pitänyt autotallirakennustakin koko talven lämpimänä. Jätemaksu tyhjennysvälin mukaan (n. 10,00 € tyhjennys).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Terassi sijaitsee takapihalla talon luoteispuolella. Terassille pääsee viilentymään löylyistä kylpyhuoneen yhteydessä olevan pukuhuoneen kautta.
Tehdyt remontit
2019 -2020: Lattiat uusittu 1. ja 2. kerrokseen, kaikki 3 kylpyhuonetta uusittu, WC remontoitu, seiniä maalattu ja tapetoitu, keittiö uusittu, ulkomaalaus, pihalla uusittu istutuksia. 2019 tehdyn kuntotarkastusraportin mukaiset suositellut toimenpiteet raportin kohdasta "keskeisimmät" tehty (paitsi varastotilojen ilmanvaihdon lisääminen, joka asiantuntijan mukaan olisi tarpeellista vain, jos tilat otettaisiin asuinkäyttöön).
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 23.03.2029
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Maalämpö, Puu, Maalämpöpumpun lisäksi käytössä olevaa puulämmitteistä Högfors Duo /520 lämmityskattilaa on mahdollista käyttää halutessa mm. veden lämmitykseen. Lämmönjakotapana vesikiertoinen lattialämmitys. Autotallirakennuksessa sähköpatterit ja ilmalämpöpumppu.
Tulisija
Varaava takka ja Toinen varaava takka kellarissa.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi.
Erillisuuni (kiertoilma), liesi, liesituuletin, astianpesukone, mikroaaltouuni (integroitu) ja Jenkkikaappi, jossa pakastelaatikko sekä juoma-automaatti.
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali ja Välitilalevy
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kylpyhuoneessa suihku, suihkuovet, LED-valaistu peili, lavuaari, allaskaapisto, WC. Alakerran kylpyhuoneessa kaksi sadesuihkua, kylpyamme, lavuaari, WC, kulku makuuhuoneeseen ja pukuhuoneeseen, josta terassille. Kellarin kylpyhuoneessa suihkukaappi (hierovat suihkut, sadevesisuihku), WC, peilikaappi, lavuaari, allaskaappija bidee-suihku.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Lattialämmitys (kaikissa kylpyhuoneissa)
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maali ja kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, lattiakaivo, pöytätaso, pyykkikaapit ja Kurasyöppö
Olohuoneen kuvaus
Käynti takapihan terassille.
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Talossa on nyt käytössä 4 makuuhuonetta. Tarvittaessa kellarin askartelutilaa, joka on nyt leffahuoneena käytössä, voisi käyttää makuuhuoneena. Lisämakuuhuonetta saisi myös rajattua yläkerran aulasta tai muuttamalla kellarin kahta isoa lämmintä varastotilaa makuuhuoneiksi.
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja Asuinrakennuksen kellarin lämmin autotalli ja lämmin varastotila sekä kahden auton lämmin erillinen autotallirakennus.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tuusula toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
858-401-5-430
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
3 174 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontti on autotallirakennuksen ja omakotitalon etupihan kohdalla tasainen, mutta laskee talon takapihan puolelle siten, että kellarikerros on takapihalla maanpäällinen ja asuinrakennuksen kellarissa olevaan autotalliin ja kodinhoitohuoneeseen on käynti alapihalta.
Rakennusoikeuden pinta-ala
300 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 600000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: 1) Kulkuyhteys asemakaava-alueella (Y1999-9733) / Leveys: 10,00 m 2) Viemärijohto (Y1999-9756) / Leveys: 6,00
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuslupa-asiakirjojen mukaan sallittu kerrosala on käytetty.
Rakennukset
Autotalli
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lähikauppa K-Market ja kirpputori sekä sisustusliikkeitä n. 950 m.

Terveyspalvelu: Terveyskeskussairaala n. 2400 m
Terveyspalvelu: Tuusulan kunta Hyrylän neuvola n. 2400

Kuntokeskus Liikku Tuusula n. 1km ja Tuusulan uimahalli n. 2,7 km ja Tuusulan urheilukeskus (mm. urheilukeskuksen lampi ja uimranta, frisbeegolfkenttä, kuntoportaat, jäähalli, sisäliikuntahalli, tenniskeskus, laikkipaikka, skeittipuisto, jalkapallokentät etc.) n. 2km.

Paikallistiedot: Pähkinämäki sijaitsee aivan Tuusulan Hyrylän kattavien palvelujen äärellä ja tämä koti päättyvän tien päässä suojaisalla tontilla, mutta aivan lähellä kaikkea tarvittavaa. Varuskuntahistoriastaan tunnettu Hyrylä on Tuusulan keskus. Se sijaitsee aivan pääkaupunkiseudun kupeessa ja vain lyhyen matkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

Tuusulan Rantatien kulttuuri- ja luontokohteet ovat lähellä. Tuusulanjärvi ja urheilukeskus tarjoavat monipuolisia liikunta- ja virkistysmahdollisuuksia niille, jotka rakastavat liikuntaa ja ulkoilua.

Tuusulanjärven alue tunnetaan myös elävän kulttuurin kehtona. Monet vuosittaiset festivaalit tuovat upeita elämyksiä Tuusulanjärven rannoille. Konsertteja, klubi-iltoja ja taidetapahtumia on tarjolla säännöllisesti. Lue lisää (lähteet) https://www.visittuusulanjarvi.fi/nae-ja-koe/ sekä https://www.tuusula.fi
Koulut: Peruskoulu: Mikkolan koulu n. 1310 m (1-6 luokat) Peruskoulu: Hyrylän yläaste n. 860 m (7-9 luokat) Tuusulan lukio n. 2,2 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Hyrylästä on tiheästi bussiyhteyksiä Helsinkiin. Vakiovuorobusseja kulkee kattavasti myös muualle, etenkin Keravalle, Tikkurilaan, Hyvinkäälle sekä Järvenpään ja Kellokosken kautta Mäntsälään. Autolla pääsee ripeästi taittamaan työmatkaa Tuusulanväylälle. Lentokentälle on ajomatkaa n. 20 minuuttia, Helsingin keskustaan n. 30 minuuttia.
Pihan kuvaus
Pihalla on reilunkokoisen asfaltoidun pysäköintitilan sekä erillisen autotallirakennuksen lisäksi nurmikkoa, kuisti ja iso terassi sekä paljon istutuksia. Talon molemmin puolin olevat naapuritalot ovat jonkin matkan päässä. Talon luoteispuolella ei ole naapuria ja katse kantaakin pitkälle lähialueen yli. Tontti on iso ja varsin suojaisa. Takapihan terassin puolelle paistaa ilta-aurinko.
Tiedustelut
Nina Schönberg, 040 025 0885, nina.schonberg@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Pähkinämäki, Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.