Kerrostalo | 1h + kt

Paturintie 3 A, Oulunkylä, Helsinki

Hinta

217 900 €

Koko

28 m²

Vuosi

2022

Helsingin Nestori on pieni, rauhallinen ja tunnelmallinen taloyhtiö. Yhtiö valmistui Helsingin Oulunkylään Elokuussa 2022. Moderneja koteja, joissa toimivat pohjaratkaisut ja sijainti kohdallaan. Oulunkylän hyvät palvelut lähellä, mm. kauppa, apteekki ja ravintolat alle puolen kilometrin päässä. Ogelin liikekeskuksessa kattavat palvelut jokaiselle. Huoneisto on vuokrattu 01.09.2023 alkaen toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella 795,00 euroa/kk. + vesiennakkomaksu 20,00 euro/kk/hlö, huoneistokohtainen mittaus. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä vuokralaisella on 11kk huoneiston hallinnan siirtopäivästä. Vuokraa voidaan korottaa vuosittain elinkustannusindeksin, perusindeksin julkaisuaika 06/2023 ja pisteluku on 2300. Ensimmäinen tarkistusajankohta on 01.09.2024. Vuokravakuus kahden kuukauden vuokraa vastaava määrä. Vuokralainen voi irtisanoa sopimuksen ennen ensimmäistä mahdollista irtisanomispäivää maksamalla vahingonkorvauksena kahden kuukauden vuokraa vastaavan summan. Lisätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084 tai veli-matti.kopio@ihomes.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80344392
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
28 m²
Kokonaispinta-ala
28 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
Vuokrattu. Huoneisto on vuokrattu 01.09.2023 alkaen toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella 795,00 euroa/kk. + vesiennakkomaksu 20,00 euro/kk/hlö, huoneistokohtainen mittaus. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä vuokralaisella on 11kk huoneiston hallinnan siirtopäivästä. Vuokraa voidaan korottaa vuosittain elinkustannusindeksin, perusindeksin julkaisuaika 06/2023 ja pisteluku on 2300. Ensimmäinen tarkistusajankohta on 01.09.2024. Vuokravakuus kahden kuukauden vuokraa vastaava määrä. Vuokralainen voi irtisanoa sopimuksen ennen ensimmäistä mahdollista irtisanomispäivää maksamalla vahingonkorvauksena kahden kuukauden vuokraa vastaavan summan. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

65 900,00 €

Velkaosuus

152 000,00 €

Velaton hinta

217 900,00 €

Neliöhinta

7 782,14 €/m²

Vastike

Hoitovastike

128,80 € / kk

Pääomavastike

668,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

797,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 21,00 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Asuntojen keittotiloissa on tasoon upotettava induktiokeittotaso, kalusteuuni, liesikupu, kalustepeitteinen astianpesukone, 1h+kt asunnoissa on uuni-mikroaaltouuni-yhdistelmä. Keittotilan työtasot ovat laminaattia ja altaiden materiaalina on ruostumaton teräs tai komposiitti materiaaliesitteen mukaisesti. 1-2h+kt asunnoissa on jääkaappipakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneissa on tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Asunnoissa on suunnitelmien mukaisesti joko yhdistetty pyykki-siivouskaappi, joka sijaitsee eteisessä, tai erillinen pyykkikaappi pesuhuoneessa. Pesuhuoneisiin ja wc-tiloihin asennetaan peilikaappi ja sen alapuolelle valkoinen allaskaluste. Pesuhuoneissa, saunoissa ja wc-tiloissa on laatoitetut lattiat.
Olohuoneen kuvaus
Keittotiloissa, olohuoneissa, makuuhuoneissa ja eteisissä on lautaparketti tai kivikomposiitti vinyyli materiaaliesitteen mukaisesti. Huom. lattiapäällystettä ei asenneta kiintokalusteiden alle. Lattiapäällysteeseen tehdään tarvittaessa valmistajan ohjeen mukaisesti liikuntasaumoja, joihin asennetaan lattialistat. Asunnoissa on tehdasvalmisteiset saranaovelliset kalusteet kalustesuunnitelmien mukaisesti. Kalusterungot ovat valkoista kalustelevyä. Eteisessä, pesuhuoneessa ja wc-tilojen alakatoissa on upotetut LED-valaisimet sähkösuunnitelmien mukaisesti. Keittotilan välitilan valaistus toteutetaan LED-listavalaisimella. Pesuhuoneissa ja wc-tiloissa on varusteena pyyhekoukut ja wc-paperitelineet suunnitelmien mukaisesti. Pesuhuoneissa on kokolasiset kääntyvät suihkuseinät pohjapiirustusten mukaisesti. Saunojen valaistus toteutetaan sähkösuunnitelmien mukaisesti. Ikkunoiden eteen asennetaan valkoiset 2-uraiset verhokiskot.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Tasakatto/bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Prodomus Vantaa Oy, Chris Tenlenius, chris.tenlenius@prodomus.fi, 010 339 7907
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Leikki-, liikenne ja viheralueet asemapiirustuksen ja pihasuunnitelman mukaisesti. Jokaiseen huoneistoon kuuluu kellarikerroksessa sijaitseva irtaimistovarasto. Väestönsuoja, pesula-ja kuivaushuone sijaitsee kellarikerroksessa, talosauna 4 - kerroksessa. Ulkoiluvälinevarasto ja jätehuone 1 - kerroksessa.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autopaikat 14 kpl yhtiössä myydään osakkeina, lukuun ottamatta liikuntaesteistä paikkaa

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018
Tontin koko
2 057 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiö omalla tontilla.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Nestor

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Hyvät
Koulut: Lähellä

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja raitiovaunupysäkki lähellä Hyvät
Tiedustelut
Veli-Matti Kopio, 050 315 3084, veli-matti.kopio@ihomes.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Oulunkylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veli-Matti Kopio

Uudistuotanto ja arvokohteet

iHomes LKV

Finnoonlaaksontie 2,
02270 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.