RE/MAX Kodinonni | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

Kerrostalo | 1h, avokeittiö, kph / wc, ranskalainen parveke

Pähkinäpolku 2 A, Killo, Pirkkala

Hinta

109 000 €

Koko

22,5 m²

Vuosi

2017

Tämä ylimmän kerroksen yksiö mukavalla Killon alueella on sijoittajalle loistava valinta! Asunnon vuokrana on ollut 526 € / kk ja yhtiövastike 96 € / kk, joka sisältää tietoliikennevastikkeen. Asunnon materiaaleihin on valittu ajaton värimaailma, sekä kestävä laminaattilattia joten sinun ei tarvitse miettiä heti kohteen remontointia. Taloyhtiö on otettu käyttöön vuonna 2017 joten myöskään taloyhtiössä ei ole odotettavissa suuria remontteja lähivuosina. Kohteessa on todella tilava wc / kylpyhuone jonne mahtuu normaalikokoinen pyykinpesukone, ja tarvittaessa sinne voi laittaa lisää kaappitilaa. Killon alue Pirkkalassa tarjoaa rauhallisen asuinympäristön, jossa on kuitenkin palvelut lähellä. Erinomaiset kulkuyhteydet, niin omalla autolla kuin julkisilla, sekä Pirkkalan lentoaseman läheisyys tekevät alueesta ihanteellisen. Alueella on myös hyvät ulkoilumaastot joten asunnolta pääsee nopeasti ulos luontoon liikkumaan! Olisiko tämä kohde sinulle sopiva? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää tästä kompaktista kohteesta ja voimme sopia näyttöajan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80344461
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, avokeittiö, kph / wc, ranskalainen parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
22,5 m²
Kokonaispinta-ala
22,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu (SFS 5139). Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerrokset
5/5 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2017
Vapautuminen
01.03.2024. Määräaikainen vuokrasuhde, päättyy 29.2.2024. Kohteeseen ollaan etsimässä uutta vuokralaista joten kohde myydään mahdollisesti vuokrattuna. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

109 000,00 €

Velaton hinta

109 000,00 €

Neliöhinta

4 844,44 €/m²

Vastike

Hoitovastike

90,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

96,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 23 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Muu vastike: 6 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Tietoliikennevastike 6 € / kpl Lisätietoja maksuista: Autopaikkavuokra 15 € / kpl / kk Autopaikkavuokra 3, ei osakas 30 € / kpl / kk Tietoliikennevastike 6 € / kpl / kk Vesivastike-ennakko 23 € / hlö / kk Asunto Oy Pirkkalan Pekaanissa sovittu että autopaikka maksu peritään osakkeenomistajalta.

Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa Oyj, Taloyhtiölaajakaista 100M.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kiinteistössä suoritettu rakennusvalvonnan lopputarkastus 3.8.2017. Asuntokauppalain mukainen vuositarkastus pidettiin 25.9.2018. Vuositarkastuksen jälkitarkastus nro1 pidettiin 17.5.2019.
Asbestikartoitus
  • Rakennus on valmistunut vuoden 1994 jälkeen joten ei tarvitse huomioida.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunta.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Avokeittiö.
Jääkaappipakastin, astianpesukone ja uuni
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi, allaskaappi, bidee-suihku ja lattialämmitys (Sähköinen)
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto, häkkivarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kiinteistötunnus
604-402-1-764
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Isännöinti Oy, Jarkko Järvinen, jarkko.jarvinen@retta.fi, 010 228 1433
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, urheiluvälinevarasto ja huoneistokohtainen varasto (Talousrakennuksessa)
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Isännöitsijän todistuksessa: Yhtiön ja kaupungin vesitasauslaskutuksessa havaittu merkittävä poikkeama, joka tuo yhtiölle merkittävän suuren vesitasauslaskun. Asia vielä selvityksessä 16.5.2023. As Oy Pirkkalan Pekaanin Tilinpäätös 2022: 2023 ilmennyt, että vuonna 2021 tehty vesitasauslasku Tampereen Vedelle on tehty väärällä lukemalla (Pekaanin alamittarin lukemalla). Tämän vuoksi yhtiölle maksettiin vesilaitokselta noin 25 000 € palautus. Toukokuussa 2023 yhtiö on saanut kaupungilta vesitasauslaskun, joka on suuruudeltaan samaa luokkaa, kuin 2021 saatu palautus. Hallituksen selvitys suoritetuista kunnossapito -ja muutostöistä valmistumisajankohtineen: Yhtiössä sattunut palovahinko 30.4.2021. Vahingossa kärsi pintavahinkoa huoneisto 46. Vahingon laajuus rajoittuu pääsääntöisesti vain huoneistoon 46. Asukkaalla myönteinen päätös kotivakuutuksesta ja vastuuvakuutuksesta. Yhtiössä kesällä 2020 tapahtunut vesivahinko, jossa huoneistot 7, 8, 18, 19, 25, 29, 30, 36, 40 ja 41 kokivat kuivausta vaativaa vahinkoa. Kaikki tarvittavat korjaukset vahingon osalta ovat valmiita. Vakuutuskorvaukset saatiin asukkaan vastuuvakuutuksesta 80% ja vahingon aiheuttaja maksanut yhtiölle loput 20% haetuista korvauksista. Vahingon kokonaiskustannukseksi tuli noin 55 000€. Kustannuksia yhtiölle jäi urakoitsijan vaihdosta johtuen noin 3000€. Taloyhtiön kiinnitykset: 5 213 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 49 Parkkipaikkoja: Inva-merkityt autopaikat nro 4 ja 16 on ensisijaisesti tarkoitettu tieliikennelain Inva-pysäköintiin oikeuttavan luvan saaneella. Mikäli yhtiössä on Inva-pysäköintiin oikeutettu, on Inva-pysäköintiin oikeutettu osakas / asukas ensisijaisesti oikeutettu paikan vuokraamiseen. Autopaikoista tehdään vuokrasopimus. Yhtiön yksinomaiseen hallintaan jäävien autopaikkojen käytöstä päättää yhtiön hallitus yhtiökokouksen hyväksymän toimintaohjeen mukaisesti. Autopaikkamaksu peritään osakkeenomistajalta. Autopaikkoja on tällä hetkellä vapaana isännöitsijältä saadun sähköpostin mukaan 1.2.2024.

Tulevat remontit
Ikkunat, parvekeovet tai parvekkeet kunnossapitokorjaus / parvekelasien huolto 2023
Piharakennukset, jäteastiat, aidat, tukimuurit, portaat ym. tutkimus / tarkastus, seurataan jätepisteen edessä olevan pihan kuntoa 2023.

Tämä kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Tämä ei ole korjausohjelmaesitys.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 28.06.2027, Lisätiedot: E-luku on 129
Tontin koko
7 344 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Asunto Oy Pirkkalan Pekaani omistaa yhtä kahdesosaa (1/2) Pirkkalan kunnan Killon asema-alueella tonttia 1542/2 (Kiinteistötunnus 604-402-1-764). Yhtiötä sitoo korttelin 1542 tonttien nro 1 ja 2 määräosien omistajien kanssa solmittu rasitesopimus. Rasitesopimuksella on sovittu tontille 2 rakennetuista Pirkkalan Pähkinäkujalle osoitettavista autopaikoista (27kpl) sekä autopaikoitusalueen sadevesien poisjohtamisesta. Asunto Oy Pirkkalan Pekaanin ja Asunto Oy Pirkkalan Pähkinäpuiston välillä on hallinnanjakosopimus, jossa on sovittu seuraavaa: - Kiinteistön 604-402-1-764 (tontti 1542/2) hallinnanjako - Oikeus käyttää tontilla oleva rakennusoikeus - Osapuolten omistukseen ja hallintaan tulevat rakennukset ja rakenteet - Kustannusten ja vastuun jako - Yksinomaisessa hallinnassa olevat tilat ja alueet - Yhteisessä hallinnassa olevat tilat ja alueet - Kiinteistövero - Liittymät ja talotekniikka - Pysäköintipaikat - Hoitokunta - Osapuolten sietovelvoite - Kiinnitykset - Vakuutukset ja vakuutuskorvausten käyttö - Hallinnanjakosopimuksen kirjaaminen - Yhteisomistussuhteen pysyvyys - Sopimuksen siirtäminen - Voimassaoloaika Asukkaat saavat vapaasti liikkua yhteistiloissa.
Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta https://www.pirkkala.fi/asemakaavat/
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Pirkkalan Pekaani

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja lentokenttä
Tiedustelut
Marika Tuomainen, 040 705 4940, marika.tuomainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pirkkala

Asuinalueena Killo, Pirkkala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marika Tuomainen

Myyntineuvottelija

RE/MAX Kodinonni | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

RE/MAX Kodinonni | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.