Solid House Helsinki Oy,  Espoo
Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Kerrostalo | 4h + avokeittiö + kph + s + wc + vh + 2 x las.parveke

Patruunakatu 8 B, Puustellinmäki, Espoo

Hinta

575 000 €

Koko

98 m²

Vuosi

2022

Hurmaava näköalahuoneisto Puustellinkallion korkeuksissa. Kauniin vaaleasävyisen kulmahuoneiston sydän on ehdottomasti avara olohuoneen, ruokailutilan ja avokeittiön muodostama yhtenäinen kokonaisuus, josta on käynti koko huoneiston levyiselle lasitetulle etelän suuntaan olevalle parvekkeelle. Huoneiston näkymät ovat silmän kantamattomiin ja näissä maisemissa on ilo viettää aikaa perheen kanssa. Laadukas Puustellin tumma keittiö ryhdittää huoneiston muuten skandinaavisen vaaleaa yleisilmettä ja saarekkeen ansiosta keittiössä on runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa. Huoneistossa on kolme makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneen yhteydessä on lasitettu idän suuntaan oleva parveke sekä vaatehuone. Kylpyhuoneessa on tila myös kodin pyykkihuollolle ja oman saunan voi napsauttaa päälle, kun siltä tuntuu. Arkea helpottamassa on erillinen wc. Aina kaivattua säilytystilaa löytyy kaapistoista ja vaatehuoneesta, joissa on omiin tarpeisiin sopiviksi muunneltavat Elfa-säilytysjärjestelmät. Huoneiston pohja on toimiva ja neliöt on käytetty erinomaisesti, mistään ei ole tarvinnut tinkiä ja kaikelle on juuri sopivan kokoinen tila. Asunto Oy Espoon Toukolanmäki on valmistunut vuonna 2022 Puustellinkallion uudelle asuinalueelle Espoon Leppävaaraan. Yhtiö muodostuu yhdestä yksiportaisesta kerrostalosta, jossa on seitsemän kerrosta ja 38 asuntoa. Oma tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella naapuriyhtiön kanssa ja pihalta löytyy leikki- ja oleskelualue. Alueen autopaikat sijaitsevat Puustellinkallion pysäköintilaitoksessa ja pysäköintioikeus myydään erillisinä osakkeina. Yhtiö on täysin savuton ja ammattimainen lyhytaikainen majoitustoiminta on yhtiössä kielletty. Asunto Oy Espoon Toukolanmäki on rakennettu pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin kriteereiden mukaisesti ja energiankulutuksessa joutsenmerkitty talo on parasta A-luokkaa, joka ylittää rakennusalalla vaaditun energiatehokkuuden. Rakentajana on ollut JM. Puustellinkallio sijaitsee hieman Leppävaaran keskuksen ulkopuolella omassa rauhassaan, mutta kuitenkin palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä. Leppävaaran ja Mäkkylän juna-asemille on lyhyt kävelymatka ja kehuttu lähikauppa K-Supermarket Derby palvelee noin 600 m päässä. Kauppakeskus Sello kattavine palveluineen on noin kilometrin kävelymatkan päässä. Postipuun koululle ja päiväkodille kävelee noin viidessä minuutissa eikä tällä matkalla ole suuria teitä ylitettävänä. Tämä koti on ihana ja näkymät upeat. Tervetuloa ihastumaan. Myynti ja tiedustelut: Mari Rautio LKV 040-1202701 / mari.rautio@solidhouse.fi SOLID HOUSE OY LKV – Onnellisten asuntokauppojen puolesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80344481
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avokeittiö + kph + s + wc + vh + 2 x las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
98 m²
Kokonaispinta-ala
98 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
5/7
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
sopimuksen mukaan / 2kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

575 000,00 €

Velaton hinta

575 000,00 €

598 000,00 €

Neliöhinta

5 867,35 €/m²

Vastike

Hoitovastike

411,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

411,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: *Mediavastike 3€/kk *Vesimaksuennakko 20€/kk/h tasataan kerran vuodessa kulutuksen mukaan. Kulutuslukemat: Kylmä 4€/m3, Lämmin 10€/m3. *Yhtiökokous 1/2023: Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito -ja/tai rahoitusvastiketta vastaava määrä. *Kauppaan kuuluvana, mutta erillisellä velattomalla kauppahinnalla 12 000€ myydään paikoitusoikeus Puustellinkallion pysäköintilaitokseen. 1 osake, B1-sarja, Osakekirjan järjestysnumero 165. Jos paikoitusoikeutta käyttää, niin tällöin peritään aktivoitua pysäköintioikeusmaksua 45€/kk. Jos oikeutta ei käytä, niin tällöin ei tule kuukausittaista maksua. *Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty MML:n huoneistotietojärjestelmään ja omistusoikeus perustuu sähköiseen omistajamerkintään. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista. Lisäksi saattaa syntyä pankkien määräämiä kuluja. *Ostajan ja myyjän pankki perivät kaupanteosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: Lattia parketti ja seinät maalattu. Kaapisto, jossa elfa-järjestelmä.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Parvekkeen matot sekä parvekkeen Visor- kaihtimet
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 50 , kuitu. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yhtiössä ilmainen pesutupa. Naapuritaloyhtiön saunatilat käytössä myös Asunto Oy Espoon Toukolanmäki osakkaille / asukkaille. Asunto Oy Espoon Patruunamäen kanssa tontista hallinnanjakosopimus.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Huoneiston kunto hyvä / erinomainen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja betoni
Keittiön kuvaus
Puustellin kaunis tumma keittiö, jossa runsaasti säilytystilaa. Varustelu: jääkaappi/pakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikro, astianpesukone, komposiittiallas ja saareke. Työskentelytaso laminaatti. Lattia parketti, kaapistojen välitila on laatoitettu, muuten seinät on maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, allaslaatikosto, peilikaappi, rättipatteri, bidesuihku, lattialämmitys (sähkö) ja pesukoneliitäntä. Tila pesutornille. Lattia ja seinät laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
wc-istuin, allaslaatikosto, peili, bidesuihku. Lattialämmitys (sähkö). Lattia ja seinät laatoitettu.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas, seinät puupaneeli ja lattia laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, josta käynti parvekkeelle. Lattia parketti ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
MH 1: Lattia parketti ja seinät maalattu. Vaatehuone, jossa elfa-järjestelmä. Käynti parvekkeelle. MH 2: Lattia parketti ja seinät maalattu. Kaapisto, jossa elfa-järjestelmä. MH 3: Lattia parketti ja seinät maalattu. Kaapisto, jossa elfa-järjestelmä.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaapistot, vaatehuone sekä irtaimistovarasto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
049-051-93-5
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Vantaan toimipiste, Eero Pesonen, eero.pesonen@kiinteistotahkola.fi, 020 748 1065
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Pesutupa, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto / pyörävarasto (pesupaikka pyörille), irtaimistovarastot. Taloyhtiön lisätiedot: YJ 10§ Tupakointikielto Koko yhtiö on savuton. Tupakointi on kielletty kaikissa huoneistoissa, parvekkeilla, yhtiön yleisissä tiloissa ja yhteisissä tiloissa sekä piha-alueella lukuun ottamatta yhtiön osoittamaa erillistä tupakointipaikkaa. Tupakointikieltoa koskevan määräyksen rikkomiseen sovelletaan kulloinkin voimassaolevia huoneiston hallintaanottoa koskevia asunto-osakeyhtiölain määräyksiä. YJ 11§ Lyhytaikaisen vuokrauksen kielto Osakkeenomistajalla on lähtökohtaisesti oikeus vuokrata huoneistonsa eteenpäin. Osakkeenomistaja ei kuitenkaan saa ilman yhtiön hallituksen antamaa kirjallista lupaa luovuttaa huoneistoa vuokrauksen johdosta käytettäväksi lyhytaikaisiin vuokrasuhteisiin tai muutoin lyhytaikaiseen majoitustoimintaan rinnastettavaan käyttöön. Vuokrauskieltoa koskevan määräyksen rikkomiseen sovelletaan kulloinkin voimassaolevia huoneiston hallintaanottoa koskevia asunto-osakeyhtiölain määräyksiä. *Ilmalämpöpumppujen asennukset muutostyöilmoitusten kautta isännöitsijälle. Taloyhtiön kiinnitykset: 13 858 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Paikoitusoikeus myydään erikseen Puustellinkallion pysäköinti Oy.

Tehdyt remontit
Yhtiö on valmistunut vuonna 2022.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve seuraavien viiden vuoden aikana.
Yhtiö on valmistunut vuonna 2022 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Yhtiössä tullaan suorittamaan vastuukorjauksia.
Energialuokka
A (2018), Energialuokka: A2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 03.02.2030
Tontin koko
3 366 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: YJ 12§ Hallinnanjako- ja yhteisjärjestelysopimukset Yhtiö on allekirjoittanut hallinnanjakosopimuksen Asunto Oy Espoon Patruunamäen kanssa tontin nro 5 (kiinteistötunnus 49-51-93-5) hallinnasta. Sopimuksessa määritellään yhteinen ja kummankin osapuolen käyttö- ja hallintaoikeus tonttiin nro 5. Yhtiö on allekirjoittanut yhteisjärjestelysopimuksen Asunto Oy Espoon Patruunamäen ja Asunto Oy Espoon Villikallion kanssa. Yhteisjärjestelysopimuksella on sovittu tonttien nro 5 (kiinteistötunnus 49-51-93-5) ja tontin nro 4 (kiinteistötunnus 49-51-93-4) välisistä yhteisjärjestelyistä sekä yhteisjärjestelystä aiheutuvien kustannusten jakoperusteista. Sopimuksessa sovitaan mm. leikkialueista, jätehuollosta ja alueellisista kulkuoikeuksista. Sopimuksessa on sovittu myös Patruunamäen rakennukseen toteutettavan saunatilan yhteiskäytöstä ja sen käytöstä mahdollisesti perittävästä käyttömaksusta. Alueen kortteleiden 51100, 51101, 51093, ja 51095 välillä laaditaan yhteisjärjestelysopimus asemakaavan edellyttämistä autopaikoista pysäköintiliiketoimintaa harjoittavan Puustellinkallion pysäköinti Oy:n toimesta rakennettaviin pysäköintilaitoksiin.
Kaavoitustiedot
Lisätietoja ympäristöstä ja kaavoituksesta saa Espoon kaupunkisuunnittelukeskuksesta tai rakennusvalvontakeskuksesta 09-816 25300. www.espoo.fi/kartat : *Postipuun koulun ja päiväkodin laajennus: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/postipuun-koulun-ja-paivakodin-laajennus *https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/toimistoja-paivittaistavaran-kauppa-ja-hotelli-hatsinanpuistoon *https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/vermo *https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/leppavaaran-keskus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Toukolanmäki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Supermarket Derby n. 600m, Kauppakeskus Sello noin 1 km
Koulut: Postipuun koulu n. 500m

Liikenneyhteydet
Leppävaaran (n.1.1km) ja Mäkkylän juna-asemat (n. 800m), bussipysäkille n. 400m, raidejokerin pysäkit Vermo ja Sello.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikka/oikeus osakkeina. Autohallipaikka/oikeus myydään kauppaan kuuluvana, mutta erillisenä velattomana kauppahintana 12 000€.
Pihan kuvaus
Pihalla pöytäryhmä ja lapsille leikkialue.
Tiedustelut
Mari Rautio, 040 120 2701, mari.rautio@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Puustellinmäki, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mari Rautio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, partner

Solid House Helsinki Oy, Espoo

Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.