Omakotitalo | 6h + k + th + kph + s + 2wc + at

Sälpätie 15, Kivistö, Vantaa

Hinta

377 000 €

Koko

197 / 240 m²

Vuosi

1980

Nyt Vantaan Kivistössä myynnissä avara ja valoisa omakotitalo, joka on kuin tehty teille! Kahdessa kerroksessa on yhteensä seitsemän huonetta, neljä yläkerrassa ja kolme alakerrassa. Keittiöön mahtuu suurempikin ruokailuryhmä ja entiseen autokatokseen tehty harrastetila tarjoaa upeat puitteet aktiiviseen elämään. Kokonaisuuden kruunaa autotalli ja suuri piha-alue. Lämpimään vuodenaikaan piha tarjoaa upeat puitteet koko perheen yhdessäololle ja ihan vain kesästä ja auringosta nauttimiseen. Talo on rakennettu vuonna 1980 ja sitä on laajennettu 1997. Talo on yleisilmeeltään oman aikakautensa upea edustaja, jossa yhdistyvät puu ja tiili, luoden lämpimän ilmeen ja kodikkaan tunnelman. Kaksikerroksisessa talossa on kaikille tilaa ja rauhaa. Talo sijaitsee rauhallisella pientaloalueella. Kivistön kattavat palvelut ovat lähellä ja liikenneyhteydet erinomaiset kuljitpa sitten joukkoliikenteellä tai omalla autolla. Tämä asuinalue on lapsiperheiden suosiossa, sillä alueella on kaksi päiväkotia kävelymatkan päässä. Kivistö on kehittyvä ja suosittu asuinalue, joka tarjoaa monipuolisia palveluja ja mahdollisuuksia. Lähistöltä löytyvät niin Kehäradan juna-asema, kaunis luonto kuin kattavat kaupalliset palvelutkin. Yhdessä mukavien naapureiden kanssa nämä tekevät alueesta miellyttävän asua. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän Kivistön helmeen. Se voi olla juuri sinun perheellesi sopiva koti! Lisätiedot ja esittelyt: - Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi - Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Pyydä meidät kylään! Tapaamisen aikana saat arvion asuntosi arvosta sekä tietoa siitä, kuinka juuri me voimme auttaa kotisi myynnissä. Teemme työtämme tiiminä, jolloin saat palvelukseesi aina kaksi välittäjää, jotka molemmat antavat kaikkensa onnistuneen asuntokaupan eteen. Yhdessä onnistumme!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80344525
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + th + kph + s + 2wc + at
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
197 m²
Muiden tilojen pinta-ala
43 m²
Kokonaispinta-ala
240 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Yläkerran asuintilojen pinta-ala on noin 114 m² ja alakerran noin 83 m². Alakerran pinta-alasta noin 12 m² muodostuu teknisestä tilasta ja varastosta. Muiden tilojen pinta-ala (43 m²) muodostuu autotallin ja entiseen autokatokseen tehdyn tatamitilan pinta-aloista.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1980
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

377 000,00 €

Velaton hinta

377 000,00 €

396 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

836,35 € / vuosi

Muut lämmityskulut

340,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesi- ja jätevesimaksut määräytyvät HSY:n hinnaston ja oman kulutuksen mukaan, kuten myös puhtaanapito (roska-astioiden tyhjennys). Kohteessa on suora sähkölämmitys ja mm. käyttövesi lämpiää sähköllä. Sähköenergian kulutusta on mahdollista paljonkin säätää mm. kiinnittämällä huomiota omiin kulutustottumuksiin, käytössä oleviin laitteisiin jne. Edellä olevat lukemat ovat suuntaa antavia ja perustuvat kohteen nykyiseen käyttöön. Elinkustannukset ovat riippuvaisia mm. säästä, asukkaiden määrästä, omista kulutustottumuksista ja palveluntarjoajasta. Kustannukset voivat siis erota suurestikin edellä esitetystä ja olla siten suurempia tai pienempiä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerrassa on tekninen tila, jossa myös varastohyllyjä. Talossa on lisäksi autotalli ja entiseen autokatokseen rakennettu tatamitila.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Suora sähkölämmitys.
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu ja tiiliverhoilu
Keittiön kuvaus
Vaaleasävyinen keittiö, jonka varustuksiin kuuluu side-by-side jääkaappipakastin, integroidut kodinkoneet, kuten keittotaso, kalusteuuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Lattia on laatoitettu, seinät maalatut, työtasot puuta ja välitila levytetty.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone sijaitsee talon alakerrassa. Laatoitetun pesuhuoneen varustuksiin kuuluu suihku, lavuaari ja peili. Pesuhuoneen yhteydessä on myös huoneiston sauna.
WC-tilojen kuvaus
Talossa on kaksi erillistä WC:tä; yksi molemmissa kerroksissa. WC:n varustuksiin kuuluu wc-istuimet, lavuaarit, peilit ja käsisuihkut. Seinät ja lattiat ovat laatoitetut.
Saunan kuvaus
Tilava sauna sijaitsee talon alakerrassa ja lämpiää sähkökiukaalla. Lattia on laatoitettu ja seinät ja katto paneloitu. Saunassa on ikkuna.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Erillinen kodinhoitotila on alakerrassa. Tilan varustuksiin kuuluu pesukoneliitäntä.
Olohuoneen kuvaus
Avara ja valoisa olohuone on talon ylemmässä kerroksessa. Olohuone yhdistyy keittiöön ja sieltä on myös käynti tilavalle parvekkeelle. Lattia on laminaattia ja seinät maalatut.
Makuuhuoneiden kuvaus
Talossa on olohuoneen lisäksi yhteensä kuusi huonetta, kolme ylä- ja kolme alakerrassa. Alakerran huoneista yksi on takkahuone. Huoneiden lattiamateriaalit ovat huoneesta riippuen laattaa tai laminaattia, seinät pinnoitteet vaihtelevat huoneittain.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-406-5-132
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
975 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
146.3 m²
Tehokkuusluku
0.15
Rasitteet
Kiinnitykset: 368800, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: 1) Veden ottaminen | Oikeutettu: 92-406-5-132 KUUSELA / Rasitetut: 92-406-5-110 RAUHALA, 92-406-5-157 (X) BYÄNDA 2) Tieoikeus | Oikeutettu: 92-406-5-132 KUUSELA / Rasitetut: 92-406-5-110 RAUHALA, 92-406-5-157 (X) BYÄNDA 3) Yhteinen maa-alue 92-406-878-1 VARASTO-JA PYYKINPESUPAIKKA
Kaavoitustiedot
Alueella voimassaoleva asemakaava. Kiinteistön kaavanmukainen käyttötarkoitus on AP-2 eli asuinpientalojen korttelialue, jossa kuhunkin rakennukseen saa sijoittaa enintään kaksi asuntoa. Rakennuksia voi liittää toisiinsa kevyin rakennelmin. Asuntoa kohti saa rakentaa taloustilaa suurimman sallitun kerrosalan lisäksi enintään 30 m². Suurin sallittu kerrosluku on II ja tontin tehokkuusluku e = 0,15.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Kivistön kattavat palvelut ovat lyhyen matkan päässä. Linkki Vantaan palvelut -karttaan: https://kartta.vantaa.fi/link/75jes4
Pihan kuvaus
Iso suojainen piha-alue, jolla mm. terassi. Pihalla on suuri kuuden hengen ulkoporeallas.
Tiedustelut
Sven Schlegel, 045 885 4900, sven.schlegel@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kivistö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sven Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.