AUREA KODIT OY, Oulu
AUREA KODIT OY, Oulu

Autotalli

Liuskekuja 3 lt, Rusko, Oulu

Hinta

199 000 €

Koko

152

Maalämmössä oleva toimitila loistavalla sijainnilla ja hyvien kulkuyhteyksien varrella Ruskossa. Tähän 2018 valmistuneeseen kohteeseen kuuluu kaiken kaikkiaan 152m2 sekä takapihalta löytyy koko toimitilojen levyinen komposiitti terassi. Harvoin tarjolla! Halli on kooltaan noin 68,4m2, jossa korkeutta 5,4m. Hallin leveys 4,9m ja syvyys 13,95m. Hallin nosto ovi on 3,5m x 4,7m, toimii sähköllä. Hallista löytyy voimavirta- ja sähköpistokkeet, mastertop lattia sekä öljynerottelukaivo. Alakertaan, hallin perälle sijoittuu suuri toimisto tai kokoustila. Alakerran siistissä kunnossa olevat pesutilat toimivat samalla myös pukuhuoneena ja josta löytyy toimitilojen wc. Alakerrasta löytyy myös näppärän kokoinen keittiö taukoja tai asiakkaiden vastaanottamista varten. Keittiöön on suora kulku toimitilojen ulkoa erillisen oven ansiosta tai hallin puolelta. Keittiön yhteydessä sijaitsee erillisen oven takana tekninentila. Yläkertaan pääsee jykeviä portaita pitkin ja yläkerran aulatila on jätetty auki kokonaisuudessaan, joka luo ison toimistotilan. Yläkerrasta löytyy myös erillinen noin 14,2m2 toimisto. Toimitilat ovat avarat ja hyvin muokattavissa olevat eri käyttötarkoituksiin. Toimitilojen edessä on pistokkeelliset autopaikat sekä runsaasti lisätilaa huoneistolle tarkoitetulla maa-alueella, joten autoille, raskaalle kalustolle tai tavaroille on harvinaisen paljon tilaa suuren pihan puitteissa. Tässä kokonaisuudessa on monia mahdollisuuksia! Myynti ja lisätiedot: Hanna-Mari Mäkelä 0449833958 hanna-mari.makela@aurealkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80344573
Sijainti
Tyyppi
Pinta-ala
152 m²
Kokonaispinta-ala
152 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

117 530,56 €

Velkaosuus

81 469,44 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

249,15 € / kk

Pääomavastike

754,19 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 003,34 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Huoneiston osalta on hakeuduttu arvonlisävelvolliseksi. Alv lisävastike 24% pääomavastike 181,01€/kk, alv-lisä 24% muut hoitovastikkeet 33,67€/kk. Lämpöennakot, alv 24% 26,94€/kk. Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Vuosi sähkönkulutus arvio ollut nykyisillä omistajilla 12 862Wh.

Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Toimitilojen aidatulla takapihalla koko pihan kokoinen komposiitti terassi, jonne mahtuu suuremmallakin porukalla.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Kohteen kunto
Hyvä
Tontin omistus
Vuokra
Tontin pinta-ala
5 853 m²
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra
6 324,16 € / vuosi
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asemapiirroksessa osoitetut huoneistokohtaiset autopaikat kattavat em.autopaikat ja siihen jatkeena liittyvän murskepintaisen käyttöpiha-alueen tontin rajalle saakka. Autoja mahtuu huoneiston eteen kaksi, joissa mahdollisuus pistokepaikkaan. Lisää autoja mahtuu osoitetuille paikoille useampi. Myös raskaskalusto sopii hyvin pihalle.
Pihan kuvaus
Iso piha, joka asfaltoitu kulkuväylien osalta, muu osa soralla. Piha aidattu.
Tiedustelut
Hanna-Mari Mäkelä, 044 983 3958, hanna-mari.makela@aurealkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Rusko, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hanna-Mari Mäkelä

Myyntineuvottelija

AUREA KODIT OY, Oulu

AUREA KODIT OY, Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.