Westhouse LKV
Westhouse LKV

Omakotitalo | Oh, takkahuone, avokeittiö, 3 mh, parvi, khh, kph, 2xwc, s, ph, harrastehuone, var. ak

Koivistontie 26 A, Laajalahti, Espoo

Hinta

849 000 €

Koko

207 / 221 m²

Vuosi

1991

Tähän kotiin astuttaessa ensimmäisenä vaikutuksen tekee tilan avaruus ja valon määrä. Tilavan tuulikaapin ja eteishallin jälkeen avautuu korkea olohuone koko komeudessaan. Tilan tuntua lisää olohuoneen lähes koko seinän kokoinen korkea lasiseinä, joka tuo sisäpihan maisemat sisäpuolelle. Huonekorkeus tilassa on korkeimmillaan 3,8 m. Olohuone, ruokasali ja keittiö muodostavat avaran kokonaisuuden. Avoimen keittiön ja olohuoneen väliin jää reilu tila ruokapöydälle. Vaaleassa modernissa keittiössä on runsaasti tilaa kokata ja seurustella. Ison saarekkeen ansiosta säilytys- ja laskutilaa on runsaasti ja siihen integroitu tarjoilu-/ruokailutaso on näppärä vaikkapa aamiaisen nauttimiseen tai tarjoiluun isommissa juhlissa. Tyylikäs kaksipuolinen takka toimii tilanjakajana olohuoneen ja arkiolohuoneen välillä. Samat korkeat koko seinän kokoiset ikkunat jatkuvat myös tässä tilassa, tehden huoneesta poikkeuksellisen kauniin ja valoisan. Sekä olohuoneesta että arkiolohuoneesta on käynti katetulle terassille ja takapihalle. Talossa on kolme makuuhuonetta, jotka kaikki ovat erillään toisistaan tarjoten jokaiselle perheenjäsenelle oman rauhan. Kaikki makuuhuoneet ovat reilun kokoisia. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on nukkumaparvi. Päämakuuhuoneeseen yhteydessä on oma kylpyhuone, josta pääsee kätevästi myös kodinhoitohuoneeseen.  Alakerrassa on ylelliset saunatilat, panelointina on käytetty näyttävää Magnolia-paneelia. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja lisänä on vielä erillinen wc. Näiden tilojen lisäksi on alakerrassa tilava moneen käyttötarkoitukseen muuntuva huone, joka nykyisellä perheellä toimii harrastehuoneena. Laajalahti on osa Suur-Tapiolaa. Lähipalvelut löytyvät Laajalahden liikekeskittymästä Pohjois-Laajalahdessa ja Brediksen liikekeskuksesta. Ympäristössä on hyvät ulkoilumaastot ja oman kadun päästä alkavatkin lenkkimaastot ja talvella hiihtoladut. Ruukinrannassa on kahvila- ja ravintolatarjontaa sekä venesatama. Laajalahden länsiosassa sijaitsee myös links-tyyppinen golfkenttä Tapiola Golf ja laadukkaita herkkuja tarjoileva ravintola. Tapiolan keskuksen ja Sellon palvelut sijaitsevat molemmat n. 5 km päässä. Pikaratikan pysäkille n. 1,2 km matka. Omalla autolla pääsee kätevästi liikkumaan Kehä I kautta eri suuntiin. Kysy lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Raya Virtanen 040 820 7717 / raya.virtanen@westhouse.fi ilmalämpöpumppu, design, isot ikkunat, terassi, autokatos, oma piha, avokeittiö, takka, kodinhoitohuone

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80344656
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, takkahuone, avokeittiö, 3 mh, parvi, khh, kph, 2xwc, s, ph, harrastehuone, var. ak
Asuintilojen pinta-ala
207 m²
Muiden tilojen pinta-ala
14 m²
Kokonaispinta-ala
221 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennuspiirroksien mukaan asuinpinta-ala on yläkerrassa n. 154m2 ja alakerrassa saunaosasto ja oleskelu/harrastehuone n. 53m2. Kokonaisala on 255m2 johon sisältyy lisäksi tekninen tila n. 5m2, varastotilaa n. 9m2 ja kahden auton autokatos.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1991
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

849 000,00 €

Velaton hinta

849 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 086,20 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

66,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vuotuinen sähkönkulutus on ollut 4 hengen perheellä n. 21000 kWh, sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Vesimaksu 4 hengen perheellä ollut 789€/vuosi sisältäen käyttö-, jäte- ja hulevesi. Jätemaksu esim. jäteastia ja tyhjennys 1 krt/vko, n. 20€/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerrassa saunaosasto ja pukeutumishuone, joka voi myös tarpeen mukaan toimia vaikka työhuoneena sekä iso tila perheen harrastehuoneeksi.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Pohjois- ja länsiterassit.
Tehdyt remontit
Makuuhuoneiden ja alakerran harrastehuoneen seinät ja lattiat uusittu 10 vuoden sisällä, seinät maalattu ja lattioihin asennettu uusi parketti tai laatoitus.
2022: Takan viimeisin nuohous 06/22. Sisääntuloportaiden betonisten otsapintojen tasoitus ja maalaus. Kattovalokupu uusiminen. Ilmalämpöpumput (2kpl) asennettu 09/2022.
2021: Aidan maalaus.
2020: Piharemontti, uusi terassi ja kivimuurin rakentaminen
2019: Ulkoseinien puuosien ja räystäiden huoltomaalaus.
2018: Ikkunoiden ja ulko-ovien huoltomaalaus
2016: Kattotiilet ja aluskate sekä katon pellitykset, rännit sekä sadevesikourut uusittu.
2015: makuuhuone ja kylpyhuone rakennettu vanhan saunan tilalle asuinkerrokseen ja uusien saunatilojen rakentaminen kellarikerrokseen (rak.lupa 49-2013-1710), Yläkerran wc:n laatoitukset ja kalusteet uusittu. Kodinhoitohuoneen kalusteet ja pinnat uusittu. Keskuspölynimurin keskusyksikkö uusittu.
2014-2015 Ilmanvaihtoremontti, koneellinen poisto muutettu lämmöntalteenotolla varustetuksi tulo-meno-ilmanvaihdoksi. Lämmöntalteenottolaitteena Enervent LTR-6.
2014: Kellarikerrokseen rakennettu uusi sauna, pesutilat ja pukuhuone, samassa yhteydessä uusittu kellarin osalta viemäri- ja käyttövesiputket. Lämminvesivaraaja uusittu.
2012: keittiö uusittu
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Tiilikate asennettu 2016. Lisätietoja kunnosta: Kuntotutkimus tehty 10/2022. 05/2016 aluskatteen repeämä; aluskatteet ja tiilet uusittiin sekä eristeet tarkastettiin kesän 2016 aikana. Rakennettu 1990-1991, käyttöönottotarkastus 30.5.1991, lopputarkastus 7.11.2011. Saneerattu 2013-2015, saneerauksen osalta lopputarkastus 10.5.2022.
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 27.10.2032, Lisätiedot: Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku, eli E-luku 194
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Kattolämmitys oh, th, mh. Mh ja tekn.tila sähköpatteri, muut tilat sähköinen lattialämmitys. 2 kpl ilmalämpöpumppuja. Kokonaissähkön kulutus: 22000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Takka
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu, tiiliverhoilu ja Kevytharkko
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät maalattu, eteisessä ja ruokailutilassa koristemaalausta seinässä. Pintamateriaalit (lattia): Eteinen ja keittiö valkoista laattaa, makuuhuoneet parkettia, olohuoneet parkettia, alakerrassa laatta.
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Laminaatti. Olohuoneeseen avautuvassa keittiössä on todella runsaasti sekä kaappi- että pöytätilaa. Kaapistot ovat valkoiset ja työtasot mustaa laminaattia. Keittolevy on todella suuressa saarekkeessa, jossa on myös kätevä ja reilu tarjoilu- tai aamiaistaso. Suuret ikkunat tuovat tilaan valoa kahdelta suunnalta. Integroitu astianpesukone, AEG induktioliesi, uuni pyrolyysi ominaisuudella, Electroluxin mikrossa on myös uuniominaisuus, täyskorkeat integroidut jääkaappi ja pakastin, Elican näyttävä liesituuletin saarekkeen päällä.
Lattiamateriaalit: Laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa suihkullinen kylpyhuone, johon kulku päämakuuhuoneesta tai kodinhoitohuoneen kautta. Alakerrassa saunan yhteydessä todella ylelliset suihku- ja pesutilat kahdella suihkulla, katto magnolia-paneelia.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerrassa erillinen wc, kylpyhuoneen yhteydessä wc-istuin, alakerrassa erillinen wc.
Saunan kuvaus
Todella kaunis ja tilava, vuonna 2013 remontoitu sauna. Seinät ja katto Magnolia-paneelia, hetivalmis Helo Saunatonttu-kiuas.
Varusteet: Kiuas: Heti valmis -sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneesta käynti suoraan ulos. Runsaasti kaapistoja ja laskutilaa. Lattia laatoitettu, seinät maalattu. Sälekaihtimet.
Olohuoneen kuvaus
Tilava ja näyttävä olohuone jakautuu kahteen osaan, avotakka avautuu molemmille puolille. Isot, lattiasta kattoon ylettyvät ikkunat tuovat valoa huoneeseen ja valoisuutta lisää vielä jopa 3,8 m nouseva huonekorkeus. Olohuone yhdistyy ruokailutilan kautta keittiöön.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on 3 kpl ja kaikki erikseen, joten jokaisella perheenjäsenellä on oma rauha. Eteisestä molemmille sivuille on yksi makuuhuone, toisessa näistä lisäksi vaatehuone ja toisessa lisätilaa tuomassa tilava parvi nukkumiseen tai oleskeluun. Parvelta on kulku varastotilaan. Päämakuuhuoneesta on suora kulku kylpyhuoneeseen.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto, kaapistot ja ullakko
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-17-39-12
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
731 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tasamaan tontti.
Rakennusoikeuden pinta-ala
182.8 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 809999
Kaavoitustiedot
Espoon Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Päivittäistavarakauppa ja kirjasto n. 800 m, Brediksen liikekeskus n. 1,5 km. K-Supermarket Mankkaa n. 2,4 km. Tapiolan tai Sellon kattavat palvelut n. 5 km, Urheilupuiston metroasema n. 4,2 km.
Koulut: Laajalahden koulu ala-aste n. 800 m, Mankkaanpuron koulu ja Sepon koulu ala-asteet, Mankkaan koulu ja Pohjois-Tapiolan koulu yläasteet.
Päiväkodit: useita päiväkoteja lähietäisyydellä.
Liikenneyhteydet
Raitiovaunupysäkki lähellä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla Bussipysäkki n. 400 m, yhteys esim. Tapiolan metroasemalle. Omalla autolla kätevästi Kehä I kautta eri pääväylille, Helsingin keskustaan n. 12,5 km. Pikaratikan pysäkki n. 1,2 km.
Tiedustelut
Raya Virtanen, 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Laajalahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Raya Virtanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT, SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.