Skant | Välitysliike Skant Oy
Skant | Välitysliike Skant Oy

Paritalo | 4h + työh. + ke + wc + kphs + khh + akv

Laaksosuontie 34 A, Nikkilä, Sipoo

Hinta

349 000 €

Koko

104 / 109,3 m²

Vuosi

2021

Tämä huolella pidetty ja v.2021 valmistunut autokatoksellinen paritalokoti etsii nyt uusia asukkaita. Pääovesta sisäänastuessasi vastassa on tilava eteinen, josta on käynti myös arkea helpottavaan kodinhoitohuoneeseen ja edelleen kodin kylpytiloihin, jossa voit nauttia modernin saunan pehmeistä löylyistä. Eteistilasta aukeaa valoisa olohuone-ruokailutila sekä tyylikäs ja moderni keittiö, mikä kätkeekin sisälleen laadukkaat AEG:n integtoidut kodinkoneet. Keittiöstä on käynti tilavalle ja katetulle lännen suuntaiselle terassialueelle. Alakerrassa sijaitsee kodin kaksi makuuhuonetta sekä erillinen tekninen tila. Yksi kodin parhaista puolista on yläkerrassa sijaitseva erittäin tilava makuuhuone, josta voit katsella tähtitaivasta sängyn yllä olevista kattoikkunoista. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava walk-in closet vaatehuone, jonka voit kalustaa ja sisustaa mieleiseksi. Tämän lisäksi yläkerrassa sijaitsee esimerkiksi työhuoneeksi taipuva tilava huone, joka on mahdollista jakaa ovella eri tilaksi. Autokatoksen yhteydessä on erillinen varastotila sekä kauppaan kuuluva sähköauton latausasema. Talon lämmönlähteenä toimii vesikiertoisen lattialämmityksen kanssa vesi-ilmalämpöpumppu. Sijainti tässä kodissa on erinomainen. Koti sijaitsee aivan Nikkilän keskustassa, mutta kuitenkin rauhallisella ja halutulla asuinalueella. Kaikki tarvittavat palvelut, kuten koulut ja päiväkodit, ovat kävelyetäisyydellä, mikä tekee arjen sujumisesta vaivatonta. Sipoo on viehättävä ja kasvava alue, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Lähialueelta löytyy kauniita luontokohteita ja liikuntamahdollisuuksia niitä kaipaaville. Täällä voit nauttia monipuolisesta elämästä ja kauniista ympäristöstä. Tämä koti on ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Kysy lisää ja sovi esittely 0400 294 238 / Arttu Saartoala Oletko myymässä asuntoasi? Skant LKV on raikas ja nykyaikainen tuulahdus asuntomarkkinoilla. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus sekä vanhoista että uusista omakotitaloista, kerros- ja rivitaloasunnoista. Tarjoamme asunnon myyntiin aktiivista otetta, tuloksia tuottavaa markkinointia ja laadukkaat myyntikuvat. Meiltä saat alan digitaaliset palvelut helposti ja vaivattomasti sekä tarvittaessa kodin stailauksen. www.skant.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80344692
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + työh. + ke + wc + kphs + khh + akv
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104 m²
Muiden tilojen pinta-ala
5,3 m²
Kokonaispinta-ala
109,3 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Huoneistoala asuinrakennus 104m2 Varaston pinta-ala n.5.3m2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

349 000,00 €

Velaton hinta

349 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

451,06 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus 2 auton latauksen kanssa 18237 kWh / vuosi (naapuriasunto ilman sähköauton latausta ja heillä kulutus ollut n. 10 000 kWh / vuosi). Jätemaksut n. 17€ / kk. Vesimaksut kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sähköauton latausasema (Innhome Charlie)
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Lisäksi valokuituvaraus.).
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.06.2031
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi-ilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan. Lisätietoja vesijohdosta: Yhteinen päävesimittari, joka sijaitsee B asunnossa. Asunnossa A sijaitsee alavesimittari. Vesimaksut tasataan kulutuksen mukaan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja, märkätilassa laatoitus. Pintamateriaalit (lattia): Lattiassa parketti ( yläkerrassa laminaatti ) Märkätilassa ja eteisesssä laatoitus. Pintamateriaalit (katto): Katot ovat tasoitettuja ja maalattuja, märkätilassa puupanelointi.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiön katossa LED valaistus.
Erillinen pakastin (AEG integroitu), jääkaappi (AEG integroitu), uuni (AEG), liesi (AEG), keittiösaareke, astianpesukone (AEG integroitu), mikroaaltouuni (AEG integroitu) ja liesituuletin (Siemens IQ500 kattoliesituuletin ( ulospuhaltava ))
Lattiamateriaalit: Parketti ( ELLET Tammi Pearl Grey)
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilan katossa LED valaistus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, lattialämmitys ja Linjalattiakaivo
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Saunan selkänojassa LED valaistus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Khh katossa LED valaistus
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattiakaivo, pesuallas, lattialämmitys, pyykkikaapit, pöytätaso, tila pesutornille ja Wc istuin
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti ( ELLET Tammi Pearl Grey)
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerran makuuhuoneiden lattiassa lattiassa Parketti ( ELLET Tammi Pearl Grey) Yläkerran makuuhuoneen ja työhuonevarauksen lattiassa laminaatti.
Lattiamateriaalit: Laminaatti ja parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto, kaapistot ja Tekninen tila. Lisätietoja säilytystiloista: Alakerran makuuhuoneissa sekä eteisessä liukuovikaapistot. Tämän lisäksi autokatoksen yhteydessä on lämmin varastotila sekä talon yhteydessä lämmin tekninen tila.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
753-423-9-134-L1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 189 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Vuokraoikeus. Lisätiedot tontista: Vuokra-alue on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Myytävän vuokraoikeuden hallinta-alueen pinta-ala on n. 464m2 + autokatos sekä yhteisalue, jonka pinta-ala on n. 261m2.
Rakennusoikeuden pinta-ala
237.8 m²
Tehokkuusluku
0.2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta käytetty 238 kem2 + taloustilaa 13 kem2. Käyttämättä yht 63 kem2 taloustiloja ( jaettuna tasan molemmille asunnoille)
Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta Sipoon kunnalta p. 09 23531
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos
Tontin vuokraaja
Sipoon Kunta
Vuokrasopimus päättyy
29.04.2070
Tontin vuokra
3 319,31 € / vuosi
Palvelut
Myytävä koti sijaitsee aivan Nikkilän palveluiden ympäröimänä. Lähimpään kauppaan on matkaa vain alle kilometrin. Lukkarin koulu (1-6lk + esikoulu) ja Sipoonjoen yhtenäiskoulu (1-3lk ja 7-9lk ) sekä Sipoon lukio sijaitsee reilu kilometrin päässä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Pihan kuvaus
Oma maisemoitu piha-alue vehreällä nurmikolla ja isolla terassialuella.
Tiedustelut
Arttu Saartoala, 0400294238, arttu@skant.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Nikkilä, Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arttu Saartoala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Skant | Välitysliike Skant Oy

Skant | Välitysliike Skant Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.