Luhtitalo | 1H + KT

Aapraminkaari 5 C, Kaivoksela, Vantaa

Hinta

184 900 €

Koko

37,5 m²

Vuosi

2017

Tunnelmaa ja käytännöllisyyttä huokuva, valoisa ja tilava yksiö nyt myynnissä Vantaan Kaivokselassa! Tämä hyväkuntoinen asunto sopii erinomaisesti sinulle, joka etsit investointikohdetta tai ensiasuntoa rauhalliselta asuinalueelta. Kaksikerroksisen kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva koti erottuu ominaisuuksillaan. Suuri asuinhuone, jossa on erillinen iso makuualkovi, tekee asunnon sisustamisesta helppoa. Kaikelle on tilaa ja koti tuntuu silti avaralta. Asunto on valoisa suurten ikkunoiden ansiosta, jotka tuovat luonnonvalon kauniisti sisään. Lasitetulle parvekkeelle on ihana siirtyä nauttimaan aamukahvia tai viettämään ilta-aikaa hyvässä seurassa. Käytännöllisessä kylpyhuoneessa on tilavaraus pesutornille, mikä tekee arjen pyörittämisestä helppoa. Kokonaisuuden kruunaa matala hoitovastike, joka on vain 3,80 €/m2. Taloyhtiö on rakennettu valinnaiselle vuokratontille, ja tämän huoneiston osuus tontista on lunastettu. Tässä 2017 rakennetussa taloyhtiössä yhdistyvät Kaivokselan alueen parhaat puolet. Rauhallinen ja luonnonläheinen sijainti tarjoaa mukavasti virkistysmahdollisuuksia. Silti kaikki keskeiset palvelut ovat kävelyetäisyyden päässä. Myös liikenneyhteydet ovat hyvät, liikuitpa sitten omalla autolla, joukkoliikenteellä tai vaikka polkupyörällä. Tähän ihastuttavaan kotiin kannattaa tutustua nopeasti, sillä se on todellinen löytö niin sijoittajalle kuin omaan kotiin haaveilevalle! Lisätiedot ja esittelyt: - Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi - Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Kutsu meidät kylään! Tapaamisen aikana saat arvion asuntosi arvosta sekä tietoa siitä, kuinka juuri me voimme auttaa kotisi myynnissä. Teemme työtämme tiiminä, jolloin saat palvelukseesi aina kaksi välittäjää, jotka molemmat antavat kaikkensa onnistuneen asuntokaupan eteen. Yhdessä onnistumme!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80344728
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1H + KT
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
37,5 m²
Kokonaispinta-ala
37,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2017
Vapautuminen
Asunto on vuokrattu. Vuokralainen on asunut asunnossa yli vuoden, jolloin irtisanomisaika on 6 kuukautta. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

80 656,59 €

Velkaosuus

104 243,41 €

Velaton hinta

184 900,00 €

187 000,00 €

Neliöhinta

4 930,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

142,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

142,50 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Elisa, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja betoni
Keittiön kuvaus
Vaaleasävyinen keittotila, jonka varustuksiin kuuluu keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Työtasot ovat laminaattia, välitila laatoitettu, seinät maalatut ja lattia parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava laatoitettu kylpyhuone, jonka varustuksiin kuuluu wc-istuin, käsisuihku, lavuaari, allas- ja peilikaappi, suihku ja kääntyvä suihkuseinä. Kylpyhuoneessa on myös tilavaraus pesutornille ja sähkötoiminen lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Tilava ja valoisa asuinhuone, jonne saat helposti mahtumaan suuremmankin sängyn, sohvaryhmän ja mitä ikinä kaipaatkin. Lattia on parkettia ja seinät ovat maalatut.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asuinhuoneen yhteydessä on kaapistojen rajaama alkovi, jossa on tilaa suuremmallekin sängylle.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
92-16-0203-0004
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Services Oy , Marjaana Vahvelainen, marjaana.vahvelainen@retta.fi, 010 228 4000
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 4 567 800 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 25 Parkkipaikkoja: Taloyhtiön kaikki autopaikat ovat omina osakkeinaan ja osakasomistuksessa. Taloyhtiöllä ei ole vuokrattavia paikkoja.

Tehdyt remontit
Ei tehtyjä korjauksia/remontteja
Tulevat remontit
Ei tulevia korjauksia/remontteja. Hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi muita sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon v. 2023-2028, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 09.10.2027
Tontin koko
2 743 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Taloyhtiön tontti on ns. valinnainen vuokratontti, jonka huoneistokohtaisen tonttiosuuden voi lunastaa. Nyt myytävän huoneiston tonttiosuus on lunastettu ja huoneistoon ei siten tarvitse maksaa tontinvuokravastiketta.
Kaavoitustiedot
Lisätiedot: Vantaan kaupunki | Kaupunkiympäristön toimiala | www.vantaa.fi/fi/kaavoitus | Puh. 09 8392 2242 | Ajantasa-asemakaava Vantaan karttapalvelussa: https://kartta.vantaa.fi/link/75zT8n
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
15.6.2061

Asunto Oy Vantaan Aapraminheikki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Kaivokselan hyvät peruspalvelut ovat kävelyetäisyydellä. Kattavammat palvelut löytyvät Myyrmäestä, jonne matkaa kävellen on noin kilometri.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Samassa yhteydessä on mahdollista ostaa autopaikan AP7 hallintaan oikeuttavat osakkeet. Taloyhtiöllä ei ole vuokrattavia autopaikkoja.
Tiedustelut
Sven Schlegel, 045 885 4900, sven.schlegel@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kaivoksela, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sven Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.