Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Kerrostalo | 3 h, k, kph, lasitettu parveke (YJ:n mukaan 3h + k)

Matinraitti 14 I, Matinkylä, Espoo

Hinta

255 000 €

Koko

72 m²

Vuosi

1970

Tämän huoneiston ehdottomat myyntivaltit ovat: - Ylin, 3. kerros. - Kulmahuoneisto, seinänaapureita vain keittiön ja kylpyhuoneen takana. - Iso lasitettu parveke, josta avoimet näkymät ilta-aurinkoon. - Hyvä pohjaratkaisu ja tilavat huoneet. - Kaunis laivankansiparketti olohuoneessa. - Hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa isot remontit kuten käyttövesiputkien uusiminen tehty (2009-2011). - Mahdollisuus saada autopaikka. Yhteydenotot ja yksittäisesittelyt: Arto Eskola, LKV, LVV, Partner, 0400 575105, arto@solidihouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80344866
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h, k, kph, lasitettu parveke (YJ:n mukaan 3h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
72 m²
Kokonaispinta-ala
72 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huonieston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijätodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 72m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijätodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1970
Vapautuminen
aikaisintaan 15.06.2024. viimeistään 2 kk tarjouksen hyväksymisestä.

Hinta

Myyntihinta

237 011,37 €

Velkaosuus

17 988,63 €

Velaton hinta

255 000,00 €

Neliöhinta

3 541,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

381,60 € / kk

Pääomavastike

68,25 € / kk

Erityisvastike

31,68 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

566,49 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 84,96 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Rahoitusvastikkeet: RL2A putkikorjaus (velkaosuus 3.393,21€/31.01.2024), RL4 salaoja,sokkelit, iv-kone (velkasosuus 1.213,37€/31.01.2024), RL5 vesikate (velkaosuus 13.382,05€/31.01.2024). Lisätietoja maksuista: Kylmäkellari 20€/vuosi, rahoitusvastike 1 (julkisivu) 1,00€/m²/kk, rahoituslaina 2 (putket 2009) 1,75€/m²/kk, rahoitusvastike 3 (putkilisälaina) 0,22€/m²/kk, rahoitusvastike 4 (salaoja) 0,44€/m²/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteiskäytävällä on tilava liukuovikaapisto, jonne mahtuu ulkovaatteet ja muutakin tavaraa.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaihtimet, puupanelointi olohuoneen seinissä, puupanelointi keittiön ja olohuoneen katossa.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia, 10M/10M, Cat 6 + valokuitu. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Parvekkeiden kuntotutkimus 2020, julkisivuelementtien kuntotutkimus AB-, CD- ja EF-tiilisalaojien kuvaus 2019, kylpyhuoneiden ja vesikalusteiden kuntotarkastus, vesikatteiden kuntotarkastus 2017, ehdotus H/G väestösuojien ilmanlaadun parantamiseksi 2014, vesikatteiden kuntotarkastus 2013, leikkialueiden kuntotarkastus 2012, asbestikartoitus, vesikatteiden kuntotarkastus, kuntoarvio, PTS laadinta.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Isännöitsijätoimistolla.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Kiviseinät, olohuoneessa puolipanelointi Pintamateriaalit (katto): Kivi, keittiössä ja olohuoneessa puupanelointi.
Keittiön kuvaus
Keittiön lattia on helppokäyttöistä ja kestävää isoa kivilaattaa. Ikkunasta on näkymät länteen jaruokailupöytä mahtuu mainiosti ikkunan ääreen. Keittiökalusteet ovat väriltään vaaleat ja laskutilaa on kiitettävästi. Jääkaappi/pakastin ja keraaminen liesi sopivat kokonaisuuteen. Astianpesukoneelle on paikka ja liitäntä olemassa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on uusittu 2009 käyttövesiputkien uusimisen yhteydessä. Klinkkerilattialla on mukavuuslämmitys ja seinät ovat laatoitettu (1/1). Suihkutila on suojattu suihkuseinällä muusta tilasta. Pesukonetta varten on tila. Peilikaappiin mahtuvat arkitarvikkeet ja isommat tavarat allaskaappiin.
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku ja Rättipatteri
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on luontevasti keittiön vieressä ja sieltä on käynti lasitetulle parvekkeelle. Lattiat ovat kaunista "laivankansiparkettia", joka on näyttävä lattiamateriaali ja sopii asunnon sisustuksen henkeen. Olohuoneeseen mahtuu hyvin sohvaryhmä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneet ovat samankokoisia, rinnakkaine ja ikkunoista on näkymät itään taloyhtiön sisäpihalle. Varsinaisessa makuuhuoneessa on tammilautaparketti ja nykyisessä työhuoneessa on laminaattiparketti. Kummassakin huoneessa on kiinteät liukuovikaapistot, joista toinen on peililiukuovellinen.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja kellarikomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
0049-0023-0009-0001
Isännöitsijän yhteystiedot
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy, Toni Finell, toni.finell@hsi.fi, 050 911 8847
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto ja kuivaushuone
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Väestösuojatilat 124m². Taloyhtiön kiinnitykset: 2 072 900 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 44 Parkkipaikkoja: Jonotusjärjestelmä

Tehdyt remontit
2023: IV-koneen uusiminen A-B -talo, uusi energiatodistus, 2022: Julkisivujen peruskorjaus ja vesikatteiden uusiminen, ikkunakorjaus, 2020-2021: Julkisivujen peruskorjauksen/kunnostuksen hankesuunnittelu, vesikatteiden uusimisen suunnittelu, GHI-talon väestösuojan ilmanvaihtolaitteiden uusiminen, vesikatteiden huoltokorjaus, G/H-portaiden sisäänkäyntien laatoituksen uusiminen, 2019: vesikatteiden uusimisen suunnittelu, jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemäreiden painehuuhtelu, 2017: vesikatteiden huoltokunnostus, 2012-2013: Pihan perusparannuksia, 2009-2011: KÄYTTÖVESIJOHTOJEN UUSIMINEN, tietoverkon uusiminen, 2010: CD- ja EF-talojen saunaosastojen peruskorjaus, 2009-14: yht. 61 kpl kylpyhuoneiden lattioiden ja seinien vesieristeiden uusiminen, 2005: parvekkeiden peruskorjaus, huoneistoikkunoiden uusiminen tuloilmaikkunoiksi (ei parvekeseinät), 2001: yksityiskohtainen kunnossapidon periaateohjelma.
Tulevat remontit
Kunnossapidon periaateohjelma 2024-2027 (KPTS): Lukituksen uusiminen, poistumisopasteiden asennus kellareihin, E-F-talon kuivaushuoneen muuttaminen kerhohuoneeksi, GHI-talon entisen kylmäkellarin kunnostus, kellaritilojen maalaus, pihaan liittyvät kunnostustoimet, viemäreiden kunnostus, salaojien uusiminen, paikotusalueen peruskorjaus, kylpyhuoneiden ja vesikalusteiden kuntotarkastus, kylpyhuoneiden peruskorjaus (3 kpl). Lisäksi erillinen kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2028-2032 (PTS) erillinen liite.
Energialuokka
E (2007), Energialuokka: E2007, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 31.05.2013
Tontin koko
5 616 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Matinraitti 14

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Ison Omenan monipuoliset palvelut, Matinkylän urheilupuisto,
Paikallistiedot: Ison Omenan kauppakeskus 700 metriä, 2 Alepaa ja K-Market 700 metriä.
Koulut: Tiistilän koulu, Matinlahden koulu, Espoon kristillinen koulu, Mattliden skola, Alexander Henn-lukio, Esbo stad Mattlidens gymnasium.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiöllä yhteensä 45 pihapaikkaa, joista sähköpistokepaikkoja 44 kpl. Jonotuksen kautta.
Tiedustelut
Arto Eskola, 0400 575 105, arto.eskola@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Matinkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arto Eskola

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.