Kerrostalo | 4h, k, kph, erill.wc, vh

Soukankuja 7 A, Soukka, Espoo

Hinta

285 000 €

Koko

101 m²

Vuosi

1971

Tämän kodin tunnelman luo avarat maisemat itään aamuaurinkoon sekä ilta-auringon suuntaan länteen. Olohuoneen merinäkymä yli puiden latvojen, on kerrassaan upea! Erittäin hyvin hoidettu ja viihtyisä taloyhtiö, jossa asuminen on helppoa ja edullista. LVIS- ja rakennekorjaus sekä katto, hissit, ikkunat ja ovet on uusittu. Tässä kodissa on herkullisia yksityiskohtia mm. ihanat tapetit erillisessä wc:ssä sekä makuuhuoneessa! Koti remontoitiin lattiasta kattoon mm. parketti hiottiin ja lakattiin, keittiö uudistettiin kivalla modernilla ilmeellä, seinäpinnat, katot, sähköt ja listat sekä katkaisimet uudistettiin. Makuuhuoneisiin vaihdettiin uudet laminaatit. Vaatehuoneeseen on asennettu toimiva säilytysjärjestelmä maksimoimaan säilytystila todella tehokkaasti. Olohuoneessa on erikoisuutena kahden askelman korotettu lattiataso, jonka ansiosta pääsee nauttimaan ihastuttavasta ja rauhoittavasta maisemasta sohvalta käsin. Ruokailutila olohuoneen jatkeena on yhtä avointa tilaa. Ruokailutila on mahdollista muuttaa myös alkuperäisen pohjaratkaisun mukaisesti makuuhuoneeksi, jos tarvitsee vielä yhden makuuhuoneen. Taloyhtiössä on tupakointikielto. Yhtiöllä on yhteiset käytännölliset tilat: sauna, ilmainen pesutupa, kuivaushuoneet, varastotilaa, pyöräkellarit, pieni kuntosali ja pingispöytä. Soukan merellisessä ja luontorikkaassa ympäristössä nautit liikkumisesta ulkoillen. Palvelut ovat hyvin saavutettavissa niin Lippulaivan kauppakeskukseen kuin myös Isoon Omenaan. Lähikauppa Soukan ostoskeskuksessa. Tervetuloa Soukkaan, täällä on viihdytty! Yksityisesittelypyynnöt ja esitetilaukset Satu Räihä satu.raiha@remax.fi tai 050 360 7514 Kukaan maailmassa ei myy niin paljon asuntoja kun RE/MAX, joka tekee aina vähän enemmän.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80345263
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, erill.wc, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
101 m²
Kokonaispinta-ala
101 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
6/8
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

282 695,66 €

Velkaosuus

2 304,34 €

Velaton hinta

285 000,00 €

Neliöhinta

2 821,78 €/m²

Vastike

Hoitovastike

352,50 € / kk

Pääomavastike

42,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

394,80 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Laajakaistamaksu 0,95 /kk. Autopaikka kylmä 6,00 €/kk. Yhtiössä on käytössä huoneistokohtaiseen mittaukseen perustuvaa vesilaskutus. Mittari on luettava omistajan/asukkaan vaihtuessa. Lukemat voi ilmoitta sähköpostitse asiakaspalvelu@braleva.fi tai suoraan yhtiön kirjanpitäjälle. Jos mittarin lukema jää tekemättä, jää tasauslasku edellisestä lukemasta asti uuden omistajan maksettavaksi ja uusi omistaja sopii edellisen omistajan kanssa kustannusten jaosta. Varsinainen yhtiökokous 31.5.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä tarvittaessa ylimääräinen enintään yhden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet korottaa tai laskea pääomavastikkeen tasoa korkokannan kehityksen niin vaatiessa tai salliessa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Hyvin suunniteltu vaatehuoneen säilytysratkaisu auttaa vaatteiden järjestyksen pidossa. Eteinen on tilava ja siellä on naulakko vaatesäilytykseen sekä kaappitilaa.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Vaatehuoneen kaapit ja valaisin, laatikostot koko säilytysjärjestelmä, sälekaihtimet siellä missä asennettuina, verhokiskot jää, -70 luvun naulakko, kenkäteline.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni ja kaapeli-tv. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yhtiössä on mukavat ja käytännölliset yhteiset tilat ja mukava tunnelma. Edulliset asumiskustannukset, taloteknologia tuo lisäarvoa ja kustannustehokkuutta.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Tämä asunto on täysin muuttovalmis ja hyvin ja huolella pidetty. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Yhtiössä tehty kuntotutkimus julkisivunremontin osalta.
Asbestikartoitus
  • Asbestikartoitus on tehty huoneistoon, ei asbestia.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja Vuorivilla
Keittiön kuvaus
Tämä raikkaan moderni keittiö on remontoitu lattiasta kattoon täysin 2019. Varusteina on induktioliesi, Savo:n liesikupu, erillisuuni, astianpesukone, jääkaappi/pakastin, työtaso laminaattia. Keittiöön mahtuu hyvin myös ruokapöytä. Lattia vinyyliä, seinä tapettia ja maali. Välitila laatoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on laatoitettu ja varusteina: suihkukaappi, allas, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, bidee suihku, pesukoneelle liitäntä, pyyhepatteri, kaappi hygieniatuotteille. Seinät ja lattia laatoitettu. Mukavuuslattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc, jossa ihastuttavat tapetoidut seinät luovat piristävän tunnelman. Wc-istuin, peilikaappi, allas. Lattia laatoitettu, seinät osin tapettia ja osittain maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Näkymät olohuoneesta ovat upeat ja olohuoneessa on hyvin tilaa sisustamiseen. Sen erikoisuutena on kahden askelman verran korotettua lattiatasoa, jolloin sohvalta aukeaa ihastuttava näkymä merelle yli puiden latvojen. Lattialla on kokolattiamatto (korokkeen alla on muovimatto). Seinät tapetoitu ja maalattu. Olohuoneesta kulku parvekkeelle, josta melko korkea askelma parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi reilun kokoista makuuhuonetta. Makuuhuoneessa on upea tehostetapettiseinä. Lattia on laminaattia ja seinät tapettia. Näkymät länteen. Toisessa makuuhuoneessa on upea tumman sininen tehosteseinä. Kaapistot. Vaalea laminaatti lattia. Näkymät itään. Alkuperäisessä pohjaratkaisussa on ruokailutilan paikalla makuuhuone. Se on mahdollista palauttaa siihen tilaan rakentamalla seinä, jos tarve kolmannelle makuuhuoneelle on.
Säilytystilojen kuvaus
Jäähdytetty kellari, kaapistot, kellarikomero, häkkivarasto ja vaatehuone
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
049-455-1-532
Isännöitsijän yhteystiedot
Braleva kiinteistöpalvelut OY, Petri Kukkonen, petri.kukkonen@braleva.fi, 0103276423
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, kellarikomero, askarteluhuone (Kerhotilassa pingispöytä, kirjoja lainattavaksi), kuivaushuone, mankeli, väestönsuoja, urheiluvälinevarasto, jäähdytetty kellari, pyörävarasto, pesutupa ja Pienimuotoinen kuntosali
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiön piha-alueella leikkialue lapsille ja grillipaikka. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiön luotollisen tilin luotonantaja on Helsingin OP pankki Oyj. Yhtiön luotollisen tilin limiitti on 200.000,-euroa. Yhtiössä on yhteinen laajakaista, joka käyttää Kiinteistöyhteys Kuitu tekniikkaa ja sen maksiminopeus on 10M. Yhtiössä on tupakointikielto. Koneellinen poisto ilmanvaihto. Parvekelasitusmahdollisuus osakkaan kustannuksella ja vastuulla. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 2.9.2021 päätettiin että osakas voi asentaa huoneistonsa parvekkeelle ilmalämpöpumpun jäähdytystarkoituksessa. Ennen asentamista osakkaan on tehtävä asiasta isännöintitoimistoon muutostyön lupahakemus kirjallisesti hyvissä ajoin, mielellään vähintään kuukautta ennen aiottua asennusajankohtaa. Vasta muutostyöluvan ja ohjeet kuitattua on oikeus toteuttaa muutostyö. Taloyhtiön kiinnitykset: 6 262 018,89 €
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 81 Parkkipaikkoja: Kaavan velvoite 1-vaihe 58 autopaikkaa ja 2. vaihe 96 autopaikkaa. Toteutettuja autopaikkoja on 81 kpl. Yhtiöön tulossa latauspaikkoja mahdollisesti kesän 2024 aikana. Hankkeelle on myönnetty ARA-avustus.

Tehdyt remontit
Yhtiössä suoritetut huomattavat korjaukset/perusparannukset:
2006 / Lämmönvaihdin uusittu; 2006 / Pesulan linko uusittu; 2007 / Julkisivun huoltomaalaus ja saumausten uusinta; 2008 / Autopaikka-alueen valaisimien uusinta, ja 16 autopaikan sähköistäminen koulun puoleiselle reunalle; 2008 / Bauer vedenkäsittelylaitteiden asennus käyttövesi- ja lämmityslinjoihin; 2009 / Autopaikka-alueen viheralueen kunnostus,
vanhojen puiden kaato ja uusien istuttaminen; 2010 / Autopaikkojen asvaltointi ja kävelyreitin rakentaminen; 2011 / Pelastustien rakentaminen; 2013 / Kylmäkoneiden uusinta; 2013 / Molokit (lasi ja metalli); 2013 / Grillikatos; 2014 / Kattopinnoite uusittu; 2014-2015 / LVIS- ja rakennekorjaus; 2015 / Uusittu lukitus iLoq S 10 lukitukseen; 2016 / Lämmön säätö; 2016 / Hissien uusinta; 2016 / Katolle menevän luukun korjaus ja kaiteiden asennus; 2017 / Kiukaiden
vaihto; 2017 / Julkisivujen pesu; 2017 / Kuntolaitteen uusinta; 2017 / B-rapun porraskäytävän paikkamaalaus ja sisääntulokatosten maalaus; 2017 / Etupihan ulko-ovien uusinta; 2018 / Pihasuunnitelman teko ja toteutuksen aloittaminen; 2018 / Paloilmoitinjärjestelmän lisäys rappukäytäviin; 2018 / Julkisivujen korjausmaalaus; 2018 / Tuuletusluukkujen suodattimien vaihto; 2018 / Autopaikkojen viivojen maalaus; 2018 / Vakiopaineventtiileiden tarkastus,
suodattimien puhdistus ja painemittareiden lisäys kylmä -ja lämminvesilinjoihin; 2018 / Lämpöpumppu 3 kompressorin vaihto (korjaustyö) ; 2019 / Kellarin ikkunoiden ja kellarin ja porraskäytävien väliset palo-ovet vaihdettu; 2019 / Parkkipaikan asfalttipaikkaus; 2019 / Molok, lasin- ja metallikeräysastioiden vaihto isompiin; 2019 / Kurtturuusujen poisto; 2019 / Huonokuntoisten puiden kaato, 9 kpl; 2019 / Automaatti-oven asennus, A-rappu takaovi; 2019 /Kellarin/pommisuojan pattereiden termostaattien asennus; 2019 / Autopaikkojen sähköistyksen selvitys; 2019 / Sokkelin ja salaojien kuntokartoitus; 2019 / A, C ja D rappujen tuloaulojen maalaus; 2020 Pihasuunnitelman toteutus Julkisivun ja parvekkeiden kuntokartoitus, Julkisivun saumojen uusiminen, Lämmönjakokeskuksen automatiikan saneeraus, Huoneistomittaukset kosteus ja lämpötila, Julkisivun korjaustarpeen selvitys ja toimenpiteiden aloitus, Kylmäkellarin kompressorin vaihto, 2021 Lämpöpumppu 3 koneikon vaihto, Lämmityksen kiertopumpun vaihto, Käyttöveden paineenkorotuspumpun vaihto, Kylmäkellarin höyrystimien puhaltimien vaihto
2022 Huoneistojen ulko-ovien vaihto, Julkisivun lämpökuvaus
Tulevat remontit
2024 Betonijulkisivu ( sandwich-elementti), sokkeli, betonirakenteiset parvekkeet, VILP:in asennus, sähköauton latausjärjestelmä, aurinkovoimala, 2025 huoneistojen palovaroittimien asennus 2026 vesimittareiden vaihto.
Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai niitä siirretään. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Yhtiön energiatodistus on juuri vanhentunut. Uusi energiatodistus on tulossa.
Tontin koko
11 478 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiöllä mahdollisuus lisärakentamiseen 7.6.2022 käydyssä keskustelussa tontin lisärakentaminen ei saanut osakkailta kannatusta.
Kaavoitustiedot
Espoo kaavoitus 09-81621 Tutustu kaavoitukseen. Soukkaa tullaan täydennysrakentamaan jatkossa, joten rakentamisesta saattaa aiheutua haittaa melun ja rakennuspölyn vuoksi. Soukan liikekeskuksen ja metroaseman, Alakartanontien täydennysrakentamissuunnitelmat, Kaskilaaksontie/Yläkartanontien suunnitelmat ovat viimeisimpiä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Soukanmetsä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Pienen kävelymatkan päässä Alepa ja Soukan ostoskeskus, jossa K-market, apteekki, tunnettu lanka- ja käsityöliike Menita, Pizzeria, paikalliset ravintolat, kukkakauppa yms. Palvelubussi 148 kulkee Lippulaivan kauppakeskukseen, jossa todella kattavat peruspalvelut.
Koulut: Soukassa ruotsinkielinen ja suomenkielinen ala-aste, Soukan yläkoulu, Espoonlahden koulu -ja lukio.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Sujuvat yhteydet Länsiväylälle ja sitä kautta pääväylille.
Pihan kuvaus
Yhtiön pihalla on reilun kokoinen leikkialue lapsille ja grillauspaikka.
Tiedustelut
Satu Räihä, 050 360 7514, satu.raiha@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Soukka, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Satu Räihä

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT / Nuova Storia Oy

RE/MAX Classic | Nuova Casa LKV

RE/MAX Classic | Nuova Casa LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.