RE/MAX Classic | Sun Housing Oy LKV

Paritalo | 3h, kt, kph, s, wc, vh, ter., piha

Kirsikkakuja 2 A, Kavallinmäki, Espoo

Hinta

295 000 €

Koko

75 m²

Vuosi

1985

Tyylikäs paritaloasunto odottaa uusia omistajia rauhallisella pientaloalueella. Yksitasoiseen asuntoon kuuluu kaksi makuuhuonetta, yhtenäinen keittiö/olohuone, kylpyhuone, sauna, vaatehuone ja erillinen wc. Lisäksi iso terassi ja oma, suojaisa piha-alue olohuoneen jatkeena. Asunto on remontoitu 2015. Remontin yhteydessä on pintojen ja kalusteiden lisäksi uusittu käyttövesiputket. Asuntoon kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka sekä varastokomero. Velaton taloyhtiö. Lähipalvelut löytyvät Viherlaaksosta ja Kauniaisista. Alueella on erinomaiset lenkkeily ja ulkoilumaastot. Lisäksi Leppävaaran ulkoilupuisto ja maauimala sekä Gallträskin virkistysalue Kauniaisissa tarjoavat liikunnan iloa koko perheelle. Varaa aika yksityisnäytölle! Kiinteistönvälittäjä Leena Hyry p. 045 613 0300 leena.hyry@remax.fi. Tarvitsetko nykyiselle asunnollesi hinta-arvion? Soita tai lähetä sähköpostia niin hoidetaan asia kuntoon. Tarjousta varten yhteistyöpankiltamme lainalupaus nopeasti!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80345506
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kt, kph, s, wc, vh, ter., piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75 m²
Kokonaispinta-ala
75 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1985
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Vapautuminen viimeistään 1kk kuluttua kaupanteosta.

Hinta

Myyntihinta

295 000,00 €

Velaton hinta

295 000,00 €

Neliöhinta

3 933,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

320,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

320,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Hoitovastike sisältää vesimaksun. Osa hoitovastikkeesta on ns. korjausvastiketta jota kerätään tulevia korjauksia varten. Autopaikan sähkötolpan käyttömaksu 50 €/vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Terassi ja aidattu piha-alue.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköpatterit, ilmalämpöpumppu. Kokonaissähkön kulutus: 10000 kWh / vuosi.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Puu. Mukavuuslattialämmitys. Välitila lasia.
Jääkaappipakastin, erillisuuni (Pyrolyysi), liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, keittiösaareke ja Viinikaappi
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä, pesuallas, allaskaappi, pesukoneliitäntä, peili, lattialämmitys ja Pyyhekuivain
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Vinyylikorkki
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, Varastokomero ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
49-61-100-2
Isännöitsijän yhteystiedot
Omatoiminen
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Varastokomerot, urheiluvälinevarasto ja ulkovarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 12 Parkkipaikkoja: Kaavan mukaisia autopaikkoja 16. Toteutuneet autopaikat; kahdeksan asukaspysäköintipaikkaa ja neljä vieraspaikkaa.

Tehdyt remontit
2023 D-talon kahden asunnon käyttövesiremontti. Roska-aitaus katettu. 2022 Yhteisantennin ohjelmiston päivitys, vahvistimen uusiminen, pihakaivojen puhdistus, keinun uusiminen, B-talon varastopäädyn sokkelin tasoitus ja maalaus, huonokuntoisten puiden kaato, B-talon varasto-ovien maalaus, piha-alueen kivituhkan lisäys, pihakansien korjaus, rännien puhdistus, varastojen lämpömittareiden asennus, D-talon käyttövesiputkien uusiminen kilpailutettiin. 2020 Kattoremontti. 2019 Lämpöpatterit uusittu, Kirsikkakujan puoleisen aidan uusintaa ja korjausta. 2018 Olemassa olevien sähkötolppien uusinta, kahden tolpan lisäys joista toisessa mahdollisuus kahden sähköhybridiauton lataukseen, ikkunapeltien uusinta, piha-aidan uusinta ja jatkaminen roskakatoksesta A-talon aitaan asti. 2016 Urakoitsijan toimesta piharemontti ja yksi kaivo lisättiin, maalattiin pyörävarasto, C1 talon takana oleva raja-aita sekä asuntojen alasokkeleita. Syystalkoissa piha-aluetta parannettiin asentamalla muuri- ja reunakiviä parkkipaikan alueelle. 2015 A2-asunto remontoitu täysin. Ilmastointikanavat puhdistettu. Puiden kaato pihavaraston vierestä sekä kantojen jyrsintä. D1-talon takana oleva raja-aita kertaalleen maalattu. Kattopiiput vaihdettiin, saumakohdat ja läpiviennit tarkastettiin loppujen asuntojen kohdalta. 2014 Ulko-ovet uusittu, B1-huoneistossa tapahtuneen vesivuodon vuoksi kaikkien huoneistojen alkuperäisten ilmastointikanavien lasivillavuoraus poistettiin ja korvattiin alumiiinipeitteisellä vuorivillalla vastaavaan nykyvaatimuksia. Lisäksi tarkistettiin kattojen pellitykset ja piippujen saumakohdat. Piipun läpivientikappale vaihdettiin ja tiivistettiin D2 asunnon kohdalla. 2012 Uusittiin raja-aita, kaadettiin puita sekä siivottiin talkoovoimin ulkovaraston ympäristöä. 2013 Uusittiin asuntojen A2/B1 sekä B1/B2 väliset raja-aidat, korjattiin lumiesteet taloissa B ja D, uusittiin yhteisantennivahvistin sekä tyhjennettiin pihakaivot. 2011 Rakennettiin uusi varastorakennus, korjattiin A-talon edustan pihakaadot ja pihavalot, sekä asennettiin katoille uudet lumiesteet. 2010 Purettiin varastorakennus ja tehtiin erilaisia pihanparannustöitä. 2009 Uudistettiin sadevesiviemäröinti. 2008 Tehtiin kattoremontti. 2007 Huoneistojen A2, B2 ja D1 pesuhuoneiden remontit kosteusvaurioiden takia.
Tulevat remontit
Jaksolla 2023-2027 Talojen pintojen tarkastukset ja mahdolliset korjaukset, pihan yleisilmeen ylläpito.
2024 Pyörävaraston ulkomaalaus, raja-aitojen maalausta tarpeen mukaan, käyttövesijärjestelmien uusiminen tarpeen mukaan (A2, D1 ja D2 tehty), sähköautojen lataus -kartoitus, ikkunoiden karmien ja tiivisteiden kuntokartoitus ja mahdollinen korjaus (maalaus/silikonisaumat). 2025 Huoneistokohtaisten sähkötaulujen uusiminen.
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 27.06.2024
Tontin koko
3 370 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Juusintie 23

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Viherlaakson ja Kauniaisten palvelut - mm. lähikauppa, kirjasto, terveyskeskus, huoltoasema, ravintola, kahvila, apteekki. Kauppakeskus Selloon on matkaa 5 km.
Koulut: Alueella

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja juna-asema lähellä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asuntokohtainen, pistokkeellinen autopaikka pihassa.
Tiedustelut
Leena Hyry, 045 613 0300, leena.hyry@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kavallinmäki, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Leena Hyry

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Classic | Sun Housing Oy LKV

RE/MAX Classic | Sun Housing Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.