Omakotitalo | 4h + avok + s

Kalkkivuorentie 24, Heikinlaakso, Helsinki

Hinta

445 000 €

Koko

101,5 / 105,5 m²

Vuosi

2013

Etsitkö unelmien kotia rauhalliselta, mutta keskeiseltä sijainnilta? Etsimäsi voi löytyä luonnonläheisestä Heikinlaaksosta, jossa nyt myynnissä viihtyisä, vuonna 2013 valmistunut omakotitalo. Tässä kodissa on todella erinomainen pohjaratkaisu, eikä hukkaneliöitä ole lainkaan. Valoisa ja avara olohuone yhdistyy tilavaan avokeittiöön. Tunnelmaa tuo kaunis vaalea takka, jonka lämmössä on ihana nauttia talvipäivistä. Olohuoneesta on myös käynti suojaisalle takapihalle. Makuuhuoneita on yhteensä kolme, kaikki mukavan kokoisia. Makuuhuoneista suurimman yhteydessä on erillinen vaatehuone, joka tarjoaa aina kaivattua säilytystilaa. Arkisia askareita helpottaa erillinen kodinhoitohuone, jossa on mukavasti kaappitilaa sekä paikka pesutornille. Kodinhoitohuoneesta on myös oma uloskäynti, jota kautta voi kätevästi ottaa pesua kaipaavat lemmikit ja lapset sisään. Kokonaisuuden kruunaa kylpyhuone, jonka yhteydessä on huoneiston oma sauna. Saunan lauteilla arjen kiireet unohtuvat ja on jälleen tilaa hengittää. Kuumien löylyjen jälkeen on mukava vilvoitella viihtyisällä terassilla omasta pihasta nauttien. Tässä kodissa yhdistyvät rauhallinen sijainti ja todella toimiva pohjaratkaisu. Tämä upea talo on rakennettu omalle tontille, joka on jaettu hallinnanjakosopimuksella kahteen määräosaan. Uusi kotisi sijaitsee Heikinlaakson viihtyisällä ja pientalovaltaisella asuinalueella, joka on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Suosio johtuu paitsi alueen rauhallisuudesta sekä luonnonläheisestä sijainnista, niin myös kattavista palveluista. Täällä kaikki lapsiperheelle keskeiset palvelut, kuten päiväkodit ja koulut ovat kävelymatkan päässä. TILAA 12-SIVUINEN ESITE SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI Lisätiedot ja esittelyt: Sven Schlegel | 045 85 4900 | sven.schlegel@remax.fi Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Kutsu meidät kylään! Tapaamisen aikana saat arvion asuntosi arvosta sekä tietoa siitä, kuinka juuri me voimme auttaa kotisi myynnissä. Yhdessä onnistumme!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80345684
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
101,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
4 m²
Kokonaispinta-ala
105,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2013
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

445 000,00 €

Velaton hinta

445 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

580,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkön kokonaiskulutus vuonna 2022 oli 8974 kWh/vuosi ja vuonna 2023 kulutus oli 9247 kWh/vuosi. Vesi ja jätevesi maksetaan kulutusperusteisesti HSY:n hinnaston mukaan. Käyttövesi lämmitetään PILP laitteistolla. Edellä olevat kustannukset perustuvat kohteen nykyiseen käyttöön ja ovat vain suuntaa-antavia. Asuinkustannuksiin vaikuttavat mm. asukkaiden lukumäärä, omat kulutustottumukset, palvelun tarjoajat, käytettävät laitteet, sää jne. Todelliset toteutuvat kustannukset voivat poiketa olennaisestikin edellä esitetyistä ja olla suurempia tai pienempiä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Kohteessa on Telian valokuitu, jonka kustannus nykyisellä sopimuksella on 42,80 €/kk., Asukas tekee oman sopimuksen.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2013)
  • Energialuokka: B2013
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Tilava ja avara, vaaleasävyinen avokeittiö. Keittiö varustuksiin kuuluu induktioliesitaso, kalusteuuni, liesituuletin, astianpesukone sekä side-by-side jääkaappipakastin, jossa jääpalakone. Lattia on laminaattia, seinät maalatut, työtasot laminaattia ja välitila levytetty.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneeseen on käynti kodinhoitohuoneen kautta. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu wc-istuin, suihku, lavuaari ja peili. Lattia- ja seinäpinnoitteet ovat muovia. Kylpyhuoneen yhteydessä on asunnon oma sauna.
WC-tilojen kuvaus
Erillisen WC:n varustuksiin kuuluu wc-istuin, lavuaari sekä allas- ja peilikaappi. Lattia- ja seinäpinnoitteet ovat muovia.
Saunan kuvaus
Tilava sauna, joka lämpiää sähkökiukaalla. Saunan lattiapinnoite on muovia, seinät ja katto puupaneloidut. Saunassa on ikkuna ja lasiovi.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Talossa on erillinen tilava kodinhoitohuone, joka on kylpyhuoneen vieressä. Kodinhoitohuoneen varustuksiin kuuluu kaatoallas, kaapistot, tilavaraus pesutornille ja poistoilmalämpöpumppu (PILP). Tilassa on lattiakaivo, Lattia- ja seinäpinnoitteet ovat muovia. Kodinhoitohuoneesta on myös oma uloskäynti.
Olohuoneen kuvaus
Avara ja valoisa olohuone, joka yhdistyy avokeittiöön. Tunnelmaa ja lämpöä tuo upea vaaleasävyinen takka. Olohuoneesta on myös käynti takapihalle. Lattia on laminaattia ja seinät maalatut.
Makuuhuoneiden kuvaus
Talossa on yhteensä kolme makuuhuonetta; kaikki mukavan kokoisia. Makuuhuoneista suurimman yhteydessä on erillinen vaatehuone; kahdessa muussa makuuhuoneessa on kaapistot. Lattiat ovat laminaattia ja seinät maalatut.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Uloskäynnin vieressä on tilava noin 4 m² kokoinen ulkovarasto. Varastossa ei ole lämmitystä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-41-157-6
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 224 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa
Rakennusoikeuden pinta-ala
306 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 452000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: 1) Kiinteistön hallinnan jakaminen 20.11.2012 | 511/20.11.2012/43340
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Koko kiinteistön rakennusoikeus on 306 m², josta on käytetty alue A (Sahatie 15) asuinrakennukseen 175 m² ja alue B (Kalkkivuorentie 24) asuinrakennukseen 112 m². Yhteensä rakennusoikeudesta on käytetty 287 m². Lisäksi alue B kerrosalaan laskematonta varastotilaa 5 m². Kerrosalaan laskematonta autosuoja-/varastotilaa sallittu 30 m².
Kaavoitustiedot
Alueella voimassa oleva asemakaava. Tontin kaavan mukainen käyttötarkoitus on A eli asuntotontti, tarkempi merkintä A1/500/m. Ajantasa-asemakaava Helsingin karttapalvelussa: https://kartta.hel.fi/link/dqKoye
Palvelut
Heikinlaakson ja Puistolan alueen kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä. Täältä löytyvät niin lähikauppa, kirjasto, leikkipuisto, päiväkodit ja koulut, kaikki kävelymatkan päästä. Myös IKEA ja Helsinki Outlet ovat lähellä, vaativampiin ostoksiin.
Tiedustelut
Sven Schlegel, 045 885 4900, sven.schlegel@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Heikinlaakso, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sven Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.