Omakotitalo | 8H + K + PH + S + VAR + 2KPH

Ahventie 2, Nikinmäki, Vantaa

Hinta

767 000 €

Koko

230 / 330 m²

Vuosi

2022

Tässä se vihdoin on! Omalle tontille, ajatuksen ja sydämen kanssa vuonna 2022 rakennettu iso omakotitalo, jossa kaikilla toiminnoilla on paikkansa ja tarkoituksensa. Täällä yhdistyvät rauhallinen sijainti, suurellekin perheelle toimiva pohjaratkaisu sekä upea ja raikas tyyli. Kolmikerroksisessa talossa on todella toimiva pohjaratkaisu. Keskimmäisessä kerroksessa, joka on samalla myös sisääntulokerros, sijaitsee tilava avokeittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus. Keittiössä on säilytys- ja laskutilaa riittävästi ja ruokailutilaan saat mahtumaan suuremmankin ruokapöydän. Tilan pinta-ala on yli 52 neliömetriä, joka yhdessä lukuisien ja suurien ikkunoiden kanssa tuo tilaan avaruutta ja valoa. Keskikerroksesta löytyy myös kylpyhuone ja kaksi erillistä huonetta. Yläkerrassa on peräti neljä mukavan kokoista makuuhuonetta, sekä reilun kokoinen aulatila kauniine kattoikkunoineen. Makuuhuoneiden ikkunoita on niin itään kuin länteen, joten piditpä sitten aamu- tai ilta-auringosta, löydät täältä itsellesi sopivan huoneen. Yläkerrassa on lisäksi oma kylpyhuone. Alimmassa kerroksessa suuri lähes 33 neliömetrin kokoinen harrastehuone, tilava aulatila, joka toimii vaikka toisena olohuoneena, suuri varastohuone ja tyylikäs saunaosasto. Alakerrassa on lisäksi erillis-wc. Aulatilasta on käynti myös takapihan terassille sekä piha-alueelle, joilla onkin mukava vilvoitella löylyjen välissä. Kokonaisuuden kruunaa iso aurinkoinen tontti, josta löytyy tilaa niin lasten leikeille, trampoliinille, istutuksille tai vaikka uima-altaalle. Täällä on helppo viihtyä ja viihdyttää myös vieraita. Tämä upea omakotitalo on rakennettu omalle tontille, Pohjois-Nikimäen rauhalliselle ja pidetylle asuinalueelle. Täällä koulut ja päiväkodit ovat lähellä. Ulkoilusta pitävälle luonnonkaunis ympäristö tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun. Myös liikenneyhteydet ovat erinomaiset, liikuitpa sitten omalla autolla tai julkisilla. Lisätiedot ja esittelyt: Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Pyydä meidät kylään! Tapaamisen aikana saat arvion asuntosi arvosta sekä tietoa siitä, kuinka juuri me voimme auttaa kotisi myynnissä. Teemme työtämme tiiminä, jolloin saat palvelukseesi aina kaksi välittäjää, jotka molemmat antavat kaikkensa onnistuneen asuntokaupan eteen. Yhdessä onnistumme!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 09:30 - 10:00

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Sven Schlegel
p. 045 885 4900

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80345722
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
8H + K + PH + S + VAR + 2KPH
Asuintilojen pinta-ala
230 m²
Muiden tilojen pinta-ala
100 m²
Kokonaispinta-ala
330 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

767 000,00 €

Velaton hinta

767 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 517,30 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Talo lämpiää vesi-ilmalämpöpumpulla, jossa tarvittava lisälämpö tuotetaan sähköllä. Lämmityskustannukset ovat olleet kesäaikaan noin. 100-150 €/kk ja talviaikaan kovimmillaan 500-600 €/kk, keskimäärin n. 330 €/kuukaudessa. Vesi- ja jätevesimaksut määräytyvät HSY:n hinnaston mukaan ja perustuvat mitattuun, käytettyyn vesimäärään. Maksut ovat vuonna 2024 HSY:n hinnaston mukaan vesimaksu: 1,87 €/m3 ja jätevesimaksu 2,19 €/m3. Tämän lisäksi tulee perusmaksu n. 20 €/kk. Jäteastioiden tyhjennys maksaa noin 40 €/kuukaudessa, sisältäen sekajäteastian viikoittaisen tyhjennyksen ja biojäteastian tyhjennyksen kerran kuukaudessa. Edellä olevat kustannukset perustuvat kohteen nykyiseen käyttöön ja palveluntarjoajiin. Todelliset toteutuvat kustannukset saattavat poiketa merkittävästikin edellä esitetyistä. Kustannuksiin vaikuttaa mm. asukkaiden lukumäärä, käytettävät laitteet, omat kulutustottumukset, palveluntarjoajat, sää jne. Todelliset toteutuvat kustannukset saattavat siis olla edellä esitettyjä suuremmat tai pienemmät.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ala- ja yläkerrassa isot aulatilat. Alakerrasta löytyy lisäksi iso työhuone (tarkoitettu kodinhoitohuoneeksi) ja lämmönjakohuone.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Talossa on DNA:n Kotimokkula 5G laajakaistayhteys. Yhteyden nopeus jopa 600M sopimuksesta riippuen., Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Alakerran yhteydessä on suuri terassialue keskikerroksen parvekkeen alla.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi-ilmalämpöpumppu (VILP)
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi ja Harkko
Keittiön kuvaus
Upea valkoinen avokeittiö, jossa tehostevärinä musta. Keittiö yhdistyy avaraan ja valoisaan olohuoneeseen. Keittiön varustuksiin kuuluu saareke, jossa kalusteuuni sekä induktioliesitaso; kaksi integroitua jääkaappipakastinta, mikroaaltouuni sekä elegantti valkoinen liesituuletin. Työtasot ovat kiveä, välitila laatoitettu, seinät osin maalatut ja osin laattaa, lattia valkoinen marmorikuvioinen keraaminen laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Talosta löytyy ylä- ja keskikerroksesta löytyy molemmista kylpyhuoneet ja alakerrasta tilava pesuhuone saunaosaston yhteydestä. Molempien kylpyhuoneiden varustuksiin kuuluu suihku, seinä-wc, lavuaari, allaskaappi, valopeili, käsisuihku ja pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneet ovat tyylikkäästi laatoitettuja. Käyttömukavuutta tuo vesikiertoinen lattialämmitys. Alakerrassa saunan yhteydessä on tilava pesuhuone. Laatoitettu pesuhuone on varustettu kahdella sadesuihkulla. Pesuhuoneessa on tilavaraus suuremmallekin poreammeelle. Tyylikäs yksityiskohta on saunan ja pesuhuoneen välinen lasiseinä. Pesuhuoneen seinät ja lattia ovat laatoitetut.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen-WC löytyy alimmasta kerroksesta. WC:n varustuksiin kuuluu seinä-wc, käsisuihku, lavuaari, allaskaapit ja peili. Lattia ja seinät ovat laatoitetut.
Saunan kuvaus
Todella suuri ja tyylikäs sauna löytyy talon alimmasta kerroksesta. Vaaleasävyisen saunan varustuksiin kuuluu sähkötoiminen pilarikiuas, ikkuna ja upea lasiseinä suihkuhuoneen suuntaan. Seinät ja katto ovat paneloidut ja lattia laatoitettu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerrassa on suuri huonetila, joka on tarkoitettu kodinhoitohuoneeksi. Tila on tällä hetkellä työtilana.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone ja ruokailutila muodostavat ison ja avaran tilan, jolla pituutta on yli 8 metriä ja leveyttäkin lähes 4 metriä. Tähän yhdistettynä lukuisat isot ikkunat tekevät tilasta valoisan ja avaran. Seinät ovat osin maalatut ja osin laattaa, lattia marmorikuvioista keraamista laattaa. Olohuoneesta on myös käynti suurelle katetulle terassiparvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneita tästä talosta löytyy suuremmankin perheen tarpeisiin; neljä yläkerrasta, kaksi keskikerroksesta ja yksi todella iso huone alakerrasta. Näiden lisäksi ala- ja yläkerrassa löytyvät isot aulatilat. Lattiat ovat yläkerrassa parkettia ja keski- ja alakerrassa laattaa; seinät osin maalatut, osin laatoitetut.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-86-25-1
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 488 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
297.6 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Ei kirjattuja rasituksia, oikeuksia tai rasitteita.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
14.12.2022 päivätyn asemapiirroksen (RAM) mukaan rakennusoikeudesta on käytetty kellarikerrokseen 43 m², keskikerrokseen 111 m² ja yläkertaan 76 m². Yhteensä nämä tekevät 230 m². Rakennusoikeutta on jäljellä 68 m² + 10 % autosuojille/varastoille eli 30 m².
Kaavoitustiedot
AO Erillispientalojen korttelialue. Asemakaava (092-860300), voimassa 28.07.2004 lähtien. Erillinen sitova tonttijako (092-6903), voimassa 21.01.2011 lähtien.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Nikinmäen alueelta löytyvät lapsiperheen peruspalvelut, kuten ruokakauppa, päiväkoti ja koulu reilun kilometrin päästä. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa vain 100 metriä. Kattavammat palvelut löytyvät Korson ja Metsolan alueelta. Autolla liikkuessa olet hetkessä myös Keravan tai Tikkurilan palveluiden äärellä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Pihan kuvaus
Talo on rakennettu suurelle, lähes 1500 m2 rinnetontille. Valtaosa tonttia on nurmikkoa, pl. kivetty yläpiha. Tontilla on tilaa niin istutuksille, trampoliinille, kylpypaljulle kuin kaikelle muulle kivalle, mitä mieleen ikinä juolahtaa.
Tiedustelut
Sven Schlegel, 045 885 4900, sven.schlegel@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Nikinmäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sven Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.