LKV Tuija Hurme Oy

Rivitalo | 3h + k + sauna

Isännänkuja 3 E, Vantaanlaakso, Vantaa

Hinta

229 000 €

Koko

74,5 m²

Vuosi

1984

Kertaalleen kunnostetut keittiö ja tilava kylpyhuone/saunaosasto. Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat yhtenäisen, avaran ja valoisan kokonaisuuden. Mukavankokoiset makuuhuoneet kaapistoineen. Aidattu piha-alue, päätyhuoneisto. Hyvin hoidettu ja aktiivinen taloyhtiö, ihanan vehreä pientaloalue. Bussipysäkki lähellä, Martinlaakson Kehärata ja bussiasema n. 1,5 km. Martinlaaksosta pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Vantaanlaakso on viihtyisä, lapsiystävällinen asuinalue. Peruspalvelut ja päiväkoti ovat lähellä sekä Martinlaakson ja Myyrmäen suurtalousalueet tuntumassa. Yhtiö sijaitsee Vantaanjokivarren luonnonkauniiden ja monipuolisten ulkoilureittien välittömässä läheisyydessä. Vetokannaksen ihana maauimala n. 1 km päässä. Tervetuloa tutustumaan. Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80345971
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + sauna
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74,5 m²
Kokonaispinta-ala
74,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1984
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

206 570,24 €

Velkaosuus

22 429,76 €

Velaton hinta

229 000,00 €

Neliöhinta

3 073,83 €/m²

Vastike

Hoitovastike

275,65 € / kk

Pääomavastike

283,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

558,75 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

12,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 23 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Joka huoneistoon kuuluva 1 autopaikka on ilmainen, ylimääräiset autopaikat 12 eur/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä mosaiikkiparkettilattia ja maalatut seinät. Liukuovellinen kaapisto. Pieni tuulikaappi.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Terassi ja piha länteen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntoarvio 2010, märkätilojen ja keittiöiden kosteusraportti 2010, kuntoarvio julkisivut ja ulkoportaat 2022, Raksystems.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Ei takkaa
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Kertaalleen uusitut vaaleat kaapistot. Keittiön ja olohuoneen väliseinä on poistettu, joten avaruutta ja valoa riittää. Tilaan mahtuu isompikin ruokailuryhmä.
Jääkaappipakastin, uuni (kiertoilmauuni), liesi, liesituuletin ja astianpesukone (korotettu)
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kertaalleen remontoitu ikkunallinen kylpyhuone/wc. Tilava kokonaisuus. Todella paljon säilytystilaa.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, bidee-suihku, suihku, suihkuseinä (taitettavat seinät), peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, pesukoneliitäntä ja siivouskaappi, säilytyskaappeja
Saunan kuvaus
Ikkunallinen.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen ja keittiön välinen seinä poistettu, joten todella valoisa ja avara kokonaisuus.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneissa kaapistot ja väliovet vaihdettu.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
92-18-19-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Myyrmäen Huolto Oy, Jari Ahtee, jari.ahtee@myyrmaenhuolto.fi, 09 530 6140
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: huoltorakennus
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Rakennuksia 6 kpl, porrashuoneita 6 kpl, luhti- ja rivitaloja. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiön taloudellinen tilanne ja maksuvalmius ovat kohtuullisen vakaalla pohjalla. Kiinteistöä hoidetaan suunnitelmallisesti sekä viihtyvyyteen ja turvallisuuteen kiinnitetään huomiota. Taloyhtiön kiinnitykset: 423 600 €
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 44 Parkkipaikkoja: Huoneiston vastikkeeseen kuuluu yksi lämpötolpallinen autopaikka.

Tehdyt remontit
Kattourakka, wc-istuinten vaihtoja 2022, ulkoseinän saumauksen korjaus, porrashuoneiden lasitus 2019-2020, A-talon päädyn tasanteen korjaus 2019, parvekkeiden ja katon väliset vesivuotojen korjaukset ja vesikourujen puhdistus 2018, ikkunoiden ja ulko-ovien uusiminen 2017, rakennuslupien hankinta koskien ikkunoita ja ulko-ovia 2016, lämmitysverkoston kunnostaminen ja lämmityksen tasapainottaminen 2015, räystäskourujen korjaukset 2014, ikkunoiden ja ulko-ovien käynninsäätökorjaukset, B-talon nurkkaelementin alanurkan lohkeaman korjaus, F 31 kylpyhuonesaneeraus 2013, E 25 kylpyhuonesaneeraus 2012, viiden saunan panelointi, kylpyhuoneiden ja saunojen (21 kpl) korjaustoimet 2011, talon kuntoarvio, ilmastointikanavien nuohous 2010.
Tulevat remontit
Yhtiökokous 30.5.2023 antoi hallitukselle valtuudet aloittaa julkisivusaumausurakan hankesuunnittelun. Ajankohdasta eikä kustannuksista ole vielä päätöstä.
Energialuokka
E (2007), Energialuokka: E2007, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 22.05.2023, Lisätiedot: Uusi on tulossa.
Rasitukset ja rasitteet
Kiinnitykset: 0,0
Tontin koko
7 979 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavoituksen lisätiedot antaa: Vantaan kaupunki p. 09 83911/kaavoitus. Lentomelualuetta, katso www.finavia.fi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hellin-Salpa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee ostoskeskus, jossa on lähikauppa, pizzeria, kampaamo ja pub, lähelle on juuri avattu myös tasokas Lidl. Paloasema. Muutama koirapuisto alueella sekä talvisin jäädytettävä kenttä. Martinlaakson talousalue on alle 2 km päässä, jossa on kauppakeskus Ostari palveluineen, myös Alepa, terveysasema, kirjasto, uimahalli, kuntokeskuksia sekä Martinussali, joissa järjestetään taide- ja kulttuuritapahtumia.
Paikallistiedot: Vantaanlaakso on vireä noin 3 000 asukkaan kaupunginosa Vantaan länsiosassa lähellä Vantaanjoen historiallisia maisemia. Lännessä Vantaanlaakson kaupunginosa alue rajoittuu Hämeenlinnanväylään, pohjoisessa Kehä III:een, koillisessa ja idässä Vantaanjokeen.
Vantaanjoen varren maisemat ovat pitkään suosineet asumista. Vantaanlaakson palveluihin kuuluu mm. ostoskeskus ja Lidl. Kauniita maisemia arvostavalle Vantaanlaakson rantapelloilta löytyy 1950-luvulla rakennettu idyllinen siirtolapuutarha.
Koulut: Martinlaaksossa ovat kaikki kouluasteet, myös ruotsinkielinen, ja lukio sekä Mercuria Kauppaoppilaitos. Myyrmäessä on Vantaan ammattiopisto Varia ja Metropolian ammattikorkeakoulu.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja lentokenttä Bussipysäkille n. 150 m, Martinlaakson Kehärata ja bussiasema n. 1,5 km. Vain 14 km:n päässä Helsingin keskustasta, Hämeenlinnan väylän varressa ja alle 2 km:n päässä Vantaankosken sekä Martinlaakson palveluista ja n. 5 km päässä Kivistön palveluista.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkojen jakamisesta on yhtiössä sovittu, että joka huoneiston vastikkeeseen kuuluu yksi lämpötolpallinen autopaikka, ylimääräinen autopaikka maksaa 12 eur/kk.
Pihan kuvaus
Huoneistolle kuuluu aidattu piha-alue. Taloyhtiön piha-alue on hyvin hoidettu ja siisti.
Tiedustelut
Pia Hurme, 0400 649 412, pia.hurme@lkvtuijahurme.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Vantaanlaakso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Hurme

Yrittäjä, kaupanvahvistaja LKV, LVV, KED, YEAT

LKV Tuija Hurme Oy

LKV Tuija Hurme Oy
LKV Tuija Hurme Oy

KT Oy Martinmiilu, Laajaniityntie 3,
01620 VANTAA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.