Westhouse LKV
Westhouse LKV

Omakotitalo | 5 mh, oh, k, khh, kph, saunaos, varastotiloja, autotalli ja -katos

Kihintie 7, Lepsämä, Nurmijärvi

Hinta

430 000 €

Koko

167 / 243 m²

Vuosi

2003

Tervetuloa tutustumaan tähän vuonna 2003 valmistuneeseen omakotitaloon, joka tarjoaa mainiot puitteet aktiiviseen perhe-elämään. Talon varsinaiset asuintilat ovat kahdessa kerroksessa. Huoneet ovat reilunkokoisia ja makuuhuoneita löytyy tarvittaessa jopa viisi ja siltikin avaraa tilaa jää yhteiseen oleskeluun ja arjen toimintoihin. Nopea kuituverkko ja monikäyttöiset tilat mahdollistavat tarvittaessa useammankin etätyöpisteen käytön. Talo on kuntotarkastettu 3/2024. Luonnonvalo tulvii tämän kodin keittiöön, jossa on mukavasti kaappi- ja työskentelytilaa sekä tilaa myös arkiruokailulle. Keittiön yhteydestä avautuu erkkerillinen ruokailutila, joka on yhteydessä avaraan olohuoneeseen. Olohuoneen varaava kaakelitakka on keskeisellä paikalla luoden kodikasta lämpöä ja tunnelmaa. Olohuoneesta on uloskäynti suojaisalle takapihalle katetun kuistin ja avoterassin kautta. Katetulla kuistilla on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa säältä suojassa. Valoisa ja avara kuisti sisääntulon yhteydessä toivottaa oman väen ja vieraat tervetulleiksi kotiin. Arjen sujuvuutta helpottaa tilava kodinhoitohuone, jonka yhteydessä on vaatehuone. Talon kellarikerroksessa sijaitsee saunaosasto aputiloineen, runsaat varasto-/harrastetilat sekä tilava autotalli, josta on suora pääsy sisätiloihin. Kellarin tilat täydentävät asuinneliöitä mahdollistaen monenlaisen aktiviteetin tai varastoinnin. Oma tontti rajoittuu metsäalueeseen, joten luonnon kävelyreitit marja- ja sienimaastoineen lähtevät kirjaimellisesti aivan kotiovelta. Asunnon sijainti takaa asukkaille luonnonläheisen elinympäristön mahdollistaen monipuoliset lähitaajaman eli Klaukkalan palvelut. Alueen läheisyydestä löytyy harrastemahdollisuuksia urheilusta kulttuuriin, niin lapsille kuin aikuisillekin. Tämä talo on erinomainen valinta tilaa ja luonnonläheisyyttä arvostavalle aktiiviselle perheelle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80346240
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 mh, oh, k, khh, kph, saunaos, varastotiloja, autotalli ja -katos
Asuintilojen pinta-ala
167 m²
Kokonaispinta-ala
243 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2003
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

430 000,00 €

Velaton hinta

430 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 071,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

80,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkö keskimäärin 198 €/kk, sisältäen lämmityksen ja kotitalouden muun sähkönkäytön. Sähkö on kokonaiskulutus siirtoinen v. 2023/ 3 henkilön taloudessa. Jätehuolto 19 €/kk. (Ostajalle huomioitavaksi 1.7.2024 tulee biojätteen kompostointi pakolliseksi.)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerrassa aulatila, josta on käynti myös parvekkeelle, toimii mainiosti yhteisenä tv-/pelitilana. Alakerrassa on saunaosaston lisäksi runsaasti monipuolista varastotilaa, tekninen tila ja autotalli, josta on suoraan käynti sisätiloihin.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verhotangot, pesukone ja kuivausrumpu, vaatehuoneen korit sekä pesutilan ja vilvoittelutilan pitkät penkit.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa Talokuitu PRO 2020, Testattu nopeus 300 Mbit/s lataus ja 100 Mbit/s lähetys, tilattavissa XXL liittymä 1000/400, Kuitukaapeli, talossa on lisäksi CAT5 sisäverkko jakokaappeineen, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Runsaasti kuistitilaa molemmin puolin taloa. Takapihan kuisti on pääosin katettu. Takapihalla on suojaisa avoterassi. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Myyjän erittelemässä liitteessä.
Tehdyt remontit
Katso erillinen liite.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty 14.03.2024
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Vesi-ilmalämpöpumppu + ilmalämpöpumppu. Kokonaissähkön kulutus: 16900 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Vesi-ilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka, Turun Uunisepät, tuplakierto ja kesäpelti
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan verkosto.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja Harkko
Keittiön kuvaus
Luonnonvaloa tulvivassa keittiössä on runsaasti kaappi- ja työtasotilaa. Keittiön yhteydessä on tilava erkkerillinen ruokailutila, josta on uloskäynti etuterassille. Varustuksena on kaksi jääkaappipakastinta, astianpesukone, erillisuuni, kaasuliesi (Granier) ja liesituuletin omalla huippuimurilla. Työtasot on laminaattia. Lattia on laatoitettu (lattialämmitys) ja seinäpinnat on maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Talossa on kaksi kylpyhuonetta: toinen on kellarikerroksessa saunaosaston yhteydessä ja toinen talon 2. kerroksessa makuuhuoneiden yhteydessä. Kylpyhuoneet on kauttaaltaan laatoitettu ja tiloissa on lattialämmitys. Varustuksena on suihku ja suihkukaappi, wc-istuin, bidee-suihku, peilikaappi, pesuallas ja allaskaappi.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen, 3. wc-tila on rakennettu kellarikerrokseen vuonna 2012. Seinä- ja lattiapinnat on kauttaaltaan laatoitettu. Varustuksena wc-istuin, bidee-suihku, peilikaappi, pesuallas ja allaskaappi.
Saunan kuvaus
Tilavassa saunassa on puulämmitteinen kiuas. Lattia on laatoitettu ja seinät paneloitu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava ja valoisa kodinhoitohuone, jossa ikkunat kahteen ilmansuuntaan. Runsaasti kaappitilaa. Lattia on laatoitettu, seinäpinnat maalattu ja osittain laatoitettu. Varustuksena pesukone ja kuivausrumpu, pesukoneliitäntä, pesuallas, pyykkikaapit, siivouskaappi sekä runsaasti työtasotilaa. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on myös vaatehuone.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa lattiamateriaalina on parketti ja seinäpinnat on maalattu. Olohuoneen 275 cm huonekorkeus tuo mukavaa avaruutta tilaan. Olohuoneessa on varaava, Turun Uuniseppien kaakelitakka. Olohuone yhdistyy ruokailutilaa sekä pariovilla varustettuun työ,- tv- tai makuuhuonekäyttöön soveltuvaan huoneeseen. Olohuoneesta on myös käynti takapihalle osittain katetun terassin kautta.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta ja 1. kerroksen työhuone mahdollistaa viidennen makuuhuoneen. Yläkerran tiloissa on laminaattilattiat ja maalatut seinäpinnat. 1. kerroksen makuuhuoneessa on parkettilattia.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto, kaapistot ja ullakko
Kattotyypin kuvaus
Mansardi
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili, Ormax

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nurmijärvi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
543-6-152-4
Tontin pinta-ala
977 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
244.3 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Ei rasituksia, rasitteita tai vallintarajoituksia.
Kaavoitustiedot
Asemakaavan merkintä AO3: Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden enintään kaksiasuntoisen asuinrakennuksen. Toinen asunnoista (sivuasunto) saa olla kooltaan enintään 60 k-m2.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Klaukkalan keskustassa noin 5 km:n etäisyydellä varsin kattavat palvelut.
Koulut: Lepsämän koulu Lintumetsässä noin 850 m, Lepsämän alakoulu noin 3,5 km, yläkoulu ja lukio Klaukkalassa noin 4,5 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja hyvät pyöräilytiet
Tiedustelut
Sari Kivinen, 0400 46 1824, sari.kivinen@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Lepsämä, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sari Kivinen

Operatiivinen johtaja, LKV, Kaupanvahvistaja, SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.