Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Kerrostalo | 3h + kt + s + ph + khh + wc + 2lasit.p + 2ap

Kaivokatu 18 A, Kupittaa, Turku

Hinta

760 000 €

Koko

106,5 m²

Vuosi

2020

Itäinen keskusta tarjoaa asukkailleen kaiken arkeen tarvittavan vain kivenheiton päässä kotiovelta. Kupittaan puistoalueen ja sen lähiympäristön laajat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet, lukuisat ravintolat kahviloineen sekä päivittäispalvelut ovat kaikki aivan uuden kotisi naapurissa. Tässä sijainnissa erinomaiset liikenneyhteydet takaavat arjen sujuvuuden liikuit sitten julkisilla, kävellen, pyörällä tai omalla autolla. Seitsemännessä kerroksessa sijaitseva koti sykähdyttää heti sisään astuessa materiaalivalinnoillaan. Tyylikäs avokeittiön ja olohuoneen yhdistelmä rakentuu kauniisti ja käytännöllisesti keskeiselle sijainnille toimien koko kodin sydämenä ja viihtyisänä kokoontumispaikkana. Täällä katse kiinnittyy erityisesti valtavaan niemekkeeseen, jonka äärelle kelpaa kokoontua niin arjessa kuin juhlassakin. Tilaan mahtuu suuremmankin ruokailuryhmän lisäksi reilunkokoinen sohvaryhmä. Yhteiset tilat kruunaa tilava sisäpihan puoleinen lasitettu parveke, josta on näkymä Kupittaanpuiston suuntaan. Makuuhuoneita tässä kodissa on kaksi, joissa molemmissa on vastakkaisille seinille sijoitetut liukuovikaapistot. Päämakuuhuoneesta on käynti tämän kodin toiselle parvekkeelle, joka onkin koko asunnon levyinen. Parvekkeelle on toinen sisäänkäynti saunaosaston aulatilasta, jonka voi oman tarpeen mukaan kalustaa niin oleskelukäyttöön, vierashuoneeksi kuin työhuoneeksikin. Kylpyhuoneen lisäksi erillinen wc löytyy käytännöllisesti ulko-oven läheisyydestä. Tässä kodissa on huomioitu myös kodinhoitotilat, jotka sijaitsevat omassa tilassaan erillään saunaosastosta. Täältä löytyy mukavasti tasotilaa sekä lisäsäilytystilaa makuuhuoneiden sekä eteisen liukukaapistojen lisäksi. Asunnon yhteydessä myydään omina osakkeinaan kaksi autohallipaikkaa. As Oy Momentumin, muuttovalmiissa kodissa viihtyy takuulla niin oman perheen kuin vieraidenkin parissa - kaikki palvelut ja lukuisat kulttuurielämykset löytyvät aivan käden ulottuvilta ja kulkeminen on helppoa moneen suuntaan. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle - tehdään yhdessä kodinvaihtoon liittyvistä haaveistasi totta. _______________________________________________ Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille sinun kotiisi ja ota askel kohti uusia kotiunelmia. Johanna Willberg yrittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, kaupanvahvistaja 040 041 0248 I johanna.willberg@ettalkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80346516
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s + ph + khh + wc + 2lasit.p + 2ap
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
106,5 m²
Kokonaispinta-ala
106,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
7/9
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
n. 2 kuukautta kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

421 103,88 €

Velkaosuus

338 896,12 €

Velaton hinta

760 000,00 €

Neliöhinta

7 136,15 €/m²

Vastike

Hoitovastike

422,65 € / kk

Pääomavastike

2 707,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

3 129,75 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Lämpimän ja kylmän veden mittaus. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Oma sähkösopimus. Autohallipaikka 35 hoitovastike 35,55 €/kk ja rahoitusvastike 75,90 €/kk, yhtiövastike yhteensä 111,45 €/kk. Autohallipaikka 46 hoitovastike 35,55 €/kk ja rahoitusvastike 75,90 €/kk, yhtiövastike yhteensä 111,45 €/kk. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Lattialämmitys koko asunnossa. Parveikkeilla sähköiset aurinkokaihtimet. Ohjaus kaukosäätimellä. Infrapunalämmittimet parvekkeilla. Parvekeiden lattia lämpökäsiteltyä puuta. Kaapistoissa Elfan säilytyssysteemi.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu, Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät maalattu. Saunatuvassa tehosteseinä laattaa. Pintamateriaalit (lattia): Timberwisen yksisauvainen Tammi Snöhetta mattalakattu. Saunatuvan lattia laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Saarikeittiöiden valkoiset mattamaalatut laakaoviset kaapistot. Nimeke. Kvartsikomposiittitasot. Mielen integroidut kodinkoneet: pakastinkaappi, jääkaappi, mikro, astianpesukone, induktioliesi, pyrolyysiuuni. Swecon liesituuletin. Kaapistoon integroitu bluetooth Tangent kaiutin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sadevesisuihku, kääntyvä suihkuseinä, Idon seinäwc, allas kaapistolla, led-valopeili ja kaappi ja sähköinen kuivauspatteri. Laatoitettu, lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Seinäwc, allas kaapistolla ja led-valopeili sekä seinäkaappi. Laatoitettu, lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Saunassa vesihana, pilarikiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kaapistot, allas, pesukoneliitäntä. Lattia laatoitettu, lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja kellarikomero
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy, Juha Winberg, juha.winberg@turuntalohuolto.fi, 030 470 4410
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, kellarikomero, kaapeli-tv, pesutupa, mankeli, kuivaushuone ja väestönsuoja
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Kaukokylmä, huoneistokohtaiset konvektorit. Huoneistokohtaiset viilennysjärjestelmät kaikissa huoneistoissa. Postihuone Telia Finland Oyj valokuituverkko Sähkökäyttöisten ajoneuvojen latauslaitteet tietyissä pysäköintipaikoissa. Taloyhtiön kaikkien parvekkeiden parvekelasitusten pesu ulkopinnoilta on yhtiön vastuulla ja suoritetaan vähintään kerran vuodessa ammattilaisten toimesta. Huoneistokohtaisten LTO-koneiden huolto ja suodattimien vaihto suoritetaan yhtiön toimesta vähintään kaksi kertaa vuodessa. Yhtiöjärjestyksessä on asunto-osakeyhtiölaista poikkeavia määräyksiä. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiössä on tehty lainaosuusmaksujen rahastointipäätös. Osakkeenomistajalle saattaa syntyä lainaosuuden poismaksun yhteydessä luoton myöntäneen rahalaitoksen kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisia lisäkuluja, jotka veloitetaan osakkeenomistajalta.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 121 Parkkipaikkoja: Autohallipaikat osakkeina. Autopaikkaosakkeenomistajilla on toistaiseksi oikeus liittyä kustannuksellaan sähkökäyttöisten ajoneuvojen latausjärjestelmään. Yhtiö laskuttaa latausaseman kuluttaman sähkön alamittarin perusteella. Palvelun tarjoaa Turku Energia Oy.

Tehdyt remontit
2021 Jokaisen huoneiston kattavat takuutarkastustutkimukset.
2022 Rakennuttajan takuukorjaukset
Tulevat remontit
-
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 27.03.2030
Tontin koko
3 354 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki, kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Momentum, Turku

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikka 35. Osakkeet 9344-9346. Myyntihinta 18.498,24 €, velkasosuus 9.501,76 €, velaton hinta 28.000,00 €. Autohallipaikka 46 (sahköautonlataus). Osakkeet 9381-9383. Myyntihinta 20.498,24 €, velkasosuus 9.501,76 €, velaton hinta 30.000,00 €.
Tiedustelut
Johanna Willberg, 040 041 0248, johanna.willberg@ettalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Kupittaa, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Johanna Willberg

Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, Kaupanvahvistaja

Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.