Solid House Helsinki Oy, Vantaa
Solid House Helsinki Oy, Vantaa

Rivitalo | 4h + k + kph + khh + var + wc + vh + s + käyttöullakko,

Pikkutikankuja 3, Klaukkala, Nurmijärvi

Hinta

349 000 €

Koko

107 / 111 m²

Vuosi

2016

Vuonna 2016 valmistuneen yhtiön omalla tontilla oleva 1-tasoinen päätyasunto Klaukkalasta. Valoisa koti on kaunis heti eteisestä alkaen. Olohuone ja keittiö on yhtenäistä tilaa. Vaaleassa keittiössä on Puustellin laadukkaat kalusteet. Saareke on käytännöllinen ja tekee tilasta avaran. Isot ikkunat ovat lähes lattiasta kattoon ja koko huoneiston levyiset. Näkymät ovat avarat aurinkoiseen etelä/lounaan suuntaan. Saunaan on tässä kodissa panostettu. Massiiviset lauteet ja iso lasipinta-ala kylpyhuoneeseen tekee tilasta tyylikkään. Kodinhoitotilasta ja olohuoneesta pääsee suoraan todella isolle ja lasitetulle terassille, joka on kuin yksi huone lisää. Täällä nautit olostasi aikaisin keväästä myöhäiseen syksyyn. Säilytystilaa on todella paljon. Lämmin varasto sisäänkäynnin yhteydessä on noin 4 m². Lisäksi vaatehuone ja hyvät kaapistot huoneissa sekä eteisessä. Säilytystilatarpeen kruunaa koko asunnon levyinen käyttöullakko, johon on kulku kodinhoitohuoneesta. Tämän yhtiön asunnot on varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lämpö tuotetaan energiahyötysuhteeltaan tehokkaalla ilma-vesilämpöpumpulla. Rakennuksessa on huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto sekä huoneistokohtainen vedenmittaus. Autopaikkoja on mahdollista ostaa kaksi, jotka myydään erillisillä osakekirjoilla hintaan 4000€/kpl. Autopaikat sijaitsevat käytännöllisesti asunnon välittömässä läheisyydessä joista toinen on varustettu sähköautonlatauspisteellä. Sijainti on mitä mainioin. Päiväkoti, koulut, kaupat, harrastusmahdollisuudet ja upeat ulkoliikuntapaikat ovat kävelyetäisyydellä. Kattavien palveluiden läheisyys tekee arjesta vaivattoman. Tässä kodissa on paljon tyylikkäitä yksityiskohtia. Olet tervetullut tutustumaan niihin sopimuksen mukaan! Lisätiedot ja esittelyt: Tiina Kivelä Myyntipäällikkö, partner Solid House Helsinki Oy, Vantaa Tikkurilantori 1 01300 Vantaa p.0449734636 tiina.kivela@solidhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80346562
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + khh + var + wc + vh + s + käyttöullakko,
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
107 m²
Muiden tilojen pinta-ala
4 m²
Kokonaispinta-ala
111 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Asuintilojen pinta-ala 107 m2. Lisäksi tilava käyttöullakko rakennettu rakentamisvaiheessa, joka kooltaa koko asunnon levyinen. Sisääntulon yhteydessä lämmin varasto, joka n. 4 m2.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2016
Vapautuminen
2kk/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

349 000,00 €

Velaton hinta

349 000,00 €

Neliöhinta

3 261,68 €/m²

Vastike

Hoitovastike

288,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

288,90 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Kokonais sähkönkulutus on ollut nykyisillä asukkailla vuonna 2023 8300,00 kWh/vuosi. Kulutus saattaa poiketa riippuen käyttötottumuksista, käyttäjien lukumäärästä sekä palveluntarjoajasta. Vesilaskutus neljä kertaa vuodessa oman mittarilukeman mukaan. Mittarilaskutuksen tämänhetkinen veden hinta on n. 5,95€/kuutio. Hallituksella valtuudet kahden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen toimintakauden aikana.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Vaatehuoneessa hyllyt ja kaksi tankoa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, naulakko, keskuspölynimuri, kiinteät valaisimet, ilmalämpöpumppu (2019, huollettu vuosittain. Laite on osakkaan vastuulla.), huoneistokohtainen ilmanvaihtokone. Eteisen kenkäkaappi, keittiön saarekkeen valasimet. Lasitetut terassin sohva.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Yhteisantenni). Lisätietoja terassista: Lasitettu ja upea terassi. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Ei ole.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Asunto on hyvin pidetty ja muuttovalmiissa kunnossa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilmavesilämpöpumppu (LTO), vesikiertoinen lattialämmitys. Asuntokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla(LTO).
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Puustellin kaunis keittiö. Välitila lasia, kiertoilmauuni, Iso saareke. Tilaa lisäksi isollekin ruokailuryhmälle Varustus: jääkaappi (Integroitu AEG), pakastin (Integroitu AEG), liesituuletin (Elektrolux), mikroaaltouuni (Integroitu, AEG), astianpesukone (2022, Miele), kiinteät valaisimet. Liesi: induktio. Työtasot: laminaatti. Lattia: vinyylikorkki. Seinät: maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: suihkuseinä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.
Varusteet: Lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Peili ja isot allaskaapistot. Varustus: lattialämmitys, bidee-suihku. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli. Toinen wc kylpyhuoneen yhteydessä.
Saunan kuvaus
Lauteet lämpökäsiteltyä haapaa. Lattia: laatta. Seinät: puu. Kiukaan tyyppi: sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pesukone neuvoteltavissa kauppaan. Käsienpesuallas. Naulakko. Oskarinoksa. Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pöytätaso. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli. Tilaan saa halutessaan pyykkitornin, kun poistaa kaapin.
Olohuoneen kuvaus
Lattia vinyylikorkki ja seinät maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät maalattu/tapetoitu ja lattia vinyylikorkki
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Lisäksi tilava käyttöullakko rakennettu rakentamisvaiheessa, joka kooltaa koko asunnon levyinen.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nurmijärvi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
543-3-75-9
Isännöitsijän yhteystiedot
Innofori Oy , Tero Rantanen, tero.rantanen@isannointiyhteiso.fi, (09) 4286 1726
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhteisantenni. Taloyhtiön lisätiedot: Hallinnanjakosopimus 3.6.2015 MML/237078/73/2015 Hallinnanjakosopimuksella on määritelty sopijapuolten käyttö- ja hallintaoikeus sekä vastuut kiinteistönhuollosta ja kunnossapidosta. Tontti hallinnanjakosopimuksen mukaan 3/6-osuus x 4324 m² eli 2162 m². Taloyhtiön kiinnitykset: 2 100 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autopaikat erillisillä osakekirjoilla. Autopaikat asunnon edessä. Autopaikkojen latausinfraan toteutettiin helmikuussa 2024 muutoksia. Osa autopaikoista (AP:t 2,7,9,10,13,15,16,18 ja 21) varustettiin autolatauslaitteella, joka on taloyhtiön omaisuutta ja siirtyy kaupassa uuden osakkaan käyttöön. Mikäli autojen lataustehoa halutaan jatkossa kasvattaa, sähkökaapelointia ja liittymäjärjestelyjä voidaan joutua uudistamaan tulevaisuudessa.

Tehdyt remontit
Postilaatikoiden vaihtaminen 2017
2-v takuutarkastus 2018
Kulkureitit ja pysäköintialue (murske- ja kivituhkakorjaukset) 2019
J ja H-asuntojen kohdalla lumen kertyminen aluskatteen päälle aiheutti vesikattovuotovahingon
takuukorjaus Merkimo Oy / Lapwall Oy 2021
Sähköautojen lataus pysäköintipaikoille 2020
Parveketerassien palo-osastointi 2020
Autojen latausjärjestelmän- kapasiteetin kasvattaminen 2024
Tulevat remontit
Katon aluskatteen korjaukset. Vaaditaan perustajaurakoitsija Merkimoa esittämään korjaustapa.
Kuntoarvion/PTS laatiminen (rakentajan 10-vuoden vastuu päättyy 2026)
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 04.04.2026
Tontin koko
2 162 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Hallinnanjakosopimus 3.6.2015 MML/237078/73/2015 Hallinnanjakosopimuksella on määritelty sopijapuolten käyttö- ja hallintaoikeus sekä vastuut kiinteistön huollosta ja kunnossapidosta. Tontti hallinnanjakosopimuksen mukaan 3/6-osuus x 4324 m² eli 2162 m².
Kaavoitustiedot
Nurmijärven kunta p.09250021/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Pikkutikankuja 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
S-market Klaukkala 2,2 km,
K-Citymarket 3,6 km
Lidl 3,4 km
Koulu: Klaukkalan koulu 1,9 km
Arkadian yhteislyseo 1,8 km
Päiväkoti: Päiväkoti Touhula 94 m.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (Kirkkotie etelä) 1,5 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikoista ei ole peritty vastiketta erikseen tällä hetkellä, mutta se on yhtiöjärjestyksen mukaan mahdolista.
Pihan kuvaus
Huoneistolla on piha-alue. Nurmikkoa ja pensasaitaa.
Tiedustelut
Tiina Kivelä, 044 973 4636, tiina.kivela@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Klaukkala, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Kivelä

Myyntipäällikkö, partner

Solid House Helsinki Oy, Vantaa

Solid House Helsinki Oy, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.