RE/MAX Flow | Asunto Flow Oy LKV

Omakotitontti

Ruusutie 5, Koivuhaka, Vantaa

Hinta

185 000 €

Koko

1 508

Myydään n. 752 m2 määräosa yhteensä 1508 m2 tilasta sekä mahdollisuus n. 160 m2 rakennusoikeuden hakemiseen omakotitalolle. Määräosa käsittää n. 716 m2 tonttiosuuden (alue B), sekä puolet n. 80 m2 yhteiskäyttöalueesta (alue C) jolla sijaitsevat tontin sisäänajotie ja alue jätekatokselle yms. Myyjä on jo valmiiksi purattanut nyt myytävän B tontin alueelta n. 200m2 talon omalla kustannuksellaan, joten pääset rakentamisen alkuun nopeasti ja ilman lisäkustannuksia! Myyjä vastaa myös vuoden 2024 kiinteistöveron maksusta koko kiinteistön osalta! Kiinteistölle kirjataan hallinnanjakosopimus, jossa kummatkin tonttiosuudet (A ja B) vastaavat vain omaan tonttiosuuteensa ja sillä oleviin rakennuksiin kohdistuvista kustannuksista ja vastuista sekä yhdessä yhteiskäyttöalueeseen ja mahdollisiin yhteisiin liittymiin ja rakenteisiin (esim. jätekatos) kohdistuvista kustannuksista. Kumpikin tonttiosuus vastaa myös oman alueensa maaperätutkimuksesta. A ja B tonttien välille rakennetaan laadukkaat ja kestävät valkoiset muoviaidat, joiden kustannukset maksetaan puoliksi. Aidat rakennetaan sen osapuolen toimesta, joka rakentaa ensin. Sisääntulon yhteisalue kivetään ja sen kustannukset jaetaan puoliksi. (Alueen tarvittava koko tarkennetaan.) Liitoskohtalausunto on olemassa myytävälle tontille. Määräosalle rakennettava talo tulee sijoittaa niin ettei ikkunat tule vastakkain A-tonttiosuuden talon kanssa (josta on jo olemassa sijoitussuunnitelma). Ota yhteyttä niin kerron lisää ja sovitaan vaikka käynti paikan päällä! John Lindell, Kiinteistönvälittäjä LKV 045 657 3536 john.lindell@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80346602
Sijainti
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

185 000,00 €

Velaton hinta

185 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

3 655,94 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Myyjä vastaa vuoden 2024 kiinteistöveron maksusta koko kiinteistön osalta. Kiinteistövero on tällä hetkellä suuri koska tontilla ei ole enää rakennusta. Rakennetun tontin kiinteistövero on tontin osalta alle 1000€.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-421-1-323
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 508 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräala. Lisätiedot tontista:
Rasitteet
Kiinnitykset: 0
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki 09-83911
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Vantaan RATIKKA tulossa lähelle.
Tiedustelut
John Lindell, 045 657 3536, john.lindell@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Koivuhaka, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

John Lindell

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Flow | Asunto Flow Oy LKV

RE/MAX Flow | Asunto Flow Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.