Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy

Paritalo | 4mh, oh, k, kph, wc, terassi / 3mh, oh, k, kph, wc, vh, kellari, terassi

Vuonteensalmenkatu 21, Vuontee, Laukaa

Hinta

238 000 €

Koko

225 m²

Vuosi

1960

Paritalokokonaisuus Leppäveden rannassa! Nyt myynnissä koko paritalokiinteistö historiallisessa miljöössä. Laukaan vanhan vankilan alueella sijaitseva koti on osa maakunnallisesti merkittävää rakennettua kulttuuriympäristöä. Vehreä tontti ja auringossa välkehtivät laineet luovat puitteet onnelliselle asumiselle. Paritalon molempia puolia on pintaremontoitu ja nykyisessä kunnossaan ne ovatkin kauniita, valoisia ja tyylikkäitä kokonaisuuksia. Molemmilla asunnoilla on takapihan puolelle asettuvat terassit, joista upeat, esteettömät maisemat Vuonteensalmelle. Nurmella olevalla piha-alueella on tilaa leikkiä ja temmeltää. Isompi asunnoista on n. 120m² ja pienempi n. 105m². Näiden lisäksi on kellaritilaa. Isommassa asunnossa on neljä makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja erillinen wc. Tämä asunto on vuokrattuna. Pienemmässä asunnossa on yksi makuuhuone vähemmän. Lämmitysjärjestelmänä on ilmavesilämpöpumppu, joka on asennettu kiinteistölle vuosina 2021-2022. Ota yhteyttä, niin lähdetään tutustumaan tähän kohteeseen, jossa historiallinen asuinympäristö kohtaa nykyaikaisen asumisen kanssa! Kohdetta välittää: Mikko Savolainen mikko.savolainen@savolin.fi 050 371 0699

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80346605
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4mh, oh, k, kph, wc, terassi / 3mh, oh, k, kph, wc, vh, kellari, terassi
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
225 m²
Kokonaispinta-ala
225 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pinta-alatieto saatu myyjältä. Isomman asunnon huoneistoala n. 120m², pienemmän huoneistoala n. 105m². Lisäksi kellaritila.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1960
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Myydään paritalon molemmat puolet. Toinen puoli vuokrattuna 900€/kk, toinen tyhjillään (vuokra ollut 850€/kk). Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

238 000,00 €

Velaton hinta

238 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

830,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kiinteistövakuutus n. 650€/v, aurausmaksut n. 280€/v, jätemaksu n. 450€/v, sähkö+siirtomaksu n. 250-300€/kk.

Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Katto puhdistettu, pohja- ja pintamaalattu v. 2023. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kiinteistöstä tehty Technical Due Diligence (TDD), FCG Finnish Consulting Group Oy, 29.8.2020. Ostaja on tutustunut raportissa oleviin havaintoihin ja ymmärtää niiden merkityksen.
Kuntotarkastus
Tehty 28.08.2020
Energialuokka
  • E (2018)
  • Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 16.03.2034, Lisätiedot: E luku 249
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilmavesilämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Vesiosuuskunta. Lisätietoja vesijohdosta: Vihtasillan osuuskunta, ei omaa liittymää. Alueella yhteinen liittymä. Ostajalle tulee myöhemmin kiinteistökohtainen vesiliittymän liittymismaksu maksettavaksi.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Isommassa asunnossa: jääkaappi, pakastin, astianpesukone, uuni, liesi, liesituuletin. Seinät maalattu, lattia laminaattia. Pienemmässä asunnossa: jääkaappi, astianpesukone, uuni, liesi, liesituuletin. Seinät maalattu, lattia laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Isommassa asunnossa: wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili, suihku, pyykinpesukoneliitäntä. Lattia: laatta, seinät: laatta. Uusittu vesieristeitä myöten v. 2022. Pienemmässä asunnossa: wc-istuin, pesuallas, peili, bideesuihku, suihkukaappi, pyykinpesukoneliitäntä. Lattia: laatta, seinät: laatta.
WC-tilojen kuvaus
Molemmissa asuinnoissa erillinen wc: wc-istuin, peili, pesuallas, bideesuihku. Lattia: laatta, seinät: laatta.
Olohuoneen kuvaus
Molemmissa asunnoissa seinät maalattu, lattia laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Molemmissa asuinnoissa seinät maalattu, lattiat laminaatti / muovimatto.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, vaatehuone ja Kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
410-411-1-21
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
2 950 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontin koko kevään 2024 vesijätön lunastuksen jälkeen n. 3500m².
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Asemakaavaluonnoksessa kiinteistölle tulossa rantasaunan rakennusoikeus ja oikeus rakentaa autotalli / -katos.
Kaavoitustiedot
Rantayleiskaava Asemakaavoitettava alue: Alue on tarkoitettu asemakaavoitettavaksi. Alueelle voidaan sijoittaa asumista, työpaikkoja sekä liiketoimintaa ja elinkeinopalveluita. Rakentamisessa tulee ottaa huomioon alueen kulttuurihistoriallisesti arvokas luonne siten, että uudisrakentaminen rakennustavaltaan ja sijainniltaan liittyy olemassa olevaan rakennuskantaan ja ympäristöön, ja että olemassa olevat kulttuurihistoriallisesti merkittävät rakennukset ja rakenteet, tiestö sekä puusto ja muu kasvillisuus säilyvät. Alue, jolla ympäristö säilytetään. Pernasaaren asemakaava: Erillispientalojen korttelialue, jolla ympäristö säilytetään. Olemassa olevien rakennusten korjaamisessa tulee ottaa huomioon kulttuurihistoriallinen rakennetun ympäristön kokonaisuus. Rakennustaiteellista/ kulttuurihistoriallista arvoa ei saa heikentää. Olemassa olevien rakennusten kellariin ja ullakolle voidaan sijoittaa olevan vaipan sisäpuolelle sijoittuvia, kerrosalaan luettavia tiloja riippumatta siitä, mitä rakennusoikeudesta tai kerrosalasta on kaavassa määrätty. Asemakaavaluonnos. Alueen rantakaava ei ole saanut vielä lainvoimaa. Lisärakentaminen on mahdollista kun kaava saanut lainvoiman. Mikäli kaavaprosessi venyy kohtuuttoman pitkään niin lisärakentaminen voi olla mahdollista poikkeamismenettelyllä. Lisätietoja laukaa.fi
Palvelut
Koulut: Satavuon alakoulu lähellä.

Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Leppävesi
Tiedustelut
Mikko Savolainen, 050 371 0699, mikko.savolainen@savolin.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Laukaa

Asuinalueena Vuontee, Laukaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mikko Savolainen

LKV, KED

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.