LKV Tuija Hurme Oy

Omakotitalo | 5h + k + apuk + rt + th + khh + ph + s, kph / wc + 2 wc

Vuolutie 15, Vapaala, Vantaa

Hinta

399 800 €

Koko

173 / 246 m²

Vuosi

-

Tästä saat perheellesi toimivan kodin. Omalla tontilla sijaitseva viehättävä, hyvin pidetty ja hoidettu talo kolmessa kerroksessa. Hyvin suunniteltu keittiö aputiloineen, suuri ruokailusali ja valoisa olohuone, mukavankokoiset makuuhuoneet sekä remontoitu wc. Yläkerrassa on ihana kattoikkunallinen aulatila, kylpyhuone/wc sekä todella tilava ns. "master bedroom" kahdella vaatehuoneella ja parvekkeella. Lisäksi tilava n. 20 m2 ullakko, josta on mahdollisuus tehdä vaikka oleskelu-, työ- tai makuuhuonetila. Alakerrassa ovat remontoidut saunatila ja wc, toimiva kotihoidonhuone sekä takkahuone, josta on käynti ulos. Tontti rajoittuu suojeltuun lähimetsään. Turvallinen koti ja pihapiiri päättyvän kadun varrella. Kesällä voi nauttia auringosta ja viettää rentouttavia hetkiä luonnon läheisyydessä. Pihassa on myös paljon mahdollisuuksia viherpeukalolle. Hyvät lenkki- ja talvisin hiihtomaastot vieressä. Rauhallinen, arvostettu ja luonnonläheinen asuinalue, joka tarjoaa alueena viihtyisät puitteet elämälle. Pientalovaltaisena sen tunnelma on idyllinen ja pienet kävelylenkit pitkin Vapaalan katuja ovat mitä mainiointa ajanvietettä. Vapaala on ilmapiiriltään rento ja leppoisa alue, ja siksi se sopii erityisen hyvin lapsiperheille. Sopivuutta lisäävät alueen lukuisat päiväkodit, koulut ja lähikaupat. Puistot ja ulkoilualueet sekä erinomaiset liikuntamahdollisuudet tarjoavat paljon tekemistä kaiken ikäisille. Vapaalan sijainti lähellä Myyrmäkeä ja sen monipuolisia palveluita tekevät arjesta sujuvaa. Myyrmäen keskuksen tarjoamat kattavat peruspalvelut ja Helsingin keskusta ovat nopean automatkan sekä hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä. Tervetuloa tutustumaan. Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80346658
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + apuk + rt + th + khh + ph + s, kph / wc + 2 wc
Asuintilojen pinta-ala
173 m²
Muiden tilojen pinta-ala
73 m²
Kokonaispinta-ala
246 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaisesti huoneistoala on 173 m2, kerrosala 183 m2 ja kokonaisala 201 m2. Vantaan kaupungin rakennusvalvontaviraston vuonna 1989 päätöspöytäkirjassa on mainittu rakennuksen kerrosalaksi 118 m2, laajennuksen jälkeen kerrosala yhteensä 183 m2. Edellä mainitut pinta-alatiedot (173 m2, 183 m2 ja 201 m2) perustuvat 1-2 kerroksen pinta-aloihin, eikä niissä ole huomioitu kellaria. Kellarin pinta-ala on omistajan tekemän mittauksen perusteella n. 45 m2.
Asuinkerrosten määrä
3
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Vapautuu tarvittaessa nopeastikin.

Hinta

Myyntihinta

399 800,00 €

Velaton hinta

399 800,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

875,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

351,00 € / kk

Sähkölämmityskulut

351,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

31,30 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Veden perusmaksu: 152 eur/v, veden käyttömaksu: 224 eur/v. Lokakuu 2022 - lokakuu 2023, kiinteistön sähkökulut keskimäärin 351 eur/kk. Sähkölasku sisältää koko sähkönkulutuksen mukaan luettuna lämmityksen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Sisään tultaessa tuulikaappi. Avara eteinen, jossa on laattalattia ja seinät lasikuitutapettia, lisäksi liukuovellinen kaapisto. Alakerran takkahuone on kokonaan remontoitu 2014, käynti ulos. Yläkerrassa on ihana aula-/oleskelutila. 1 kerroksessa on valtavan kokoinen ruokailutila, johon mahtuu iso ruokailuryhmä. Korkeaa tilaa.
Parveke
Asunnossa on parveke
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kalusteista ja pihanhoitovälineistä voidaan neuvotella. Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: 2 kappaletta terasseja; 1 katettu terassi ja 1 lasitettu terassi. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Lämmönlähteenä on sähkölämmitteinen lämmitysvedenvaraaja, lämmönjako tapahtuu ilmalämmityksellä sekä lisäksi osassa tiloissa on sähkölattialämmitys ja sähköpatteri. Talon ilmanvaihto on koneellinen. Poistoilma otetaan kylpyhuoneista, wc:stä, saunasta, vaatehuoneesta ja kodinhoitohuoneesta sekä tilasta, jossa on kuumavesisäiliö. Poistoilma näistä tiloista on yhdistetty kotilämpökoneeseen. Kotilämpökoneen poistopuhallin imee poistoilman lämmöntalteenottokennon kautta, missä se luovuttaa lämpöä ulkoa otettavaan ilmaan. Jäähtynyt poistoilma puhalletaan ulos talosta. Koneen tuloilmapuhallin imee samanaikaisesti poistetun ilman tilalle vastaavan määrän raitista ilmaa. Ulkoilma kulkee lämmöntalteenottokennon kautta ja lämpenee poistoilman luovuttamasta lämmöstä. Koneessa on myös kesä/talvi vaihtopelti. Kesällä ulkoilma otetaan talon pohjoispuolelta viileämpänä. Talviasennon kiertoilman sisäänotto on rakennettu yläkerroksen aulaan. Kotilämpökoneessa ulkoilma sekoittuu kiertoilmaan, jonka jälkeen niiden seos suodatetaan, lämmitetään ja puhalletaan asuntoon. Kotilämpökoneen poisto- ja ulkoilmapuhaltimia ohjataan samalla kytkimellä, joka on sijoitettu keittiön liesikupuun. Puhaltimelle voi valita kolme eri puhallustehoa. Keittiön liesikuvusta poistoilma johdetaan suoraan katolle omalla poistoilmapuhaltimella. Talon haluttua lämpötilaa ohjataan eteisen seinällä olevalla ohjelmoitavalla säätölaitteella, jossa on asetusarvot päivä- ja yökäyttöön erikseen sekä erikoisohjelmia esim. pitemmän poissaolon ajaksi.
Tehdyt remontit
Kuntotarkastuksessa 19.4.2023 tehtyjen huomioiden jälkeen on tehty seuraavat korjaukset: Ulkopuolisen kosteusrasituksen vähentämiseksi keittiön ja ruokailuhuoneen vastaisen seinän sokkeli kaivettu auki koko pituudeltaan. Sokkeliin asennettiin patolevy sekä lisäyksenä talon olemassa olevaan salaojaputkistoon samaan kaivantoon salaojaputki seinän koko pituudelta. Samaa kaivantoa hyväksi käyttäen uusittiin kahdesta sadevesikaivosta lähtevät sadevesiputket. Kaikki putket johdettiin kaivannossa tontin reunaan alarinteeseen. Kaivanto täytettiin sepelillä läpäisyn parantamiseksi. Kellarissa, rappusten alaosan seinästä sekä kodinhoitohuoneen molemmista maanvaraisista seinistä poistettu kaikki orgaaninen aines kuten levyt, villaeristeet ja puukoolingit. Puisten koolinkien tilalle asennettiin metalliranka ja peitelevynä käytettiin kivilevyä. Eristeitä ei käytetty vaan kivilevyn ja betoniseinän väliin jätettiin ilmatila, jonka ilmakierto varmennettiin levyjen ylä- ja alaosissa olevilla ilmaraoilla sekä ilmasäleiköillä. Mikään rakenne ei tullut betoniseinän kanssa kosketukseen. Kaapistot asennettiin takaisin niin, että ilman kierto on varmistettu betoniseinän ja peitelevyn välisessä ilmatilassa.

2023 lämmitysjärjestelmässä säätöventtiili ja säätöventtiiliä säätävä huonetermostaatti uusittu, lämmitysjärjestelmän wifi-pohjainen ajastus lisätty
2015 saunan terassi uusittu ja katettu, 1 kerroksen apukeittiö ja wc uusittu kokonaan
2014 kellari uusittu: takkahuone, pesuhuone, sauna, wc ja kodinhoitohuone
2013 vesirännejä uusittu osittain, lisätty katolle lumiesteitä
2012 1 kerroksen terassi lasitettu
2010 ilmanvaihtokanavat nuohottu
2000 mukulakivivierustäyttö
1990 talon laajennus, tehty harjakatto
Rakennusvalvontaviranomaiselta haettu ja saatu luvat. Loppukatselmus tehty.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Peltikatteen pinnoituksessa haalistumisia,pellin alareunassa ruostumia, mutta peltikate ei ole uusimisen tarpeessa. Lisätietoja kunnosta: Todella siisti, hyvin pidetty ja hoidettu kokonaisuus. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Raksystems: kuntotarkastus 19.4.2023, salaojien kuvaus 4.7.2023 (KL5 asteikolla 1-5), IF: talontarkastus 27.10.2023.
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 06.04.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Varaava sähkölämmitys kuumavesivaraajalla ja ilmalämmityksellä, osassa tiloista sähkölattialämmitys sekä sähköpattereita. Kokonaissähkön kulutus: 26500 kWh / vuosi.
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Kertaalleen uusittu keittiö, vaaleat kaapistot. Keittiön jatkeena on ikkunallinen apukeittiö, jossa on pakastinkaappi, kuivauskaappi (ei toimi), kaapistot ja tiskiallas vesipisteellä. Todella hyvät säilytystilat ja työtasot. Käynti ulos. Ruokailutilassa myös laattalattia.
Jääkaappi, erillinen pakastin, liesi, liesituuletin, uuni (kiertoilmauuni), astianpesukone ja mikroaaltouuni (integroitu)
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa ja alakerrassa ovat kylpyhuoneet. Yläkerran kylpyhuoneessa on myös wc. Alakerran ikkunallinen kylpyhuone remontoitu kokonaan 2014, siellä on 2 suihkua.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Alakerran ja 1 kerroksen erilliset wc:t remontoitu kokonaan 2014. 1 kerroksen wc:ssä on myös lisäksi kuivauspatteri.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Sauna remontoitu kokonaan 2014. Yksi seinä ja ovi kokonaan lasia.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerran kodinhoitohuone on remontoitu kokonaan 2014. Todella hyvät säilytystilat ja työtasot. Vesipiste. Mahtuu myös pesutorni.
Seinämateriaali: Maali ja puu
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Lattialämmitys, pesukoneliitäntä, pesuallas, lattiakaivo, pyykkikaapit, pöytätaso ja tila pesutornille
Olohuoneen kuvaus
Valoisa kokonaisuus.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti ja tiili
Makuuhuoneiden kuvaus
1 kerroksen makuuhuoneissa kahdessa on kaapistot, kolmannessa irtokaappeja, jotka kuuluvat kauppaan (viedään pois jos niille ei ole tarvetta). Yläkerran isossa makuuhuoneessa on kahdet liukuovelliset vaatehuoneet.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti, maali ja lasikuitutapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto, kaapistot, komeroita ja ullakko. Lisätietoja säilytystiloista: Hyvät säilytystilat. Lisäksi n. 20 m2 lämpöeristetty ullakko.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-13-48-5
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
923 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Rakennus on tontilla siten, että kellari on suurelta osin maanpinnan alapuolella.
Rakennusoikeuden pinta-ala
230.8 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 0, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Lesken hallintaoikeus, josta luovutaan kaupanteon yhteydessä. Kiinteistöön ei kohdistu maksamattomia maksuja, rasituksia eikä rasitteita.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
A26= asuntorakennusten korttelialue. Tontille saa rakentaa yhden asunnon tontin 400 m2 kohti. Rakentamiseen saa käyttää enintään 15% tontin pinta-alasta.
Kaavoitustiedot
Lisätiedot Vantaan kaupunki p. 09 839 11/kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Vapaalan ja sen lähellä sijaitsevan Myyrmäen monipuoliset lähipalvelut, erinomaiset liikenneyhteydet ja verrattoman hyvät liikuntamahdollisuudet yhdistyneenä lähiluonnossa liikkumiseen luovatkin verrattomat puitteet hyvälle elämänlaadulle.

Kun haluat lähteä kävelylle tai vaikkapa reippaalle lenkille, löytyy läheltä paljon viehättäviä maastoja ja maisemia. Vapaalassa riittää luontoa, esimerkiksi Malminkartanonhuippu ja Kaarelanpuisto ovat vain pienen matkan päässä. Liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset, sillä lähialueella on muun muassa useita kuntosaleja, skeittipuisto, jäähalli, Myyrmäen urheilutalo, Myyrmäen urheilupuisto ja Energia Areena. Lenkki- ja hiihtoladut kävelyetäisyyden päästä kotipihalta. Vapaala onkin mitä parhain paikka asua, kun nautit aktiivisesta elämäntyylistä.

Arki kulkee mukavasti kun lähellä on monipuolisesti palveluita. Kauppa- ja liikekeskukset Myyrmanni, Isomyyri ja Myyrmäkitalo palveluineen ovat lähellä ja alueella on lisäksi mm. Vantaan taidemuseo Artsi ja lukuisia kirpputoreja. Helsingin keskustan erittäin monipuolisten aktiviteettien ja palveluiden pariin pääsee aina helposti niin halutessaan julkista liikennettä tai omaa autoa käyttäen.
Paikallistiedot: Vapaala on ihana ja kodikas pientaloalue. Vapaalan pientaloalue sijaitsee Vihdintien itäpuolella Variston, Petaksen, Hämeenkylän, Myyrmäen ja Rajatorpan kainalossa. Vapaala on yksi Vantaan vanhimmista omakotitaloalueista. Vapaalan kaupunginosa kuuluu Myyrmäen suuralueeseen. Vapaala on nopean automatkan ja hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Myyrmäen palveluista sekä Petikon vapaa-ajan- ja sisustusliikkeistä. Rajatorpassa on ostoskeskus, josta löytyy mm. päivittäistavarakauppa sekä ravintola.
Koulut: Rajatorpan koulu, Myyrmäessä on kaikki kouluasteet, lukio ja Metropolia Ammattikorkeakoulu.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Vapaalasta on vaivatonta liikkua eri suuntiin. Hyvät bussiyhteydet. Myyrmäen juna-asema on nopean automatkan ja hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä. Helsinkiin kulkee junalla tai muulla julkisella liikenteellä nopeasti ja muuallekin päin Suomea on helppo siirtyä joko julkisen liikenteen palveluita hyödyntämällä tai omalla autolla. Vihdintie ja Kehä I, II ja III ovat vain muutaman kilometrin päässä ja niille on vaivatonta liittyä autoillen.
Pihan kuvaus
Puita, pensaita ja istutuksia.
Tiedustelut
Pia Hurme, 0400 649 412, pia.hurme@lkvtuijahurme.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Vapaala, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Hurme

Yrittäjä, kaupanvahvistaja LKV, LVV, KED, YEAT

LKV Tuija Hurme Oy

LKV Tuija Hurme Oy
LKV Tuija Hurme Oy

KT Oy Martinmiilu, Laajaniityntie 3,
01620 VANTAA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.