Omakotitontti

Bisarinhaka, Tolsa, Kirkkonummi

Hinta

165 000 €

Koko

956

Valoisa kallioinen tontti halutulla Tolsan uudella asemakaava-alueella Unelmoitko omasta kodista luonnonläheisessä ympäristössä, mutta et halua tinkiä sujuvista kulkuyhteyksistä? Kirkkonummen Tolsassa sijaitseva tontti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa unelmiesi koti rauhalliselle alueelle, josta on helppo pääsy niin junalla kuin bussillakin. Tämä 956 neliömetrin tontti sijaitsee Bisarinrinteellä, alueella, joka tunnetaan viihtyisästä asuinympäristöstään ja kauniista luonnostaan. Tontti rajoittuu viheralueisiin, tarjoten upeat näkymät ja mahdollisuuden nauttia valosta. Tolsan juna-asema on vain noin 400 metrin päässä tulevien kunnallistekniikan ja uusien katualueiden myötä, mikä tekee työmatkoista ja kaupunkireissuista vaivattomia. Alue tarjoaa myös loistavat palvelut perheille. Lähellä sijaitsevat koulut, päiväkodit ja Kirkkonummen keskustan monipuoliset palvelut takaavat, että arki sujuu mutkattomasti. Voit viettää vapaa-aikaa tutkien lähialueen luontopolkuja tai nauttien Tolsan ja Masalan palveluista. Tämä tontti on ihanteellinen valinta sinulle, joka arvostat asumista luonnon ympäröimänä, mutta et halua luopua sujuvista liikenneyhteyksistä. Tässä on tilaisuutesi toteuttaa unelmasi omasta kodista – ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi toteutumista ja tutustu tähän ainutlaatuiseen tonttiin Kirkkonummen Tolsassa. Lisätietoja kaavoituksesta: https://kirkkonummi.fi/13900-tolsanmaki

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80346871
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

165 000,00 €

Velaton hinta

165 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Tontti on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Se rajoittuu viheralueisiin.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnallistekniikka. Lisätietoja vesijohdosta: Kunta rakentaa kunnallistekniikan alueelle. Se valmistunee vuonna 2026.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-428-3-64
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
956 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Viheralueeseen rajoittuva aurinkoinen metsätontti, jossa kallioinen maaperä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
191 m²
Tehokkuusluku
0.2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeuden ja kaavamääräysten mukaan tontille saa rakentaa 180 k-m2 asuintalon sekä talousrakennuksia, kuitenkin niin, että rakennusten yhteis k-m2 ei ylitä maksimi rakennusoikeutta eli 191 m2. Esimerkiksi asuintalo 130 m2 ja talousrakennus/autotalli 61 m2.
Kaavoitustiedot
Tolsanmäen asemakaava. Kirkkonummen kunta 09-29671/Aija Aunio0, Katusuunnitelmista vastaa Kirkkonummen kunnalla Hannu Ruhanen.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Tolsa, Kirkkonummen keskusta, Masala
Koulut: Laajakallionkoulu, Kirkkonummen keskustan koulut.

Liikenneyhteydet
Juna-asema lähellä, bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Tolsan juna-asemalle tulee matkaa n. 400 metriä, kun kunnallistekniikka ja uudet katualueet on rakennettu Kirkkonummen kunnan toimesta.
Ajo-ohjeet
Tonttia pääsee katsomaan siten, että auton voi jättää Tolsasta päin ajettaessa tien oikeaan reunaan, ennen Satulasepänkujaa. Tontille pääsee pientä polkua pitkin, joka tällä hetkellä on ulkoilijoiden käytössä vielä.
Tiedustelut
Kati Kettunen, +358405134960, kati.kettunen@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Tolsa, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kati Kettunen

LKV, KED

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.