Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Lomahuoneisto | Oh + rt + k + 2mh + alkovi + ph + s + 2wc + et

Ahon Jussintie 2, Rukatunturi, Kuusamo

Hinta

542 700 €

Koko

100 m²

Vuosi

2025

Valtavaara Chalets - kappale kauneinta Rukaa! Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa omaksi betoni- ja hirsirakenteinen Valtavaara Chalets Ski-inn näköalahuoneisto uniikilla sijainnilla Rukan rinteiden ja upean Valtavaaran luonnonsuojelualueen kupeesta. Kohde on nyt ennakkomarkkinoinnissa ja valmistumistavoite on marraskuussa 2025. Isot lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat kehystävät upeat maisemat tämän näköalahuoneiston olohuoneessa. Olohuoneen yhteydessä oleva keittiö ja ruokailutila muodostavat harmonisen ja tyylikkään modernin kokonaisuuden. Yhteinen tila kylpee upeissa vuoden aikojen mukaan vaihtuvissa maisemissa. Osin lasitettu terassi kiertää koko huoneiston kahdella sivulla, joten maisemista pääsee nauttimaan myös omalta terassilta. Lasitettu puoli lämpenee mukavasti tulisijan ansiosta ja siellä kelpaakin viettää aikaa iltojen pimetessä samalla takkatulen lämmöstä nauttien. Huoneistosta pääset siirtymään suoraan niin Valtavaaran upeisiin maisemiin kuin myös rinteisiin ja alueen ravintoloihin. Uniikki erinomainen sijainti on eittämättä yksi Rukan parhaista. Huoneiston päämakuuhuoneessa on kylpyhuone ja wc sekä mukavasti kaappitilaa. Toinen makuuhuone sekä makuualkovi puolestaan sijaitsevat erillisen wc:n sekä kylpyhuoneen ja saunan lähettyvillä. Näköalasauna kruunaa tyylikkään spahenkisen kylpyhuoneen. Saunan isosta maisemaikkunasta kelpaa ihastella ympäröivää maisemaa samalla lempeistä löylyistä nauttien. Käynti terassille ja poreisiin on suoraan kylpyhuoneesta. Eteisessä on hyvin säilytystilaa sekä aktiivisen lomailijan lomaa helpottava kuivauskaappi. 

 Tyylikkäät ja laadukkaat materiaalivalinnat luovat tunnelmaa tilaan ja tekevät siitä yhtenäisen kokonaisuuden. Luonnonläheiset materiaalivalinnat tuovat ympäröivän luonnon osaksi sisustusta ja upeat hirsiset yksityiskohdat yhdistettynä rouheaan laastiin luovat upean kontrastin huoneistoon. Vapaat Valtavaara Chalets huoneistot: Huoneisto | VH | MH | MH-ALV V43 (100,5 m²) | 653 250 € | 371 850 € | 281 400 € V31 (99 m²) | 643 500 € | 366 300 € | 277 200 € V32 (99 m²) | 613 800 € | 336 600 € | 247 500 € V33 (100,5 m²) | 592 950 € | 311 550 € | 221 100 € V21 (99 m²) | 574 200 € | 297 000 € | 207 900 € V22 (99 m²) | 554 400 € | 277 200 € | 188 100 € V23 (100,5 m²) | 542 700€ | 261 300 € | 170 850 € VH = Velaton myyntihinta MH = Myyntihinta ilman lainaosuutta (2800 €/m²) MH-ALV = Myyntihinta ALV-palautuksella (900 €/m²) Visuaalikuvat ovat suuntaa-antavia ja yksityiskohtainen varustus sekä materiaalit on kuvattu tarkemmin rakennustapaselosteella. Kohde on nyt ennakkomarkkinoinnissa. Ski-Inn® on omistusmalli, joka perustuu huoneiston vuokraamiseen, kun omistaja itse ei sitä käytä. Parasta Ski-Inn omistamisessa on helppous ja hyvä tuotto. Ski-Inn Oy hoitaa kaikki huoneiston kulut ja tilittää omistajalle puhtaan vuokratuoton. Lisätietoja Ski-inn konseptista löydät täältä: ruka.fi/fi/hiihtokeskus/majoitus/sijoittajille
 Ota yhteyttä ja tutustutaan yhdessä tähän uniikkiin kohteeseen!
 Lisätietoja Valtavaaraasta ja Valtavaara Chaletsista löydät täältä: www.ruka.fi/fi/valtavaara


Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80346873
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh + rt + k + 2mh + alkovi + ph + s + 2wc + et
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
100 m²
Kokonaispinta-ala
100 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistojen pinta-alat vaihtelevat hieman ollen huoneistosta riippuen 99-100,5 m2. Huoneistot ovat kuitenkin pohjaltaan toisia vastaavia tai peilikuvia.
Rakennusvuosi
2025
Vapautuminen
Valmistuttua, tavoite valmistumisaika marraskuu 2025

Hinta

Myyntihinta

261 300,00 €

Velkaosuus

281 400,00 €

Velaton hinta

542 700,00 €

Vastike

Hoitovastike

800,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

800,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Hoitovastike arvio 8 eur/m2 Ski-Inn huoneistoissa. Hoitovastike pitää sisällään kaikki huoneiston ylläpitokulut. Tarkemmat kustannukset selviävät valmistuttua.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilava eteinen toivottaa tulijat tervetulleeksi. Ruokailutilassa on mukavasti tilaa kymmenelle ruokailijalle.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Huoneisto myydään kalustettuna ja varustettuna, myöhemmin toimitettavan varustelistauksen mukaisesti.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (TV). Lisätietoja terassista: Upea 55 neliön kokoinen terassi tarjoaa hulppeat tilat nauttia ulkoilmasta ja maisemista. Terassi kiertää huoneistoa kahdella sivulla tarjoten komeat maisemat lounaaseen ja kaakkoon Rukatunturille ja Valtavaaran luonnosuojelualueelle. Terassista noin 15 neliötä on lasitettu ja pesuhuoneen kohdalla terassilla on ulkoporeallas.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu ja hirsi
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät pääsoin hirsipaneelia ja antiikkilaastia, kosteissa tiloissa kaakelia. Pintamateriaalit (lattia): Lattiat pääosin laattaa, eteisessä Flotex-mattoa. Pintamateriaalit (katto): Katot betonia.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi. Laadukas ja tasokkailla kodinkoneilla varusteltu keittiö sijaitsee yhdessä ruokailutilan ja olohuoneen kanssa muodostaen upean tilakokonaisuuden. Hyvin varusteltu keittiö tarjoaa upeat puiteet kokkailuun ja täyttää vaativammankin kokkailijan haaveet.
Jääkaappi, jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Hirsipaneeli / antiikkilaasti
Kylpyhuoneen kuvaus
Huoneiston yhteiset spahenkiset pesutilat yhdessä maisemasaunan ja ulkoporealtaan kanssa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiselle ulkoilupäivien päätteeksi. Pesutiloista löytyy kaksi suihkua, pesukone ja pukeutumistila. Lisäksi yhdessä makuuhuoneessa on oma suihkulla ja wc:llä varustetut pesutilat, tarjoten yksityistä luksusta makuuhuoneen asukkaille.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, poreamme, lattialämmitys, pesukoneliitäntä ja pesukone
WC-tilojen kuvaus
Huoneistossa on yhteensä 2 wc:tä, joista yksi sijaitsee makuuhuoneen yhteydessä ja toinen eteiskäytävän yhteydessä.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Upeassa maisemasaunassa voit nauttia mukavien löylyjen lisäksi komeista Rukatunturin maisemista.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Jokainen Valtavaara 100 huoneisto on kulmahuoneisto, jonka olohuoneen lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat huikeat maisemat ympäröivään tunturiluontoon. Olohuone on avara ja tarjoaa hulppeat tilat niin rentoutumiselle kuin seurustelullekin. Olohuoneen yhteydessä on myös ruokailutila ja keittiö. Olohuoneesta on pääsy isolle terassille, josta osa on lasitettu. Tämä tilakokonaisuus luo lomailulle ylelliset puitteet.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Hirsipaneeli / antiikkilaasti
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi tilavaa makuuhuonetta ja yksi makuualkovi tarjoavat petipaikkoja jopa 6 henkilölle. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on myös oma lomaan luksusta tarjoava yksityinen pesuhuone/wc.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Hirsipaneeli / antiikkilaasti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Väestönsuojassa huoneistokohtaiset suksivarastot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Taloyhtiön nimi
Kiinteistö Oy Rukan Valtavaara Chalet 1
Kiinteistötunnus
305-893-101-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Mikko Hänninen, mikko.hanninen@ruka.fi, 0400 627575
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto ja väestönsuoja
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Väestönsuojassa on huoneistojen yhteiskäytössä oleva suksenhuoltotila, suksensäilytystilat ja omistajien vuokrattavat varastot, jotka ovat KOY:n omistuksessa. Taloyhtiön kiinnitykset: 6 000 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiöllä 28 ulkopaikkaa yhteiskäytössä, 6 latauspistettä.

Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 564 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta Kuusamon kaupungilta. Lisätietoja kaavoituksesta Kuusamon kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Ruka Valleyn kehittyvä alue tarjoaa kattavat palvelut loman vieton tueksi. Läheltä löytyy niin ravintoloita, kauppoja kuin aktiviteettivuokraamoita.
Paikallistiedot: Nämä Valtavaara 100 lomahuoneistot sijaitsevat keskellä Ruka Valleyn palveluita ja Rukan kattavia aktiviteetteja. Suoraan omalta ovelta on mahdollista hilpaista niin rinteeseen, kuin muihinkin aktiviteetteihin. Ruka Valleyn ravintolat, vuokraamot ja kaupat löytyvät vierestä.
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä, lentokenttä, hyvät pyöräilytiet ja bussipysäkki lähellä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä 28 ulkopaikkaa yhteiskäytössä, 6 latauspistettä.
Tiedustelut
Antti Suhonen, +358 40 753 5050, antti@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuusamo

Asuinalueena Rukatunturi, Kuusamo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.