RE/MAX Aurora | Kiinteistönvälitys Aurora LKV Oy

Kerrostalo | 2h + kt + kph + lasitettu parveke

Kaarlo Sarkian Katu 10 B, Leppävaara, Vermonniitty, Espoo

Hinta

229 000 €

Koko

39,5 m²

Vuosi

2019

Miltä kuulostaisi huoleton asuminen ilman murheita suurista remonteista tai nousevista tontin vuokrakustannuksista? Tämä upea toiseksi ylimmän kerroksen kaksio sijaitsee omatonttisessa taloyhtiössä. Asunto hurmaa hyvällä pohjaratkaisulla, valoisuudella ja tyylikkäillä materiaaleilla. Olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat yhtä avointa tilaa. Ruokailutilan vieressä on sopiva nurkkaus etätyöpisteelle. Laadukkaan keittiön kodinkoneet ovat integroidut ja ruokailutilaan mahtuu iso ruokapöytä. Olohuoneen ja makuuhuoneen jakaa jykevät liukuovet. Makuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle nauttimaan kauas avautuvista, rauhallisista maisemista. Maisemia tulee parantamaan entisestään tulevaisuudessa viereen rakentuva puistoalue. Kylpyhuoneesta löytyy hotellimaista luksusta mm. seinämallin wc-istuin ja ovien taakse piilotettu pyykkitila. Laattojen värimaailma on rauhallinen ja kylpyhuoneessa on valtavasti säilytystilaa. Asunto Oy Espoon Sonetti on valmistunut vuonna 2019 ja tarjoaa sinulle huoletonta asumista. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontillaan eli sinun ei tarvitse murehtia nousevista tontinvuokrakustannuksista. Taloyhtiön asukkaana sinulla on käytössäsi kattavat yhteiset tilat: kerhohuone, ulkoiluvälinevarastot, saunaosasto, kuivaushuone, postiautomaatti ja autopaikan omistajille autohalli. Samalla sinulla on mahdollisuus ostaa autohallipaikka (velaton hinta 10 000€). Autopaikkaan on mahdollista asennuttaa sähköauton latausasema. Vermonnitty on vehreä ja uusi alue osana Suur-Leppävaaraa. Siellä yhdistyy niin erinomaiset ulkoilumaastot kuin mainiot lähipalvelutkin. Alle parin kilometrin päästä pääset ulkoilemaan merenrantaan tai voit kipaista Talin ulkoilualueelle, josta pääset aina Munkkivuoreen saakka. Lähin ruokakauppa löytyy 500 metrin päästä ja Kauppakeskus Sellosta löydät monipuoliset kaupat ja palvelut. Julkisella liikenteellä kuljet kätevästi kivenheiton päästä menevällä pikaratikalla, myös bussit ja juna lähistöllä. Omalla autolla liityt nopeasti mm. Turunväylälle tai Kehä I:lle. Beautiful apartment in the new residential area Vermonniitty, Leppävaara for sale. One bedroom, bright livingroom with open kitchen and dining area, bathroom and glazed balcony. Ideal location, excellent connections and public transport by bus, tram and train. Very peaceful surroundings, yet you can find many activities. Book your own private showing. Welcome! YHTEYDENOTOT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Kristiina Pelto, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, NHS, PVS | 040 508 1250 | kristiina.pelto@remax.fi Service also in English. Puuttuuko sinulta lainalupaus tai onko oma asunto myymättä? Anna ammattilaisen auttaa, ota minuun yhteyttä ja sovitaan aika asuntosi maksuttomaan hinta-arvioon. Autan mielellään myös rahoituspäätöksen kanssa yhteistyöpankkiemme avulla. Tämä on Internetin-kohdeilmoitus. Pyydä virallinen myyntiesite välittäjältä. Avainsanat: oma tontti, matala vastike, pikaratikka, Leppävaara, Vermonniitty, Perkkaa

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80346925
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + kph + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
39,5 m²
Kokonaispinta-ala
39,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
5/6
Rakennusvuosi
2019
Vapautuminen
viimeistään kuukausi kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

54 924,72 €

Velkaosuus

174 075,28 €

Velaton hinta

229 000,00 €

235 000,00 €

Neliöhinta

5 797,47 €/m²

Vastike

Hoitovastike

158,00 € / kk

Pääomavastike

796,02 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

954,02 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista: Hoitovastikkeeseen sisältyy laajakaista. Nopeutta voi korottaa lisämaksusta. Mikäli rakennusaikaisen lainaosuuden ja tontin lunastuslainan maksaa pois, niin sen jälkeen rahoitusvastiketta ei makseta enää. Tämän jälkeen yhtiövastike on vain 158 € / kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä lattiassa laminaatti, seinissä maali.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 10M sisältyy hoitovastikkeeseen, lisämaksusta nopeutta voi korottaa, Taloyhtiölaajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Teräs. Keittiön kaikki kodinkoneet ovat integroitu.
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja sisustuslevy/taustalevy
Kylpyhuoneen kuvaus
Pyykinpesukoneen saa liukuoven taakse piiloon/suojaan roiskeilta. Kaappiin mahtuu myös kuivausrumpu. Wc-istuimen yläpuolelle integroitu kaappitilaa.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, wc-istuin, bidee-suihku, suihkuseinä (kääntyvä), lattialämmitys, peilikaappi, allaskaappi, pesuallas ja wc-istuimen yläpuolella kaappi
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kontu Espoo, Henrikki Tahvanainen, henrikki.tahvanainen@kontuoy.fi, 010 739 8990
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, kuivaushuone, pyörävarasto (sijaitsee ulkona), urheiluvälinevarasto (sisällä: ulkoiluväline-/lastenvaunuvarasto), kaapeli-tv, väestönsuoja ja kerhohuone, postiautomaatti, kaksi saunaa (Sauna- ja kerhotila A-portaassa)
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 13 497 876 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 45 Parkkipaikkoja: Taloyhtiön kaikki autopaikat ovat erillisinä osakkeina.

Tehdyt remontit
2021 Vuosikorjaustöiden valmistuminen taloyhtiön osalta
2020 Vuosikorjaustöiden valvonta ja vuositarkastuskokous
Tulevat remontit
2023-2027 Huoltokirjan mukaiset huoltokunnostustyöt
2026-2027 Parvekelasitusten huolto
2027-2029 Ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö
2028 10v tarkastus kiinteistönkuntoarvio ja pts
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013
Tontin koko
3 588 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavoitusviranomainen, Espoon kaupunki, p. 09 816 21 (vaihde)
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Sonetti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lähin ruokakauppa K-Market Perkkaa noin 500 metrin kävelymatkan päässä. Kauppakeskus Sellon kattavat palvelut noin 1,2 kilometrin päässä. Sellosta löydät myös kirjaston.
Leppävaaran terveysasema ja neuvola noin 1,8 km päässä.
Paikallistiedot: Alueella pääset nauttimaan lähellä sijaitsevista erinomaisista palveluista sekä monipuolisesta luonnosta. Metsään pääset vain parin sadan metrin päästä mm. Talin ulkoilualueelle. Ulkoilualuetta pitkin pääset parin kilometrin kävelyllä Munkkiniemeen ja merenrantaan saakka.
Koulut: Lähin koulu Perkkaan koulu kävellen 450 metrin päässä.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, hyvät pyöräilytiet, raitiovaunupysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja juna-asema lähellä Julkinen liikenne alueella erinomainen: lähimmät pikaratikkapysäkit ja bussipysäkit löytyvät Perkkaantien varrelta sekä Sellosta löydät juna-aseman. Omalla autolla liikut helposti moneen suuntaan: pääset liittymään esimerkiksi Turunväylälle ja Kehä I nopeasti.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Samalla myydään erillisillä osakkeilla oleva autohallipaikka AH 201, velaton hinta 10 000€. Autopaikassa on lämmitystolppa ja siihen voi asennuttaa sähköauton latausaseman. Parkkihalliin tilataan latauslaitteet Plugitin kautta, ainakin tällä hetkellä. Halliin on asennettu seuraavia laitteita: Schneider Electric EVlink Smart Wallbox 22kW. Sähköauton latauksesta maksetaan kulutuslukeman mukaan. Kts lisätietoa yhtiöjärjestyksen 5 §. Autohallipaikan hoitovastike 15 € /kk.
Tiedustelut
Kristiina Pelto, 040 508 1250, kristiina.pelto@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Leppävaara, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kristiina Pelto

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Aurora | Kiinteistönvälitys Aurora LKV Oy

RE/MAX Aurora | Kiinteistönvälitys Aurora LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.