Asuntolähde LKV

Omakotitalo | 3h + 2k + s + ph + 2wc + suihkutila ja 3h + k + 3wc + työtila, var / säilytystilat

Marjamäenkatu 16, Multisilta, Tampere

Hinta

279 000 €

Koko

200 / 370 m²

Vuosi

1983

Tampereen Multisillan asuinalueelta kahden perheen käytössä ollut omakotitalo, jonka tilat kolmessa kerroksessa. Talo on alun perin valmistunut arviolta vuonna 1950 (mahdollisesti jo aiemmin) ja siihen on laajennettu toisen perheen asunto vuonna 1983. Lämmön tuottaa öljy- ja puukattila, kesällä käyttöveden voi lämmittää myös öljykattilan sähkövastuksella. Lämmönjakotapana vesikiertoinen patterilämmitys, vanhemmassa osassa lisäksi ilmalämpöpumppu ja puukamiina. Kohteesta on tehty kuntotarkastus, pyydä raportti tutustuttavaksi. Kiinteistö on isokokoinen, sen vuoksi paikalla käynti ja kohteeseen huolellisesti tutustuminen on tarpeen. Monikäyttöinen kokonaisuus, joka soveltuu perhekäyttöön tai vaikka osittaiseen vuokrauskäyttöön. Kohde soveltuu erinomaisesti myös kahden sukupolven yhteiskäyttöön, sillä talon molemmilla puolilla on omat sisäänkäynnit, keittiöt ja pesu/wc-tilat. Rauhallinen erillispientalojen korttelialue, josta hyvät liikenneyhteydet keskustaan ja lyhyt matka moottoritielle. Multisillassa lähikauppa, Partolan kauppakeskuksen palveluihin ja Koivistonkylän Prismaan n. 4,9 km. Vapautuminen sopimuksen mukaan. Esittelyt ja lisätiedot Päivi Rytkönen p. 040 722 5395 Asuntolähde LKV Kaskitie 2, 33540 Tampere asuntolahde@asuntolahde.fi www.asuntolahde.fi / FB: Asuntolähde LKV / Instagram: asuntolahdelkv Asuntolähde LKV - perheyritys Tampereella vuodesta 1998!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80347039
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + 2k + s + ph + 2wc + suihkutila ja 3h + k + 3wc + työtila, var / säilytystilat
Asuintilojen pinta-ala
200 m²
Muiden tilojen pinta-ala
170 m²
Kokonaispinta-ala
370 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Rakennusvuosi
1983
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

279 000,00 €

Velaton hinta

279 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

790,86 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Öljynkulutus 3000-4000 l/ v. Vedenkulutus n. 860 € /v. Jätehuolto 72 € /v, tyhjennys 4 viikon välein. Hulevesimaksu n. 65 € /v. Sähköä kulunut 7605 kWh /v.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kellarikerroksessa olevat muut tilat: useita säilytys-/varasto- /teknisiä huoltotiloja.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tehdyt remontit
Pesuhuoneen ilmanvaihtoa on parannettu asentamalla automaattinen poistopuhallin, ja valurautainen viemäriosuus on korvattu muoviputkella elokuussa 2023. Sokkelin alapäistä on mitattu kosteudet ympäri rakennuksen (mittauspöytäkirja). Vanhan puolen sähköpääkeskus uusittu 2023. Nuohous tehty viimeksi 3/2023. ILP asennettu ja julkisivu pesty 2022. V. 2022 uusittu öljykattilan kalvopaisunta-astia ja puukattilan (Arimax 35) kaasupesän sisäosat uusittu. Talojohto vaihdettu maakaapeliksi 2021. Sadevesikaivot asennettu n. v. 2020. Uuden puolen pesuhuone ja sauna remontoitu v. 2017. Peltikate uusittu pääosin v. 2009 (vain länsipuolen loivat konesaumapellitetyt katot jätetty ennalleen). Öljykattilan asennuksen yhteydessä myös öljysäiliöt (muovi) ja sisäpiippu asennettu n. v. 2000. Laajennuksen osalle salaojaputkitus tehty 80-luvun vaatimuksilla (ei tarkistuskaivoja). Autotallin käyttötarkoitus muutettu (nykyään käytetty työtilana/varastotilana), lisätty sisäänkäyntiovi, sadekatos ja ikkuna, toimenpidelupia ei haettu.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 1.3.2024 Tervatek kävi tekemässä jälkitarkastuksen kohteella. Tällöin tarkastettiin omistajan ilmoittamat, edellisen tarkastuksen jälkeen tehdyt muutokset. Pyydä päivitetty kuntotarkastusraportti luettavaksi!
Kuntotarkastus
Tehty 27.04.2023
Energialuokka
  • E (2018)
  • Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 15.05.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljy, Puu
Tulisija
puukamiina
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Vanha puoli: Yläkerran keittiö: lattia muovimattoa, seinät lasikuitutapettia, sähköliesi, jääkaappi. Alakerran keittiö: lattia muovimattoa, seinät ohutta levyä, jääkaappi, pakastin, pieni astianpesukone, keittolevy, ilmalämpöpumppu. Uusi puoli: Alakerran keittiö: lattia muovimattoa (alla betoni), seinät maalattua lastulevyä, sähköliesi, jääkaappi, pakastin. Kellarikerroksen työtilassa lisäksi keittonurkkaus, jossa sähköliesi ja jääkaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Vanha puoli: alakerrassa suihkutila, lattia ja seinät laatoitetut, pinnoitteet asennettu n. 2005, suihku, suihkuseinä, pesuallas, ppk-liitäntä. Uusi puoli: kellarissa pesuhuone ja sauna (sauna talon vanhalla puolella), lattia ja seinät laatoitetut, saunan seinät osin paneloitu / osin laatoitettu, pinnoitteet asennettu n. 2017, 2 x suihkua.
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Puukiuas ja sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Uuden puolen kellarikerroksessa apukeittiö, jossa ppk-liitäntä. Vanhan puolen yläkerran wc:ssä sekä kellarikrs:n suihkutilassa ppk-liitäntä.
Olohuoneen kuvaus
Vanha puoli: alakerran huoneet: lattiat muovimattoa ja parkettia, seinät tapettia, puukamiina. Uusi puoli: lattiat muovimattoa, seinät tapettia / lastulevyä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Vanha puoli: yläkerran huoneen lattia muovimattoa, seinät lasikuitutapettia. Uusi puoli: yläkerran huoneet laminaattia ja muovimattoa, seinät tapettia.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja varasto-/säilytystiloja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-325-6541-1
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
900 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 67275.17
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Linja-autopysäkki n. 270 m. K-Market Multisilta n. 950 m. Partolan kauppakeskuksen palvelut n. 4,9 km, Koivistonkylän Prisma n. 4,9 km.
Koulut: Multisillan päiväkoti n. 1,1 km, Peltolammin koulu n. 3 km, Vuoreksen koulu n. 5,1 km.

Tiedustelut
Päivi Rytkönen, 040 722 5395, paivi.rytkonen@asuntolahde.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Multisilta, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Päivi Rytkönen

Myyntipäällikkö

Asuntolähde LKV

Asuntolähde LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.