RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

Omakotitalo | 5h + k + khh + s + 2eril.wc

Hirsitie 7a, Laaksolahti, Espoo

Hinta

559 000 €

Koko

118,5 / 141 m²

Vuosi

2010

Laaksolahti on perheiden suosiossa rauhallisuutensa ja turvallisuutensa ansiosta. Se tarjoaa lähikoulun ja loistavat harrastusmahdollisuudet. Alueelta löytyy esimerkiksi jäähalli, tekonurmi ja upeita ulkoilureittejä ja uimapaikkoja Tämän muuttovalmiin, vuonna 2010 valmistuneen kodin keittiö on uusittu kokonaan uusittu 2021. Samassa yhteydessä asuintilojen pinnat on uusittu. Lattiat ovat tyylikkäät lasten ja lemmikkien kulutusta kestävää vinyylilankkua. Neljä makuuhuonetta, joista kaksi on ylä- ja toiset kaksi alakerrassa riittävät suurenkin perheen ja etätyön tarpeisiin. Pienten lasten vanhemmat ja lemmikkien omistajat arvostavat kodinhoitohuoneen yhteydessä olevaa kuraeteistä. Kaksi erillistä wc:tä on suuri apu arjen kiireisinä aamuina. Talon lounaissivustalla on suuri terassi pergoloineen. Siellä on tilaa pitää vaikka kesäiltaisin juhlia ystävien kanssa. Taloa suunnitellessa on varattu paikka autokatokselle talon vastakkaiseen päätyyn. Ilmalämpöpumpun ja varaavan takan ansioista sähkönkulutus on hämmästyttävän pieni. Sijainti on erinomainen. Puolen kilometrin etäisyydellä on useita päiväkoteja. Lähimpään kauppaan kävelee reilussa viidessä minuutissa, ja alakouluunkin on matkaa vain reilu kilometri. Kesällä Laaksolahden uimaranta tarjoaa helpotusta kuumina kesäpäivinä. Tätä kohdetta myy: Keijo Bragge RE/MAX Aitio I KTB Kodit Oy, 2793838-1

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80347156
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + khh + s + 2eril.wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
118,5 m²
Kokonaispinta-ala
141 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pinta-alat perustuvat rakennuslupapiirustuksissa annettuihin pinta-aloihin.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2010
Vapautuminen
viimeistään 30.06.2024

Hinta

Myyntihinta

559 000,00 €

Velaton hinta

559 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

928,36 € / vuosi

Muut lämmityskulut

150,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

28,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Ilmoitetut maksut ovat 2023 toteutuneita kuluja neljän hengen taloudelle. Sähkö sisältää siirron, lämmityksen ja taloussähkön. Sopimustyyppinä ollut koko ajan pörssisähkö. Biojäteastia yhteinen naapurin kanssa. Tämän kuluista huomioitu puolet. Kiinteistövero on vuodelle 2024.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen. Seinät maalattu, lattia vinyylilankkua.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet / rullaverhot, korkeat irtokaapit alakerran makuuhuoneissa, verhokiskot, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu ja hälytys-/valvontajärjestelmä. Sähköinen palo- ja murtohälytinjärjestelmä ei toimi. Ostaja vastaa sen korjauskuluista.
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Puurakenteinen ulkoterassi rakennettu 2021-2022. Terassilla pergola ja upotetut spot-valot. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Alueella käynnistetään 2024 kadunparannusprojekti koskien. Tien pohja tehdään uudestaan, ja tie päällystetään sekä tien reunat kivetään. Sähköjohdot siirretään maan alle, ja rakennetaan hulavesiverkko. Hulavesiverkkoon liittyminen on pakollista, ellei kaupunki myönnä siitä vapautusta. Lisätiedot Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu, 09 8162 5000.
Tehdyt remontit
2021: Koneellisen ilmanvaihdon laite uusittu, ilmanvaihtokanavat puhdistutettu, pistokkeet ja kattovalosähkövedot tarkastettu, kodinhoitohuoneen seinähanaan vaihdettu puutarhaletkupää.
2021-2022: Ulkoterassi rakennettu ja terassille asennettu upotettu ulkovalaistus.
2022: Yläkerran vessan lavuaarin viemäriputkea paranneltu, uusittu kaihtimien rikkinäisiä säätökiinnikkeitä.
2023: Ilmalämpöpumppu huollettu (10/2023).
2024: Alakerran WC-pöntön huuhtelumekanismi uusittu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: Kuntotarkastus tehty 05.21. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntotarkastus tehty 05.21.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Lämpö jaetaan huonetiloihin sähkötoimisen lattialämmityksen avulla. Huonekohtainen lämmönsäätö. Kokonaissähkön kulutus: 14500 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Puu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kaupungin.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät.
Keittiön kuvaus
Keittiö uusittu 2021. Varustus: täysikorkeat jääkaappi ja pakastin, induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, integroitu mikroaaltouuni. Välitila laatta, seinät maalattu, lattia vinyylilankkua.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: kaksi sadesuihkua, lattialämmitys. Seinät kaakelia, lattiat laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Erilliset wc:t sekä ylä- että alakerrassa: Varustus: peili- ja allaskaappi, wc-istuin, käsisuihku, lattialämmitys. Seinät osalaatoitus / maalattu, alakerrassa osittain tapetti. Lattia laattaa.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas. Lattia laattaa, seinät puupaneelia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Varustus: pesuhana, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo, pyykkikaapit, kuraeteinen, pöytätaso. Runsaasti kaappitilaa. Lattia: laatta. Seinät: maalattu / laatta.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattiat ja seinät uusittu 2021. Seinät maalattu, lattia vinyylilankkua.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneista kaksi sijaitsee alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Alakerran makuuhuoneiden korkeat irtokaapistot sisältyvät kauppaan. Seinät maalattu, toisessa yläkerran makuuhuoneessa myös tapetti, lattia vinyylilankkua.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaapistot eteisessä, yläkerran aulassa, korkeat irtokaapistot alakerran makuuhuoneissa, kaapistot kodinhoitohuoneessa. Kylmä vaja ulkona.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-60-96-51
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
701 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
140.2 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 550000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Kiinteistöllä 49-60-96-50 tieoikeus tontin kautta. Kiinteistöllä 49-60-96-50 on oikeus jätekatokseen kaupan kohteella. Lisäksi oikeus kunnallistekniikan ja sähkölinjan kulkuun.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus on kokonaisuudessaan käytetty. Talon rakennusluvan yhteydessä on haettu lupa erilliselle autokatos / varasto -rakennukselle. Lupa ei ole enää voimassa.
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, rakennusvalvonta: 09 81621.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: K-Supermarket Lähderanta 600 m, S-market Lähderanta 700 m, Kauppakeskus Sello 5 km, Viherin Apteekki 1,4 km, Laaksolahden uimaranta 1,6 km.
Koulut: Lähderannan koulu 1,1 km, Viherlaakson koulu 1,3 km, Karakallion koulu 1,7 km. Viherlaakson lukio 1,4 km.

Liikenneyhteydet
Nuumäen pysäkki 200 m (linjat 235N, 236, 236V, 236B, 239, 548), Kehä II liittymään 2,2 km, Turunväylän liittymään 3,4 km
Tiedustelut
Keijo Bragge, 050 414 0000, keijo.bragge@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Laaksolahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Keijo Bragge

LKV, PVS, NHS, Kaupanvahvistaja, Myyntipäällikkö

RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV
RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 11,
02230 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.