RE/MAX Classic | Casa Sari Ann Oy LKV

Kerrostalo | 1h + kk

Tiistiläntie 6 C, Matinkylä, Espoo

Hinta

155 000 €

Koko

35 m²

Vuosi

1985

Muuttovalmis ja remontoitu yksiö erinomaisella sijainnilla Kauppakeskus Ison Omenan ja Länsimetron Matinkylän aseman läheisyydessä hyvin hoidetussa taloyhtiössä. Lasitetulta parvekkeelta avautuu kaunis vehreä näkymä taloyhtiön sisäpihalle päin. Keittiöremontin lisäksi on vuonna 2019 tehty myös kattojen ja seinien maalaus koko asunnossa, laminaatin asennus, uusien liuku-ovikaappien asennus eteiseen ja olohuoneeseen sekä kylpyhuoneen kalusteiden ja kaappien uusiminen: hanat, wc-istuin, suihkuseinä, peilikaappi ja rättipatteri. Taloyhtiön on valmistunut omalle tontille vuonna 1985. Se sisältää kolme asuintaloa ja yhteensä 48 huoneistoa. Taloyhtiön kuntoa on ylläpidetty hyvin, mm. parvekeovet ja ikkunat on uusittu, parvekkeet on peruskorjattu ja lasitettu ja esimerkiksi vesikatto on uusittu. Seuraavaksi yhtiössä varaudutaan paikoitushallin peruskorjaukseen. Huoneistojen parvekelasitukset kuuluvat taloyhtiön vastuulle. Omakustanteinen ilmalämpöpumpun asennus on sallittu ja taloyhtiö kunnostaa kylpyhuoneiden lattian ja seinät, mikäli huoneistossa on vedeneristeiden uusimistarve. Matinkylästä löytyy kaikki mitä tarvitset! Erinomaisten julkisen liikenteen palvelujen ja erittäin monipuoliset palvelut sisältävän kauppakeskuksen lisäksi sijaitsee lähin lähikauppa vain noin 100 metrin päässä. Alueella sijaitsevien kuntosalien ja uimahallin lisäksi pääset virkistäytymään myös upealle merenrannan Rantaraitille. Espoon Rantaraitin varrella on lukuisia viehättäviä kahviloita ja ravintoloita sekä myös ulkoilmakuntosali. Espoon upeat ulkoilusaaret tavoitat kesäisin helposti Nokkalan satamasta lähtevillä saaristolautoilla. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen asuntoon! Lisätiedot ja esittelypyynnöt: LKV, LVV, TeM SARI ANN STOLT, puh. 040 7793307, sariann.stolt@remax.fi Tutustu välittäjään: www.sariannstolt.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80347231
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
35 m²
Kokonaispinta-ala
35 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1985
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

149 725,99 €

Velkaosuus

5 274,01 €

Velaton hinta

155 000,00 €

Neliöhinta

4 428,57 €/m²

Vastike

Hoitovastike

218,94 € / kk

Pääomavastike

67,64 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

286,58 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Muuta kauppaan kuuluvaa
Liukuovikaappi, kaikki kaapistot.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Asbestikartoitus on tehty remontin yhteydessä => ei asbestia keittiössä eikä lattiassa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappipakastin, astianpesukone, liesi, erillisuuni ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Pelti
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi, allaskaappi, bidee-suihku ja Rättipatteri, säilytyskaappi
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja kellarikomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Matinkylän Huolto Oy
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, pesutupa (pesutuvasta koneet poistettu, tilassa ainoastaan iso pesuallas), sauna, askarteluhuone, 2 kuivaushuonetta, kellarikomero.
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 919 200 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 46

Tehdyt remontit
Ks. kunnossapidon ohjelma. mm. vesikatteiden uusiminen 2000. Julkisivujen elementtisaumauksien uusiminen 2002. Julkisivuelementtien huoltomaalaus 2004. Parvekkeiden peruskorjaus 2004. Parvekelasien asennus kaikille parvekkeille (yhtiön vastuulla) 2004. Pihatien asvaltoinnin uusiminen 2014. Jätekatoksen ja aitauksien kunnostustyöt ja maalaus 2014. Pihatien päätyaidan kunnostus 2015. Huoneistokohtaisen laajakaistayhteyden hankkiminen 2015. Liittyminen kaapeliverkkoon 2015. Piha ja pohjaviemäreiden painehuuhtelu 2017. Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2018. Lukituksen uusiminen 2018. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö 2018. Vesikatteiden uusimisen suunnittelu 2019. Ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto (vuosittain), vesikatteiden uusiminen 2020. Julkisivujen elementtisaumojen uusiminen, askarteluhuoneen kunnostus , lämmönvaihtimen uusiminen 2021. Ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto, jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu, B-portaan IV-kojeen uusiminen 2022.
Tulevat remontit
Ks.kunnossapidon ohjelma. mm. 2023: Väestönsuojan tiiveyskoe ja väestönsuojatarvikkeiden päivitys. VSS-tilaan sijoitettavan tarvikekaapin hankkiminen ja tarvikkeiden päivitys. Parvekelasien tarkastus ja huolto, 48 kpl. 2024-2027 Porrashuoneiden kunnostusta. Uusitaan käyttöikänsä päässä olevat alkuperäiset IV-kojeet. Paikoitushallin peruskorjaus 2024 -2027, alustava kustannusarvio noin 335 000 €. Paikoitushallin sähköjärjestelmien uusiminen, alustava kustannusarvio noin 90 000 euroa. Katso KP ohjelma vuosille 2024-2027.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
4 286,9 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, 09 81621.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Tiistiläntörmä 1

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Sari Ann Stolt, 040 779 3307, sariann.stolt@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Matinkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sari Ann Stolt

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, TEM / Casa Sari Ann Oy LKV

RE/MAX Classic | Casa Sari Ann Oy LKV

RE/MAX Classic | Casa Sari Ann Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.