RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

Omakotitalo | 3 mh, oh, k, psh / wc + kellarissa pukuh-tila, psh / s, kh-tila, huonetila, tekn, varasto, at

Kivenhakkaajankatu 7, Myllylampi, Lohja

Hinta

298 000 €

Koko

108 / 238 m²

Vuosi

1961

Voisiko tässä olla teille uusi koti rauhalliselta ja arvostetulta alueelta? Tämä valoisa omakotitalo tarjoaa reilusti asuintilaa ja sen lisäksi sitä paljon kaivattua varastotilaa ja todella ison autotallin monet mahdollisuudet. Vankka täyskivirakenteinen talo rakentui paikalleen vuonna 1960 ja koska mittavia uudistuksia nykypäivään ei ole unohdettu, täyttyvät täällä modernin asumisen tarpeet. Pihalla riittää neliöitä monenmoiseen oleskeluun ja pergolan siimeksestä on ihana katsella auringon laskuja. Oleskelutilat sijaitsevat pääosin asuinkerroksessa. Jokaisessa kolmessa makuuhuoneessa ja eteisessä on runsain mitoin liukuovellista kaappitilaa. Tyylikäs Noblessa-keittiö on varustettu laadukkailla kodinkoneilla sekä liikuteltavalla sivupöytätasolla ja keittiö tarjoaakin täydelliset tilat niin arjen ruoanlaittoon kuin suurempienkin illanistujaisten järjestämiseen. Olohuoneeseen tunnelmaa luo lasiluukullinen takka. Asuinkerroksessa on lisäksi silmiä hivelevän kaunis pesuhuone/wc. Kellarikerroksessa sijaitseva sauna puolestaan kutsuu rentoutumaan puukiukaan löylyjen lämpöön ja näppärä kodinhoitotila helpottaa arjen askareita. Kellarissa on lisäksi huone, jonka käyttötarkoituksen voi päättää itselleen mieluisaksi. Nykyisellä perheellä huone on ollut välillä miesluolana ja välillä vieraiden käytössä. Tiloista on myös kulku todella isoon autotalliin, jollaista moni toivoisi omakseen. Sijainti on siis ihanteellinen: lyhyen matkan päässä keskustan palveluista, kouluista ja päiväkodeista, tarjoten samalla pääsyn luonnon rauhaan ja alueen ulkoilumahdollisuuksiin. Lähin uimaranta ja Harjun maastot ovat vain kävelymatkan päässä. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä – tutustu tähän ihastuttavaan kotiin! Soitapa Minnalle ja varaa oma käyntiaikasi P. 0449724489. + SIJAINTI + KIVIRAKENTEINEN VANKKA TALO + ISO AUTOTALLI + MODERNIKSI REMONTOIDUT ASUMISEN TILAT

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80347241
Sijainti
  • Lohja Myllylampi
  • Kivenhakkaajankatu 7, 08100
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 mh, oh, k, psh / wc + kellarissa pukuh-tila, psh / s, kh-tila, huonetila, tekn, varasto, at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
108 m²
Kokonaispinta-ala
238 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Myyjän ilmoituksen ja rakennuspiirrosten mukaan huoneistoala 108 m² ja kerrosala 135 m². Kokonaisala = kaikkien rakennuksen kerrosten ja kellarin katetut tilat sekä ullakkotilat, jos huonekorkeus min. 1,6 m, mukaan lasketaan myös katetut kuistit ja katokset. Rakennuksessa, joka on luvitettu 1.1.1992 jälkeen, on asuinpinta-ala tullut mitata SFS 5139 standardin mukaista huoneistoalan laskemismenetelmää käyttäen. Tätä aikaisemmin ilmoitetut pinta-alat on saatettu mitata jonkin muun standardin tai menetelmän mukaisesti ja pinta-alatiedot saattavat poiketa merkittävästi todellisesta. Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1961
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan / noin 2 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

298 000,00 €

Velaton hinta

298 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

380,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Nykyisillä asukkailla käyttö- ja lämmityssähköä on kulunut noin 16000 kWh/2022 ja 17400kWh/2023 (2 aik, 2 lasta). Vedestä laskutus kaupungin hinnaston/kulutuksen mukaan (https://www.lohja.fi/asuminen-ja-ymparisto/tekninen-toimi/vesihuolto/vesilaitoksen-taksa-ja-palvelumaksuhinnasto/). Sähkön ja veden kulutukseen vaikuttavat merkittävästi mm. asumistottumukset, henkilölukumäärä ja lämmityskauden olosuhteet. Sähkön hinta voi vaihdella suurestikin. Voit arvioida sähkönkulutustasi mm.: https://vare.fi/sahkonkulutus/laskuri. Voit arvioida vedenkulutustasi mm.: https://www.vesi.fi/vesijalanjalkilaskuri. Lisäksi mm. talousjätekustannukset (https://rosknroll.fi/perusmaksu/), vakuutukset sekä polttopuut.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kellarikerroksessa on pukeutumistila ja lisäksi on yksi asuinkäyttöön soveltuva huonetila, jossa pieni ikkuna. Kellarissa myös tekninen tila, tilava varastohuone ja todella iso autotalli. Eteistiloissa on kaksi isoa liukuovikaapistoa, joissa on Elfan muunneltavat mekanismit.
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, pihavalaisimet, kiinnitetyt naulakot ja koukut. Verhotangot ja sälekaihtimet. Polttopuut.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Lounea (TV kuituverkon kautta)., Vaihtelee halutun sopimuksen mukaan, Valokuitu (ostaja siirtää liittymän kaupan jälkeen omiin nimiinsä), Asukas tekee oman sopimuksen.
Tehdyt remontit
2022: Tehty pergola yläpihalle.
2021: Keväällä lämmitysjärjestelmän vaihto öljystä VILP-järjestelmään (vanha öljysäiliö on poistettu), lisätty pihavalaistusta ja tehty kivetyksiä.
2020: Asuinkerroksen ikkunoiden vaihto, katon huoltomaalaus, sokkelin huolto (maalaus/paikkaus), sisäänkäynnin puoleisen julkisivun huoltomaalaus.
2019: Kellarikerroksen asuinkäyttöön tarkoitetut tilat uusittu kauttaaltaan (uudet lattiat, uusi pesuhuone ja sauna ml. kiuas) ja samalla entinen varastotila muutettu asuintilaksi. Tehty myös kodinhoitotila. Parannettu salaojajärjestelmää lisäämällä poistoputki autotallin sisäänmenon puoleiselle nurkalle.
2018: Liittyminen Lounean valokuituverkkoon. Asuinkerroksen täydellinen pintaremontti ja samalla yhdistetty wc sekä ruokakomero ja tehty tilalle pesuhuone/wc. Keittiö uusittu kaikkine kodinkoneineen. Sähköt uusittu niiltä osin, kuin se oli mahdollista. Viemärit uusittu niiltä osin, kuin se oli mahdollista ja ne viemärit, joissa lattian purkaminen ei ollut mahdollista on sukitettu. Kellarikerroksen ikkunat uusittu ja uuden lattiavalun alle asennettu koneellisesti ilmastoitu Platon- lattiajärjestelmä (https://www.youtube.com/watch?v=7nu17YtrWLY). Toimenpiteellä on saatu kellarikerroksesta asuinkäyttöön sopivaa tilaa. Asennettu vesikiertoinen lattialämmitys.
2015: Uusittu salaojat ja sadevesiviemärit.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Tehty 70-luvulla (konesauma). Lisätietoja kunnosta: Rakennuksen kunnon voi tarkemmin määrittää kuntotarkastuksessa. Myyntiesitteellä ilmoitettu kuntoluokitus on subjektiivinen käsitys asunnon kunnosta, eikä sitä tule sekoittaa rakennusalan ammattilaisen tekemän kuntotarkastuksen, -tutkimuksen tai -arvion kuntoluokitukseen.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Myyjä tilaa energiatodistuksen.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Ennen mittavia kunnostustoimia suoritetussa tutkimuksessa ei purettavissa rakennusmateriaaleissa havaittu asbestia. Rakennus on kuitenkin rakennettu ennen vuotta 1994, jolloin asbestin käyttö rakentamisessa kiellettiin ja ennen alkuperäisten rakenteiden purkutöitä, tulee tehdä haitta-ainekartoitus. Mikäli rakenteista löytyy asbestia, tulee purkutyöt teettää asianmukaiset luvat omaavalla urakoitsijalla. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
VILP - Ilmavesilämpöpumppu. Sähkötoimiset lattialämmitykset asuinkerroksen pesuhuoneessa ja eteisessä, muualla vesikiertoiset seinäpatterit. Kellarikerroksen asuinkäytössä olevissa tiloissa vesikiertoinen lattialämmitys. Kellarikerroksen autotallissa vesikiertoinen seinäpatteri.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kaupungin verkostossa.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Valokuituliittymä (Lounea)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoniharkko/tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (lattia): Asuinkerroksen lattiapinnat parkettia (vaalealakattu tammi, Karelia Sugar 3S) muualla paitsi pesuhuoneessa ja tuulikaapissa laattaa. Kellarikerrokseen johtavat portaat ja kellarikerroksen lattiapinnat oleskelutiloissa on laatoitettu. Teknisen tilan, kellarivaraston ja autotallin lattiat ovat betonia.
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Laminaatti ja Tiskipöytätaso rosteria. Noblessa. Sivupöytätaso (liikuteltavissa). Altaan takaseinän hylly ja 2 seinävalaisinta. Hana (Oras). Kodinkoneet pakastinkaappia lukuun ottamatta AEG.
Jääkaappi (integroitu), erillinen pakastin (integroitu, Progress), erillisuuni, liesitaso (induktio), mikroaaltouuni (integroitu) ja liesituuletin (aktiivihiili, synkronoitu liesitason kanssa)
Kylpyhuoneen kuvaus
ASUINKERROS: Pesuhuoneessa 1 suihku, suihkuseinä (kaareva/käääntyvä). Korkea kaappi, pesutaso (teetetty mittojen mukaan/E. Lammelan Kalustemarkkinointi, materiaali valumarmoria), pesuallas/laatikostot. Valaistu peili ja seinäpeili (kääntöpeili ja valo). KELLARIKERROS: Pesuhuoneessa 2 suihkua, allaskaappi ja peili sekä wc-istuin ja pesuallas. Molemmissa pesutiloissa linjalattiakaivot (ACO).
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Saunan kuvaus
Saunan lauteet lämpökäsiteltyä haapaa.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas ja Kuituvalaistus
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoidolle on varattu nurkkaus kellarikerroksessa. Tilassa on kaapisto ja pesuallas sekä tila pesutornille.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on avotakka, johon on asennettu lasiluukku.
Makuuhuoneiden kuvaus
Jokaisessa makuuhuoneessa on liukuovikaapisto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-7-407-5
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 530 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 268100, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Valokuitu (Lounea) kulkee tämän kiinteistön maaperässä naapuritalolle. Myyjä huolehtii yhdessä naapurin kanssa ja omaan lukuunsa tämän rasitteen kirjauksesta Maanmittauslaitokselle.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavan mukaan: Enint. 2 krs asuinrak. ja enint. 4 m kork. talousrak. Tontin pinta-alasta saa rakentaa enint. 1/7. (1530 m² / 7 = 218,6 m²). Rakennusoikeuden määrä ja rakentamisen mahdollisuudet on aina tarkistettava luvan myöntävältä viranomaiselta.
Kaavoitustiedot
Sitova tonttijako. Lisätietoja: https://www.lohja.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkisuunnittelu-ja-kaavoitus/
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Kaupat ja muut keskustan palvelut (n. 1,4 km).
Ojamon yhtenäiskkoulu (n. 1,5 km kevyen liikenteen väyliä). Laurentius koulu (lk. 1-9) ja päiväkoti keskustassa (n. 2 km).
Luksia (n. 2 km kevyen liikenteen väyliä) Keskustassa. Solbrinkens päiväkoti ja alakoulu (n. 2 km).
Muut ruotsinkieliset, kuten lukio, Virkkalassa (n. 7 km). Lähin uimaranta Nuottatiellä (n. 550 m). Harjun maastot kävelyetäisyydellä.
Tiedustelut
Minna Hankola, 044 972 4489, minna.hankola@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Minna Hankola

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, NHS, Myyntijohtaja / Oy Dealvia Ab

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.