RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

Omakotitontti

Immersbyntie 189, Immersby, Sipoo

Hinta

119 000 €

Koko

9 656

Reilunkokoisella tontilla sijaitseva rakennuspaikka etsii uutta omistajaa, joka olisi valmis rakentamaan siihen oman tulevaisuuden kodin. Talon voit vaikka rakentaa rinteeseen, josta on kauniit maisemat niitylle, jonka läpi virtaa puro. Tontilla on omaa metsää ja maisemat ovat mieltä rauhoittavat. Tontti on valmiiksi raivattu ja siinä on sähköliittymä sekä vanha osittain purettu pieni asuinrakennus (32m2). Siihen on tehty myös maaperätutkimus (saatavilla välittäjältä) ja lisäksi suunnittelutarveratkaisu on myönnetty n. 250m2:n suuruiselle omakotitalolle. Immersby sijaitsee omassa rauhassa Sipoon Itäsalmessa, josta on erittäin hyvät yhteydet Helsingin ja Vantaan suuntaan. Lähimmälle HSL:n pysäkille on noin 200m, josta yhteys Porvoonväylälle tai Söderkullaan. Heleryn Haltunen, KiAT / 0452170992 / heleryn.haltunen@remax.fi Haluatko tietoa tämän hetkisestä asuntomarkkinoista tai suunnitteletko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut ilmaiselle arviokäynnille. Saat samalla tietoa asuntomarkkinoiden tämän hetkisestä tilanteesta sekä tarvittaessa kontaktiemme kautta lainatarjouksen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80347244
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

119 000,00 €

Velaton hinta

119 000,00 €

Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
753-433-12-5
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
9 656 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Monimuotoinen tontti, rinnettä, puro ja metsäaluetta. Maaperätutkimus on tehty, suunnittelutarveratkaisu on myönnetty 29.08.2022, päätös on voimassa enää 16.9.2024 asti, rakennuslupa tulee jättää ennen sitä tai uusia hakemus.
Rakennusoikeuden pinta-ala
250 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 500000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Suunnittelutarveratkaisun päätös: kiinteistölle saa rakentaa 250 m2:n suuruisen, kaksikerroksisen ja yksiasuntoisen asuinrakennuksen 9656 m2:n suuruiselle kiinteistölle, maankäyttö ja rakennuslain 137§:n edellytykset täyttyvät seuraavilla ehdoilla: - rakentaminen tulee huolella sopeuttaa maastoon ja maisemaan - kiinteistö tulee liittää Sipoon Veden vesijohtoon ja viemäriin - pysyviä rakennuksia ei saa sijoittaa 5 metriä lähemmäs Sipoon Veden runkolinjaa - vanhan asuinrakennuksen on oltava purettu ennen uuden asuinrakennuksen käyttöönottoa.
Kaavoitustiedot
Rakennuspaikan läheisyydessä sijaitsee useita muita rakennuspaikkoja ja sille johtaa tie. Rakennuspaikka sijoittuu YKR- tilastoinnin mukaiseen taajamaan. Kyse on rakentamisesta maankäyttö- ja rakennuslain mukaiselle suunnittelutarvealueelle. Rakennuspaikka ei sijoitu asemaakaavan lievealueelle (1,5km). Etäisyys lähimmälle HSL:n käytössä olevalle bussipysäkille on noin 0,2km. Rakennuspaikka on mahdollista liittää vesi- ja viemäriverkostoon. Etäisyys Söderkullan taajaman palveluihin on n. 9km teitä pitkin. Etäisyys lähimpään suomenkieliseen Sipoonlahden kouluun on n. 9,1km ja lähimpään ruotsinkieliseen kouluun Söderkulla skola n. 9,1km. Kunnalle saattaa syntyä velvoite järjestää mahdollinen koulukuljetus hakemuksen mukaiselta rakennuspaikalta joko koko oppivelvollisuusajalle tai suurelle osalle sitä. Sipoon Yleiskaava 2025: kyseinen kiinteistö sijaitsee Sipoon yleiskaavassa 2025 taajamatoimintojen alueella (A). Merkinnällä osoitetaan asumisen ja muiden taajamatoimintojen alueet. Alue on tarkoitettu asemakaavoitettavaksi. Alueen tarkka rajaus ratkaistaan asemakaavoituksen yhteydessä. Merkinnällä on osoitettu asumiseen ja muille taajamatoiminoille, kuten palveluille, teollisuudelle, rakentamisalueita, pääväyliä pienempiä liikenneväyliä, virkistys- ja puistoalueita, erityisalueita sekä yhdyskuntateknisen huollon alueita. Suunnittelussa pidetään lähtökohtana kauniin ympäristökuvan luomista. Alue on suunniteltava ympäristökuvaltaan monimuotoiseksi käyttäen erilaisia talotyyppejä.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Tiedustelut
Heleryn Haltunen, 045 217 0992, heleryn.haltunen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Immersby, Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heleryn Haltunen

Myyntineuvottelija, KiAT, TEAM ELITE

RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.