Omakotitalo | 4-5H + K + KPH + S + 2WC + lasiterassi

Stubbansintie 132, Porkkala, Kirkkonummi

Hinta

485 000 €

Koko

139,5 / 159,5 m²

Vuosi

2014

Ihana Honkarakenteen hirsitalo Porkkalassa Tämä Honkarakenteen koti sijaitsee Friggesbyssä, Porkkalanniemellä, jossa voit ihastella luonnon moninaisuutta ja rauhoittavia näkymiä joka päivä. Länsiväylälle on matkaa noin 12 kilometriä. Tässä viehättävässä, yksitasoisessa kodissa on kolme tilavaa makuuhuonetta ja kaikki toiminnot yhdistyvät talon keskellä, jossa sijaitsee avokeittiö, ruokailutila ja olohuone varaavine takkoineen. Isoista ikkunoista tulee runsaasti luonnonvaloa ja sijainti muuta maastoa korkeammalla luo avarat näkymät. Talo on alun perin rakennettu vuonna 2003, ja samassa yhteydessä on rakennuspaikkaa korotettu maastoon paremmin soveltuvaksi vettäläpäisevällä soralla. Taloa on laajennettu vuonna 2014 ja se onkin tänä päivänä hyvin toiminnallinen ja harmoninen kokonaisuus. Yhdestä makuuhuoneesta on tehty osa olohuonetta, mutta se on helposti palautettavissa makuuhuone- tai työhuonekäyttöön takaisin. Rakennus on erinomaisessa teknisessä kunnossa ja sen hirsirakenne tuo siihen lämpöä ja charmia. Ulkoalueet kutsuvat rentoutumaan terassilla tai nauttimaan puutarhasta, josta löytyy paljon tilaa lasten leikkeihin tai kesäisiin grillijuhliin. Tämä koti tarjoaa tasaisen pohjaratkaisun, josta avautuu luonnollinen yhteys ulko- ja sisätilojen välille. Koti on tehty esteettömäksi. Porkkala tunnetaan kauniista luonnostaan ja hienoista ulkoilumaastoistaan. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän kokonaisuuteen, joka sopii kaikille kodin haaveilijoille, jotka arvostavat helppoa elämää maaseudun rauhassa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80347247
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5H + K + KPH + S + 2WC + lasiterassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
139,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
20 m²
Kokonaispinta-ala
159,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennus koostuu alkuperäisestä rakennuksesta ja laajennusosasta. Kerrosala ollut 89m2 ja lisärakennuksella tullut 92m2, jolloin yhteensä kerrosala on 181m2. Lisäksi lämpimät varastot autotallin yhteydessä. Asuinpinta-ala perustuu omiin mittauksiin, eikä siten ole täysin luotettava. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2014
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

485 000,00 €

Velaton hinta

485 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

747,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

215,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 368
Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus on vuodessa 20-21000kWh ( nykyisillä omistajilla sisälämpötila on +25 astetta vuoden ympäri.) Kustannukset 12 kk noin 2580€ (12,49snt/kWh) Jäteastian tyhjennys kerran kuussa 13,35€/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Olohuonetta on laajennettu poistamalla yhden makuuhuoneen väliseinä, joka on palautettavissa. Iso eteinen mahdollistaa isommankin perheen vaatesäilytyksen.
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Laajakaistaliittymä: Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Terasseja lähes ympäri talon. Osin lasitettuja. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Luonnonläheinen paikka asua, jossa voit nähdä peurojen lisäksi mm. hirviä, ilveksiä ja meri- ja muuttolintuja.
Tehdyt remontit
Talo rakennettu kahdessa vaiheessa v.2003 ja v.2014.

Kylpyhuoneremontti v.2021, jossa uusittu vesieristeet, pinnat, kalusteet ja lämminvesivaraaja sekä Wc yhdistetty saunatilaan.

Olohuoneen päästä kaadettu yhden makuuhuoneen väliseinä, jolloin saatu isompi olohuone.

Terassia laajennettu v.2023
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: hyvä. Lisätietoja kunnosta: Talon tekninen kunto on erinomainen, mutta lautalattiat osittain naarmuuntuneet. Vuonna 2020 asennettu ilmavaihtoyksiköt lämmön talteenotolla. Vuonna 2019 talo huoltomaalattu ja uusittu ilmalämpöpumppu. Vuonna 2015 uusittu sadevesiviemärit. Vuonna 2014 laajennuksen yhteydessä on uusittu kaikki ovet ja ikkunat. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntokartoitus tehdään ennen kauppaa.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Suorasähkö. Kokonaissähkön kulutus: 20640 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: porakaivo. Veden laatu ja riittävyys: Vedenlaatu on hyvä ja juomaveden laatua on parannettu käänteisosmoosilaitteen avulla. Laite on juuri uusittu. Porakaivon vesi on riittänyt jopa ison puutarhan kasteluun. Veden laatu tutkitaan tarvittaessa.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Kivi. Keittiö on avara, samaa tilaa olohuoneen ja ruokailutilan kanssa.
Jääkaappi (Indesit v.23), erillinen pakastin (Electrolux), keittiösaareke (Kivitasot v.14), liesi (Electrolux v.14), astianpesukone (Bosch v.22), liesituuletin (Savo v.14) ja erillisuuni (Electrolux v.14)
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Hirsi ja sisustuslevy
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, bidee-suihku, suihku, lattialämmitys, pesukoneliitäntä ja pesuallas
WC-tilojen kuvaus
Päämakuhuoneen yhteydessä.
Seinämateriaalit: Hirsi, kaakeli ja puolipaneeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Saunan pesutilasta ovi ulos lasitetulle terassille ja siitä avoterassille.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Monimuotoisen ja valoisan olohuoneen keskipiste varaava vuolukivitakka. Olohuoneesta on käynti isolle lasiterassille, josta voi ihailla auringonlaskuja.
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Hirsi
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Hirsi
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Autotallin yhteydessä kaksi lämmintä ikkunallista erillisvarastoa, joka mahdollistaa vaikka harrastustoiminnan.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-417-1-24
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
27 900 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Huikean kaunis mäntyrinnetontti maaseutumaisessa ympäristössä. Talo sijaitsee täyttömaalla, joten talon ympärillä tasaiset, helppohoitoiset nurmialueet. Pihapiiristä alkaa Natura 2000- suojelualue, joka rajoittaa rakentamista.
Rasitteet
Kiinnitykset: 600000
Kaavoitustiedot
Kohde sijaitsee Natura 2000 alueella Medvastö-Stormossen, joka on suojeltu sekä luonto- että lintudirektiivin perusteella http://paikkatieto.ymparisto.fi/natura/2018/tiivistelmat/FI0100024.pdf. Kohteella esiintyy Natura 2000 – luontotyyppejä silikaattikalliot ja boreaaliset luonnonmetsät (päällekkäiset luontotyypit esitetty kartassa harmaalla ja vihreällä raidoituksella) sekä lehdot (vihreä). Natura 2000 luontotyyppien tilaa ei saa heikentää luonnonsuojelulain 34 § mukaisesti. Näiden alueella ei esimerkiksi ole mahdollista tehdä metsätaloudellisia hakkuita. Pihan puolelta luontotyyppien rajalle on jätettävä noin puun mitan verran suojavyöhykettä eli esim. avointa nurmikkoa ei voi ylettää täysin luontotyyppien rajaan asti. Luontotyyppien alueelle tai niiden välittömään lähiympäristöön ei voi rakentaa lisärakennuksia.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Autokatos, leikkimökki ja liiteri
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla
Pihan kuvaus
Piha on monimuotoinen viherrakentajan suunnittelema, jossa kuukausikierron vaihtelu näkyy erilaisten kukkivien puiden ja pensaiden kanssa. Pihalta löytyy mm. luumu-, kirsikka-, ja omenapuut. Jaloja lehtipuita löytyy myös mm. hevoskastanja, tammi ja Siperian vaahtera. Terassin reunalta löytyy myös tuoksuvat jasmiinipensaat. Piha rakentamisen yhteydessä on luonnonkivet koottu reunustamaan tonttia. Kasvihuoneelle / puutarhakalusteryhmälle on valmiit perustukset. Pihan takaosassa löytyy pihasaunan perustukset, josta on helppo jatkaa ylöspäin saunan rakentamista.
Tiedustelut
Hanna Donner, +358 400 400603, hanna.donner@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Porkkala, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hanna Donner

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.