Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Omakotitalo | Oh + avokeittiö + 2mh + parvi + takka- / harrastehuone + kph / sauna + 2wc

Vakkatie 42 B, Hakuninmaa, Helsinki

Hinta

415 000 €

Koko

132 / 139 m²

Vuosi

2003

Länsi-Helsingin rauhallisella pientaloalueella viehättävä omakotitalo! Idyllinen hirsirunkoinen talo, jossa hyvä hengittää. - kiinteistö jaettu hallinnanjakosopimuksella kahdelle omakotitalolle - talo valmistunut 2003 - kaksi kerrosta, avoparvi ja varasto/ tekninentila; kokonaisala 132 + 7m2 - avara olohuone ja avokeittiö, jossa isot ikkunat ja huonekorkeutta yli neljä metriä - alakerran takallinen tila muuntuu niin olekeluun kuin harrastetilaksi; nyt biljardihuoneena - kylpyhuoneen poreammeesta ja saunasta pääsee muutaman porrasaskeleen päässä olevalle omalle sisäpihalle - oma helppohoitoinen piha länteen, jossa puupatio oleskeluun - ulkovarastorakennus yhteinen A- talon kanssa - taloa on päivitetty monin osin 2020; keittiö, kodinhoitohuone, wc:eet ja koko keskikerros pinnoiltaan - ilmalämpöpumppu asennettu 2021 - hyvät liikenneyhteydet ja palvelut Hakuninmaa on asuinalue, jonka läheisyydestä löytyy tarhat, koulut, palvelut ja uskomattomat ulkoilu- ja liikunta-alueet. Keskuspuisto ja Paloheinän liikuntapalvelut ovat vain reilun kahden kilometrin päässä. Kaarelan jäähalli reilun kilsan päässä ja vähän matkan päästä siitä Areena Center Kaarela, jossa padelin, sählyn ja cheerleading harjoittelupaikat. Alueen mielenkiintoisimpana hankkeena on Palettilammen uimapaikka, jonne rakentuu hiekkaranta, rantalentopallokentät ja ulkokuntoilupaikat- tännekin Ellen Thesleffin puistoon Vakkatieltä vain kilometrin matka metsän läpi. Tähän kotiin ja asuinalueeseen on helppo ihastua! Olethan yhteydessä ja sovi esittelyaika. Raila Perttilä LKV, LVV, partner 0500 775488 // raila@solidhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80347384
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh + avokeittiö + 2mh + parvi + takka- / harrastehuone + kph / sauna + 2wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
132 m²
Muiden tilojen pinta-ala
7 m²
Kokonaispinta-ala
139 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu - huoneistoala 61m2 - kerrosala 70m2 - asumistapalvelevaa tilaa 71m2 (alakerta, jossa sauna, kph, khh ja takka- / harrastetila) - lämmin varasto/ tekninentila 7m2 (yhteinen A-talon kanssa) - ulkovarastorakennus (yhteinen A-talon kanssa) Pinta-alatiedot on saatu rakennus- huoneistorekisteotteesta eikä tiloja ole tarkistusmitattu. Pinta-ala tiedot voivat olla suurempia tai pienempiä.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2003
Vapautuminen
sop muk viim 1kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

415 000,00 €

Velaton hinta

415 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

554,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Nykyiset A ja B talon omistajat ovat sopineet keskenään, että B hoitaa molempien jätehuoltomaksun, joka on noin 354 e/ vuosi. A talon omistaja hoitaa molempien talojen vesimaksut. Hallinnanjakosopimuksen mukaan molemmat hoitavat omat kulunsa, nykyinen järjestelmä on ollut nykyisten omistajien keskeinen sopimus.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Avoparvi, joka soveltuu loistavasti yöpyvien vieraiden nukkumatilaksi, työ- tai pelitilaksi, mutta miksipä ei vaikkapa vanhempien makuuhuoneeksi. Parvitilan ja alakerran takka-/ harratetilan lattia parketti (Merbau). Seinät maalattu.
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Taloon on vedetty 2018 valokuituliittymä., Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Puupatioterassi, joka jatkuu nurmikkopihana.
Tehdyt remontit
Edellisten omistajien tekemät huolto- ja korjaustyöt:
2012
- lämmitystermostaattien uusiminen
2013
- ilmanvaihtohormien puhdistus
- julkisivun maalaus (Valtti Akvacolor kuullote)
- ikkunanpielet, räystään aluset, otsalaudat (Tikkurilan pikateho)
2015
- sisäportaiden hious/ lakka
2018
- valokuitu
Nykyisten omistajien teettämät huolto- ja korjaustyöt:
2020
- sadevesien kokoojakaivon pumppu uusittu
- hirsiseinien maalaus valkoisiksi
- uusittu parketti keskikerrokseen
- eteisen lattia laatoitettu
- eteisen kaapisto uusittu
- keittiö uusittu kokonaisuudessaan; HTH: kaapistot, saareke, kodinkoneet
- portaikkoseinään asennettu sormipaneeli
- teräskaiteet maalattu
-ylä- ja alakerran wc:den kalusteet uusittu
- alakerran kodinhoitotilan kaapistot uusittu
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: Kuntotarkastus on tehty edellisen kaupan yhteydessä 2020. Tehty tarvittavat korjaukset.
Energialuokka
  • C (2018)
  • Energialuokka: C2018
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö (kauttaaltaan lattialämmitys), Ilmalämpöpumppu (asennettu 2021) ja avotakka alakerran harrastetilassa. Keskikerroksessa "takkavaraus".
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu, betoni ja hirsi
Keittiön kuvaus
Kaunis HTH:n saarekkeellinen keittiö, joka uusittu 2020. - induktio-/ kaasuliesi (kaasupullo) - astianpesukone - sähköhella - jää-/pakastinkaappi - liesituuletin - mikroaaltouuni Lattia parketti. Seinät maalattu hirsi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone/ sauna: - poreallas - kaksi suihkua - sähkökiuas Lattia laatta. Seinät kaakeli/ paneeli. Kylpyhuoneessa nauhaikkunat.
WC-tilojen kuvaus
Wc keski- ja alakerrassa. Molempien vessojen kalusteet on uusittu 2020. - wc- istuin, pide` - allas, allastaso, allaslaatikostot - peili Lattiat laatta. Seinät laatta, maalattu.
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerran kodinhoitotilan kaapistot ja tasot uusittu 2020. - allas, allastaso, laatikosto - peili - pyykki-/vaatekaapisto Lattia laatta. Seinät kaakeli.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone yhtenäistä tilaa avokeittiön kanssa. Huonekorkeus ja isot ikkunat tuovat valoa, avaruutta ja tilantunnetta. Ylhäällä avoparvi. Lattia parketti (harjattu ja öljyvahattu tammi). Seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa hauskat yläparvet. Molemmissa huoneistoissa myös kaapistot. Lattiat parketti (harjattu ja öljyvahattu tammi). Seinät maalattu. Makuuhuonetta palvelevana tilana voi käyttää myös keittiön päällä olevaa avoparvea. Tilassa ei ole seisontakorkeutta.
Säilytystilojen kuvaus
Alakerran harrastetilassa vaatehuone. Makuuhuoneissa, eteisessä ja alakerrassa kaapistot. Akakerrassa yhdistetty varasto-/ tekniikkatila, joka on yhteinen A- talon kanssa. Ulkovarastorakennus (kylmä) yhteinen A-talon kanssa. Lisätietoja säilytystiloista: Alakerran harrastetilassa vaatehuone. Makuuhuoneissa, eteisessä ja alakerrassa kaapistot. Akakerrassa yhdistetty varasto-/ tekniikkatila, joka on yhteinen A- talon kanssa. Ulkovarastorakennus (kylmä) yhteinen A-talon kanssa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-33-85-8
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
920 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Kiinteistö jaettu hallinnanjakosopimuksella, jonka liitekartta määrittelee kahden omakotitalon alueet ja yhteiset alueet. Koko kiinteistön pinta-ala on 920m2. Talolle kuuluvaa hallinta-aluetta ei ole merkitty.
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 450000,0, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Hallinnanjakosopimus, 28.2.2003 Toistaiseksi voimassaoleva
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Pihan kuvaus
B- talolla oma hallinnajakosopimuksen liitekartan mukaisesti rajattu piha-alue: pieni nurmialue ja tilava patio. Lisäksi yhteisalue tontin sisääntulon yhteydessä.
Tiedustelut
Raila Perttilä, 0500 775 488, raila.perttila@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Hakuninmaa, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Raila Perttilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.