RE/MAX Classic | Casa Sari Ann Oy LKV

Erillistalo | 4h, k, khh, s, kph, var. eril.wc

Muurahaisenkuja 3 B, Gumböle, Espoo

Hinta

528 000 €

Koko

132 m²

Vuosi

2002

Tämä upea, wau-efektin aikaansaava kaunis ja muuttovalmis erillistalo Rintamäen metsän laajojen ulkoilualueiden laidassa, kahden erillistalon yhtiössä myydään nyt seuraavalle omistajaperheelle! Taloyhtiössä on omatoiminen isännöinti ja huolto, minkä vuoksi asumiskustannukset ovat todella kohtuulliset. Molemmat huoneistot vastaavat omista kuluistaan ja asuintaloonsa kohdistuvista remonteista. Myytävä erillistalo on kuntotarkastettu toukokuussa 2022. Tämän 3-4 makuuhuoneen hyvälle rakennuspaikalle mäen päälle rakennetun huoneiston korkeista lounaaseen päin avautuvista koko oleskelutilan kattavista ikkunoista suorastaan tulvii sekä valo että luonto sisään. Korkea huonekorkeus, isot ikkunat ja talon arkkitehtuuri luovat näyttävyyttä ja persoonallista ilmettä. Pohjaratkaisu on käytännöllinen suoden rauhaa ja yksityisyyttä, mutta myös mahdollisuuden ison perheen yhteisille hetkille ja seurustelulle takkatulen ääressä. HUONEISTOSTA Huoneistoon sisältyy yksi autokatospaikka ja lisäksi toinen autopaikka. Myytävä talo sijaitsee kiinteistön perällä rajautuen metsävyöhykkeeseen ja ollen täten piha-alueiltaankin hyvin yksityinen. Kylpyhuoneesta on pääsy länsipuolen vilvoitteluterassille. Pääsisäänkäynnin vieressä on toinen sisäänkäynti suoraan isoon varastohuoneeseen, mikä on tosiaan toiminut perheen aikuistuvan nuoren pesänä omalla sisäänkäynnillään. Eteisaulan yhteydessä on lisäksi erillis-wc ja käynti tilavaan ja käytännölliseen kodinhoitotilaan ja vaatehuoneeseen. Hyvin varustellussa keittiössä on runsaasti kaappitilaa huoneiston kaapistoja, vaatehuoneen ja varastohuoneen lisäksi lisäsäilytystilaa löytyy autokatoksen yhteydessä olevasta huoneistokohtaisesta ulkovarastosta. Huoneistossa on suorasähkölämmitys, varaava takka sekä ilmalämpöpumppu. PALVELUT, LIIKENNE Gumbölenrinteessä toimii Espoon kaupungin Muurahaisen päiväkoti. Lähikoulut ovat joko Muuralassa, Koulumestarin koulu tai Mikkelässä. K-supermarket ja Lidl sijaitsevat vain viiden minuutin ajomatkan päässä Muuralassa. Kokonaismatka-aikoja julkisen liikenteen palveluja käyttäen: - Helsingin Rautatientori, 1 tunti - Espoon keskus, uimahalli, kauppakeskus Entressen monipuoliset palvelut, 15 minuuttia - Espoon Ikea 25 min Omalla autolla ajettaessa matka-ajat puolittuvat. Gunbölestä löytyy myös Gumböle Golf. Tule ihastumaan uuteen kotiisi! Lisätiedot ja esittelypyynnöt: LKV, LVV, TeM SARI ANN STOLT, puh. 040 7793307, sariann.stolt@remax.fi Tutustu välittäjään: www.sariannstolt.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80347594
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, khh, s, kph, var. eril.wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
132 m²
Kokonaispinta-ala
132 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2002
Vapautuminen
viim. koulun kevätlukuukauden päättymisen myötä.

Hinta

Myyntihinta

528 000,00 €

Velaton hinta

528 000,00 €

Neliöhinta

4 000,00 €/m²

Muut maksut

Sähkölämmityskulut

240,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: € / kk
Lisätietoja maksuista: Huoneistoon kohdistuvat ylläpitokustannukset ja juoksevat kulut ovat nykyisen omistajaperheen aikana (4 henkilö) olleet yhteensä noin 380 euroa kuukaudessa ja koostuvat seuraavista: Vesi- ja jätevesimaksut: noin 45 euroa / kk Kiinteistövero: 521,29 euroa / vuosi (43,44 euroa / kk) Kiinteistövakuutus: 238,90 euroa / vuosi (20,83 euroa / kk) Kokonaissähkön kulutus nykyisellä perheellä: 23 889 kWh / vuosi. Sähkösopimuksesta riippuen noin 250 euroa per kk Jätemaksut: 15 euroa / kk Vesimaksujen tasaus kerran vuodessa mittarilukeman mukaan. Kukin osakkeenomistaja vastaa henkilökohtaisesti hallitsemansa huoneiston ja rakennuksen vesi-, jätevesi-, lämmitys- ja sähkökuluista huoneistokohtaisten mittauslaitteiden osoittaman tosiasiallisen kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Varastohuone, on ollut makuuhuonekäytössä: parkettilattia ja maalatut seinät.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kuntotarkastus vuonna 2022. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Raksystems, kuntotarkastus RS3, 13.5.2022.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Suora sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 23889 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Varaava takka
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio ja kaasu. Työtason materiaali: Puu.
Jääkaappi, Puolikorkea pakastin, liesi, uuni, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, wc-istuin, suihkuseinä, bidee-suihku, lattialämmitys, peilikaappi, pesuallas ja allaskaappi
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo, pöytätaso ja pesuallas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Kodinhoitohuoneen takana on aputila, toiminut vaatehuoneena. Kylmä ullakko, koko talon mittainen varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
49-71-51-6
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Huoneistoilla on hallintaoikeus asunnon viereiseen piha-alueeseen sekä yhteen autopaikkaan, yhteen autokatospaikkaan ja varastokatokseen tämän yhtiöjärjestyksen liitekartan mukaisesti. Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiöllä molemmille huoneistoille kohdistuvat ulkovarastot autokatoksen yhteydessä. Taloyhtiön kiinnitykset: 200 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 2

Tehdyt remontit
Taloyhtiön yhteiset: parkkialueen betoniseinän päällystys kivipinnoitteella 2019, tiilikaton puhdistus ja käsittely 2020.
Tulevat remontit
Kukin osakas vastaa kaikista hallitsemansa rakennuksen huoneistoon, piha-alueeseen ja niiden tarpeistoon kohdistuvista kuluista. Yhtiöllä ei ole selvitystä kunnossapitotarpeesta.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
1 285 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, puh. 09 81621.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Gumbölenrinne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Sari Ann Stolt, 040 779 3307, sariann.stolt@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Gumböle, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sari Ann Stolt

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, TEM / Casa Sari Ann Oy LKV

RE/MAX Classic | Casa Sari Ann Oy LKV

RE/MAX Classic | Casa Sari Ann Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.