RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Kerrostalo | 2h + kt + s

Pääskysillankatu 9 B, Pääskyvuori, Turku

Hinta

212 000 €

Koko

52 m²

Vuosi

2023

Pääskyvuoresta erinomainen, uutta vastaa koti. Tämän kuudennen kerroksen asunnon ikkunoista tulvii luonnonvaloa sisään, mikä tekee huoneistosta valoisan ja viihtyisän. Asunnon kylpyhuone on käytännöllinen ja tilava kokonaisuus, jossa on trendikkäitä ratkaisuita. Saunassa on tyylikäs lasiseinä ja vastakkaiset lauteet. Säilytystilaa kodissa on runsaasti eteisen ja keittiön kaapistojen myötä. Olohuoneesta ja makuuhuoneesta on rauhallinen näkymä metsämaisemaan Pääskyvuorenrinteelle. Vesikiertoinen lattialämmitys tuo asumismukavuutta. Paikka on ihanteellinen niille, jotka arvostavat rauhaa ja luontoa, sillä alue on rauhallinen ja metsää lähellä. Pääskyvuori on alue, joka tarjoaa hyvän yhdistelmän luonnonläheisyyttä ja kaupungin mukavuuksia nopean yhteyden päässä. Pääskyvuorenrinteen uusi asuinalue sijaitsee metsäpolkujen ja kuntoradan vieressä. Asukaspihalla on perheen pienimmille leikkipaikka ja aikuisille kuntoilualue. Mahdollisuus ostaa autohallista autopaikka hintaan 12 000 €. Kohteessa pidetään vain yksityisnäyttöjä, joten varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Tämä upea koti on kuin uusi ja valmis toivottamaan uudet asukkaansa tervetulleiksi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80347687
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52 m²
Kokonaispinta-ala
52 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
6/8
Rakennusvuosi
2023
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan, noin 1kk kaupanteosta.

Hinta

Myyntihinta

212 000,00 €

Velaton hinta

212 000,00 €

Neliöhinta

4 076,92 €/m²

Vastike

Hoitovastike

228,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

228,80 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

26,40 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 25 M, Taloyhtiölaajakaista. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiöjärjestys 15§: Jos autopaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja yhtiön osakkeenomistajilla on ensisijaisesti oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Yhtiöllä on toissijaisen lunastusoikeus. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Pääomavastikevakuus: Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. Yhtiön hallitus ja isännöitsijä vastaavat em. vastikevakuuden palauttamisesta ja korottamisesta. Kunnossapitovastuu: Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa, osakashallinnassa olevissa tiloissa ja huoneistoparvekkeilla ja terasseilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistön ja rakennusten huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. Vastuu osakkeenomistajien joko rakennusaikana tai sen jälkeen huoneistoon tai sen ulkopuolelle tilaamien tai rakentamien rakenteellisten ja sisustuksellisten muutosten ja lisäysten sekä laitteiden korjauksesta, kunnossapidosta, huollosta ja vahingosta on osakkeenomistajalla. Osakkeenomistaja vastaa kaikista huoneistoon tai sen ulkopuolelle tilaamistaan tai rakentamistaan muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle aiheutuneista kustannuksista sekä näiden yhtiön rakennukselle tai huoneistolle mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevilla parvekkeilla tai terasseilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun esim. rakenteisiin tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin. Kohteen pääurakoitsija on ollut YIT Suomi Oy.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Novart (Petra-Keittiöt) kalusteet.
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi, astianpesukone, keittiösaareke, mikroaaltouuni ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilaa pesutornille, pesutorni -tilan saa kahdella lasiseinällä piiloon. Suihkutilassa moderni linjalattiakaivo. Seinä-wc. Sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, allaskaappi, peili ja wc-istuin
Saunan kuvaus
Lauteet tervaleppää.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistokohtainen varasto.
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätoimisto Mikko Aro Oy, Kari Tuominen, kari.tuominen@mikkoaro.fi, 0201555655
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, kuivaushuone, väestönsuoja, pyörävarasto ja Kerhohuone
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 29 Parkkipaikkoja: Mahdollisuus ostaa autohallipaikka AH37 hintaan 12 000 €. Kaikki taloyhtiön autopaikat ovat omia osakkeitaan.

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 10.03.2033
Tontin koko
4 444 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Tonttivuokra 73 922,52 €/vuosi on jaettu kolmen eri asunto-osakeyhtiön kanssa. Tämän asunto-osakeyhtiön osuus tonttivuokrasta on noin 1/3 taloussuunnitelman mukaan.
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Turun kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
31.12.2068

Asunto Oy Turun Pääskynmetsä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Tuomas Myllykoski, 040 175 2212, tuomas.myllykoski@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Pääskyvuori, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuomas Myllykoski

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.