RE/MAX Sisu | Voima LKV Oy

Kerrostalo | 3h + k

Takamaanrinne 24 A, Vuores, Tampere

Hinta

216 000 €

Koko

55 m²

Vuosi

2021

Järjestämme ainoastaan yksityisesittelyjä: varaa oma esittely aika numerosta 050 531 6033 Kiril Kapanen tai sähköpostilla kiril.kapanen@remax.fi Tervetuloa tutustumaan tähän valoissaan ja tilavaan kolmioon, joka sijaitsee rauhallisella alueella Tampereen Vuoreksessa. Tämä ihastuttava koti on täydellinen vaihtoehto heille, jotka arvostavat nykyaikaista ja tyylikästä asumista. Asunnon valoisuus tekee siitä kutsuvan ja kodikkaan. Luonnonvalo tulvii sisään ikkunoista, luo viehättävän tunnelman koko asuntoon. Kodissa on olohuone, avokeittiö ja kaksi makuuhuonetta. Viihtyisällä lasitetulla parvekkeella voit nauttia aamukahvisi rauhallisessa ympäristössä tai rentoutua iltapäivällä kirjan seurassa. Lasitettu parveke lisää asumisviihtyisyyttä ja on kuin toinen olohuone. Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Helmi on rakennettu 2021 päättyvän kadun päähän. Erinomaisella pohjalla oleva koti on uutta vastaavassa kunnossa, sinun tarvitsee vain sisustaa se mieleiseksesi ja nauttia uudesta kodistasi. Asuntokaupan yhteydessä on mahdollisuus lunastaa autokatospaikka omina osakkeinaan 9 000,00€ Vuores on alueena rauhallinen ja perheystävällinen, jossa on viihtyisää asua. Se sopii erinomaisesti kaikenikäisille asukkaille, ja löytyypä lähistöltä myös monipuolisia palveluita arjen helpottamiseksi. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän upeaan asuntoon, josta voisi hyvin tulla sinun uusi kotisi! Kiril Kapanen 050 531 6033 kiril.kapanen@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80347800
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
55 m²
Kokonaispinta-ala
55 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 2-3H+KT yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen.
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
Max 3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

80 035,06 €

Velkaosuus

135 964,94 €

Velaton hinta

216 000,00 €

Neliöhinta

3 927,27 €/m²

Vastike

Hoitovastike

231,00 € / kk

Pääomavastike

571,18 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

812,18 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

23,10 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 10 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Tietoliikennevastike 10 €/kk Yhtiöjärjestyksen mukaan: Yhtiö on liitetty valokuitukaapelointiin perustuvaan alueverkkoon, jonka kautta huoneistoihin tulee laajakaista- ja kaapeli-tv yhteys. Kiinteistöliittymän käyttö- ja ylläpitokustannukset katetaan tietoliikennevastikkeella, jonka yhtiökokous määrää ko. palveluiden kustannusta vastaavaksi ja vastike on määrättävä kullekin asuinhuoneistolle samansuuruiseksi. Tietoliikennevastike peritään kaikilta asuinhuoneistoilta käytöstä riippumatta. Lisätietoja maksuista: Isännöitsijätodistuksen mukaan: Hoitovastike 4,2 (€/m2/kk) Tietoliikennevastike 10 (€/kk) Hoitovastike autokatos 4,2 (€/m2/kk) Hoitovastike autopaikat 4,2 (€/m2/kk) Pääomavastikkeet 1,675 (€/osake/kk) Vesimaksuennakko 20 (€/hlö/kk) Yhtiöjärjestyksen mukaan: Autokatospaikkojen (osakkeet nro 9942-9974) osalta käytetään hoitovastikkeen suuruuden vastikeperusteena 5,5 m2. Niiden autokatospaikkojen osalta, joissa sähkönkulutus mitataan erikseen, käytetään hoitovastikkeen suuruuden perusteena edellä mainittua vastikeperustetta, kuitenkin siten, että vastikekerroin on 0,87. Toimintakertomuksen 2022 mukaan: Päätettiin rahastoida osakkeiden lainaosuussuoritukset lainalyhennysrahastoon ja tulouttaa kuukausittain maksettavan pääomavastikkeen.

Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Laajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappipakastin, erillisuuni, astianpesukone ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, pesuallas ja bidee-suihku
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumihuopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Asuntopehtoori Isännöinti Oy, Riku Jakobsson, isannointi@asuntopehtoori.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, väestönsuoja, kellarikomero ja Ulkoiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Isännöitsijätodistuksen mukaan: Uudella omistajalla on oikeus osallistua yhtiökokoukseen vasta sen jälkeen, kun hänet on rekisteröity omistajaksi Maanmittauslaitoksen osakehuoneistorekisteriin. Rekisteröinnin on oltava valmis viimeistään yhtiökokousta edeltävänä päivänä. Pelkkä rekisteröintihakemuksen tekeminen ei vielä oikeuta uutta omistajaa äänestämään yhtiökokouksessa. Taloyhtiön kiinnitykset: 5 193 227,13 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Isännöitsijäntodistuksen mukaan toteutettuja autopaikkoja on 24 kpl, osakkeina näistä 24 kpl. Yhtiöjärjestyksen mukaan: Autokatospaikkojen (osakkeet nro 9942-9974) osalta käytetään hoitovastikkeen suuruuden vastikeperusteena 5,5 m2. Niiden autokatospaikkojen osalta, joissa sähkönkulutus mitataan erikseen, käytetään hoitovastikkeen suuruuden perusteena edellä mainittua vastikeperustetta, kuitenkin siten, että vastikekerroin on 0,87. Autopaikkojen (osakkeet 9975-9998) osalta käytetään hoitovastikkeen suuruuden vastikeperusteena 3,5 m2. Niiden autopaikkojen osalta, joissa sähkönkulutus mitataan erikseen, käytetään hoitovastikkeen suuruuden perusteena edellä mainittua vastikeperustetta, kuitenkin siten, että vastikekerroin on 0,8. Autopaikan (osakkeet 9999-10000) osalta käytetään hoitovastikkeen suuruuden vastikeperusteena 4,5 m2, mikäli ko. autopaikan sähkönkulutus mitataan erikseen, käytetään hoitovastikkeen suuruuden perusteena edellä mainittua vastikeperustetta, kuitenkin siten, että vastikekerroin on 0,84.

Tehdyt remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan:
2022 Vuositarkastuksen ennakkotarkastus
2022-2023 Kiinteistön vuosikorjaukset
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 27.07.2031, Lisätiedot: E-luku 89
Tontin koko
1 989 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Isämnnöitsijäntodistuksen mukaan: Tonteilla 2-6 on hallinnanjakosopimus tontin 7 yhteishallinnasta. Yhtiöllä on yhteisjärjestelysopimus tonttien 837-327-7641-2 - 7 kesken.
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
13 876,71 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
29.9.2078

Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Helmi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatososake myydään erikseen hintaan 9000€ Yhtiöjärjestyksen mukaan: Rakennusvaiheen aikana on sähkökapasiteetin puitteissa mahdollista toteuttaa lisä- ja muutostyönä kyseisiä autokatos- ja autopaikkoja palveleva sähköauton latauspiste, joka on kytketty kiinteistön sähköön. Rakennusvaiheen jälkeen sähköauton latauspisteitä voidaan toteuttaa muutostyönä kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain osakashallinnassa olevien tilojen muutostöitä koskevien säännösten mukaisesti. Isännötsijätodistuksen mukaan: autopaikkoja 24 kpl josta osakkeina 24 kpl
Tiedustelut
Kiril Kapanen, 050 531 6033, kiril.kapanen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Vuores, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kiril Kapanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

RE/MAX Sisu | Voima LKV Oy

RE/MAX Sisu | Voima LKV Oy
RE/MAX Sisu | Voima LKV Oy

Itsenäisyydenkatu 15,
33500 TAMPERE

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.