AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy

Omakotitalo | 4h, k-ruokailut, s, ph, pukuh. / työtila, tekninen tila, 4 varastoa., 2wc:tä, autokatos, katettu ter.

Kyllikintie 1, Kalliola, Hollola

Hinta

162 000 €

Koko

134 / 189 m²

Vuosi

1967

Rauhallisissa maalaismaisemissa, Hollolan Kalliolassa vuonna 1966-67 rakennettu omakotitalo noin 13 km päässä Lahden ydinkeskustasta. Talon pihapiiristä on kauniit näköalat vuoden aikojen mukaan vaihtuviin peltomaisemiin. Näköalaa on myös Vesijärven Paimelan lahdelle. Kalliolan rauhalliselle kylän uimarannalle on matkaa vain n. 500 metriä. Talvisin jäällä on hiihtolatuja ja kohteesta on lyhyt matka myös Kalliolan kuntopoluille/laavulle, jossa talvisin on hiihtoladut ja muina vuoden aikoina kivat lenkkipolut. Kalliolan kouluun ja päiväkodille on matkaa noin 4,5 km ja lähikauppaan Kukkilan Saleen on matkaa n. 6,7 km ja Holman Prismaan n. 9,4 km. Taloon on tehty paljon perusparannuksia, jotka ovat tuoneet talon teknisesti 2000-luvulle. Merkittävämpiä perusparannuksia ovat mm. salaojat -01, koneellisen ilmanvaihdon asentaminen LTO:lla -02, käyttövesiputkien uusiminen ja keittiöremontti, jossa uusittu myös keittiökalusteet -04, rakennettu toinen isompi wc -06, liitytty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon -09, asennettu ilmalämpöpumppu viilennykseen -10, suurennettu keittiötä ja asennettu Tulikiven leivinuuni, teetetty kattoremontti -17, porattu maalämpökaivo ja siirrytty käyttämään maalämpöä vesikiertoisilla pattereilla -20 ja tehty paljon, paljon muita pienempiä remontteja. Talo on rakennettu omalle tontille 1.975 m2 ja talon puutarhassa on paljon kauniita istutuksia ja uskomaton määrä hyötykasveja kuten omenapuita, luumupuita, pensaskirsikkaa, yhteensä ainakin 15 marjapensasta, vadelmamaa ja vaikka mitä tuoreena syötäviksi ja talveksi säilöttäviksi. Erityisen maininnan ansaitsevat tämän kodin säilytys-/askartelutilat. Kodin sisäpinnat ovat kaikki siistissä kunnossa, mutta jokainen tekee kodista ostettuaan sen oman näköisensä. Talo on kuntotarkastettu -02/2024, josta on saatavissa raportti esittelyn yhteydessä! Tervetuloa tutustumaan tähän kotiin yksityisesittelyin. Soita tai laita watsappia ja varaa esittelyaika Marjo Hurskainen p. 040-9322892 tai meilaa marjo.hurskainen@asuntoarea.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80347805
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k-ruokailut, s, ph, pukuh. / työtila, tekninen tila, 4 varastoa., 2wc:tä, autokatos, katettu ter.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
134 m²
Muiden tilojen pinta-ala
55 m²
Kokonaispinta-ala
189 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1967
Vapautuminen
n. 2 -3 kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

162 000,00 €

Velaton hinta

162 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

346,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

177,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

50,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 35
Lisätietoja maksuista: Lämmityskustannuksissa on mukana kaikki taloudessa käytetty sähkö (sisältää myös taloussähkön käytön). Sähkön kulutus: -21 17.302 kWh, -22 14.936 kWh, -23 15945 kWh Veden kulutus: - 21 89 m3, -22 76 m3, -23 81 m3 Kiinteistöllä on turvajärjestelmä. Hälytyslaitteet on vuokralaitteet. Jos tekee sopimuksen niiden käytöstä, niin laitteet on valmiiksi asennettuina. Kustannus on ollut non 50 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Katettu terassi on kooltaan 4,5 m. x 6 m.
Tehdyt remontit
Salaojat -01, koneellinen ilmanvaihto, keskuspölynimuri, ulko-ovet -02, käyttövesiputket -04, keittiöremontti, lattiat hiottu ja lakattu (oh,1 mh,et) -04, autokatos 2:delle autolle -05, rakennettu isompi uusi wc -06, jätekatos -06, liittyminen kunnallistekniikkaan (vesi- ja jätevesiliittymät) -09, ilmalämpöpumppu -10, leivinuuni -12, keittiön laajennus ja saunaremontti -12, terassin kattaminen -15, astianpesukone -16, kattoremontti -17, induktioliesi -17, turvajärjestelmän laajennus (lisättu 2 ulko-ovea ja osasuojaus) -19, vaihdettu maalämpöön (porattu maalämpökaivo) -20, lämpöpatterien venttiilien uusiminen, uusi Mielen jääkaappi -21
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä, uusittu 2017 (materiaalitakuu 15v.). Lisätietoja kunnosta: Kuntotarkastus on tehty 27.2.2024 ja raportti on saatavilla kiinteistönvälittäjältä. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntotarkastus tehty 27.2.2024 ja se on saatavissa kiinteistönvälittäjältä.
Kuntotarkastus
Tehty 26.02.2024
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Ilmalämpöpumppu, vesikiertoiset patterit
Tulisija
Tulikiven varaava leivinuuni Liisa
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka on.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät siirtyvät.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja tiiliverhoilu
Keittiön kuvaus
Koivupeiliovelliset keittiökaapistot/valkoiset rungot. Koivutaso/laminaattitasot. Teräksiset altaat (iso ja pieni), teräksinen hana. AEG:n induktioliesi -17, liesituuletin. Mielen valkoinen korkea jääkaappi -21 ja Mielen korkea pakastinkaappi. Tulikiven varaava leivinuuni. Keittiön ja ruokailutilan katossa mäntypanelointi. Lattiassa on muovimatto. Seinät on maalattua lasikuitutapettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneessa seinät ja lattia on laatoitettu. Katossa on mäntypanelointi. Suihku. Sähköinen lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Wc 1. Seinien yläosa on maalattua lasikuitutapettia ja alaosa on laatoitettu. Allaskaappi, peili, seinäkaappi, bide-suihku. Lattiassa on muovimatto. Katto on valkolakattua mäntypaneelia. Wc 2. Kokonaan laatoitettu, sähköinen lattialämmitys. Peilikaapisto, allaskaapisto, wc-istuin, bide-suihku, yläkomerot. Katto on lakattua mäntypaneelia.
Saunan kuvaus
Saunan katossa on kuusipanelointi. Saunan seinissä on tervaleppäpanelointi. Lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Lattia on laatoitettu samalla laatalla kuin pesuhuone. Sähkökiuas -23 (9 kW).
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Keittiövarasto on keittiötä vastapäätä, jossa on työtaso esim. leivontaan ja vanhat keittiökaapistot, jossa hyvin säilytystilaa. Teknisessä tilassa on pesukoneliitäntä, keskuspölynimuri ja pukuhuoneessa on hyvin kaapistoja mm. kodin tekstiileille tms.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen katossa on mäntypanelointi. Seinät on tapetoitu ja lattiassa on lakattu mäntylautalattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikkien makuuhuoneiden katoissa on kuitulevypaneelit ja seinät on tapetoitu. MH 1 hiottu ja lakattu mäntylautalattia. MH 2 lattiassa on laminaatti. MH 3 lattiassa on muovimatto.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
98-411-2-121
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 975 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Maantien suoja-alue (000-2012-K26784) näkyy kiinteistön karttatulosteella. Tontin takarajalla on 5 m. leveä vesijohtolinja sekä LE-sähköverkko Oy:n maakaapeli, joista myyjällä on sopimukset.
Rakennusoikeuden pinta-ala
224 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 134802.63, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tontin takarajalla on 5 m. leveä vesijohtolinja sekä LE-sähköverkko Oy:n maakaapeli, joista myyjällä on sopimukset. Kiinteistörekisteriotteessa ja kiinteistön karttatulosteella näkyvä maantien suoja-alue.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
10 % tontin pinta-alasta
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Autokatos
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lähtevän postin laatikko taloa vastapäätä. Lähikauppa Kukkilan Sale n. 6,7 km. Holman Prisma, jossa myös apteekki, Alko, pizzeria, optikkoliike jne.) n. 9,4 km, Mukkulan ostoskeskus n. 9 km.
Paikallistiedot: Kalliolan uimaranta n. 500 m., Paimelan ranta n. 2,5 km, Vesikansan nuorisoseuran talo n. 200 m.
Kalliolan laavu ja kuntorata (toimii kesällä kuntopolkuna ja talvella hiihtolatuna) n. 1,5 km.
Kirjastoauton pysäkit ovat Paimelan koululla n. 2,5 km ja Vesikansan seurakuntakodin pihassa n. 2,6 km.
Kalliolan lähikirjasto on Kalliolan koulun yhteydessä n. 4,5 km
Koulut: Paimelan koulu n. 2,3 km ja Kalliolan koulu n. 4,5 km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 40 metriä
Pihan kuvaus
Talon pihassa/hyötypuutarhassa on mm:ssa omenapuita, luumupuita, kriikunapuu, pensaskirsikka, "Härkätien Herkku", 7 karviaispensasta, 5 punaherukkapensasta, 2 viherherukkapensasta, 1 mustaherukkapensas, vadelmaa 4 kpl x 12 metrin rivejä, karhunvatukoita 5m. rivi, mansikkavadelmia. Talon takapiha on etelään ja etupiha pohjoiseen. Pihassa on paljon kauniita puita ja pensaita: mm. 1 x pihta, 3 pylväshaapaa, 2 vanhaa hopeapajua, 6 tuijaa, syreenipensas, kaartiokuusi, lumipalloheisi, jalosyreeni, ruusuorapihlaja, tuomipihlaja, neilikkaruusuaita, juhannusruusu, Pohjan tähti -ruusu, sinikuusama-aita tontin etu- ja takarajalla (ei syötäviä marjoja), 2 vaahteraa, 1 pihlaja, rivi pensasangervoja keittiön ikkunan edessä, 4 perennaryhmää. Kyllikintie 3:n raja aitana on marjasinikuusama (hunajamarja) marjat ovat syötäviä marjoja.
Tiedustelut
Marjo Hurskainen, 040 932 2892, marjo.hurskainen@asuntoarea.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hollola

Asuinalueena Kalliola, Hollola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marjo Hurskainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy
SKVL jäsenyritys

Mariankatu 12 B, 2krs.,
15110 LAHTI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.