Omakotitalo | 5h, avokeittiö, 2xwc, kph, s, khh, arkieteinen, lämmin autotalli ja varasto.

Jalavakuja 3, Leinelä, Vantaa

Hinta

697 000 €

Koko

148 / 183,8 m²

Vuosi

2022

NYT MYYNNISSÄ UPEA, 2022 VALMISTUNUT YKSITASOINEN OMAKOTITALO VANTAALLA! Tämä koti hurmasi minut heti kun sisään astuessani. Erinomainen pohjaratkaisu, avarat, valoisat ja korkeat huoneet, isot ikkunat jotka antavat valon virrata esteettä sisään, laadukkaat materiaalivalinnat sekä erinomainen sijainti rauhallisella pientaloalueella. Koti koostuu neljästä makuuhuoneesta, huiman huonekorkeuden omaavista olohuoneesta ja avokeittiöstä, kahdesta wc-tilasta, kylpyhuoneesta, saunasta, kodinhoitohuoneesta, vaatehuoneesta sekä tilavasta arkieteisestä kurasyöppöineen ja suihkuineeen. Lisäksi taloon kuuluu lämmin ja tilava autotalli sekä lämmin varasto ja tekninen tila. Autotalliin on asennettu myös sähköauton latausasema Webasto 11 kW. Kodin rakentamiseen on käytetty paljon aikaa ja ajatusta ja kaikki materiaalit kautta kodin ovat laadukkaat. Kaapistot Puustellin valikoimista, keittiön saareke ja työtasot kiveä, laadukas Bora induktioliesi liesituulettimella, kauniit ja kestävät Pergo laminaattilattiat ja tyylikkäät kaakelivalinnat märkätiloissa sekä upeat akustiikkalevyt olohuoneessa. Säilytystilaa tässä kodissa löytyy runsaasti. Isot kaapistot arkieteisessä, vaatehuone päämakuuhuoneessa ja tilavat kaapistot sisääntulossa. Lisäksi kodilla on 9m2 lämmin varasto. Kodin lämmitys hoituu vesi-ilmalämpöpumpulla, varaavalla tulikiven takalla ja lämmönjako miellyttävästi vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisäksi kotiin on asennettu tyylikäs Toshiban ilmalämpöpumppu kesän helteitä ajatellen. Asuinkustannukset ovat myös maltilliset. Lämmitykseen ja lämpimään veteen on mennyt nykyisillä omistajilla noin 5600kWh / vuosi, tämän lisäksi käyttösähkö oman käytön mukaan, kiinteistövero on ollut noin 900 euroa / vuosi. Tähän kotiin valoa tulvii joka suunnasta, kiitos isojen lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden. Lasitetulle terassille johtava lasiseinä on avattavissa noin kahden metrin matkalta, joten kesäaikaan lasitettu terassi ja piha-alue tuntuu jatkuvan sisään taloon. Tontin koko on 803m2 ja piha-alue on täydellisesti loppuun rakennettu terasseineen, ruohoalueineen, istutusalueineen, kivetettyine sisäänajopihoineen ja asfalttineen sekä tyylikkäine pengerrettyine reunoineen. Koti sijaitsee rauhallisella ja upealla omakotialueella Leinelässä, aivan Hiekkaharjun kupeessa yhdellä Vantaan halutuimmilla asuinalueilla. Kaikki palvelut kauppoineen, kouluineen, päiväkoteineen, ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksineen ja junayhteyksineen tavoitat vain pienen kävelymatkan päästä. KIINNOSTUITKO? Ota nopeasti yhteyttä niin mennään tutustumaan tähän upeaan kotiin! tarja.muikku@remax.fi / 040-7646315

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80347881
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, avokeittiö, 2xwc, kph, s, khh, arkieteinen, lämmin autotalli ja varasto.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
148 m²
Muiden tilojen pinta-ala
35,8 m²
Kokonaispinta-ala
183,8 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Asuintilojen pinta-alaan 148m2 on laskettu mukaan 4 makuuhuonetta, avokeittiö ja olohuone, 2wc tilaa, kph, s, vh, khh, arkieteinen, eteistilat. Muihin tiloihin 35,8m2 on laskettu mukaan lämmin autotalli ja varasto. Kerrosala 211m2.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
2 kuukautta kaupantekotilaisuudesta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

697 000,00 €

Velaton hinta

697 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

968,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Lämmitykseen ja lämpimään veteen on mennyt noin 5600kWh/v (sisältää myös autotallin ja varaston lämmityksen lattialämmityksellä). Kokonaissähkönkulutus on ollut nykyisillä omistajilla noin 15000kWh/v, tämä koostuu sähköauton lataamisesta, käyttösähköstä sekä lämmityksestä ja lämpimästä vedestä ja viilentämisestä kesäaikaan ilmalämpöpumpulla.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Arkieteinen, jonka lattia laattaa ja seinät maalattu, Puustellin kaapistot, kuivauskaappi, kurasyöppö ja suihku, käynti ulos. Tilava eteinen, jonka lattia Pergo laminaattia ja seinät maalattu, tilavat kaapistot.
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Elisa valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Upea lasitettu terassi talon piha-alueelle ja avoterassi sisääntulon yhteydessä.
Tehdyt remontit
2024 liikuntasaumojen uusinta.
2023 Jukka talojen osalta hoidettu käyttöönoton jälkeen kuntoon kodinhoitohuoneen kaatojen korjaus, liukuovien säätö, paikkamaalauksia.
Käyttöönottotarkastuksen jälkeen kiinteistöä on huollettu säännöllisesti mm. rännien puhdistus, pihojen rakentaminen.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Uusi
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 13.09.2032
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi-ilmalämpöpumppu, varaava tulikiven takka, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Tulikiven pinnoitettu vuolukivitakka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Elisa valokuitu, ostajan tehtävä sopimus Elisan kanssa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Keittiön kuvaus
Upeassa Puustellin keittiössä runsaasti kaapisto ja laatikostotilaa, aamiaiskaappi jonka ovet liukuvvat kaapin rungon sisään, iso saareke, työtasot kiveä, Bosch integroidut jääkaappi ja pakastinkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, Bora induktioliesi liesituulettimella ja Bosch erillisuuni, lattia Pergo laminaattia ja seinät maalatu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen seinät ja lattiat laattaa, 2 suihkua, seinään upotettu saippuahylly.
WC-tilojen kuvaus
Kodissa on kaksi wc-tilaa joiden lattiat laattaa ja seinät maalattu, valopeilit, altaat, Puustellin allaslaatikostot, käsisuihkut.
Saunan kuvaus
Saunan seinät ja katto lämpökäsiteltyä magnoliaa ja lauteet lämpökäsiteltyä haapaa, IKI-sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava kodinhoitohuone jossa Puustellin kalusteet, työtaso laminaattia, allas, tilaa pesutornille, lattia laattaa ja seinät maalattu, lattiakaivo.
Olohuoneen kuvaus
Tilavassa avokeittiöss / olohuoneessa lattia Pergo laminaattia ja seinät maalattu / akustiikkapaneeli, käynti lasitetulle terassille lähes 2 metrin lasiliukuoviseinän kautta.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden lattiat Pergo laminaattia, seinät maalattu, kaapistot, päämakuuhuoneessa vaatehuone.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Lämmin varastotila noin 9,3m2, tekninen tila noin 2,2m2.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-70-35-59
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
803 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
160 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 700000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Johto (02-2021-K122), oikeutettu 92-70-35-58, 92-70-35-39, rasitetut 92-70-35-56, 92-70-35-58.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kiinteistön rakennusoikeus 160m2 + 40m2 taloustiloja.
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki. AO- erillispientalojen korttelialue, tämän lisäksi saa rakentaa 40m2 taloustiloja.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Koivukylän S-Market noin 850m, Koivukylän Citymarket noin 950, Alepa Leinelä noin 1,5km, Tikkurilan palvelut noin 3km, Tammiston palvelut noin 10 min autolla, Helsinki-Vantaan lentokenttä Leinelän asemalta noin 4min.
Koulut: Hiekkaharjun koulu noin 2,1km, Ilolan koulu noin 2,3km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja lentokenttä
Tiedustelut
Tarja Muikku, 040 764 6315, tarja.muikku@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Leinelä, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Muikku

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT / Tarja Muikku LKV Oy

RE/MAX Classic | Tarja Muikku LKV Oy

RE/MAX Classic | Tarja Muikku LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.