Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Kerrostalo | 4h, k, kph / wc, wc, vh, et, lasitettu parveke + askarteluhuone

Hiekkaharjuntie 9 D, Hiekkaharju, Vantaa

Hinta

210 000 €

Koko

81,5 m²

Vuosi

1970

KAUNIISTI REMONTOITU PARVEKKEELLINEN KOTI Tämä ensimmäisen kerroksen kaunis koti koki kokonaisvaltaisen remontin vuonna 2017 ja nyt helmikuussa 2024 valmistuivat ihkauudet märkätilat. Täydellinen pohja, jota on vielä paranneltu pienillä muutoksilla kuten keittiön baaritiskillä, oviaukkojen avaamisella ja säilytystilan lisäämisellä. Laatumateriaaleissa ei ole säästelty ja Italialaisessa keittiössä on designin lisäksi otettu huomioon käytännöllisyys ja säilytystila, kun työtason alapuolella olevat laatikostot ja kaapistot ovat tavallista syvemmät. Laatu jatkuu korkeissa kaapistoissa sekä työn laadussa. Perheen arkea helpottaa kaksi wc:tä ja iso vaatehuone. OMA TOIMISTO JA KODINHOITOHUONE KELLARISSA Kirsikkana kakun päällä on kellarissa sijaitseva noin 14 neliömetrin kokoinen huone, joka muuntautuu tarpeen mukaan helposti työhuoneeksi, harrastetilaksi tai jopa ihan varastoksi. Kodinhoitohuonekin täältä jo löytyy, kun pesukone on täällä jo valmiina. PERINTEINEN PUTKIREMONTTI Tämän rapun ja talon linjasaneeraus onkin jo valmis ja koko taloyhtiön linjasaneeraus valmistuu arviolta kesäkuussa. Putkiremontin yhteydessä uusittiin myös talon sähköt ja tämän lisäksi yhtiössä siirrytään taloyhtiölaajakaistaan ja lisätään sähköautojen latauspaikkoja. Muut taloyhtiön isot remontit ovat myös takanapäin, kun ikkunaremontti toteutettiin taloyhtiössä vuonna 2002, kattoremontti vuonna 2017 ja julkisivun korjauksia tehtiin vuonna 2020. Tämän hetkinen arvio tulevista kustannuksista on alle 1200 euroa/m2. SIJAINTI JA PALVELUT Lapsiperheiden suosima Hiekkaharju on rauhallinen ja kaikki löytyy läheltä. Taloyhtiön rauhallisella sisäpihalla on tilaa leikkiä ja juosta, ja alueella on lukuisia päiväkoteja sekä avoimia leikkipuistoja kävelyetäisyydellä. Koulu sijaitsee noin kilometrin päässä. Hiekkaharjun juna-asemalle kävelet vain muutamassa minuutissa, mutta rataa eikä tietä näy eikä edes liikenteen melu kuulu parvekkeelle. Heti taloyhtiön edustalla on myös bussipysäkki, josta pääsee Tikkurilan viidessä minuutissa. Kävellen olet perillä noin vartissa. Lähikauppoja löytyy lähistöltä ja Tikkuri on vain noin 1,5 kilometrin päässä ja saman matkan päästä löytyy isot ruokakaupat kuten Prisman ja useita kahviloita ja ruokapaikkoja. Hiekkaharjun urheilupuisto, golfkenttä, tennishalli ja kuntosali ovat kaikki alle 10 min kävelymatkan päässä. Golfkentältä lähtevät myös hiihtoladut, jotka yhteydessä isoon latuverkostoon. Tikkurilan urheilupuisto on vainvartin kävelymatkan päässä, josta löytyy myös uimahalli, jäähalli ja jalkapallokenttiä. ____________________________ Lisätietoja ja myynti: Silvia Alegre, LKV, Partner Sisustussuunnittelija 044 0742 915 silvia@solidhouse.fi https://www.solidhouse.fi/silvia-alegre Eläköön se pieni ero kodin ja asunnon välillä! FB Silvia Alegre LKV IG @silviaalegrelkv

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80347923
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph / wc, wc, vh, et, lasitettu parveke + askarteluhuone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81,5 m²
Kokonaispinta-ala
81,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneiston alapuolella kellaritiloissa on huoneistolle kuuluva ikkunallinen noin 14 m2 huone, joka soveltuu loistavasti esim. varastoksi, kotitoimistoksi, mediahuoneeksi tai vaikka kotisaliksi. Huoneessa on myös vesipiste ja pyykinpesukone.
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1970
Vapautuminen
Heti. Asuntoon on valmistunut linjasaneeraus helmikuussa 2024 ja on heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

210 000,00 €

Velaton hinta

210 000,00 €

Neliöhinta

2 576,69 €/m²

Vastike

Hoitovastike

431,95 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

431,95 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Lisätietoja maksuista: Linjasaneerauksen valmistuttua yhtiössä tullaan siirtymään omiin vesimittareihin ja vesimaksu tulee olemaan kulutuksen mukaan /vesimaksuennakko (yhtiökokouksen päätöksellä). Autopaikkamaksuja ei peritä nyt linjasaneerauksen ajalta. Yhtiössä on meneillään linjasaneeraus, jonka kulujen enimmäismääräksi on päätetty yhtiökokouksessa 2,9 M€. Urakan kokonaissummaksi on arvioitu olevan noin 2,4M€ (urakkasopimus n.2,1M€) eli alle 1200 euroa/m2. Urakka on valmis koko taloyhtiössä arviolta 30.6.2024. Huoneistokohtainen lainaosuus jyvitetään, kun urakka päättyy ja lopulliset kustannukset selviävät. Yhtiössä myös käytetty urakkalimiittitili 120 000 e. Taloyhtiöllä limiittivastiketili 15 000 euroa. Yhtiössä on viranomaisten vahvistama parveketupakointikielto.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Kerrosta alempana, taloyhtiön tiloissa on tälle huoneistolle kuuluva noin 14 m2 kokoinen, ikkunallinen huone, joka soveltuu loistavaksi esim. työ-, harraste- tai varastotilaksi. Tilaan on asennettu pyykinpesukone ja pesuallas.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Makuuhuoneen kaapistot sekä kerrossänkykokonaisuus. Eteisen kaapistot ja kenkälipasto. Pimennysverhot. Pesukone, allaskaappi sekä hyllyt kellaritilassa. Työpöytä (kuuluu kellarin hyllyjen kanssa kokonaisuuteen). Huoneiston sekä kellarin valaisimet.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Antenniverkko - Tähtiverkko / Linjasaneerauksen jälkeen taloyhtiössä laajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Huoneisto on vuonna 2017 kauttaaltaan remontoitu edellisten osakkaiden toimesta. .Huoneiston ja alakerran työhuoneen valokytkimet, pistorasiat, katon valaisinpistorasiat ja termostaatti on uusittu Impressivo-sarjalla, keittiöön on myös uusittu sähköt. Huoneistoon on vaihdettu uudet leveämmät ja korkeammat ovet (+karmit ja kynnykset) ja oviaukkoja on myös levennetty ja suurennettu. Yhdessä makuuhuoneessa sekä eteisessä on italialaiset Poliform Artik vaatekaappikokonaisuudet.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Huoneistossa on tehty asbestikartoitus, asbestia ei löytynyt. Asbestikartoituksen suoritti edellinen osakas, joka saneerasi huoneiston kokonaisuudessaan vuonna 2017. Taloyhtiön toimesta tehty asbestikartoitus 28.8.2023 huoneistojen märkätiloissa ennen alkavaa linjasaneerausta. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalattu ja tapettia. Kylpyhuoneessa kaakelia. Pintamateriaalit (lattia): Alkuperäiset tammiparkettilattiat on hiottu ja käsitelty vaalealla kuultavalla lakalla ja vahattu 2017. Märkätiloissa laattaa.
Keittiön kuvaus
Italialainen Varenna Alea design-keittiö. Työtasot ja niiden alla olevat laatikostot ja kaapistot ovat 70 cm syviä. Jääkappi/pakastin, keraaminen induktioliesi, kiertoilmauuni, liesituuletin, integroitu astianpesukone. Keittiössä myös puusepällä teetetty baaritaso.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusittu 2024. Suihkuseinä, suihku, wc-istuin, bidee-suihku, allaskaappi, peilikaappi, kuivauspatteri. Lattialämmitys sekä patteri.
WC-tilojen kuvaus
Uusittu 2024. Wc-istuin, bidee-suihku, pesuallas, peilikaappi.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerran työ/harrastetilassa on tilaa myös kodinhoidolle. Asennettuna pesukoneliitäntä ja pesukone sekä pesuallas.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Makuuhuoneissa hyvin säilytystilaa sekä vaatehuone. Eteisessä kaapistot vaatteille ja kengille.
Kattotyypin kuvaus
Loiva katto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Vantaa Oy, Teppo Rautavesi, teppo.rautavesi@oiva.fi, 020 786 2150
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, väestönsuoja ja urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Linjasaneerauksen yhteydessä poistetaan kylmäkellari käytöstä ja tilalle rakennetaan noin 1 neliön kokoiset huoneistokohtaiset kellarikomerot. Taloyhtiön kiinnitykset: 3 769 139,59 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 36 Parkkipaikkoja: Muutamia sähköauton latauspaikkoja ollaan tekemässä linjasaneerauksen yhteydessä olemassa oleviin autopaikkoihin.

Tehdyt remontit
*2000 AB- ja CD-talon katon pinnoitus
*2002 Asuntojen ikkunoiden ja parvekeovien sekä porrashuoneiden uusinta
*2009 Jätekatos ja rännisyöksyt
*2010 Kellari-ikkunat, ulko-ovet, sokkelit maalattu
*2012-2013 Pohjaviemärien sukitus
*2014-2015 Asfalttipaikkauksia, istutusten ja pihavarusteiden huoltoa Kellariseinien huoltomaalaus
*2015 PTS päivitys
*2016 Ilmanvaihdon nuohous ja ilmamäärien säätö
*2017 Kattoturvatuotteiden uusiminen molempiin taloihin. Kattojen saneeraus pinnoittamalla.
*2018 Energiaselvitys HSY/ Granlund Consulting. Välikaton lämpöeristäminen. Julkisivun kuntotutkimus Raksystems Oy. LVV-kuntotutkimus Raksystems Oy.
*2019 Märkätilojen kuntokartoitus. Märkätilojen kuntokartoituksen pohjalta tehtyjä toimenpiteitä.
*2020 llmastoviisaat taloyhtiöt -hanke; suosituksen mukaisten hankkeiden suunnittelu. Kevyt julkisivun huoltokorjaus (sis. saumauskorjauksia, rikkinäisten tiilten vaihtoja, kylmäko­merosäleikköjen asennukset. Lisäksi toteutettiin ikkunoiden ylitysten korjauksia).
*2021 Linjasanerauksen hankesuunnittelu
*2022 Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu
Tulevat remontit
Suunnitellut kunnossapito- ja muutostyöt (PTS):
2024 Linjasaneeraus
2024 Yhtiön PTS päivitys
2025 - 2028 Päivitetyn PTS toimenpiteitä
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 06.11.2024
Tontin koko
4 600 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki. www.vantaa.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hiekkaharjuntie 9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Silvia Alegre, 044 074 2915, silvia.alegre@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Hiekkaharju, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Silvia Alegre

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.