Kerrostalo | 2-3h + avok + kph + et

Lönnrotinkatu 41 A, Hietalahti, Helsinki

Hinta

339 000 €

Koko

53 m²

Vuosi

1940

Viihtyisä ja tyylikäs kolmannen kerroksen asunto Hietalahdessa. Tämän asunnon koko hämmästyttää, sillä tilassa on käytännössä kolme erillistä asuinhuonetta, vaikka yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto on kaksio! Isoimman huoneen yhteydessä on avokeittiö, jossa on runsaasti kaappi- ja työskentelytilaa. Toinen pienemmistä huoneista on nykyisellä omistajalla olohuoneena ja toinen makuuhuoneena. Tarvittaessa pienet huoneet voi helposti yhdistää yhtenäiseksi tilaksi, tai toisesta huoneesta voi tehdä vaikkapa erillisen työhuoneen. Toimivan pohjaratkaisunsa ansiosta asunto sopii kodiksi niin pariskunnalle kuin yksineläjällekin. Avarassa eteisessä on reilusti säilytystilaa kiinteissä kaapistoissa. Mustavalkoisessa kylpyhuoneessa on hyvin tilaa myös pyykinpesulle. Huoneistossa on tehty nykyisen omistajan toimesta keittiö- ja lattiaremontti vuonna 2018. Silloin asuntoon laitettiin kaunis vaalea saarniparketti, joka antaa asunnolle tyylikkään ja valoisan ilmeen. Asunnon ikkunoista on näkymä Lönnrotinkadulle. Paikka on erittäin rauhallinen, koska kadulla ei tässä kohtaa ole läpiajoliikennettä. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja hoitovastike on maltillinen, sillä yhtiöllä on tuloja omistamistaan liike- ja asuinhuoneistoista. Taloyhtiössä on parhaillaan suunnitteilla LVIS-remontti. Mikäli kevään yhtiökokous hyväksyy hallituksen ehdotuksen, alkaa remontti näillä näkymin 2025 loppuvuodesta. Remontin yhteydessä uudella omistajalla on mahdollisuus päivittää asunto vastaamaan omia tarpeitaan. Viehättävä Hietalahden kauppahalli ja satama merimaisemineen ovat aivan vieressä. Kävelymatkan päästä löytyvät eteläisen kantakaupungin tyylikkäät kaupat, kahvilat ja ravintolat. Telakkarannan uudistaminen puhaltaa elämää Hietalahdenlaiturille ja lisäksi alueelle tulee rantapromenadi, jossa on kahviloita, ravintoloita ja historiallisia laivoja. Nämä muutokset eivät kuitenkaan tule häiritsemään tämän asunnon rauhaa, eivätkä vaikuta asunnon näkymiin. Kulkuyhteydet täältä ovat loistavat: parin korttelin päässä sijaitsevat ratikkapysäkit ja lähimmälle metroasemalle on alle kilometrin matka. Meren rantaan pääset naapurikorttelista, ja Baanaa pitkin pääset näppärästi keskustaan, mikäli kaipaat sujuvaa kevyenliikenteen reittiä. Tähän kotiin voit tutustua etukäteen videoesittelyn avulla https://youtu.be/ZZqCaDo9PZI Lisätiedot ja esittelyvaraukset: Leena Ankkuriniemi, LKV | 040 724 6843 | leena.ankkuriniemi@remax.fi Onko nykyinen asuntosi osa rahoitusta? Saat kauttamme ilmaisen arvioinnin ja myyntisuunnitelman nykyiselle kodillesi. Soita ja sovi aika tapaamiseen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 11:00 - 11:30

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Leena Ankkuriniemi
p. 040 724 6843

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80348362
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2-3h + avok + kph + et
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
53 m²
Kokonaispinta-ala
53 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
1940
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

335 406,58 €

Velkaosuus

3 593,42 €

Velaton hinta

339 000,00 €

379 000,00 €

Neliöhinta

6 396,23 €/m²

Vastike

Hoitovastike

238,50 € / kk

Pääomavastike

34,45 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

272,95 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25,00 € / hlö
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, laajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiöllä on oikeus osakepääomaa ja arvonkorotusrahastoa alentamatta muulla omalla pääomalla lunastaa omia osakkeitaan, kun niitä tarjotaan yhtiön lunastettavaksi.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Hormikartoitus, sähköjärjestelmien kuntotutkimus, LVV- kuntotutkimus
Kuntotarkastus
Tehty 31.12.2021
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Keittiöremontti tehty 2018: valkoiset yläkaapit ja tummat alakaapit, saarekkeessa punaiset kaapit, työtasot laminaattia, välitilassa valkoiset metrolaatat tiililadonnalla. Laattalattia, maalatut seinät. Varustus: induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, liesituuletin / suodatin, jääkaappi/pakastin, saareke.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli ja maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, pesukoneliitäntä, allaskaappi, suihku, suihkukaappi ja Kiinteät valaisimet
Olohuoneen kuvaus
Lattia: saarniparketti, seinät: maalattu, katto: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia: saarniparketti, seinät: maalattu, katto: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero, kaapistot ja vinttikomero
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti/tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Helsinki Oy, Sami Hernesaho, asiakaspalvelu@oi.fi, 010 4116 700
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Vinttikomero, kellarikomero ja pyörävarasto
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Varsinainen yhtiökokous 6.6.2023: - Päätettiin kattaa vahinkokorjaukset ja välttämättömät korjaukset enintään 200 000 euron ja 10 vuoden mittaisella lainalla, joka toteutetaan remonttilimiitillä/luotollisella tilillä, joka muutetaan korjausten valmistuttua lainaksi. - Valtuutettiin hallitus neuvottelemaan ja sopimaan luotollinen tili ja laina, hakemaan ja panttaamaan pankkilainan vakuudeksi riittävän määrän panttikirjoja sekä nostamaan pankkilainan. - Päätettiin, että osakkailla on korjausten valmistuttua mahdollisuus maksaa lainaosuutensa kertasuorituksena tai rahoitusvastikkeena. - Valtuutettiin hallitus määräämään osakkaiden lainaosuussuoritusten ja rahoitusvastikkeiden suuruudet ja maksujen ajankohdat. - Myönnettiin hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoitovastike tarvittaessa. - Päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään tilikaudella tehtyjen lainanlyhennysten ja osakassuoritusten määrällä. - Päätettiin yksimielisesti vahvistaa yhtiön järjestyssäännöt liitteen mukaisena. Kunkin osakkaan edellytetään toimittavan järjestyssäännöt myös huoneistonsa vuokralaisille / käyttäjille. Ylimääräinen yhtiökokous 2.3.2023: - Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet teettää linjasaneerauksen hankesuunnittelu parhaaksi katsomallaan tavalla. - Hankesuunnittelu rahoitetaan varsinaisen yhtiökokouksen 2022 kiinteistön rakenteiden ja järjestelmien kuntotutkimuksia niiden nykykunnon ja tarvittavien korjaustoimenpiteiden- ja menetelmien selvittämiseen hyväksymällä ja taloyhtiöllä käytettävissä olevalla rahoituksella; 200 000 euron ja 10 vuoden mittaisella lainarahoituksella, joka on toteutettu remonttilimiitillä/luotollisella tilillä ja joka muutetaan hankesuunnittelun valmistuttua lainaksi. -Valtuutettiin hallitus hankesuunnittelun valmistuttua määräämään osakkaiden lainaosuussuoritusten ja rahoitusvastikkeiden suuruudet ja maksujen ajankohdat. Taloyhtiön kiinnitykset: 962 600 €.
Tehdyt remontit
2022 Käyttövesiputkiston jäätymisenesto, tuuletusparvekkeiden korjaus.
2021 Lämmönvaihtimen uusiminen.
2018 Huoneistojen kosteusvauriokorjauksia.
2017 Jätekatoksen kunnostus, julkisivun maalaustöitä sisäpihan puolella.
2016 Paloläpivientien tarkastus ja tiivistykset kellaritiloissa.
2014 Liikehuoneiston IV-järjestelmän uusiminen.
2013 Pihaportin korjaus, tukimuurin (Kalevankatu 52 suuntaan) korjaus, lumiesteiden asennus ja kattokorjauksia, putkiston kuntotutkimus sekä sen määrittelemät pienehköt korjaustyöt, piharakennuksen oven uusiminen.
2012 Vesipumpun hälyttimen asennus.
2011 Korjaustarveselvityksen laadinta, vesipumpun uusinta.
2009 Ulko-ovien huolto ja maalaus.
2008 Porrashuoneiden maalaus, yhtiön omistaman asunnon (A3) korjaus.
2007 Lukostojärjestelmän saneeraus, C-portaan katon osittainen korjaus ja jalkarännien uusiminen.
2005 Patteri- ja linjansäätöventtiilien korjaus.
2003 Pihakannen kantavien betonirakenteiden korjaus.
1996 Ulkoseinien osittainen maalaus.
1993 Ikkunoiden korjaus, sähkönousut, ullakko- ja kattorakenteet, vesikatto.
1988 Kaukolämpölaitteiden uusiminen, porraskäytäväsaneeraus.
1986 Putkisaneeraus.
Tulevat remontit
2023 LVIS-saneerauksen hankesuunnittelu
2024-2025 LVIS-saneeraus
2024-2025 Ovisummereiden uusiminen
2026-2027 Hissien peruskorjaus
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 04.04.2033
Tontin koko
1 340 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Lönnrotinkatu 41

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Leena Ankkuriniemi, 040 724 6843, leena.ankkuriniemi@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Hietalahti, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Leena Ankkuriniemi

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT, YAT, Sisustussuunnittelija

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.