Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Omakotitalo | 3h + k + oh + rh + s + ph + wc / ph + wc + var + et 96,5 / 149m2

Maijamäentie 4B, Maijamäki, Naantali

Hinta

199 000 €

Koko

96,5 / 149 m²

Vuosi

1953

KOTI AURINKOISESTA NAANTALISTA Miltä tuntuisi asua auringonkeltaisessa paritalossa lähes Naantalin keskustassa, palvelujen lähettyvillä? Maijamäki on pääosin viehättävää ja vehreää pientaloaluetta. Tässä kiinteistössä on yksi rakennus, jossa on kaksi asuntoa ja yhteinen 1153 m2 tontti, jossa on voimassa hallinnanjakosopimus. Piha on tasamaata, kodikas perinteinen omakotitalon piha nurmialueineen ja kasveineen, hedelmäpuineen kaikkineen. Kumpikin hoitaa itse oman puolensa tontista, ajotie jakaa pihan ja on yhteinen. Rakennuksessa tilat on jaettu selkeästi kahteen eri osaan. Molemmat asunnot jakautuvat kolmeen eri kerrokseen, kellarin pohjapiirroksesta on nähtävissä tilojen jako asuntojen välillä. Sauna pesuhuoneineen kuuluu tälle myytävälle asunnolle B. Yhteisiä tiloja ei ole muita kuin kellarikerroksen tekninen tila. Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Keskikerroksessa on lisätty avaruutta ja avattu olohuone ja ruokailutila yhtenäisemmäksi kasvattamalla välissä olevaa oviaukkoa. Olohuone on alkujaan toiminut makuuhuoneena. Ruokailutilassa on toimiva pienikokoinen takka. Keittiöön on mahdollista sovitella myös arkiruokapöytää. Kalusteet kodinkoneineen on kaikki jääkaappi/pakastinta lukuun ottamatta sijoitettuina yhdelle seinälle. Yläkerrassa on pesuhuone/wc ja kolme osittain matalaa tilaa, jotka ovat palvelleet nykyasukkaiden makuuhuoneina ja arkiolohuoneena. Varasto ja harrastetilaa kellarissa on runsain määrin. Kellarista on myös käyntiovi ulos, mikä helpottaa huomattavasti tilan käyttöä, pyykkihuoltoa ja mahdollistaa vilvoittelun pihalla saunomisen yhteydessä. Autonsäilytys tapahtuu omalla puolella pihaa rakennuksen edustalla. Pihassa on pieni söpö leikkimökki tai myös varastokäyttöön soveltuva rakennus sekä suojainen oleskelutila, johon on tehty tiilistä grilli. Tervetuloa tutustumaan! __________________________________________________________________ Aija Varjonen Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, kaupanvahvistaja, KiAT, partner SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä Solid House Oy LKV 040 656 3113 aija.varjonen@solidhouse.fi _________________________________________________________________ Miten varmistat parhaan hinnan asunnostasi ja laadukkaan myynnin? Parhain välitystarjous suoraan minulta. Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348366
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + oh + rh + s + ph + wc / ph + wc + var + et 96,5 / 149m2
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
96,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
52,5 m²
Kokonaispinta-ala
149 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ilmoitetut pinta-alat ovat myyjän / DVV:n rakennustietojen mukaiset. Asuinpinta-ala 96,5m2 Muut tilat 52,5 m2 Kokonaispinta-ala 149 m2 Huoneistoala: - ullakkokerros 44 m2 (1600 mm korkeat tilat) - asuinkerros 52,5 m2 - kellarikerros n. 52,5 m2 Muut tilat: kellari + sauna+ varastotilat
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1953
Vapautuminen
n. 1kk kaupasta/sopimuksen mukaa

Hinta

Myyntihinta

199 000,00 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

215,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: LÄMMITYS: kaukolämpö, kustannus on ollut noin 120- 130 euroa/kk (keskimäärin vuodessa). SÄHKÖ: Sähkönkulutus on ollut noin 6 000 kWh/vuosi. Sähkön kulutus on aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä ja omista kulutustottumuksista. VESI: Vesi- + jätevesi laskutetaan oman kulutuksen ja Naantalin kaupungin hinnaston mukaisesti. Tähän voi vaikuttaa merkittävästi omilla kulutustottumuksilla. JÄTE: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta sopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä (1-4 kertaa/kk). Myyjän oheiset kulutustiedot eivät ole suoraan vertailukelpoiset ostajan oman kulutuksen/kustannusten kanssa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Tehdyt remontit
Asuntoon 2 saneerattu märkätilat ja sauna kellarikerrokseen noin 2017.
Rakennukseen:
• Vesikate uusittu 1997-98.
• Kaukolämpöverkostoon liitytty.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: siistikuntoinen muuttovalmis asunto. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Asuntokaupan kuntotarkastus / Suoraa Oy / Juho Jokinen
Kuntotarkastus
Tehty 02.10.2023
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, Puu, uuni/takka, vesikiertoinen patterilämmitys, vesikiertoinen lattialämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Varustus: jääkaappi/pakastin, astianpesukone, perinteinen lattialiesi, liesituuletin, kaapistoa, allas ja hana. Seinät maalattu, lattia valkoiseksi maalattu lautalattia
Kylpyhuoneen kuvaus
YLÄKERTA KPH/WC: varustus: suihku, suihkukaappi, wc-istuin, kaapistoa, allas ja hana, seinäpeili, valaisimet. Seinät kaakelia, lattia laattaa. ALAKERTA PH: varustus: suihku. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
WC-tilojen kuvaus
KESKIKERROS: varustus: wc-istuin, bide-suihku, allas ja hana, peilikaappi. Seinät tapettia, altaan päällä kaakelia, lattia lehtikuusi/maalattu
Saunan kuvaus
Varustus: sähkökiuas, lauteet. Seinät puupaneelia, lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
OLOHUONE/RUOKAILUTILA: seinät maalattu/tapettia, lattia valkoiseksi maalattu lautalattia
Makuuhuoneiden kuvaus
YLÄKERTA: 3 makuuhuoneena toimivaa tilaa: seinät maalattu/tapettia, lattia laminaattia
Säilytystilojen kuvaus
Runsaasti omaa varastotilaa kellarikerroksessa. Lisätietoja säilytystiloista: Runsaasti omaa varastotilaa kellarikerroksessa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Betonitiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
529-5-7-2
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 153 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Perinteinen puutarhatontti, tontti jaettu hallinnanjakosopimuksella kahteen eri tontinosaan A ja B
Rasitteet
Kiinnitykset: 102502, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: HALLINNANJAKO: Kiinteistön hallinnan jakaminen 12.8.2005 / parhaimmalla etusijalla muihin kirjauksiin nähden. Asiakirjat: Hallinnanjakosopimus, 5.7.2005. Toistaiseksi voimassa oleva.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Ohessa maankäytöstä saatu tulkintaohje kyseisen alueen asemakaavan rakennusoikeuden tulkintaan: Tämän kyseisen kaavan kohdalla (Ak-11) on toimittu siten, että rakennusalan koko on mitattu alkuperäisestä kaavasta (10 m x 15 m). Koska kyseessä on kaksikerroksinen rakennus, saatu tulos on kerrottu kahdella à 300 k-m2. Talousrakennuksen rakennusoikeus on määritelty samalla menetelmällä, eli suoraan kartalta (kerrosluku I). Tähän menetelmään on aikoinaan päädytty, koska kaava on todella vanha, eikä rakennusoikeuden määrittämiseksi ole löytynyt muuta menetelmää / aineistoa. Eli tämän mukaan rakennusoikeutta olisi asuinrakennukselle 300 k-m2 ja talousrakennuksen alalle mahtuu 30 m2 suuruinen talousrakennus.
Kaavoitustiedot
NAANTALI PL 43, 21101 Naantali Käsityöläiskatu 2 +358 2 4345 111 kirjaamo@naantali.fi etunimi.sukunimi@naantali.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: K-Market Naantali n. 450 m.
S-Market Tuulensuunkatu n. 700 m.
K-Supermarket Ellen n. 800 m.
Naantalin terveysasema n. 500 m.
Naantalin kaupunginkirjasto n. 600 m.
Koulut: Kuparivuoren koulu n. 900 m. Maijamäen koulu, Maijamäen koulutalo, n. 600 m. Maijamäen koulu, Kalevanniemen koulutalo, n. 800 m. Karvetin koulu n. 2,4 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Lähimmät linja-autopysäkit Aurinkotiellä, n. 250 m. Linjat 6, 7, N1, N2, N4, N5, N6, N7, 201 sekä 203.
Tiedustelut
Aija Varjonen, 040 656 3113, aija.varjonen@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Maijamäki, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Aija Varjonen

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja, partner, SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.