RE/MAX City | City Kiinteistönvälitys Oy

Kerrostalo | 3h, avok, kph, s, lasitettu parveke

Taidemaalarinkatu 10 A, Kuninkaantammi, Helsinki

Hinta

255 000 €

Koko

65 m²

Vuosi

2018

Ihastuttava kolmio v.2018 valmistuneessa talossa keskuspuiston läheisyydessä. Tämän toisen kerroksen kodin sydän on suuri olohuone ja vaalea avokeittiö, jotka muodostavat yhdessä viihtyisän kokonaisuuden. Olohuoneesta voit sisustaa itsellesi mieleisen oleskelutilan ja tilaa on myös suuremmallekin ruokailuryhmälle. Olohuoneesta on käynti omalle lasitetulle parvekkeelle. Huoneiston suurista lounaaseen / länteen suuntautuvista ikkunoista tulvii runsaasti valoa. Makuuhuoneet sijaitsevat eripuolilla ja toinen huoneista toimii hyvin työ-, vieras- tai lastenhuoneena. Molemmissa makuuhuoneissa on säilytystilaa kaapistoissa ja lisäksi eteisessä on liukuovikaapisto. Tilavassa kylpyhuoneessa on paikka pesutornille ja arkeen mukavuutta tuo oma sauna. Halutessasi voit myös saunoa yhtiön tyylikkäässä suuremmassa saunassa. Huoneiston yhteydessä on mahdollista ostaa erillisillä osakkeilla samasta taloyhtiöstä autohallipaikka (AH16) velattomaan hintaan 17.000 euroa. Paikalla on valmius latausaseman (ICU Eve Mini, latausteho 3,7kW-22-kW) asennukselle. Paikka sijaitsee hallin päädyssä, johon pääset kotoa puikahtamaan kätevästi myös yhtiön pihan puolella sijaitsevan sisäänkäynnin kautta. Taloyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratonilla ja huoneiston osuus tontista on mahdollista lunastaa omaksi (lunastushinta noin 46 720,70 euroa tilanteessa 11/2024). Mikäli osuuden lunastaa omaksi, ei lunastuksen jälkeen vuokravastike (188,50 euroa/kk) enää kosketa huoneistoa. Huoneiston osalta on maksettu jo pois rakennusaikainen laina. As. Oy Helsingin Venny käsittää kolme rakennusta ja yhteensä 59 asuinhuoneistoa. Yhtiö on valmistunut v.2018 ja rakennuttajana toimi Skanska Talonrakennus Oy. Yhtiössä on osakkaiden käytössä saunan lisäksi myös kerhohuone, pesutupa, kuivaushuone sekä lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto. Yhtiöllä on viihtyisä piha ja vierestä löytyy myös leikkipaikka Vennynpuisto. Alueella upeat liikuntamahdollisuudet tarjoaa Pitkäkosken maja sekä Keskuspuiston ja Vantaanjoen hienot virkistysreitit, jotka löytyvät vierestä. Ulkoilu- ja virkistysalueet paranevat entisestään, kun Läheiselle Palettilammelle rakennetaan myös uimaranta. Lampea ympäröi Ellen Thesleffin puisto, johon rakennetaan muun muassa piknikalueita ja kaupunkiviljelypalstoja. Kaivokselan ja Myyrmannin palveluihin on muutama kilometri matkaa ja lisäksi Kauppakeskus Kaaren kattavat palvelut n.10min ajomatkan päässä. Kuninkaantammen palvelut keskittyvät kaupunginosan sydämeen Kuninkaantammenaukiolle, jonne valmistui viime vuonna koulu ja päiväkoti ja lisäksi rakennetaan mm. kivijalkaliiketiloja ja lähikauppa. Hyvät yhteydet busseilla, pyörällä sekä autolla. Bussilla 560 pääsee kätevästi myös kehäradalle. Autolla hurautat nopeasti Hämeenlinnanväylälle. Olisiko tässä sinulle tai perheellesi uusi koti upeiden ulkoilumaastojen ja hyvien yhteyksien lähettyvillä? Yhteydenotot: janette.rautakoski@remax.fi / 040 671 7783.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80348392
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph, s, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
65 m²
Kokonaispinta-ala
65 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2018
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

255 000,00 €

Velaton hinta

255 000,00 €

Neliöhinta

3 923,08 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

188,50 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

318,50 € / kk

Tontin vuokravastike

188,50 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

507,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesimaksuennakko 18,00 euroa / hlö / kk, tasaus kulutuksen mukaan (vesitasauslaskutus kerran vuodessa). Tontin lunastushinta tämän huoneiston osalta tilanteessa 11/2024 on noin 46 720,70 euroa + varainsiirtovero 3%, kaupanvahvistajan palkkio, lainhuudon kulut + isännöitsijän kulut, yhteensä n. 1000,- euroa, joka jyvitetään kaikkien lunastajien kesken. Tontin lunastushintaan vaikuttaa elinkustannusindneksi. Tontin lunastaessa omaksi, ei huoneistoa kosketa enää lunastuksen jälkeen tontin vuokravastike (188,50 euroa / kk). Tontin vuokravastike on 1.5.2024 alkaen 217,75 euroa tämän huoneiston osalta (eli 3,35 euroa per m2). Mikäli tonttiosuuden haluaa lunastaa omaksi, tulee yhtiöjärjestyksen 6 § mukaisesti osakkeenomistajan vastata kirjallisesti lunastuksesta tehtyyn tiedusteluun yhtiökokoukseen mennessä tai suullisesti yhtiökokouksessa ja samalla kirjallisesti sitouduttava maksamaan huoneistokohtaisen osuutensa lunastuksesta aiheutuvista kustannuksista yhtiökokouksen päättämässä ajassa. Huom! Varsinainen yhtiökokous pidettiin 26.3.2024, eli seuraavan kerran mahdollisuus lunastukseen keväällä 2025, ellei yhtiössä esimerkiksi päätetä järjestää ylimääräistä yhtiökokousta, jonka yhteydessä olisi mahdollisuus ilmoittaa halukkuutensa lunastaa tonttiosuus, toistaiseksi tämänlaista ei ole tiedossa/tuloillaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, eteisen kaappi, makuuhuoneiden kaapistot.
Kohteen lisätiedot
Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiöjärjestys 9 § Kunnossapitovastuu: Vastuu osakkeenomistajien, joko rakennusaikana tai sen jälkeen, huoneistoon tai sen ulkopuolelle tilaamien/rakentamien muutostöiden kunnossapidosta on osakkeenomistajalla. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi kaikista mainituista muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle aiheutuneista kustannuksista sekä näiden yhtiön rakennukselle tai huoneistolle mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Vastuu huoneistokohtaisten ilmanvaihtokoneiden sekä sähköjärjestelmään liitetyn palovaroittimen huollosta ja kunnossapidosta kuuluu yhtiölle.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Varusteet: Jääkaappipakastin, liesitaso (induktio), kalusteuuni, astianpesukone, liesituuletin. Välitila: kaakeli. Lattia: laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: Peili- ja allaskaappi, käsisuihku, suihku, wc-istuin, lattialämmitys, pyykinpesukoneliitäntä, suihkuseinä. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.
Saunan kuvaus
Lattia: laatta. Seinät ja katto: paneloitu. Kiuas: sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Lattia: laminaatti. Seinät: maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia: laminaatti. Seinät: maalattu. Molemmissa makuuhuoneissa kaapistot.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneiston molemmissa makuuhuoneissa ja eteisessä kaapisto, lisäksi huoneiston käyttöön kuuluu irtaimistovarastokomero.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Betonitiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
SKH-Isännöinti Oy, Markku Kulomäki, markku.kulomaki@skh.fi, 09 530 8860
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Pesutupa, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto, väestönsuoja, kerhohuone, sauna, lastenvaunuvarasto. Tietoliikenneyhteydet: Valokuitu. Huoneistoissa on vakiona internetliittymä (kiinteistöliittymä), isännöinnistä saadun tiedon mukaisesti nopeus on 25M (tämän käyttö sisältyy hoitovastikkeeseen). Antennijärjestelmä ja -tyyppi: Kaapeli-tv, kaapeliyhtiö Elisa Oyj. Vakuutukset: Täysarvovakuutus (If Vahinkovakuutusyhtiö). Muut vakuutustiedot: Laajaturva. Taloyhtiön lisätiedot: Varsinainen yhtiökokous 1/2024 (26.3.2024): -Valtuutettiin hallitus kantamaan seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tai jättää tarvittaessa enintään kaksi hoitovastiketta kantamatta. Lisäksi myönnettiin hallitukselle valtuudet seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella kantamaan tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä pääomavastiketta (per laina) tai jättää tarvittaessa enintään kaksi pääomavastiketta (per laina) kantamatta. Isännöitsijäntodistuksen tiedon mukaisesti taloyhtiössä saa ennakkopäätöksen mukaisesti asentaa ilmalämpöpumpun. Asennuksesta tulee tehdä muutostyöilmoitus isännöintitoimistolle. Tarkemmat tiedot hyväksyttävästä asennustavasta saa isännöintitoimistolta. Taloyhtiön rakennukset on rakentanut Skanska Talonrakennus Oy ja heinäkuulle 2028 on rakennuttajan ottama suorituskyvyttömyysvakuutus voimassa, lue lisää: https://www.kkv.fi/kuluttaja-asiat/asuminen/uudisasunnot/suorituskyvyttomyysvakuus/. Taloyhtiön kiinnitykset: 13 141 847 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autohallipaikat 36kpl yhtiössä erillisinä osakkeina. Yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajille toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön osakkeet nrot 134548-141651 (autotallit, autohallipaikat tai varastot), kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle. Lunastusoikeus koskee kaikkia omistusoikeuden siirtoja. Lunastusoikeutta ei kuitenkaan ole, jos: a) osakkeen saaja on yhtiön nykyinen osakkeenomistaja, b) osakkeen saaja on edellisen omistajan perintökaaren (40/1965) 2 luvussa tarkoitettu sukulainen tai aviopuoliso, c) osake on saatu testamentin tai avio-oikeuden tai avioehdon perusteella tai osake annetaan lahjaksi, d) osakkeen saaja on taho, joka samassa yhteydessä ostaa yhtiön asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet tai osuuden niistä, e) saanto perustuu sulautumiseen tai jakautumiseen.

Tehdyt remontit
Kiinteistön korjausohjelman 4.4.2024 mukaisesti:
2023: C-rapun päätyseinän rappauskorjaus
2022: Sähkö- ja hybridiautojen latausvalmius.
2021: Saunatilojen kohentaminen, termostaattihanojen lämpötilaongelmat: veden lämpötilavaihteluiden selvitys.

Takuu- ja vuositarkastukset:
6.7.2024 Sähkö- hybridiautojen latausvalmius.
1.1.2028 10v vastuuaika päättyy.
Tulevat remontit
Kiinteistön korjausohjelman 4.4.2024 mukaisesti:
2024: Katto (kuntokatselmus, kevyt, kustannusarvio 1000 euroa), pumppaamot (tarkastus ja huolto, kustannusarvio 1500 euroa).
2025: Energiatodistus (kustannusarvio 1000 euroa), ilmanvaihto (nuohous ja säätö, kustannusarvio 8000 euroa), viemärit (sadevesi- ja salaojajärjestelmän huuhtelu ja kuvaus, kustannusarvio 8000 euroa).
2028: Elementtisaumat (tarkastus, kustannusarvio 800 euroa).
2038: Lämmönjakolaitteisto (tarkastus ja huolto, kustannusarvio 1000 euroa).
2043: Märkätilat (kuntotarkastus, kustannusarvio 6000 euroa).
2048: Putkiston kuntotutkimus (kustannusarvio 6000 euroa).
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Lisätiedot: Energialuokka C2013, E-luku 115, todistus voimassa 26.5.2016-26.5.2026.
Tontin koko
2 755 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Tontin vuokraaja: Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissij. Tontin vuokran tarkistusperuste: elinkustannusindeksi. Tontin vuokra oli v.2023 yhteenstä 22 900, 79 euroa. Vuodelle 2024 talousarviossa merkitty tontin vuokran budjettiin 24 000 euroa. Toimintakertomuksen 1.1.-31.12.2023 mukaisesti tontista on tilinpäätöksen 2023 hetkellä lunastettu 2565/3222 murto-osa. Tonttivastikkeen maksajia on siis jäljellä 657,0m2 yhtiön 3222m2:stä. Yhtiöjärjestys 6 §: Kun 30 vuotta on kulunut yhtiön rakennuksen käyttöönotosta, on tonttia koskevan maanvuokrasopimuksen mukaan vuokranantajalla oikeus, mutta ei velvollisuutta vaatia yhtiötä lunastamaan kaikki vielä lunastamattomat tontin määräosat. Yhtiökokous voi päättää vuokratontin lunastamisesta kokonaisuudessaan yhtiön omistukseen ja lainan ottamisesta lunastamista varten. Yhtiökokouksen päättäessä lunastaa tontti kokonaisuudessaan tai sen ostamatta oleva määräosa itselleen ottamalla tätä varten lainaa, rahoittamalla kauppa muutoin, tai suorittamalla kauppahinta yhtiön omistamista varoista, on kaupan rahoittamiseksi otetusta lainasta, muusta rahoituksesta tai yhtiön omista varoista rahoitettavasta kaupasta yhtiölle aiheutuvat kustannukset katettava vastikkeella. Vastiketta kerätään niiltä osakkeenomistajilta, jotka eivät ole suorittaneet huoneistokohtaista lunastusosuuttaan. Vastike jaetaan maksuvelvollisten osakkeenomistajien maksettavaksi käyttäen perusteena huoneistokohtaisia pinta-aloja.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki. Tutustu Kuninkaantammen alueeseen mm. osoitteessa: https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/uutta-helsinkia-rakentamassa/kuninkaantammi Lisätietoa: Hämeenlinnanväylälle suunnitellaan uusi Kuninkaantammen eritasoliittymä ja siihen liittyvät kadut ja liikennejärjestelyt. Lisäksi kaupunki selvittää muuta maankäyttöä liittymän ympäristössä ja kaavoittaa nämä alueet erillisenä kaavahankkeena myöhemmin. Kun asemakaavoitus alkaa, hankkeen tiedot näkyvät karttapalvelussa (www.kartta.hel.fi). Lisätietoja antaa arkkitehti Ulla Jaakonaho, puhelin 310 37113.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
22 900,79 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissij.
Tontin vuokra-aika päättyy
23.10.2056

As. Oy Helsingin Venny

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kaivokselan päivittäiset palvelut noin 2km matkan päässä, Myyrmanni noin 3,4km päässä ja kauppakeskus Kaari noin 5,5km päässä.
Koulut: Kuninkaantammen koululle kävellen noin 400 metriä.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Bussit 560 (Rastila (M)-Vuosaari (M)-Kontula (M)-Malmi-Myyrmäki), 52 (Taidemaalarinkatu-Otaniemi) ja yöbussi 431N (Elielinaukio-Kuninkaantammi-Vantaanlaakso-Kivistö-Lentoasema). Bussilla kauppakeskus Kaareen noin 20-25min matka ja Kaivokselaan noin 12 min sekä Myyrmanniin noin 14min. Autolla pääset nopeasti hurauttamaan Hämeenlinnanväylälle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston yhteydessä mahdollisuus ostaa autohallipaikka erillisillä osakkeilla samasta taloyhtiöstä velattomaan hintaan 17.000 euroa (137808-137977, AH 16). Autohallipaikan vastike: 30 euroa / kk, autohallipaikalla on valmius latausaseman (ICU Eve Mini, latausteho 3,7kW-22kW) asennukselle. Autohallipaikkaan ei kohdistu lainaosuutta.
Tiedustelut
Janette Rautakoski, 040 671 7783, janette.rautakoski@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kuninkaantammi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Janette Rautakoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

RE/MAX City | City Kiinteistönvälitys Oy

RE/MAX City | City Kiinteistönvälitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.