Huoneistoketju Naantali

Kerrostalo | Ylin kerros 3h + k + kph + lasitettu parveke

Käpytie 2 B, Mäntymäki, Turku

Hinta

215 000 €

Koko

76 m²

Vuosi

1958

Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin, joka tarjoaa parasta ja parhautta 50-luvun peruskorjatussa tiilitalossa. Tämä ylimmän kerroksen huoneisto lumoaa upealla ilmapiirillään ja huikaisevalla näköalallaan. Astuessasi sisään huomaat heti ikkunoiden avautuvan kolmeen suuntaan, mikä tulvii tilan luonnonvalolla ja avaa upeat näkymät ympäröivään kaupunkimaisemaan. Lasitetulta parvekkeelta aukeaa etelän ja lounaan suuntaan henkeäsalpaavat maisemat, jotka tarjoavat suoran näköalan ainakin kolmelle kirkolle ja jopa Hirvensalon laskettelurinteeseen. Vaikka huoneisto kaipaa tulevaisuudessa hieman huolenpitoa kylpyhuoneen ja keittiön osalta, sen ainutlaatuista pohjaratkaisua tai sijaintia on vaikea ylittää. Täällä kohtaat tilavan ja toimivan kodin, joka kutsuu sinut toteuttamaan omia sisustusunelmiasi. Yhtiön tehdyt korjaukset, kuten linjasaneeraus, hissin uusiminen, julkisivujen korjaus ja katon uusinta, tuovat lisäarvoa asumiseen ja antavat mielenrauhaa tulevaisuuden suhteen. Remonttilista on kattava, ja viiden vuoden suunnitelma sisältää ainoastaan ikkunoiden uusimisen ja pieniä huoltoja, mikä kertoo yhtiön hyvästä kunnosta ja taloudellisesta vakauden. Älä jätä tilaisuutta väliin omistaa tämä ainutlaatuinen koti, jossa yhdistyvät historia, moderni mukavuus ja upeat maisemat. Ota yhteyttä ja varaa esittelyaikasi jo tänään! Myynti ja esittely: Daniel Oivo Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV puh. 044 239 2919 daniel.oivo@huoneistoketju.fi Betjäning även på svenska! Haluatko ilmaisen arvion asunnostasi ja edullisen välityspalkkiotarjouksen? Soita: 044 239 2919, whatsapp käy myös.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80348417
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Ylin kerros 3h + k + kph + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76 m²
Kokonaispinta-ala
76 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
7/7 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1958
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

199 101,36 €

Velkaosuus

15 898,64 €

Velaton hinta

215 000,00 €

215 000,00 €

Neliöhinta

2 828,95 €/m²

Vastike

Hoitovastike

296,40 € / kk

Pääomavastike

257,64 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

554,04 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Turun Seudun Kiinteistöpiste, 0400269578
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, vinttikomero, pesutupa, väestönsuoja, kaapeli-tv ja pyörävarasto
Tehdyt remontit
Hissiautomatiikka ja korien pinnat 1990. Lukot uusittu ja sarjoitettu Exec-avaimelle 1995. Patteriverkoston perussäätö ja sääetuikkunat 1996. Porraskäytävien malaus ja saunaosastojen peruskorjaus 1998-1999. Parvekelinjojen peruskorjaus 2001. Parvekelasitukset 2002. Kaukolämpöön liittyminen 2004. Peltikattojen uusinta 2003-2008. Julkisivujen maalaus 2009-2010. B,C ja E-talojen piha-alueiden asfaltoinnin uusinta ja tonttivesijohdon uusinta E-taloon 2012. Ilmanvaihtokanavien nuohous, pihavalaistuksen uusinta, kuntoarvio 2012. E-talon pesulan isompi pesukone uusittu 2013. Ulkopuolisten putkikanaalien ja viemäreiden uusinta 2014. Vesijohtojen linjasaneeraus kalusteineen, Huoneisto- ja sähköpääkeskusten sekä nousujohtojen uusinta, Telekaapelointien uusinta huoneistokeskuksille 2014-2016. Kellarikerroksen pintaremontti ja häkkivarastojen uusinta (Troax) 2016. Lukitusjärjestelmän uusiminen (iLOQ) ja pyöräsuojien kunnostus 2017. Taloyhtiön saunan saneeraus 2018. Kattojen pesu ja paikkamaalaus, B-talon tukimuurin korjaus 2019. Julkisivujen kartoitus ja tarvittavat betonikorjaukset, liikehuoneiston saneeraus 2019. E-talon pihan asfaltointi ja B/C-talon tonttiliittymän asfaltointi sekä pesutuvan saneeraus 2020. Ikkunoiden ja ovien kuntotutkimus, salaojien kuvaus ja huuhtelu sekä LTO:n korjaukset 2020. Parvekelasitusten huolto 2021. Vinttitilojen valaistuksen uusiminen LED-valaistukseksi 2022. Hissien uusiminen 2022-2023.
Tulevat remontit
Asunto-osakeyhtiön kunnossapitotarveselvitys, josta ilmenee viiden vuoden kunnossapitotarve:
A-talon tukimuurin uusinta, Lämmönvaihtimien uusiminen, Ikkunoiden uusiminen, Parvekeovien uusiminen, IV-kanavien puhdistus ja säätö. Korvausilmamäärien mitoitus ikkunaremontin yhteydessä.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
12 352,5 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Oma suuri yli hehtaarin tontti.

Asunto-osakeyhtiö Harakkakallio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Daniel Oivo, 0442392919, daniel.oivo@huoneistoketju.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Mäntymäki, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Daniel Oivo

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Huoneistoketju Naantali

Huoneistoketju Naantali

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.