Kerrostalo | 2 h, avokeittiö, kph / wc, vaatehuone ja parveke

Tenholantie 4 A, Ruskeasuo, Helsinki

Hinta

318 000 €

Koko

55,5 m²

Vuosi

1970

Tarjolla kaunis ylimmän kerroksen kulmahuoneisto hissitaloyhtiössä Ruskeasuolla. Olohuoneen, avokeittiön, makuuhuoneen, kylpyhuone/wc:n, vaatehuoneen ja parvekkeen käsittävä huoneisto on kerrassaan viehättävä. Tässä päätyhuoneistossa on loistava pohja. Itään suuntaavalla parvekkeella voit nauttia aamuauringosta. Asunnon keskiön luo avokeittiön ja olohuoneen muodostama tyylikäs ja tilava kokonaisuus. Olohuoneen kahteen suuntaan aukeavat ikkunat antavat valoa. Vehreät pihamaisemat kruunaavat tunnelman – kesällä ja syksyllä puut tarjoavat upeaa lehti-, kukinta- ja väriloistoa. Avokeittiön mustat kaapistot ovat ajattomat ja keittiön kodinkoneet (induktioliesi, mikroaaltouuni, uuni, viinikaappi, jääkaappi ja pakastin) laadukkaat. Keittiösaareke on käytännöllinen. Olohuoneessa heti keittiön läheisyydessä on tilaa isommallekin ruokapöydälle. Makuuhuone on tilava. Säilytystilaa on runsaasti asunnon kaapistoissa, vaatehuoneessa ja yhtiön tarjoamassa kellarivarastossa. Asunto sijaitsee vuonna 1970 valmistuneessa kerrostalossa. Yhtiötä on säännönmukaisesti hoidettu ja esim. linjasaneeraus on toteutettu vuosina 2018-2019. Asumisviihtyvyyttä lisäävät mm. taloyhtiösauna, pesutupa, yhtiön hallinnassa olevat autopaikat (yhteensä 6 pihapaikkaa ja 2 autotallipaikkaa) sekä viihtyisä taloyhtiön piha. Osakkaat ovat saaneet omalla kustannuksellaan asentaa autopaikkoihin myös sähköauton latausyksikön. Alue on kaupunkiasumista arvostavan unelma. Täällä asut palvelujen äärellä, mutta kuitenkin aivan omassa rauhassa – lähellä ovat mm. Keskuspuiston ulkoilumaastot, Ruskeasuon ratsastus- ja liikuntahalli, Pikku Huopalahden satama, Talin urheiluhalli- ja puisto, meren rannat sekä ravintolat, ruokakaupat ja muut palvelut. Halutessasi pääset hetkessä keskustan palvelujen ääreen, raitiovaunulinja 10 ja bussit lukuisine linja-autoyhteyksineen kulkevat aivan vierestä. Liikenneyhteydet ovat loistavat: tavoitat sujuvasti mm. Hämeenlinnan väylän, Turun moottoritien ja Kehä I. Ruskeasuolta on myös hyvät pyöräilyreitit moneen suuntaan. Esittelyvaraukset Maija Lukkari-Nyman/Maijan Maailma LKV, P. 0401464688

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348449
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h, avokeittiö, kph / wc, vaatehuone ja parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
55,5 m²
Kokonaispinta-ala
55,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Pinta-ala on osakkaan ilmoittama, yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen, ei tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämänikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1970
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

318 000,00 €

Velaton hinta

318 000,00 €

Neliöhinta

5 729,73 €/m²

Vastike

Hoitovastike

421,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

421,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 16,40 Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: -Laajakaistavastike, 5,90 euroa/kk -Vesimaksut, 16,40 euroa/kk/hlö, lopullinen maksu kulutuksen mukaan -Pesutupamaksu 5,0 euroa/kerta -Saunamaksu, 5,0 euroa/kerta -Autopaikkavuokra/osakas, 20 euroa/kk -Autopaikkavuokra/ulkopuolinen, 30 euroa/kk -Autotallivuokra/osakas, 200 euroa/kk -Autotallivuokrat/ulkopuolinen, 250 euroa/kk -Auton latauspaikan ennakkomaksu, 20 euroa/kk -Auton latauspaikan perusmaksu, 10 euroa/kk -Auton lataussähkö, kulutuksen mukaisesti

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: Maalattu parkettilattia ja maalatut/tapetoidut/paneloidut seinät. Peililiukuovikaapisto. Vaatehuone: Maalattu parkettilattia ja maalatut seinät. Hyllytilaa ja tilaa ripustettaville vaatteille.
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Yhteisantenni). Laajakaistaliittymä: Tietoliikennejärjestelmä: DNA Laajakaista. Laajakaistajärjestelmä tyyppi: Valokuitu.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja betoni
Keittiön kuvaus
Avokeittiö: Maalattu parkettilattia ja maalatut/sisustuslevyseinät. Mustat keittiön kaapistot. Tasot puuta/laminaattia. Jääkaappi ja pakastin. Boschin uuni, mikroaaltouuni, induktioliesi sisäänrakennetulla liesituulettimella ja astianpesukone. Temptech-viinikaappi. Keittiösaareke.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone/wc: Laatoitetut seinä ja lattia. Suihku, suihkulasiseinä, hana, allas, allaslaatikosto, peilikaappi valotoiminnolla, wc-istuin. Lattialämmitys, lämpöpatteri ja pesukoneliitäntä.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone: Maalattu parkettilattia ja maalatut seinät. Käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone: Maalattu parkettilattia ja maalatut seinät. Vaatekaapisto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Lasik.muov

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Jutta Välimaa, jutta.valimaa@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Sauna, tekninen tila, väestönsuoja, pesutupa ja ulkoiluvälinevarasto. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiön lisätietoja: -Varsinainen yhtiökokous 2023 päätti käynnistää energiaremonttien toteutussuunnittelun (katto, maalämpö ja lämmön talteenotto, ikkunat ja ovet). Toteutussuunnittelijaksi valittiin Sweco Finland Oy. Hallitus valtuutettiin ottamaan valitsemastaan rahoituslaitoksesta enintään 65 000 euron limiittilaina enintään 10 vuoden takaisinmaksuajalla toteutussuunnittelun rahoittamiseksi. (Näitä kustannuksia ei ole jaettu huoneistokohtaisiin osuuksiin. Uusi omistaja vastaa lainaosuudesta täysimääräisesti) Päätettiin rahastoida osakkaiden maksamat hanke- ja lainaosuussuoritukset ja ylimääräiset lainaosuussuoritukset ja tulouttaa pääoma-/rahoitusvastikkeet. -Ylimääräinen yhtiökokous 1.4.2020 vahvisti talousarvion vuodelle 2020 ja päätti 40.000,00 euron hoitolainan nostamisesta. Hyväksyttiin yhtiöjärjestyksen päivitys/muutos vastaamaan Asunto-osakeyhtiölakia. Hyväksyttiin käyttöön autopaikkojen jako- ja käyttösäännöt, sähkö- ja hybridiautojen lataussopimus ja ilmalämpöpumpun asennusehdot. -Varsinainen yhtiökokous pidettiin 29.9.2020. Yhtiökokous määräsi hallituksen ja tilintarkastajan palkkiot, päätettiin aloittaa vedenkulutuksen tasauslaskutus ja valittiin hallitus sekä tilintarkastaja. Tilinpäätöstä ja vastuuvapauksia ei käsitelty ja päätetiin kutsua ylimääräinen yhtiökokous koolle, kun tilinpäätös on korjattu. -Ylimääräinen yhtiökokous 16.11.2020 vahvisti tilinpäätöksen tilikaudelle 2019 ja myönsi tili- ja vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja isännöitsijälle -Saudit Oy- tilikaudelta 2019. Vesimittarit: Yhtiön kaikissa asuinhuoneistoissa on huoneistokohtaista kulutusta mittaavat vesimittarit. Mittarit luetaan vuosittain tilikauden lopussa, jolloin ennakkomaksut tasataan todellisen kulutuksen mukaisesti ja osakkaille lähetetään toteutuneesta kulutukset riippuen, joko hyvityslasku tai lasku. Asuntokaupan yhteydessä huoneiston mittarilukemat on ilmoitettava isännöitsijätoimistoon tasauslaskutusta varten. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 625 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiössä on 6 pihapaikkaa ja autotallipaikkoja 2 kpl. Autopaikkajono ja autopaikkasäännöt. Jonossa 1 (2.3.2024). Katupysäköinti. Asukaspysäköintitunnus L.

Tehdyt remontit
Kiinteistön korjaushistoria:
-2006 Kaukolämpölaitteet uusittu
-2007 Rakennuksen kuntoarvio. Suomen Talokeskus Oy.
-2007 PTS. Suomen Talokeskus Oy
-2009 Rakennettu jälkiasennushissi ja tehty rappuun tila hissikuilulle
-2010 Asennettu ovikoodilukko
-2010 Kuvattu ja huuhdeltu kaikki maanalaiset putket, uusittu pohjavesipumppu
-2011 Suoritettu Salaojien ja pihan kuivatuksen suunnittelu
-2011 Rakennuksen ulko-ovien huoltomaalaus
-2012 Autolämmitystolppien uusiminen
-2012 Pihavalaistuksen parantaminen
-2012 Pihan asfaltointi
-2012 Jätevesi- ja tonttivesiliittymien uusiminen katuliittymiin asti
-2012 Kellarin pohjaviemärit ja pohjajohdot uusittu pääosin vanhoille paikoille
-2012 Salaoja- ja sadevesijärjestelmän uusiminen sekä perusmuurin vedeneristykset sekä VSS-pakokäytävän uusinta
-2014 Ilmahormien nuohous
-2014 Paloportaiden suojapellit asennettu
-2014 Julkisivujen ilmanvaihtoaukkojen säleiköt asennettu
-2014 Kylmiön lauhdinmoottori vaihdettu
-2014 Hissin koneen sylinterin tiiviste uusittu
-2014 Hankittu mankeli
-2015 Salaoja- ja sadevesijärjestelmän takuukorjaustyöt
-2015 Märkätilojen kuntotarkastus
-2015 Käyttövesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkimus
Suomen Vuototekniikka Oy
-2015 Parvekkeiden ja ikkunoiden ja parvekeovien sekä ikkunapeltienmaalauskunnostus
-2015 Laadittu energiatodistus, voimassa 20.11.2025
-2015 LVV-kuntotutkimus. Suomen Vuototekniikka Oy.
-2015 Märkätilojen kuntotarkastus, Suomen Vuototekniikka Oy
-2017 Hissin näppäinpaneeli vaihdettu uuteen 2.11.2017
Porrasvaloautomaatti vaihdettu uuteen 30.11.2017
-2017 Aloitettu linjasaneerauksen hankesuunnittelu
Insinööritoimisto Teknoplan Oy
-2018 Asbesti- ja haitta-ainekartoitus, Kiwa Inspecta Oy
-2018 KVV-laitteiden ja märkätilojen peruskorjauksen suunnittelu ja sähkö- ja telejärjestelmien uusimisen suunnittelu
-2018 Kylmäkomeroiden käytöstä poisto.
-2018 Lämmönvaihtimen uusiminen. Suunnittelu ja valvonta: Asiacon Oy ja MM-Talotekniikka Oy
-2018 Asuinkerrostalon kvv-laitteiden ja märkätilojen peruskorjaus.
-2018 Vesi- ja viemärijärjestelmät, märkätilat ja wc:t uusitaan pääosin entisille paikoilleen sekä huoneistojen vedeneristykset ja pinnat peruskorjataan.
-2018 Kaikkiin kylpyhuoneisiin asennetaan sähkötoiminen mukavuuslattialämmitys ja kuivauspatteri.
-2018 Kylmälle ja lämpimälle vedelle asennetaan huoneistokohtainen etäluettava vedenmittausjärjestelmä.
-2018 Uudet viemärit ja nousuvesijohdot
asennetaan vanhoille paikoilleen hormeihin.
-2018 Hormit on varustettu kerroskohtaisin tarkastusluukuin ja vuodonilmaisimin.
-2018 Olemassa oleva koneellinen poistoilmanvaihto säilytetään pääosin ennallaan. Kanavat puhdistetaan, päätelaitteet uusitaan ja ilmavirrat säädetään.
-2018 Porrashuoneeseen rakennetaan uusi E130 rakenteinen kotelointi sähköjohtoja varten.
-2018 Valokuituyhteydet taloyhtiöön sekä sähkö- ja telejärjestelmienuusiminen.
-2018 Huoneistoihin asennetaan uusi antenni- ja yleiskaapelointijärjestelmä.
-2018 Uudet verkkovirtaan kytketyt palovaroittimet asennetaan huoneistoihin.
-2018 Huoneistoihin asennetaan uusi ryhmäkeskus (sähkö- ja telekaappi).
-2018 Parvekkeille asennetaan uudet parvekepistorasiat.
-2018 Väestösuojatilasta säilytyskomerot poistettu ja rakennettu uudelleensisääntulokerrokseen.
-2018 Talokaapelin jatkaminen uuteen jakamotelineeseen sekä uudenkaapeloinninkäyttöönotto
-2018 Kvv-laitteiden ja märkätilojen peruskorjauksen suunnittelu ja sähkö- ja telejärjestelmien uusimisen suunnittelu
-2019 Linjasaneerausurakan vastaanotto
-2019 Lämmönvaihtimen uusimisen vastaanotto
-2019 Lämmitysverkoston tasapainotus
-2019 Patteriventtiilien ja linjasäätöventtiilien uusiminen.
-2019 Lukituksen uusiminen iLOQ.
-2019 Pohjapumppujen uusiminen
-2020 Katon kuntoselvitys
-2020-2021 Katon pintamateriaali on PVC:tä. Katon paikkakorjaukset: Reikien, tiivistysten ja liitoskohtien saumaustiivistys. Uudet roskasihdit kattokaivoihin, kattoluukkujen ja kaulusten uusiminen. Myrskylistan ja piipunhattujen asennus.
-2021 Parvekkeiden kuntoselvitys
-2022 Salaojien huuhtelu ja kuvaus
-2022 Maalämpö selvityshankkeen käynnistäminen
Energialuokka
G (2013), Energialuokka: G2013
Tontin koko
1 722 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava. Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, (09) 310 1673.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Tenholantie 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Maija Lukkari-Nyman, +358401464688, maija@maijanmaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Ruskeasuo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Maija Lukkari-Nyman

+358401464688

Maijan Maailma LKV

Vironkatu 6 A 15 a,
00170 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.