AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy

Kerrostalo | 3h, k, kph, wc, lasitettu parveke

Kasakkamäentie 11 C, Metsäkangas, Lahti

Hinta

72 000 €

Koko

79 m²

Vuosi

1973

Hyvällä pohjaratkaisulla oleva perussiisti kolmio, jossa on tilavat ja valoisat huoneet. Huoneiston wc sekä kylpyhuone on remontoitu kokonaisuudessaan vuonna 2014 ja molemmat ovat edelleen siistissä ja nätissä kunnossa. Keittiö kaapistoineen kaipaa päivitystä. Joku uusii keittiön kaapistot kokonaisuudessaan ja toiselle voi riittää pelkästään mäntysten ovien maalaaminen tai pelkkien ovien vaihtaminen. Kaikkien huoneiden lattioissa on tammiparketti. Parketit ovat hyvässä kunnossa, mutta jos ne haluaa päivittää, niin niiden hionta ja lakkaus tai vahaus onnistunee ja sillä pelkästään nuorentaisi ja raikastaisi huoneiston ilmettä. Taloyhtiöstä on pidetty hyvää huolta ja taloon on tehty mm. julkisivujen huoltomaalaus sekä saumojen korjaus, ikkunoiden ja parvekeovien uusinta, taloyhtiön saunojen saneeraus, lukituksen uusinta, käyttövesiputkien uusiminen, sähköasennusten kunnostus ja sähköpisteiden uusiminen, asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit, maalattu parvekkeet ja parvekkeiden sisätilat ja tehty paljon muita pienempiä remontteja. Metsäkankaan S-Market on lähikauppa ja sinne on matkaa noin 700 m. Kärpäsen ala- ja yläasteelle on matkaa noin 500 metriä ja Metsäkankaan päiväkotiin on 600 metrin päässä. Perheelliselle arki sujuu hyvin, kun monet palvelut ovat kävelyetäisyydellä niin lapsille kuin aikuisille. Tervetuloa tutustumaan tähän kotiin yksityisesittelynä. Soita tai laita watsappia ja sovi itsellesi esittelyaika Marjo Hurskainen p. 040-9322892 tai meilaa marjo.hurskainen@asuntoarea.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348469
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, wc, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79 m²
Kokonaispinta-ala
79 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
1973
Vapautuminen
2 vkoa kaupasta

Hinta

Myyntihinta

72 000,00 €

Velaton hinta

72 000,00 €

Neliöhinta

911,39 €/m²

Vastike

Hoitovastike

313,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

313,80 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

7,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autotallivuokra on 5 €/kk ja sisältää tallissa käytettävän sähkön.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattiassa on tammiparketti, seinät on maalattu harmaiksi. Katto on maalattu valkoiseksi (roiskevetonit). Eteisessä on vaatekaapisto, siivouskaappi.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, Valokaapeli, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Vesikaton PTS-kartoitus 7.10.2020
Asbestikartoitus
  • Isännöitsijäntodistuksen mukaisesti pesuhuoneen alkuperäinen muovimatto, tapetti, liima-aine ja tasoitteet eivät ole sisältäneet asbestia. Huoneiston kylpyhuone ja wc on remontoitu kesällä 2014.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoiset patterit
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka on.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiökaapistoissa on valkoiset rungot ja mäntypuiset ovet ja vetimet. Sähköliesi, jääkaappi, rosterinen tiskipöytä ja altaat, välitila laatoitettu. Hana uusittu n. 2014. Valkoiseksi maalattu betonikatto, lattiassa on tammiparketti ja seinät on maalattu valkoiseksi, paitsi ikkunaseinällä on haltexlevy.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen seinät on on laatoitettu kokonaan vaaleanpunertavan sävyisillä seinälaatoilla/koristelaatoilla ja lattiassa on 10 x 10 sinertävänharmaat lattialaatat. Katossa on tervaleppäpanelointi. Peilikaappi ja allaskaappi, suihkuseinä, pyykinkuivausteline. Tila on remontoitu kokonaisuudessaan 2014. Sähköinen lattialämmitys. Pesukoneliitäntä.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc on laatoitettu kokonaan vaaleanpunertavan sävyisillä seinälaatoilla/koristelaatoilla ja lattiassa on 10 x 10 sinertävänharmaat lattialaatat. Katossa on tervaleppäpanelointi. Wc-istuin, peilikaappi ja allaskaappi, seinäkaappi. Tila on remontoitu kokonaisuudessaan 2014. Sähköinen lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinät on tapetoitu/yhdellä seinällä haltexlevy. Lattiassa on tammiparketti. Katto on valkoiseksi maalattua betonia (roisekvetonit).
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone 1 seinät on tapetoitu/maalattu. Lattiassa on tammiparketti. Katto on valkoiseksi maalattua betonia (roisekvetonit). Makuuhuoneesta 1 on käynti lasitetulle isolle parvekkeelle. Makuuhuone 2. seinät on maalattu/paneloitu. Lattiassa on tammiparketti. Katto n valkoiseksi maalattua betonia (roisekvetonit).
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
398-30-87-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintikeskus Tammen Oy, Petri Neuvonen, petri.neuvonen@tammentalot.fi, 050-5755789
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Sauna, oma verkkokellari, ulkoiluväl.varasto, kuivaushuone, VSS, pyörävarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 30 Parkkipaikkoja: Kylmät autotallit ovat osakkaiden hallinnassa hallinnanjakosopimuksella. Autotallit omistaa taloyhtiö. Hallintaoikeus on sillä asunnolla, joka on suorittanyt hankinnasta ja hallinnasta perittävän maksun. Hallintaoikeuden voi siirtää taloyhtiön sisällä toiselle osakkeenomistajalle. Hallintaoikeuden voi myydä haltijan huoneiston myynnin yhteydessä.

Tehdyt remontit
Mm: julkisivumaalaukset, lämpökeskus uusittu -99 porrashuoneistojen ikkunat -02, huippuimurit -03,
ala-aulojen laatoitus -04, ikkunat ja parvekeovet uusittu -05, saunojen saneeraus -09, julkisivujen huoltomaalaus ja saumojen korjaus -10, lukitus uusittu 14, ulko-ovet uusittu -15, huoneistokohtaiset sähkö- ja vesimittarit, käyttövesiputkistoremontti, ilmastoinnin nuohous -18, katon huolto -20, pihan asfaltointi ja syöksyputkien uusiminen -21, jätekatoksen uusiminen, autotallien tippapellit asennettu-22, parvekkeiden ja rappukäytävien ym. sisätilojen maalausta, sokkelien pellitys ja aitojen hattupellit, alakerran huoneistojen piha-alueen aidat uusiittu vinyyliaidoiksi-23
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 5 vuoden aikana: Talon nro 11 katon pintamateriaalien uusiminen 2024-2027.
Talon nro 11 katon kuntotutkimus 2024.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 14.10.2032
Tontin koko
8 316,4 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-oy Kasakkaniitty

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: S-market Metsäkangas, R-Kioski, apteekki, pizzeria n. 700m, Fazerin leipomon myymälä n. 300 m., kirjasto n. 400 m., Päijät-Hämeen Keskussairaala n. 2,7 km, Salpausselän ulkoilumaastot ja hiihtoladut viressä, Salpausselkä Park/BilleBeino Padel halli n. 1 km, Messilä Golf n.
Koulut: Kärpäsen peruskoulu, ala- ja yläaste n. 500m.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 300 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Samalla myyjällä on peltirakenteinen kylmä autotalli nro 14, jossa on kauko-ohjattava nosto-ovi. Tallissa on pistoke moottorinlämmittimelle. Kylmän autotallin hintapyynti on 2.900 €. Kylmän autotallin vuokra on 5 €/kk sis. tallissa käytettävän sähkön. Autotallin voi myydä huoneiston kaupan yhteydessä ostajalle tai taloyhtiön toiselle osakkaalle. Tallia ei voi myydä taloyhtiön ulkopuolisille henkilöille.
Tiedustelut
Marjo Hurskainen, 040 932 2892, marjo.hurskainen@asuntoarea.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Metsäkangas, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marjo Hurskainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy
SKVL jäsenyritys

Mariankatu 12 B, 2krs.,
15110 LAHTI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.