Estacon Oy LKV

Paritalo | 5 x mh + oh + k + rt + kph + s + allasosasto + eril.wc

Kunnallisneuvoksentie 31, Marjaniemi, Helsinki

Hinta

689 000 €

Koko

162 m²

Vuosi

1972

Nyt on maailmankirjat pyörähtäneet ympäri, sillä tämän myynnissä olevan kohteen isoin myyntivaltti on olla turvallinen 70-lukulainen. Tyylipuhdas aikansa koti suurine uusittuine ikkunoineen suoraan meren suuntaan. Avarat ja selkeät, muokattavissa olevat tilat sekä upea uima-allasosasto, jossa on toimiva uima-allas. Tämä koti on saneerattu teknisesti todella huolellisesti sekä tyylikkäästi. Dokumentointi on ollut järjestelmällistä ja kaikki remontit on valokuvattu. Muutamat isoimmat tehdyt asiat mainitakseni; katto muutettu harjakatoksi peltikatteella, putket ja sähköt uusittu, ikkunat uusittu ja kaukolämpöönkin on siirrytty. Kuntokartoitus on juuri tehty, eikä tarkastaja löytänyt mitään erityistä huomauttamista. Nykyinen omistaja on hoitanut tätä taloa niin asiantuntevasti kuin ikinä vaan on voitu. Alakerrassa huomaat heti sisään astuessasi, että nyt on tultu edustavaan kotiin. Eteinen on tilava ja siitä aukeaa näkymä isolle uima-altaalle ja saunaosastolle. Nostaessasi katseen ylemmäksi, näet lattiasta kattoon ja seinästä seinään ulottuvista ikkunoista suoraan merelle. Lisäksi alakerrasta löytyy 2-3 makuuhuonetta sekä erillinen wc. Portaat ylös ja pääset tilavaan olohuoneeseen, joka on yhteydessä keittiöön sekä toisella puolella olevaan ruokatilaan. Tässä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Kerroksen kruunaa tilava parveke, josta on miellyttävät merinäkymät. Oma suojaisa piha-alue sekä pihan jatkuminen kaupungin puiston puolelle tuo myös miellyttävää rauhaa. Sijainnillisesti tämä koti on muutoinkin hauskasti oman n. 100m pitkän pihatien päässä omassa yksityisyydessään. Lisätiedot ja esittelyt kylän omalta välittäjältä. Santtu Syväpuro, tj, LKV puh. 0400 432432 tai Erkki Tuovinen, Kiat, puh. 044 977 6719 etunimi.sukunimi@estacon.com Me olemme todellinen Marjaniemen ja Vartiokylän asiantuntija. Vartiokyläläisenä kiinteistönvälitystoimistona myymme melkein puolet Marjaniemen ja Vartiokylän kohteista ilman julkista markkinointia. Jos tämä ei ole sinun kotisi, niin kerro siitä meille - pöytälaatikosta löytyy varmasti ratkaisuja sinunkin tarpeisiisi. Jos olet myynti- tai ostoaikeissa, niin kerro siitä meille ja pyydä samalla oman kodin myyntisuunnitelma sekä ilmainen arvio. Se ei maksa mitään, mutta säästää paljon.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348505
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 x mh + oh + k + rt + kph + s + allasosasto + eril.wc
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
162 m²
Kokonaispinta-ala
162 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 162 m2, ja kellari- ja aputilat 60 m2.
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1972
Vapautuminen
1kk kaupasta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

689 000,00 €

Velaton hinta

689 000,00 €

Neliöhinta

4 253,09 €/m²

Vastike

Hoitovastike

650,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

650,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Hoitovastike kattaa veden, lämmityksen, yhtiön sähkön, kiinteistöveron, yhtiön vakuutukset ja jätehuollon. Kulutukset tasataan osakkaiden kesken kerran vuodessa tod. kulutuksen mukaan (vesi, lämmitys). Omat sähkösopimukset oman huoneiston käyttösähköön.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ala-aula, takalla varustettu uima-allasosasto oleskelutiloineen. Erillinen ruokailutila ja parveke yläkerrassa.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Sijainti merinäkymällä, rantaan matkaa n. 200 m.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty 06.03.2024
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka ja hormi olemassa
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: HSY.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maali, kaakeli, tiili, saunassa kevythirsi. Pintamateriaalit (lattia): Parketti, laatta. Pintamateriaalit (katto): Mdf-paneeli, paneeli ja maalattu.
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Puu. Toimiva keittiö, jossa tummansävyiset kaapistot, tasot puuta ja erillinen keittiösaareke laskutilaa ja säilytystilaa varten.
Jääkaappi, erillinen pakastin, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja keittiösaareke
Lattiamateriaalit: Parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa allaosasto, jonka yhteydessä sauna ja suihku. Yläkerran kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä kaarevilla liukuovilla, allaskaappi, wc-istuin, peili, lattialämmitys.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, wc-istuin, lattialämmitys, allaskaappi, peili, bidee-suihku ja suihkuseinä
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc alakerrassa.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Saunassa kevythirsiset seinät (asennettu muovijalkojen varaan irti lattiasta), sähkökiuas, lasinen liukuovi ja ikkuna luonnonvaloa antamaan.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pieni kodinhoitotila varustettuna hyllyillä.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä ja Hyllyt
Olohuoneen kuvaus
Tilava ja valoisa olohuone suurine ikkunoineen, josta avautuu näkymä Puotilan satama-alueelle ja merelle, käynti isolle katetulle ja osin lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneen ikkunoiden luonnonvaloa voi "säätää" ulkopuolella olevalla markiisilla, joka toimii painikeohjauksella..
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa 3 makuuhuonetta ja yläkerrassa 2.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Makuuhuoneiden kaapistot, komerot ja autotalli.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
09104500460016
Isännöitsijän yhteystiedot
Matti Savolainen, 0400-960 002
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiöllä on lämmönjako- ja varastohuone. Taloyhtiön kiinnitykset: 86 909 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 2 Parkkipaikkoja: Autotallipaikat omina osakkeinaan ja tolppapaikat yhtiön hallinnassa.

Tehdyt remontit
1990: Tiiliseinien saumaus, kivijalan slammaus, puu- ja peltiosien maalaus, 1998: Asunto-osan tasakaton muuttaminen harjakatoksi, katteena huopa, palokatko huoneistojen väliin, 2001: Ryömintätilan kunnostus, tuuletusputket, sisäpuoliset salaojat, pohjavesipumppaamo ja soratäyttö, 2004: Huoneiston A uima-allas, pesuhuoneen, saunan ja kodinhoitotilan korjaus, 2005: Autotallien katteen uusiminen, 2006: Autotallien ovien ja ulkoseinien panelointi ja maalaus, meren puoleisen tiiliseinän saumaus, 2008: Kaukolämpöön siirtyminen, öljylämmityslaitteiston purku ja kaukolämmön asennus, 2009: Huoneiston B kunnostus, kaikki pinnat, viemärijohdot, vesikalusteet, sähköt, takkahormin kunnostus A huoneisto, 2010: Huoneiston B allastilan ikkunat, huoneiston B käyttövesijohtojen uusiminen, 2011: Autotallien ovien uusiminen, 2014: Huoneiston A käyttövesijohtojen uusiminen, uudet wc-kalusteet, 2015: Huoneistojen ikkunoiden vaihto, huoneiston A allastilan ikkunoiden vaihto, pohjavesipumpun uusiminen, 2016: Huoneiston B yläpohjan eristyksen uusiminen ja lisäeristys, 2017: Ilmalämpöpumpun asennus B huoneistoon, patterien termostaattiventtiilien uusinta osittain, 2018: Viemäreiden pinnoitus, pohjaviemäri huuhdeltu, 2019: Pihat uusittu sisääntulon ja autotallien osalta, asfaltti poistettu, massanvaihto autotallien edustalle, 2020: Autotallien ryhmäkeskukset ja jälkimittaus, sähköautovalmius talli- ja pylväskäytölle/asunto, takkahormin kunnostus B huoneiston osalta, nuohoojan hyväksyntä, 2021: Autotallipäädyn käyntiovien ja -lukitusten uusiminen, seinäpaneloinnin ja -eristyksen uusiminen, 2022: Asunto-osan katon muutos peltikatoksi, otsa- ja räystäslautojen ja päätykolmioiden maalaus, autotallien huopakaton muutos eristetyksi peltikatoksi, pohjavesipumpun uusiminen, A asunnon uima-allaslaitteiston uusiminen, metalliosien uusiminen, A asunnon linjasäätöventtiilit vaihdettu palloventtiileihin, 2023: A asunnon uima-allas lämmönvaihtimen vaihto, pohjavesipumpun uusiminen, 2024: A asunnon keittiön lattia uusittu (apk syöttöletkun murtuma)
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
1 427 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki. Puotila, Puotilanrannan asemakaava ja asemakaavan muutos: Nykyiselle venesatama-alueelle sekä täyttöalueille suunnitellaan asumista, venesatamatoimintaa ja satamaan liittyviä merellisiä palveluita. (https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/hae-suunnitelmia-ja-hankkeita/puotilanranta)
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Neuvoksenranta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Itis ja Easton alle kilometrin päässä.
Koulut: Puotilan ala-aste n. 1 km, Vartiokylän yläaste n. 1km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autotalli D, 28 m2. Erillisillä osakkeilla (339-325, 14 kpl) ja yksi lämpöpistokkeella oleva autopaikka.
Pihan kuvaus
Etupiha ja autotallin puoleinen pääty päällystetty pihakivillä ja takapiha on nurmialuetta.
Tiedustelut
Santtu Syväpuro, 0400 432 432, santtu.syvapuro@estacon.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Marjaniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Santtu Syväpuro

Toimitusjohtaja, LKV, Kaupanvahvistaja

Estacon Oy LKV

Estacon Oy LKV
Estacon Oy LKV

Kiviportintie 37,
00950 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.