Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Rivitalo | 3h, k, rt, kph, s, erill wc (yj. 3h + k + s)

Eestintaival 18 B, Nöykkiö / Eestinlaakso, Espoo

Hinta

249 000 €

Koko

81,5 m²

Vuosi

1995

Tämä päättyvän kadun varrella sijaitseva koti on remontoitu vuonna 2011 ja asunto vapautuu kaupoilta. Yläkerrassa on avara olohuone ruokailutiloineen ja ajattoman vaaleassa ja hyvin varustellussa keittiössä on hyvin säilytystilaa. Olohuoneesta on käynti etelään avautuvalle terassille ja ikkunoista aukeaa näkymät vastapäiseen metsikköön ja jykevän kauniiseen kalliomaisemaan. Makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassa eri kerroksissa ja säilytystilaa löytyy päämakuuhuoneen ja tuulikaapin tilavista kaapistoista. Alakerrassa sijaitseva tilava KYLPYHUONE ON JUURI REMONTOITU (03/24) ja erillinen wc sekä tilava eteinen tekee tämän kodin pohjaratkaisusta käytännöllisen. As. Oy Espoo Taivalmetsä on valmistunut 1995 ja sijaitsee omalla tontilla. Huoneistoja on 22 ja lämmitysmuoto on kaukolämpö. Taloyhtiötä hoidetaan suunnitelmallisesti ja viimeisimpänä on valmistunut kattoremontti. Eestinlaakso on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue. Kävelymatkan päästä löytyy ruokakauppoja, koirapuisto, posti ja kirjasto. Lapsille on hyvä koulu- ja päivähoitotarjonta ja ostoskeskus Lippulaivaan ja Espoonlahden tulevalle metroasemalle on alle 4 km. Lähin bussipysäkki on n. 100m päässä ja alueella on monipuoliset ulkoliikuntamahdollisuudet. Tervetuloa esittelyyn! ________________________________ SOLID HOUSE HELSINKI OY Jenny Vento LKV, BBA, Partner 0500 980 948 jenny@solidhouse.fi facebook: Jenny Vento LKV instagram: jennyventolkv www.solidhouse.fi/jenny-vento _____________________________

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348507
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, rt, kph, s, erill wc (yj. 3h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81,5 m²
Kokonaispinta-ala
81,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1995
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

227 025,20 €

Velkaosuus

21 974,80 €

Velaton hinta

249 000,00 €

Neliöhinta

3 055,21 €/m²

Vastike

Hoitovastike

400,50 € / kk

Pääomavastike

190,46 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

590,96 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 € / hlö
Lisätietoja maksuista: Autopaikat, kylmä 10 €/kk, sähkö 5 €/kk, lämmin 15 €/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet/rullaverhot
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: **Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty MML:n huoneistotietojärjestelmään ja omistusoikeus perustuu paperiseen osakekirjaan. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja gaanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. Lisäksi saattaa syntyä pankkien määräämiä kuluja. **Ylimääräinen yhtiökokous 29.6.2023 - päätettiin ottaa käyttöön kylpyhuoneremontin kannusteraha 2 000 € koskien osakkaan omaehtoista remonttia. **Varsinainen yhtiökokous 13.6.2023 - päätetään hallitukselle myönnettävistä valtuuksista peria/jättää perimättä tarvittaessa enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. - päätetään hallitukselle myönnettävistä valtuuksista tarvittaessa korottaa tai laskea rahoitusvastikkeita vastaamaan korkojen nousua tai laskua.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Hyvä. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kylpyhuoneiden kuntotutkimus 02/2022
Kuntotarkastus
Tehty 31.12.2021
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Astianpesukone, liesituuletin, jääkaappipakastin ja kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneremontti valmistunut 03/2024
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Peilikaappi, suihkuseinä, lattialämmitys, suihku, pesukoneliitäntä ja allaskaappi
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Irtainvarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, Mika Komusaari, mika.komusaari@braleva.fi, 010-327 6455
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, urheiluvälinevarasto ja Huoneistokohtaiset varastot
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 165 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: **Jokaiselle yhtiön asunnolle varattu yksi paikka, yhtiöltä vuokrattu. **Varsinainen yk 1.6.2020 päätös: jos tarvetta latausmahdollisuudelle tulee, taloyhtiö hankkii/vuokraa tarvittavan laitteiston siinä laajuudessa, kun se on sähköjärjestelmän mitoituksen ja taloyhtiön taloustilanteen mukaan mahdollista. Lämmitystolppien käyttö lataustarkoitukseen on kielletty.

Tehdyt remontit
**2009 Rakennusten ulkomaalausurakka **2012 Ulkoportaat uusittu **2013 Leikkialueen uusiminen **2014 Ikkunoiden ja ovien tiivistys ja kynnysten korjaus, lukosto uusittu **2015 Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja säätö, lämmönsiirtimen uusiminen **2016 Aitoja uusittu **2016 Asfaltointia, patterilinjojen korjaus A6, B10, C17, D19, pihavalaistus uusittu **2017 Asunnon C 14 märkätilojen saneeraus, autolämmitys syöttökaapelin uusiminen, kiinteistön pihojen kunnostustyöt (rinteiden, etupihojen ja kadunvarren tukimuurin edustan kasvillisuus), lämpökamerakuvaukset huoneistoittain (lämpövuotokorjaukset sekä ikkunoiden tiiveys ja ovien käyntitarkastus) ** 2018 Asunnon C 15 alakerran WC:n saneeraus, opastetaulu **2019 D-talon salaojien huuhtelu ja kuvaus, salaojien vaihto, viemärikuvaus ja huuhtelu, yläpohjan lisälämmöneristys kivivillalla, radon-imurit kaikkiin huoneistoihin, kylpyhuoneiden kuntotarkastus **2020 Pääty- ja väliaidat D-taloon **2021 A3, B 8 ja B 13 KPH remontit, jätekatoksen kunnostaminen talkoilla, A1-huoneiston välikaton korjaus **2022 Märkätilojen kartoitus, kattoremontti
Tulevat remontit
PTS 2023-2027 (alla merkittävimmät korjaukset ja remontit, tarkat tiedot PTS liitteeltä):
** 2023: D 21 ja D-talon ryömintätilan kylmäsiltaongelman korjaussuunnittelu ja rakenteellisten ongelmien korjaus (15.000€), kuntoarvioraportin perusteella mahdollisesti saneerattavat märkätilat. **2024: A-talon portaiden kunnostus/parannus, muutostyöt (5.000€), sokkelielementtisaumojen uusiminen (5.000€), julkisivun punaisten teräsosien maalaus, puuosien vaihto tarvittavilta osin (50.000€), pellitysten huoltomaalaus (5.000€), yhteisten tilojen ovien pienkorjaukset ja huoltomaalaus (5.000€), kuntoarvioraportin perusteella mahdollisesti saneerattavat märkätilat. **2025: Yhtiön vastuulle kuuluvien lauta-aitojen korjaukset ja huoltomaalaukset (28.000€), sade- ja kattovesien ohjaamisen parantaminen ja rännikaivojen rakentaminen (15.000€) **2026: ulko-ovet (35.000€) **2027: normaaleja kunnossapitotöitä
Energialuokka
D (2013), Energialuokka: D2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 19.03.2024
Tontin koko
6 893 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Espoon Taivalmetsä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Kävelymatkan päässä ruokakauppoja, päiväkoteja, koirapuisto, posti, kirjasto ja kouluja. Monipuoliset ulkoliikuntamahdollisuudet: valaistu pururata ja talvella hiihtolatu käytössä pellon reunasta.
Pihan kuvaus
Huoneiston kohdalla oleva ja siihen rajoittuva piha-alue noin 26 m2 kuuluu huoneiston hallintaan. Osakkaiden tekemät pihan muutostyöt ovat osakkaiden kunnossapito- ja huoltovastuulla.
Tiedustelut
Jenny Vento, 0500 980 948, jenny.vento@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Nöykkiö, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jenny Vento

Kiinteistönvälittäjä, LKV, BBA, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.